Wasdroogcombinatie

Met een wasdroogcombinatie kan je je wasgoed wassen en drogen tegelijk, wat erg handig kan zijn als je niet genoeg ruimte hebt voor een wasmachine en droger.

Wasdroogcombinatie hoofdpagina

Nieuwe wasdroogcombinatie kopen

Vind de beste wasdroogcombinatie door onze snelle keuzehulp te doen.

Voordat je in een wasdroogcombinatie investeert, is het goed om je eens in te lezen in de verschillende eigenschappen die het apparaat heeft. Op deze pagina hebben we de verschillende soorten wasdroogcombinaties, de eigenschappen van een wasdroogcombinatie,

een handige keuzehulp en een aantal veelgestelde vragen over de wasdroogcombinatie voor je op een rijtje gezet.

Vind de beste wasdroogcombinatie

Vind een wasdroogcombinatie door onze top 5 van 2022 te bekijken of doe de eenvoudige keuzehulp.

Vind je perfecte wasdroogcombinatie

De beste geteste Wasdroogcombinaties

Verschillende soorten wasdroogcombinaties

Wanneer je een wasdroogcombinatie wil aanschaffen, moet je eerst nadenken over het soort model waar je interesse in hebt. Iedere wasdroogcombinatie heeft namelijk een eigen aspect waar hij in uitblinkt.

Energiezuinige wasdroogcombinaties

Was- droogcombinaties staan er over het algemeen om bekend dat ze niet erg energiezuinig zijn. De combinatie van de functies van een wasmachine en een droger zorgen ervoor dat energieverbruik van het apparaat aanzienlijk hoger is dan bij de losse apparaten.

Inmiddels is dat idee al lang achterhaald en zijn er meer dan genoeg energiezuinige was- droogcombinaties. Een energiezuinig model weegt bijvoorbeeld het gewicht van je was en past daarop het water- en energieverbruik aan. Let daarbij op dat wasdroogcombinaties altijd twee energielabels hebben, waarbij er één staat voor wassen en drogen en de ander voor alleen wassen.

Het is ook mogelijk om voor een was- droogcombinatie met een warmtepomp te kiezen, waarbij je ongeveer 40% minder energie verbruikt. Daarbij moet je er wel rekening mee houden dat deze modellen ook een aanzienlijke hogere prijs hebben.

Stille wasdroogcombinaties

Op iedere was- droogcombinatie staat het geluidsniveau in decibel aangegeven. Stille wasdroogcombinaties hebben een geluidsniveau tussen de 71 db en 73 db. Bij deze modellen weet je zeker dat je het apparaat naast je slaapkamer zal zetten, zonder dat je last zal hebben van het geluid.

Houd er rekening mee dat het aangegeven aantal decibel altijd staat voor het hardste geluid dat de was- droogcombinatie tijdens het centrifugeren zal produceren, het geluidsniveau tijdens het wassen zal dus nog lager liggen.

Ligt het geluidsniveau van de was- droogcombinatie boven de 78 db? Dan mag je ervan uitgaan dat hij tijdens het centrifugeren erg veel geluid maakt en dat je hem beter in een afgesloten ruimte kan zetten.

Compacte wasdroogcombinaties

Veel mensen kiezen voor een was- droogcombinatie omdat ze niet genoeg ruimte hebben voor een wasmachine en droger. Het voordeel van deze modellen is dat ze in kleine ruimtes passen, zoals bijvoorbeeld de hal of de badkamer.

Let wel op dat er minder wasgoed in de trommel past dan bij niet-compacte was- droogcombinaties. Gemiddeld kan je tussen de 4 kg en 6 kg aan wasgoed wassen en drogen. Een niet-compacte was- droogcombinatie heeft een gemiddeld vulgewicht van 8 kg, wat aanzienlijk meer is.

Wanneer je maar alleen bent is een vulgewicht tussen de 4 kg en 6 kg meer dan voldoende, maar bij een groter huishouden heb je al snel tussen de 7 kg en 9 kg aan vulgewicht nodig.

De best geteste was- droogcombinaties

Het assortiment was- droogcombinaties is heel uitgebreid en daardoor kan het lastig zijn om te zien wat voor jou de juiste keuze is. Er zijn ontzettend veel eigenschappen die je met elkaar kan vergelijken en om het wat gemakkelijker te maken hebben wij alvast een aantal was-droogcombinaties voor je getest. Zo weet je zeker dat jij de juiste keuze zal maken.

 

Waar let je op bij het kopen van een wasdroogcombinatie

Wat voor jou de beste was- droogcombinatie is, hangt af van je persoonlijke wensen en behoeftes. Het is niet altijd even makkelijk om te achterhalen waar je precies op moet letten en daarom hebben we de belangrijkste eigenschappen voor je op een rijtje gezet.

Maximale vulgewicht wassen en drogen

Het vulgewicht van een was- droogcombinatie geeft aan hoeveel was je in één beurt schoon en droog kan krijgen. Voor een huishouden van één persoon heb je aan een vulgewicht van 5 kg/6kg meer dan genoeg, maar bij een gezin met twee volwassenen en twee kinderen heb je al snel een vulgewicht wassen van 8 kg/9kg nodig. Was je echt veel, bijvoorbeeld omdat je sport? Kies dan voor de veilige weg en ga voor een was- droogcombinatie met een vulgewicht van 10 kg.

Let daarbij altijd op dat het vulgewicht wassen altijd groter is dan voor drogen. Een was- droogcombinatie met een maximaal vulgewicht wassen van 8 kg, kan bijvoorbeeld een maximaal vulgewicht van 6 kg voor drogen hebben. Dit betekent dat je een gedeelte van je was op een andere manier zal moeten drogen of dat je de was- droogcombinatie nog een keer moet laten draaien.

