Samsung AddWash wasmachine

Een Samsung AddWash wasmachine geeft je de mogelijkheid om vergeten wasgoed, wasmiddel en wasverzachter toe te voegen wanneer het programma al draait. Hierdoor bespaar jij tijd en water- en energiekosten, want je hoeft het programma niet stop te zetten of een extra wasbeurt te draaien! Wil jij ook slimmer wassen? Hier vind je de beste Samsung AddWash wasmachines van 2024!

Samsung wasmachine

Wat is een Samsung AddWash wasmachine

Was efficiënter en gemakkelijker

Een Samsung AddWash wasmachine is een innovatieve wasmachine die je helpt om je wasroutine efficiënter en gemakkelijker te maken. Deze wasmachine is voorzien van een deur, genaamd de AddWash-deur, die je de mogelijkheid biedt om tijdens het wasproces vergeten wasgoed toe te voegen

Het is echt een handige functie, vooral voor mensen die vaak sokken of kleine kledingstukken vergeten toe te voegen nadat de wasmachine al draait.

Vind jouw nieuwe wasmachine

Vind een goede wasmachine door te kijken naar de beste van 2024 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw Samsung AddWash wasmachine

De beste Samsung AddWash wasmachines

Beste Samsung AddWash wasmachines van 2024

Steeds meer Samsung wasmachines beschikken over Samsung AddWash. Dat maakt het alleen niet per se makkelijker om het juiste model te kiezen. Wij hebben alle huidige Samsung AddWash wasmachines met elkaar vergeleken op onder andere vulgewicht, energieklasse, gebruiksgemak en geluidsniveau. Onze bevindingen? Die kunnen we natuurlijk niet geheim houden! Dit zijn de beste Samsung AddWash wasmachines van 2024.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...

Waarom Samsung AddWash?

De Samsung AddWash wasmachine onderscheidt zich op verschillende manieren van andere wasmachines op de markt. Ten eerste biedt de AddWash-deur een unieke oplossing voor het toevoegen van vergeten wasgoed toe te voegen terwijl de wasmachine al draait. Dit bespaart je tijd en moeite, omdat je niet het hele wasprogramma hoeft te onderbreken. Maar de Samsung AdWash beschikt over meer functies en technologieën die het wassen voor jou zo snel, efficiënt, makkelijk en zuinig mogelijk maken! Hieronder hebben we de belangrijkste punten voor je op een rij gezet:

 1. EcoBubble Technologie: Met deze technologie was je je wasgoed zelf op een lage temperatuur grondig schoon dankzij de krachtige bubble soak die de vezels van je wasgoed diep binnendringt. Ook hardnekkige vlekken van onder andere bloed, thee, wijn, make-up en gras komen moeiteloos uit je kleding!
 2. Hygiënisch stomen: Verwijder bacteriën en allergenen effectief met de stoomfunctie. Ideaal voor onder andere babykleding, maar ook als je een allergie hebt voor bijvoorbeeld huisstofmijt of dierenharen.
 3. Krachtige AI control: Je verbindt je wasmachine via wifi met de SmartThings app op je telefoon of tablet. De SmartThings app adviseert wasprogramma’s, onthoudt wasgedrag, raadt programma’s aan, en geeft statusupdates. Is ook je Samsung wasdroger verbonden? Het perfecte droogprogramma wordt automatisch geselecteerd.
 4. Samsung QuickDrive: De modellen die ook over deze technologie beschikken, wassen je wasgoed tot wel 2 keer zo snel schoon met een vermindert water- en energieverbruik. Heb je nou écht haast? Je kunt extra snel wassen in 59 minuten met het SuperSpeed wasprogramma.

Voor- en nadelen van een Samsung AddWash wasmachine

Ben je er nog niet zeker van of de Samsung AddWash de juiste keuze is voor jou? Afhankelijk van jouw voorkeuren, ben jij de enige die kunt bepalen of dit type wasmachine bij je past of niet. Het enige wat wij kunnen doen, is je voorzien van informatie. Daarom, bij deze, alle voor- en nadelen van een Samsung AddWash wasmachine!

Voordelen AddWash wasmachine

 1. Flexibiliteit: Door de AddWash-deur kun je vergeten kledingstukken of wasmiddel toevoegen terwijl de wasmachine al draait. Zo hoef je niet langer te wachten op de volgende wasbeurt.
 2. Tijdbesparing: Door je ingebouwde QuickDrive functie kun je kleinere hoeveelheden wasgoed wassen binnen een veel kortere tijd. Met Super Speed 59 minuten is een halfvolle trommel binnen no-time schoon.
 3. Gemakkelijke bediening: Helder en overzichtelijk white/black display, en met de Smart Control-app kun je de wasmachine op afstand bedienen en monitoren. Je hebt de volledige controle over je was, waar je ook bent.
 4. Energiezuinig wassen: De Samsung AddWash wasmachine is ontworpen met energiebesparing in gedachten. Het heeft een hoge energie-efficiëntieklasse, waardoor je zowel het milieu als je energierekening bespaart.
 5. Speciale wasprogramma’s: De wasmachine biedt diverse wasprogramma’s die speciaal zijn ontworpen voor verschillende soorten stoffen en kleding. Denk aan sportkleding, babykleding, beddengoed, gordijnen, hygiënisch stomen en veel meer.

Nadelen AddWash wasmachine

 1. Kosten: Een Samsung AddWash wasmachine kan iets duurder zijn dan wasmachines van ander merken. Dit komt door de toegevoegde functies en technologieën, maar ook omdat Samsung over het algemeen niet behoort tot de ‘goedkope wasmachine merken’. Het is belangrijk om je budget in overweging te nemen bij het maken van je keuze.
 2. Beperkte capaciteit: De AddWash-deur neemt een kleine ruimte in beslag, wat ten koste kan gaan van de totale capaciteit van de trommel, oftewel het vulgewicht. Dit betekent dat je mogelijk iets minder wasgoed per cyclus kunt wassen in vergelijking met een wasmachine zonder AddWash-functie.

Veelgestelde vragen bij het kopen van een Samsung AddWash wasmachine

Wat is AddWash van Samsung?

Een Samsung AddWash wasmachine is een innovatieve wasmachine met een extra AddWash-deur, waarmee je vergeten kledingstukken kunt toevoegen tijdens een lopende wascyclus. Het biedt flexibiliteit, tijdbesparing, gemakkelijke bediening via een app, energie-efficiëntie en speciale wasprogramma’s.

Hoe werkt AddWash van Samsung?

 1. Om wasgoed, wasmiddel of wasverzachter toe te voegen aan een al draaiend wasprogramma, zet je allereerst de Samsung AddWash wastrommel op pauze door op de startknop te drukken.
 2. Druk daarna op het bovenste gedeelte van de deur tot je een klik hoort.
 3. Open de deur met de hendel.
 4. Open de AddWash deur en voeg het vergeten wasgoed, wasmiddel of wasverzachter toe.
 5. Sluit de deur. Deze zit goed dicht wanneer je weer een klik hoort.
 6. En druk weer op de startknop om het programma te hervatten.