LG Smart Diagnosis wasmachine

LG Smart Diagnosis wasmachines geven je de mogelijkheid om via een applicatie op je smartphone of tablet een storing eenvoudig en snel op te lossen, zonder de hulp van bijvoorbeeld een monteur of contact met de klantenservice. Hiermee bespaar je tijd, geld en kan de wasmachine aanzienlijk langer meegaan! Meer weten? Ontdek hier wat de beste LG smart diagnosis wasmachine van 2024 is!

LG wasmachine

Wat is een LG Smart Diagnosis wasmachine

Slimme oplossingen, direct beschikbaar

Een LG Smart Diagnosis wasmachine is een slimme wasmachine die je helpt bij het oplossen van problemen, zoals storingen. Deze LG wasmachine gebruikt geavanceerde technologieën om mogelijke problemen te detecteren en biedt eenvoudige oplossingen, zodat je je wasproblemen snel kunt verhelpen. Dit bespaart je op een lange termijn tijd en geld, omdat je A) geen uren lang aan de telefoon hoeft te wachten op een oplossing voor een probleem met je wasmachine, en B) minder snel naar een monteur hoeft te stappen voor een reparatie of vervanging.

Je hoeft de klantenservice niet te bellen voor eenvoudig op te lossen problemen. In plaats daarvan kun je de eenvoudige Smart diagnosis functie gebruiken:

 1. Tag On-diagnose: gewoon taggen en diagnosticeren
 2. Hoorbare diagnose: gewoon drukken, luisteren en diagnosticeren

Vervolgens krijg je instructies over het oplossen van de storing, die duidelijk en eenvoudig zijn uitgelegd. Als uit de analyse van Smart Diagnosis blijkt dat je deze storing niet zelf opgelost krijgt, kun je, met de kennis die je al hebt over het probleem, gemakkelijk alsnog de fabrikant contacteren om de benodigde reparaties aan te vragen.

LG Smart Diagnosis geeft je niet alleen een diagnoseresultaat als je een probleem ondervindt, maar bevat ook veel nuttige informatie en details om je te helpen je LG-producten te gebruiken en te onderhouden, zoals het reinigen van de wasmachine zelf. Al deze informatie kun je raadplegen via de LG ThinQ app die je kunt installeren op smartphones en tablets, om vervolgens een verbinding te maken tussen je smartphone en je LG Smart Diagnosis wasmachine.

Je herkent een LG Smart Diagnosis wasmachine aan de hand van het Smart Diagnosis logo. De LG ThinQ App is zowel beschikbaar in de Appstore als in Google Play.

Vind jouw nieuwe wasmachine

Vind een goede wasmachine door te kijken naar de beste van 2024 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw LG Smart Diagnosis wasmachine

De beste LG Smart Diagnosis wasmachines

Beste LG Smart Diagnosis wasmachines van 2024

Al kies je voor een LG wasmachine met Smart Diagnosis functie, weet je eigenlijk wel zeker dat je een goede wasmachine in huis haalt. Zelf in het geval van storingen, kun je deze in de meeste gevallen gemakkelijk zelf oplossen met behulp van de slimme diagnose en de instructies die de app geeft. Dat gemak vind je alleen bij LG wasmachines! Dit zijn de beste LG Smart Diagnosis wasmachines van 2024.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...

Wat kan deze LG wasmachine nog meer

LG wasmachines beschikken doorgaans over verschillende technologieën en functies die je bij geen ander merk precies hetzelfde tegenkomt. Deze merkspecifieke functies kunnen het wassen voor jou sneller, makkelijker, efficienter of zuiniger maken. Hieronder hebben we een aantal van de belangrijkste en meestvoorkomende extra functies van LG wasmachines op een rijtje gezet. Zo weet jij waar je (nog meer) op kunt letter bij het uitzoeken van jouw nieuwe LG wasmachine.

