Wasmachine aanbiedingen

Wanneer je een nieuwe wasmachine nodig hebt, wil je deze het liefst voor een zo gunstige prijs kopen. Een wasmachine in de aanbieding kan je zo honderden euro’s voordeel opleveren. Doe wel goed onderzoek naar de wasmachine voordat je hem koopt, zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. In dit artikelen vertellen we je hoe je de beste aanbiedingen kan vinden en wat momenteel de beste wasmachine aanbiedingen van 2024 zijn.

wasmachine aanbiedingen

Hoe vind je de beste wasmachine aanbiedingen

Bespaar met slim shoppen

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe wasmachine, wil je deze natuurlijk voor een zo gunstig mogelijke prijs kopen. Een wasmachine in de aanbieding kopen kan je zo al makkelijk €100 tot €200 besparen. Om de beste wasmachine aanbiedingen te vinden kun je de bekende webshops afstruinen en verschillende aanbiedingen met elkaar vergelijken. Check ook zeker de folders waar vaak ook scherpe aanbiedingen in staan.

Bovendien is het handig om je aan te melden voor nieuwsbrieven van webshops zodat je direct een mail krijgt wanneer een wasmachine in de aanbieding is. Tot slot is Black Friday de beste periode om je nieuwe wasmachine te kopen. Dit omdat veel webshops meedoen aan de actie waardoor ze met de prijzen aan het concurreren zijn.

Vind jouw nieuwe wasmachine

Vind een goede wasmachine door te kijken naar de beste van 2024 of doe de snelle keuzehulp.

Vind je perfecte wasmachine

Best geteste wasmachines

De beste wasmachine aanbiedingen van 2024

Een nieuwe wasmachine kopen is vaak een snelle beslissing die je moet maken. Je oude wasmachine is net kapot gegaan waardoor er gelijk een nieuw apparaat moet komen. Om de beslissing wat makkelijker voor je te maken hebben we hieronder de beste wasmachine aanbiedingen voor je verzameld. Hierbij kijken we natuurlijk naar de actieprijs, maar ook naar het merk en type wasmachine en het energieverbruik. Dit zijn de beste wasmachine aanbiedingen van 2024.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...

Verschillende soorten wasmachine aanbiedingen

Je hebt verschillende soorten acties waarmee je korting krijgt op een nieuwe wasmachine. We bespreken ze hier onder.

Cashback acties

Met een cashback actie betaal je eerst het volledige aankoopbedrag voor de wasmachine, online of in de winkel. Maar met de bon en aankoopbewijs kun je vervolgens een deel van het geld terugvragen. Dit krijg je dan teruggestort op je rekening wanneer je je wasmachine registreert bij het merk. Cashback acties kunnen je €75 tot €200 korting geven op de wasmachine.

Kortingen

Naast geld terug acties hebben winkels, online en in de winkelstraat, ook regelmatig gewone aanbiedingen met flinke kortingen. Deze kortingen zijn al van de verkoopprijs afgehaald, waardoor je dus direct profiteert van de aanbieding. Dit soort acties zijn vaak maar een bepaalde tijd geldig, van enkele dagen tot aan een aantal weken. De korting kan oplopen tot wel €300.

Black Friday

Black Friday is natuurlijk de beste periode om een mooie wasmachine actie te scoren. In deze tijd kan de beste wasmachine aanbieding je zo €300 geld besparen. Heb je de mogelijkheden om te wachten tot november dan raden we het zeker aan.

Waar moet je op letten bij het kopen van een wasmachine in de aanbieding

Als je een wasmachine in de aanbieding gaat kopen, dan moet je op een aantal zaken letten. Volg ons stappenplan hieronder en je weet zeker dat je een goede aanbieding scoort én dat je de perfecte wasmachine voor jou en je huishouden hebt gekozen.

Vulgewicht

Wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe wasautomaat dan is het eerste waar je naar kijkt het vulgewicht. De grootte van de trommel is afhankelijk van de samenstelling van je huishouden en de hoeveelheid en het soort wasgoed wat je hebt. Ben je met 1 of 2 personen? Dan is een wasmachine met 6 of 7 kg vulgewicht genoeg. Voor 3 tot 4 personen raden we aan om een wasmachine te kiezen met een vulgewicht van 8 kg tot 9 kg. Ben je met meer dan 4 personen thuis? Dan heb je een wasmachine nodig met minimaal 9 kg vulgewicht.

Energieklasse

Naast het vulgewicht is de energieklasse ook belangrijk. Een hoge energieklasse is energiezuiniger dan een lage klasse. Het energielabel loopt van A t/m G waarbij G het minst zuinig is. Wil je een energiezuinige wasmachine hebben, dan moet je minimaal energielabel C of hoger hebben.

Toerental

Het aantal toeren geeft aan wat de centrifuge snelheid is. Hoe hoger het toerental, hoe sneller te trommel ronddraait tijdens het centrifugeren en hoe droger je kleding uit de wasmachine komt. De meeste wasmachines hebben een toerental van 1400 rpm, dit is ook de standaard. Er zijn ook wasmachines met een hoger of lager toerental. Welk toerental jij nodig hebt is afhankelijk van jouw situatie. Wanneer je geen droger hebt, is een hoger toerental handig zodat kleding minder lang aan de waslijn hoeft te hangen.

Geluidsniveau

Het geluidsniveau van een wasmachine wordt bepaald op het meest luide moment: tijdens het centrifugeren. Wil je een stille wasmachine, dan kan het geluidsniveau maximaal 73 dB zijn. Het niveau is normaal wanneer deze tussen de 74 en 76 dB is. Een wasmachine wordt als luid gezien wanneer deze meer dan 77 dB geluid produceert.

Vergelijk webshops

Zodra je de juiste wasmachine voor ogen hebt, is het tijd om webshops en winkels met elkaar te vergelijken. Misschien heeft een winkel dezelfde of nog wel betere deals waardoor je de wasmachine nog goedkoper kunt krijgen. Vergelijk daarom even de grootste webshops met elkaar zodat je zeker weet dat je de beste deal te pakken hebt.

Veelgestelde vragen bij het kopen van een wasmachine in de aanbieding

Waar kun je de beste wasmachine aanbiedingen vinden?

Een goede wasmachine aanbieding geef je vaak meer dan €100 korting. Als je echt een scherpe actie vindt, dan kan de korting zelfs oplopen tot €300. De beste aanbiedingen vind je vaak tijdens bepaalde kortingsperiodes zoals Black Friday of in mei wanneer iedereen vakantiegeld ontvangt. Coolblue is een webshop die vaak scherpe en goede aanbiedingen heeft op wasmachines. Neem daarom zeker een kijkje in de webshop en schrijf je in op de nieuwsbrief zodat je op de hoogte blijft van nieuwe deals.