Beko HomeWhiz wasmachine

Een Beko HomeWhiz wasmachine is verbonden aan je telefoon of tablet zodat je waar en wanneer je maar wilt je wasmachine kunt bedienen. Hierdoor zijn deze relatief goedkope modellen uitermate geschikt voor bijvoorbeeld mensen met een druk leven en huishoudens die hun washok op zolder hebben staan. Klinkt dat interessant? Ontdek hier wat de beste Beko HomeWhiz wasmachine van 2024 is!

Beko wasmachine

Wat is een Beko HomeWhiz wasmachine

Revolutionair wassen met HomeWhiz

Een Beko HomeWhiz wasmachine is erop ontworpen om jouw waservaring naar een hoger niveau te tillen. Deze wasmachines – geproduceerd door Beko, een grote maar betaalbare in de wereld van huishoudelijke apparaten – zijn uitgerust met het HomeWhiz systeem. Hiermee verbind je je wasmachine (en eventuele wasdroger) aan een applicatie op je smartphone of tablet, zodat je waar en wanneer je maar wilt je wasmachine kunt bedienen. Het enige wat je nodig hebt, is een bluetooth verbinding.

De Beko HomeWhiz app maakt het onder andere mogelijk om:

 1. je wasmachine op afstand te bedienen;
 2. op je smartphone te controleren of je was al klaar is;
 3. je favoriete wasinstellingen op te slaan;
 4. en extra programma’s te downloaden!

Vind jouw nieuwe wasmachine

Vind een goede wasmachine door te kijken naar de beste van 2024 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw Beko HomeWhiz wasmachine

De beste Beko HomeWhiz wasmachines

Beste Beko HomeWhiz wasmachines van 2024

Maar hoe weet je nou wat de beste Beko HomeWhiz wasmachine is? Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar verschillende modellen die beschikken over deze technologie. Deze hebben we vergeleken op onder andere vulgewicht, energieklasse, gebruiksgemak, snelheid, kwaliteit en geluidsniveau. Hieronder hebben we onze bevindingen voor je op een rijtje gezet; Dit zijn de beste Beko HomeWhiz wasmachines van 2024!

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...

Wat biedt een Beko HomeWhiz wasmachine nog meer

Beko HomeWhiz wasmachines beschikken vaak over andere technologieën die jou helpen bij het doen van de was. Welke dat zijn en wat ze voor je kunnen betekenen? Dat lees je hieronder. Let wel: Dat een Beko wasmachine beschikt over HomeWhiz betekent niet automatisch dat de onderstaande technieken ook ingebouwd zijn.

 1. Beko SteamCure: Door stoom toe te voegen aan het wasgoed aan het begin én einde van het wasprogramma, komt vuil beter los en komt je wasgoed met aanzienlijk minder kreukels uit de trommel. De stoomfunctie kan zowel hygiënisch stomen als strijkwerk verminderen.
 2. AutoDose-systeem: Deze wasautomaten beschikken over ingebouwde sensoren die meten hoeveel wasgoed er in de trommel zit en hoe vies het is. De automatische wasmiddeldosering voegt zelfstandig de perfecte hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter toe.
 3. StainExpert: Dit is een slim programma dat verschillende soorten vlekken effectief kan verwijderen. Het maakt niet uit of je koffie, wijn of olie op je kleding hebt gemorst, StainExpert kan het aan.
 4. AquaTech-technologie: Dit zorgt voor een snellere en toch zachtere was. Het combineert water en wasmiddel voordat het in de trommel komt, waardoor je kleding efficiënter en zorgvuldiger wordt gewassen.

Daarnaast bieden deze wasmachines nog veel meer om het wasproces zo makkelijk, energiezuinig, snel en efficiënt mogelijk te maken. Denk aan functies zoals startuitstel, een zelfreinigende wasmiddellade en een resttijdindicator.

