Siemens WM6HXM71NL

Overzichtelijk

Siemens WM6HXM71NL

Overzicht

Siemens WM6HXM71NL

Voordelen

Geen voordelen

Nadelen

Geen nadelen

Zoek je een goede wasmachine en weet je niet welke je moet kopen? De Siemens WM6HXM71NL is waarschijnlijk de juiste wasmachine voor jou. Bij het opzetten van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De machine heeft gemiddeld gezien de reviewscore: none gekregen van tenminste none kopers die de wasmachine voor jou gekocht hebben. De waskwaliteit van de Siemens WM6HXM71NL is middenklasse.

Het apparaat heeft energieklasse B. Energieklasse B betekend dat de machine redelijk veel water en stroom bespaard bij het wassen. Omdat hij een vulgewicht van 10 kg heeft is hij geschikt voor een groot gezin van meer dan 4 personen.

Alternatieven

Review

Siemens WM6HXM71NL

Review

Siemens WM6HXM71NL

Eigenschappen

Energieklasse

B
Slechter dan 64%

Vulgewicht

10 kg
Voor een groot gezin

Geluidsniveau

72 dB
Stille wasmachine

Toerental

1600 rpm
Droge was

Waskwaliteit

Middenklasse
Voldoende wasfuncties

Bouwkwaliteit

Topklasse
Lange levensduur

Bescherm je kleding en zorg dat het grondig schoon wordt met de Siemens WM6HXM71NL.Hij is beoordeeld met een none door: none consumenten.

Energie- en waterverbruik Siemens WM6HXM71NL

De wasmachine wast redelijk energiezuinig met energielabel B.Je bespaart over de gehele levensduur van de wasmachine zo ongeveer 235 euro. Hij verbruikt ongeveer 129,8 kWh per jaar, wat ongeveer 36,34 euro per jaar kost. Het verbruik van de wasmachine is 14,48 euro, daarbij gebruikt de machine ongeveer 10340 l per jaar.

Vulgewicht Siemens WM6HXM71NL

De Siemens WM6HXM71NL wast wassen voor een . De reden waarom dit huishouden aanbevolen wordt is omdat er 10 kg wasgoed in de Siemens WM6HXM71NL past.

Geluidsniveau en toerental Siemens WM6HXM71NL

De wasmachine maakt geluid tijdens het wassen en centrifugeren, het geluidniveau is 72 dB. Het toerental bepaald hoe snel de trommel draait bij het centrifugeren van de was de wasmachine beschikt over toerental van 1600 rpm.

Wasprogramma’s

De wasmachine heeft de beschikking over verschillende wasprogramma’s, namelijk: 14 wasprogramma’s.De Siemens WM6HXM71NL heeft verschillende algemene wasprogramma’s, zoals: fijne was, Handwas, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol. De Siemens WM6HXM71NL heeft, om het gebruiksgemak te verhogen, de beschikking over: automatisch uitschakelen, Bediening via app, Beladingssensor, Informatie aflezen via app, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Trommelverlichting, Tussentijds was toevoegen, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade.

Was- en bouwkwaliteit

De bouwkwaliteit van de Siemens WM6HXM71NL is: topklasse. Een hogere bouwkwaliteit zorgt ervoor dat de machine langer mee gaat. Bij intensief gebruik van de wasmachine raden wij altijd wasmachines aan met een bouwkwaliteit: Topklasse. De machine wordt beoordeeld aan de hand van het was resultaat, de Siemens WM6HXM71NL is beoordeeld met een: middenklasse. Deze labels zijn qua rangschikking vergelijkbaar aan die van de energieklasse. Dat wil zeggen: A is hoog en C is laag.

Afmetingen wasmachine

De wasmachine weegt 73,5 kg en is 59,8 cm breed, 84,8 cm hoog en 63,2 cm diep.