LG ThinQ wasmachine

LG ThinQ biedt een tal aan voordelen! Je wasmachine bedienen via je smartphone, aan de hand van spraakcommando’s, extra programma’s downloaden en zelfs storingen oplossen – wat kan de LG ThinQ app niet? Lees hier alles wat je moet weten en ontdek wat de beste LG ThinQ wasmachine van 2024 is!

LG wasmachine

Wat is een LG Direct Drive wasmachine

Verbind, bedien, verbeter, geniet!

Stap de toekomst binnen met de LG ThinQ wasmachine! Je maakt gemakkelijk een verbinding tussen de LG ThinQ wasmachine en de LG ThinQ app op je smartphone of tablet, wat een zee aan mogelijkheden met zich meeneemt! Zo kun je door de ThinQ app je wasmachine op afstand bedienen; je zet waar en wanneer je maar wilt je wasmachine aan en controleert ook gemakkelijk en snel op je telefoon hoe ver het wasprogramma al is. Heel handig als je wilt dat de was klaar is wanneer je thuiskomt van werk, of als je wasmachine op zolder staat! Als je naast je LG wasmachine ook een LG droger hebt, kun je deze aan elkaar verbinden. Zo sluit je droogprogramma perfect aan op het wasprogramma dat je zojuist hebt gebruikt.

Een ander groot voordeel van LG wasmachines met de ThinQ app, is dat je nieuwe wasprogramma’s kunt downloaden, zoals speciale programma’s voor onder andere babykleding, delicate stoffen of sportkleding. Wassen nog makkelijker maken? Dat kan met de eenvoudige bediening via de stemassistent. Stel gerust een vraag of geef een opdracht aan Siri of Google Assistant, bijvoorbeeld hoe lang het wasprogramma nog duurt. Ten slotte maken deze slimme wasmachines het onderhoud een stuk eenvoudiger. Eventuele storingen los je gemakkelijk op met behulp van de ThinQ app en je krijgt een melding (plus instructies) als er sprake is van een lekkage.

Vind jouw nieuwe wasmachine

Vind een goede wasmachine door te kijken naar de beste van 2024 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw LG ThinQ wasmachine

De beste LG ThinQ wasmachines

Beste LG ThinQ wasmachines van 2024

Al ga je een nieuwe LG wasmachine kopen, vraag je je waarschijnlijk af wat de beste LG ThinQ wasmachine van dit moment is. Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar alle modellen van 2024 en deze vergeleken op onder andere vulgewicht, geluidsniveau, energieverbruik, waterverbruik, toerental, gebruiksgemak en prestaties. Dit zijn de beste LG wasmachines van 2024!

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...

Waarom een LG wasmachine kopen

De LG ThinQ app biedt ongelofelijk veel gebruiksgemak en maakt het wassen van je wasgoed stukken makkelijker, efficiënter en nauwkeuriger. Maar naast de mogelijkheid om je wasmachine aan je smartphone te koppelen, biedt LG nog veel meer opties en functies om het wasproces te verbeteren. Bij het grootste deel van de LG wasmachines is bediening via app mogelijk, maar daarnaast kan er nog veel meer. Hieronder hebben we een aantal van de meestvoorkomende en meest populaire merkspecifieke innovaties van LG wasmachines voor je op een rijtje gezet.

  1. Direct Drive motor: Deze technologie zorgt ervoor dat de koolborstelloze motor de trommel rechtstreeks aandrijft, dus zonder aandrijfriem of koolborstels, waardoor je stiller en duurzamer wast met een lager energieverbruik.
  2. LG Steam: Deze stoomfunctie wast je wasgoed extra schoon door de vezels tot in de kern binnen te dringen met stoom en af te rekenen met vrijwel alle bacteriën, dierenharen, pollen en meer.
  3. LG TurboWash: Dit snelle wasprogramma gebruik je om binnen mum van tijd een halfvolle trommel met wasgoed schoon te wassen.
  4. LG AI DD: AI DD staat voor Artificial Intelligence Direct Drive. Deze slimme wasmachines herkennen de materialen uit het wasgoed en passen hier het wasprogramma op aan voor de beste verzorging van je kleding.
  5. LG Smart Diagnosis: Mocht je problemen hebben met je LG wasmachine, is deze functie een life-saver! Hiermee kun je storingen eenvoudig zelf diagnostiseren en oplossen zonder de klantenservice of een monteur in te schakelen.

Andere populaire innovaties van LG wasmachines zijn onder andere automatische wasmiddeldosering, een beladingssensor, een resttijdindicatie en een zelfreinigende wasmiddellade. Let er wel op dat niet alle LG ThinQ wasmachines beschikken over al deze opties en functies.

Voor- en nadelen van een LG ThinQ wasmachine

Elk product heeft zijn voor- en nadelen, en de LG ThinQ wasmachine is daarop geen uitzondering. Hier zijn enkele voordelen en nadelen van deze wasmachine.

Voordelen Direct Drive wasmachine

  1. Bediening via app: Door de verbinding tussen de LG wasmachine en je smartphone kun je waar en wanneer je wilt je wasmachine bedienen
  2. Beste zorg voor je wasgoed: Je kunt nieuwe cycli downloaden zodat je altijd het beste wasprogramma hebt voor iedere type was
  3. Bedienen met spraakcommandos: Geef opdrachten of stel vragen over de wasmachine of het wasprogramma via Siri of Google Assistant
  4. Beter onderhoud: In de ThinQ app houd je precies bij wat je wasmachine nodig heeft zodat deze beter wast en langer mee gaat

Nadelen Direct Drive wasmachine

  1. Het enige nadeel dat wij konden ontdekken aan LG ThinQ wasmachines, is de prijs. De gemiddelde prijs van de goedkoopste LG wasmachine met LG ThinQ is ongeveer €520. Maar de prijzen kunnen oplopen tot ruim €1200. Dit is duurder dan gemiddeld, alhoewel goedkopere wasmachines van andere merken presteren vaak niet zo goed als LG wasmachines.

Veelgestelde vragen bij het kopen van een LG ThinQ wasmachine

Wat is ThinQ van LG?

De ThinQ app is de applicatie van LG voor smartphones en tablets waarmee je huishoudelijke apparaten van LG kunt controleren en bedienen. Bijna iedere nieuwe wasmachine van LG beschikt over deze innovatie, waardoor je deze onder andere op afstand kunt bedienen en nieuwe wasprogramma’s kunt downloaden.

Hoe werkt ThinQ van LG?

De ThinQ-technologie van LG maakt verbinding met wifi, waardoor je de huishoudelijke apparaten van LG, zoals een LG wasmachine, kunt koppelen aan een de ThinQ app op je telefoon of tablet.