Samsung QuickDrive wasmachine

Maak kennis met de Samsung QuickDrive wasmachine – een geavanceerde oplossing voor jouw wasbehoeften die je waservaring zal veranderen. QuickDrive combineert dynamische trommelrotatie met watershots om krachtige bubbels te creëren. Hierdoor dringt wasmiddel beter door, en wordt je wasgoed perfect schoon. Lees hier alles wat je moet weten over Quickdrive wasmachines en ontdek wat de beste Samsung QuickDrive wasmachines van 2024 zijn!

Samsung wasmachine

Wat is een Samsung QuickDrive wasmachine

Snel. Schoon. Zuinig.

Een Samsung QuickDrive wasmachine is een geavanceerde wasmachine die is ontworpen om je waservaring te verbeteren. Wat deze wasmachine onderscheidt van alternatieven is de innovatieve QuickDrive-technologie. Met QuickDrive wordt de wastijd aanzienlijk verkort, waardoor je kostbare tijd bespaart en ook terugziet op je energierekening – schoner en zuiniger wassen kan tegelijkertijd!

De Samsung QuickDrive-technologie maakt gebruik van een dynamische trommelrotatie in combinatie met watershots, waarbij de hoofdtrommel en een achterplaat onafhankelijk van elkaar draaien. Deze unieke opzet zorgt voor een dubbele beweging, wat resulteert in een krachtig wasresultaat.

Door de verkorte wastijd biedt QuickDrive-technologie meer gemak. Bovendien zorgt de intensievere beweging voor een diepere reiniging, waarbij hardnekkige vlekken, vuil, bacteriën en allergenen effectief worden aangepakt. Met QuickDrive geniet je van snellere wascycli en uitstekende reinigingsresultaten.

Een Samsung QuickDrive wasmachine houdt echter niet hierbij op; deze wasmachines zijn voorzien van veel meer technieken en functies die het wassen slim en effectief maken, zodat jij je kunt bezighouden met zaken die jouw tijd verdienen. Je leest hier later meer over!

Vind jouw nieuwe wasmachine

Vind een goede wasmachine door te kijken naar de beste van 2024 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw Samsung QuickDrive wasmachine

De beste Samsung QuickDrive wasmachines

Beste Samsung QuickDrive wasmachines van 2024

Wil jij ook de beste wasresultaten met je nieuwe wasmachine? Zoek niet verder! QuickDrive wasmachines voorzien jou in al jouw wasbehoeften door de snelle en grondige reiniging van al je wasgoed. Dit zijn de beste Samsung QuickDrive wasmachines van 2024!

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...

Hoe werkt een Samsung QuickDrive wasmachine

Ben je benieuwd hoe de Samsung QuickDrive wasmachine precies te werk gaat?Een Samsung QuickDrive wasmachine kan beschikken over verschillende technieken en functies die jou helpen de was slim en effectief te doen. De meeste – maar niet alle – QuickDrive wasmachines voorzien je met de volgende technologieën en functies:

 1. QuickDrive-technologie: De wasmachine maakt gebruik van een unieke trommelstructuur waarbij een hoofdtrommel en een achterplaat onafhankelijk van elkaar draaien. Hierdoor wordt de wasbeweging intensiever en worden kledingstukken sneller en gelijkmatiger gewassen.
 2. Samsung SuperSpeed: Heb je je favoriete outfit nodig maar te weinig tijd? Samsung SuperSpeed wast supersnel; binnen 39 minuten is een halfvolle trommel kleding grondig schoon.
 3. EcoBubble-technologie of Q-Bubble technologie: De wasmachine mengt wasmiddel met lucht en water om krachtige bubbels te creëren dat diep doordringt in de stof. Dit zorgt voor een grondige reiniging, zelfs bij lagere temperaturen. Er hardnekkige vlekken? Bubble Soak verwijdert hardnekkig vuil door je kleding 30 minuten langer weekt.
 4. Samsung AddWash: Met de handige AddWash-deur kun je vergeten kledingstukken of extra wasmiddel toevoegen tijdens het wasproces, zonder het programma te onderbreken.
 5. Hygiënisch stomen: Met het hygiënisch stomen programma reinigt grondig waardoor bacteriën en allergenen niet langer een probleem zijn. Als je gaat wassen wordt stoom geïnjecteerd waardoor je minder last hebt van een allergie voor bijvoorbeeld dierenharen, huisstofmijt of pollen.
 6. Krachtige AI control: Deze functie personaliseert je wasbeurten, onthoudt wasgedrag, raadt programma’s aan en geeft onderhoudstips. Hierdoor blijft kostbare kleding langer mooi en gaat je wasmachine ook langer mee.
 7. Automatische wasmiddeldosering: Samsung AutoDose doseert automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter voor de wasbeurt. Sensoren controleren hoeveel er precies nodig is en passen het wasprogramma hierop aan.

