LG Direct Drive wasmachine

Een LG TurboWash wasmachine kan kleinere wasjes binnen 39 of 59 minuten volledig schoon wassen, zonder dat het ten kosten gaat van de wasprestaties! Hiervoor gebruikt deze slimme wasmachine een 3D Multi Spray, waarbij je tegelijkertijd water en energie bespaart. Meer weten? Ontdek hier de beste LG TurboWash wasmachines van 2024!
LG wasmachine

Wat is een LG TurboWash wasmachine

Snel, Efficiënt, Groen, Besparend

Zie je een LG TurboWash wasmachine, dan kijk je naar een supermoderne wasmachine. Maar wat maakt het zo speciaal? Deze wasmachine maakt gebruik van de nieuwste technologie om je kleding heel snel én efficiënt te wassen. Er zijn twee verschillende soorten LG TurboWash wasmachines:

 1. De reguliere LG TurboWash: Dit is het ‘origineel’, of de eerste versie. Hiermee was je een halfvolle trommel aan wasgoed binnen 59 minuten schoon, zonder afbreuk te doen aan wasprestaties. Dit lukt LG door het gebruik van speciale 3D Multi Spray met Inverterpomptechnologie.
 2. LG TurboWash 360˚: Dit is een vernieuwde versie, die voortkomt uit de reguliere TurboWash. Deze wasmachines kunnen een halfvolle trommel met wasgoed binnen 39 minuten perfect schoon wassen! Hiervoor gebruikt LG hogedruksprays die efficiënter wassen en spoelen.

Steeds meer wasmachines van LG beschikken over deze TurboWash, waardoor je ruimte keuze hebt als je een LG wasmachine wilt die kleine wasjes snel schoon krijgt. Ideaal voor kleding die je regelmatig gebruikt, zoals sportkleding of werkkleding! TurboWash centrifugeert sneller, zodat je wasgoed zo droog mogelijk uit de trommel komt, zelfs binnen die korte wascyclus! Naast dat je heel veel tijd bespaart met het volwaardig snelwasprogramma dat LG TurboWash biedt, gebruikt de wasmachine hierbij ook minder water en energie, met name de LG TurboWash 360˚. En dat is uiteraard goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee!

Vind jouw nieuwe wasmachine

Vind een goede wasmachine door te kijken naar de beste van 2024 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw LG TurboWash wasmachine

De beste LG TurboWash wasmachines

Beste LG TurboWash wasmachines van 2024

Is jouw oude wasmachine aan vervanging toe? Voor mensen met een druk leven raden wij een LG wasmachine aan die de TurboWash functie gebruikt. Deze beschikken over een volwaardig snelwasprogramma zodat minder tijd kwijt bent aan wassen en drogen. Hieronder hebben we de beste LG TurboWash wasmachines van 2024 op een rijtje gezet. Grote kans dat de ideale wasmachine voor jouw huishouden hier tussen staat!

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...

Wat is een LG TurboWash wasmachine nog meer

Naast TurboWash beschikken de wasmachines van LG over nog veel meer innovaties en opties die het wasproces verbeteren. Hieronder hebben we een aantal van de populairste en meest-voorkomende merkspecifieke functies van LG op een rijtje gezet:

 1. Direct Drive motor: Deze technologie zorgt ervoor dat de koolborstelloze motor de trommel rechtstreeks aandrijft, dus zonder aandrijfriem of koolborstels, waardoor je stiller en duurzamer wast met een lager energieverbruik.
 2. LG AI DD: AI DD staat voor Artificial Intelligence Direct Drive. Deze slimme wasmachines herkennen de materialen uit het wasgoed en passen hier het wasprogramma op aan voor de beste verzorging van je kleding.
 3. LG ThinQ app: Sommige LG wasmachines kun je verbinden aan een app op je telefoon of tablet, die bediening via app mogelijk maakt en zodat je extra wasprogramma’s kunt downloaden. Je kunt de LG ThinQ app vinden in de AppStore en in Google Play.
 4. LG Smart Diagnosis: Mocht je problemen hebben met je LG wasmachine, is deze functie een life-saver! Hiermee kun je storingen eenvoudig zelf diagnostiseren en oplossen zonder de klantenservice of een monteur in te schakelen.
 5. LG Steam: Met een LG True Steam wasmachine kun je de stoomfunctie toevoegen aan je wasprogramma om deze anti-allergie te maken. Ook kan de stoomfunctie los gebruikt worden om je kleding helemaal fris-ruikend te krijgen zonder een volledig wasprogramma.

Voor- en nadelen van een LG TurboWash wasmachine

Met zo’n innovatief apparaat zijn er natuurlijk veel voordelen. Maar net als alles, zijn er ook een paar nadelen. Om jou te helpen de knoop door te hakken, vind je hieronder een overzicht van alle voor- en nadelen van dit type wasmachine.

Voordelen TurboWash wasmachine

Volwaardig snelwasprogramma: Je wast kleine wasjes binnen 59 of 39 minuten schoon, zonder af te doen aan het wasresultaat.

 1. Energiezuinig: Bijna alle TurboWash wasautomaten hebben energielabel A, erg zuinig – wat goed is voor het milieu en je energierekening.
 2. Bespaart water: Ook heeft deze slimme wasmachine minder water nodig om je wasgoed schoon te krijgen.
 3. Stille wasmachine: Door de Direct Drive motor is de wasmachine relatief stil, ondanks een hoge centrifugesnelheid (toerental).
 4. Langere levensduur: De Direct Drive motor en overige innovaties zorgen ervoor dat de machine langer mee gaat.

Nadelen TurboWash wasmachine

 1. Het enige nadeel dat we konden ontdekken aan de LG TurboWash technologie, is dat het de wasmachine duurder maakt in aanschafprijs. Deze wasmachines zijn nieuwe verkrijgbaar vanaf €700. Er zijn absoluut goedkopere wasmachines op de markt, maar deze bieden niet dezelfde kwaliteit, makkelijke bediening of slimme programma’s als de LG TurboWash wasmachine.

Veelgestelde vragen bij het kopen van een Lg TurboWash wasmachine

Wat is TurboWash van LG?

TurboWash van LG is een revolutionaire technologie die gebruik maakt van waterstralen die het wasproces versnellen. Hierdoor is je wasgoed schoon binnen een fractie van de tijd van een normaal wasprogramma.

Hoe werkt TurboWash van LG?

De TurboWash technologie werkt door middel van waterstralen die direct op de kleding worden gespoten tijdens het wasproces. Dit zorgt voor een snellere en efficiëntere reiniging, waardoor de wastijd aanzienlijk wordt verkort zonder in te leveren op de wasprestaties.