Voor- en nadelen van een Beko HomeWhiz wasmachine

Voordelen HomeWhiz wasmachine

 1. Flexibiliteit: Je hebt volledige controle over je wasprogramma’s via je smartphone, dus waar en wanneer je maar wilt!
 2. Inzicht: Je houdt via je mobiel bij hoe ver het wasprogramma is en krijgt een notificatie wanneer het klaar is.
 3. Gemak: Je slaat je favoriete instellingen op voor komende wasbeurten.
 4. Mogelijkheden: Download extra wasprogramma’s via de app voor meer opties.
 5. Betaalbaar: Een Beko wasmachine is vaak goedkoper dan vergelijkbare wasmachines van andere merken.
 6. Prijs-kwaliteitverhouding: Uit onderzoek van de Consumentenbond blijkt dat men meer tevreden is over de prijs-kwaliteitverhouding van Beko dan dat van bekendere merken.

Nadelen HomeWhiz wasmachine

 1. SmartPhone verplicht: Je hebt een smartphone nodig om de HomeWhiz-functie te gebruiken. Uiteraard kun je deze wasmachines ook gebruiken via het display en zonder de applicatie.
 2. Connectiviteit: In gebieden met slechte internetverbinding kan de connectiviteit met de app een probleem zijn.
 3. Kwaliteit en levensduur: Vergelijkbare wasmachines van andere merken zijn weliswaar duurder, maar leveren vaak ook betere resultaten en gaan langer mee.

Hoe gebruik je Beko HomeWhiz

Het gebruik van een Beko HomeWhiz wasmachine is net zo eenvoudig als 1, 2, 3! Download eerst de HomeWhiz-app op je smartphone. Open deze en volg de instructies om je wasmachine te koppelen. Kies het gewenste wasprogramma, stel de starttijd in en druk op ‘start’. Je kunt de voortgang van de was ook volgen via de app! Meer hulp nodig? Daarvoor raden we je aan de onderstaande video te bekijken.

Zo maak je een verbinding tussen een Beko wasmachine en HomeWhiz

 1. Download de app (Google Play Store en App Store) en open deze.
 2. Selecteer ‘Apparaten’ in de navigatiebalk onderaan en kies vervolgens voor ‘Apparaat toevoegen’.
 3. Kies nu voor ‘Schoonmaak apparaten’ en daarna voor ‘Wasmachine’.
 4. Voeg jouw wasmachine toe door het productnummer/code in te typen.
 5. Volg de instructies van de app om het onboarden van de wasmachine voort te zetten.
 6. Zorg ervoor dat de bluetooth van je smartphone of tablet aanstaat en geeft de app toegang tot jouw locatie.
 7. Zet vervolgens de installatie modus van de wasmachine aan.
 8. Druk op de knoppen ‘Remote Control’ en ‘On/Off’ tegelijkertijd in voor 3 seconde.
 9. Wacht even terwijl de app de verbinding maakt met de wasmachine.
 10. Geef daarna je wasmachine een naam en selecteer een kamer voor eigen gebruiksgemak.

En daarmee is je wasmachine ingesteld en klaar om te gebruiken!

Veelgestelde vragen bij het kopen van een Beko HomeWhiz wasmachine

Wat is HomeWhiz van Beko?

HomeWhiz is een slimme technologie van Beko die een breed scala aan huishoudelijke apparaten, waaronder wasmachines, met je smartphone verbindt. Deze technologie geeft je de mogelijkheid om jouw apparaten op afstand te bedienen, wat resulteert in een gemakkelijkere en meer gestroomlijnde huishoudelijke routine.

Hoe werkt HomeWhiz van Beko?

Met HomeWhiz kun je via een app op je smartphone je Beko apparaten bedienen. Je kunt de status van je apparaten controleren, meldingen ontvangen wanneer een taak is voltooid, en zelfs nieuwe wasprogramma’s downloaden, afhankelijk van het apparaat dat je gebruikt. Het is een eenvoudige en handige manier om jouw huishouden te beheren.