Meer weten? In dit filmpje wordt de Samsung QuickDrive wasmachine haarfijn uitgelegd!

Voor- en nadelen van een Samsung QuickDrive wasmachine

Een Samsung QuickDrive wasmachine wast supersnel perfect schoon. Meer weten over deze hypermoderne wasmachine? Hieronder hebben we alle voor- en nadelen van Samsung QuickDrive wasmachines voor je op een rijtje gezet.

Voordelen QuickDrive wasmachine

 1. Snellere wascycli: Dankzij de QuickDrive-technologie kun je de wastijd tot wel 50% verkorten. Dit betekent dat je meer tijd overhoudt voor andere activiteiten.
 2. Grondige reiniging: De combinatie van de QuickDrive- en EcoBubble-technologieën zorgt voor een diepgaande reiniging van je kleding, zelfs op lage temperaturen. Hierdoor blijven je kledingstukken langer mooi en bespaar je op energiekosten.
 3. Flexibiliteit met Samsung AddWash: De handige AddWash-deur stelt je in staat om vergeten kledingstukken of extra wasmiddel toe te voegen, zelfs nadat het wasprogramma is gestart.
 4. Slimme bediening: De SmartThings-app adviseert wasprogramma’s en maakt het mogelijk op je wasmachine op afstand te bedienen en te koppelen aan je (Samsung) wasdroger. Het perfecte droogprogramma wordt automatisch geselecteerd als je dit doet.
 5. Energiezuinig: De QuickDrive-technologie en de EcoBubble-technologie zijn slim en efficiënt, waardoor je zo min mogelijk energie en water verbruikt – wat goed is voor het milieu en je portemonnee!

Nadelen QuickDrive wasmachine

Wij konden niet veel nadelen vinden van de Samsung QuickDrive wasmachine. Het enige is de hogere prijsklasse. Een Samsung QuickDrive wasmachine is over het algemeen iets duurder dan de meeste wasmachines die op het moment verkocht worden.

Veelgestelde vragen bij het kopen van een Samsung QuickDrive wasmachine

Wat is QuickDrive van Samsung?

Een Samsung QuickDrive wasmachine is een geavanceerde wasmachine met innovatieve QuickDrive- en EcoBubble-technologieën. Hierdoor kun je snellere wascycli ervaren, genieten van een grondige reiniging en flexibiliteit met de AddWash-deur. Bovendien biedt de Smart Control-app slimme bediening en kun je energie besparen.

Hoe werkt QuickDrive van Samsung?

Een Samsung QuickDrive wasmachine maakt gebruik van QuickDrive-technologie, waarbij de hoofdtrommel en de achterplaat onafhankelijk van elkaar draaien. Dit resulteert in snellere en gelijkmatigere wasbewegingen. De EcoBubble-technologie creëert schuim dat diep in de stof doordringt voor een grondige reiniging. De AddWash-deur biedt flexibiliteit om kledingstukken of wasmiddel toe te voegen tijdens het wasproces. Met de Smart Control-app kun je de wasmachine op afstand bedienen.