 1. LG ThinQ app: Deze applicatie kun je gebruiken voor de slimme diagnostiek van de Smart Diagnosis functie. De app geeft je daarnaast ook de mogelijkheid om je wasmachine via je telefoon te bedienen. Dus waar en wanneer je maar wilt.
 2. Inverter Direct Drive: Deze technologie zorgt ervoor dat de wasmachine direct wordt aangedreven door de motor, dus zonder aandrijfriem of koolborstels, waardoor het energieverbruik vermindert en de wasmachine langer meegaat.
 3. LG Steam: Dit stoomprogramma wast je wasgoed extra schoon door af te rekenen met vrijwel alle bacteriën, dierenharen, pollen en meer.
 4. LG TurboWash: Dit snelle wasprogramma gebruik je om binnen mum van tijd een halfvolle trommel met wasgoed schoon te wassen.
 5. LG AI DD: AI DD staat voor Artificial Intelligence Direct Drive. Deze slimme wasmachines herkennen de materialen uit het wasgoed en passen hier het wasprogramma op aan voor de beste verzorging van je kleding.

Zo zijn er nog veel meer functies die jouw wasproces kunnen verbeteren. Houd er wel rekening mee dat niet iedere LG wasmachine uitgerust is met al deze technologieën.

Voor- en nadelen van een LG Smart Diagnosis wasmachine

Een LG Smart Diagnosis wasmachine biedt tal van voordelen. Echter zijn er natuurlijk ook altijd nadelen. Om jou te helpen de beste keuze te maken voor jou en jouw huishouden, hebben we hieronder alle voor- en nadelen van de LG Smart Diagnosis wasmachine op een rijtje gezet.

Voordelen Smart Diagnosis wasmachine

 1. Slimme diagnostiek: Met behulp van de LG ThinQ app heb jij binnen mum van tijd door welke problemen jouw wasmachine ondervindt.
 2. Tijdbesparend: In het geval van een storing is het niet langer nodig om uren lang met de klantenservice te bellen.
 3. Bespaar geld: Je kunt besparen op dure reparaties door zelfstandig storingen en problemen met je wasmachine op te lossen.
 4. Gebruiksgemak: Lees gemakkelijk en eenvoudig in de applicatie op je smartphone af wat jouw wasmachine nodig heeft om zo goed mogelijk zijn werk te doen.
 5. Langere levensduur: Doordat je beter in staat bent voor je wasmachine te zorgen, gaat deze langer mee. En dat is goed voor het milieu en je portemonnee!

Nadelen Smart Diagnosis wasmachine

 1. Het enige nadeel dat we konden ontdekken, is de prijs. LG wasmachines met de Smart Diagnosis functie kosten gemiddeld tussen de €700 en €1000, wat duurder is dan veel andere wasmachines. Daartegenover staat natuurlijk wel de Smart diagnosis functie geldbesparend kan zijn.

Veelgestelde vragen bij het kopen van een LG Smart Diagnosis wasmachine

Wat is Smart Diagnosis van LG?

Smart Diagnosis van LG is een geavanceerde technologie die is ingebouwd in LG apparaten te herkennen aan het Smart Diagnosis logo. Het stelt gebruikers in staat om snel en gemakkelijk problemen zoals storingen met hun machine te diagnosticeren, zonder de hulp van een technicus. Door simpelweg de LG ThinQ app te gebruiken, kunnen gebruikers foutcodes uitlezen en inzicht krijgen in mogelijke oplossingen voor een probleem.

Hoe werkt Smart Diagnosis van LG?

Het gebruik van LG Smart Diagnosis is eenvoudig en probleemloos. Volg de volgende stappen:

 1. Download de LG SmartThinQ-app op je smartphone.
 2. Open de app en maak een account aan.
 3. Verbind je smartphone met je LG Smart Diagnosis wasmachine via Wi-Fi.
 4. Wanneer je een probleem ondervindt met je wasmachine, open je de app en ga je naar de Smart Diagnosis functie.
 5. Volg de instructies op het scherm om de diagnose te starten.
 6. De app analyseert het probleem en biedt je een gedetailleerde uitleg en mogelijke oplossingen.