Energieverbruik wassen en drogen

Als je besluit om voor een was- droogcombinatie te gaan in plaats van een wasmachine en een droger, dan is het verstandig om eens naar de energiekosten te kijken. In sommige gevallen kan een was- droogcombinatie meer energie verbruiken dan een aparte wasmachine en droger.

Het verschil hierin kan tot wel een paar honderd euro per jaar oplopen, dus het kan zeker geen kwaad om daar eens naar te kijken.

Het aantal was- en droogprogramma's

Welke programma’s jouw was- droogcombinatie nodig heeft, hangt af van wat je wil wassen. Als je veel wasgoed hebt dat een speciaal programma vereist, zoals bijvoorbeeld wol, is het belangrijk dat je daar voor je aankoop goed op let.

Bij het drogen wordt het aantal programma’s vaak aangegeven als kastdroog, strijkdroog en extra droog. Meer gespecialiseerde modellen hebben ook de functie om de temperatuur van het droogproces in te stellen, zo weet je zeker dat je wasgoed altijd op de juiste manier wordt gedroogd.

Toerental

De meeste was- droogcombinaties hebben een toerental van 1400 rpm, wat aangeeft hoeveel keer de trommel per minuut ronddraait. Hoe hoger het aantal rotaties per minuut, hoe droger je wasgoed zal worden. Er zijn was- droogcombinaties met een toerental van 1600 rpm, maar dat kan vaak alleen gebruikt worden voor programma’s waarbij je katoen wast. Voor de meeste soorten wasgoed zal 1400 rpm meer dan genoeg zijn.

Extra functies

Er zijn was- droogcombinaties die zijn uitgerust met een beladingssensor die weegt hoeveel was je in de trommel hebt gestopt. Op basis daarvan wordt berekend hoeveel water er nodig is om alles goed schoon te krijgen. Zo verbruik je niet onnodig veel water, wat beter is voor het milieu en je portemonnee.

Daarnaast zijn er ook een aantal was-droogcombinaties die een speciale kledingbeschermende trommel hebben die ervoor zorgt dat je kleding minder kreukt.

Sommige merken hebben hun eigen kenmerken, zoals de energiezuinige direct drive van LG, waarbij je minder energie nodig hebt om je was droog te krijgen. Bosch heeft een droogprogramma met een stoomfunctie waarbij je kleding zo goed als gestreken weer uit de trommel komt.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroogcombinatie

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroogcombinatie

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een energiebesparende wasdroogcombinatie heeft energielabel C of hoger en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroogcombinatie verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een stille wasdroogcombinatie maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroogcombinatie vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroogcombinatie ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroogcombinatie heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroogcombinatie, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was wassen en drogen?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdroogcombinaties van Nederland. Of bekijk de wasdroogcombinaties die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdroogcombinaties
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdroogcombinaties aan het zoeken...

Wasdroogcombinatie vs losse wasmachine en droger

Zoals wij al hebben verteld zijn wasdroogcombinaties niet altijd even energiezuinig. De hoogste energieklasse voor een wasdroogcombinatie is energieklasse C. Maar waar ben je aan het einde van de rit voordeliger mee uit? Met een wasdroogcombinatie of een losse wasmachine en droger? Wij hebben het voor je uitgezocht!

In de onderstaande tabel vergelijken we de totale energie- en waterkosten (per jaar) van de energiezuinigste wasdroogcombinatie met de energiezuinigste wasmachine en wasdroger.

Type
 • Wasdroogcombi label C
 • Wasmachine met label A
 • Wasdroger met label A+++
Energieverbruik
 • 490 kWh

 • 99 kWh

 • 100 kWh

Energiekosten
 • € 114

 • € 23

 • € 22

Waterverbruik
 • 10960 liter

 • 10449 liter

 • N.v.t.

Waterkosten
 • € 16

 • € 15

 • N.v.t.

Totale kosten
 • € 130

 • € 38

 • € 22

Een wasmachine en wasdroger verbruiken samen in totaal 79 euro aan energie- waterkosten per jaar. De energie- en waterkosten van een wasdroogcombinatie zijn dus per jaar 51 euro duurder. Dat je bespaart op de energie- en waterkosten met een losse wasmachine en droger is dus duidelijk, maar ben je ook goedkoper uit als je de aanschafsprijs mee rekent? Dit hebben wij voor je uitgerekend in de volgende tabel:

Type
 • Wasdroogcombi label C
 • Wasmachine met label A
 • Wasdroger met label A+++
Aanschafsprijs
 • € 900
 • € 500
 • € 600
Jaar 1
 • € 1030
 • € 538
 • € 622
Jaar 2
 • € 1160
 • € 576
 • € 644
Jaar 3
 • € 1290
 • € 614
 • € 766

In deze tabel zijn de totale kosten over een periode van 3 jaar te zien. Na 3 jaar maak je in totaal 1290 euro aan kosten met een ‘energiezuinige’ wasdroogcombinatie. Met een losse energiezuinige wasmachine en droger ben je na 3 jaar in totaal 1280 euro kwijt. 

Met een losse (energiezuinge) wasmachine en droger ben je dus al na 3 jaar voordeliger uit dan met een energiezuinige wasdroogcombinatie! De jaren daarna bespaar je dus nog veel meer. Heb je ruimte voor een losse wasmachine en droger dan is het misschien handig om te kijken of je hier in kunt investeren. Heb je daar geen ruimte voor? Zorg er dan voor dat je wel een energiezuinige wasdroogcombinatie aanschaft. Ben je benieuwd naar hoeveel je bespaart met een energiezuinige wasdroogcombinatie ten opzichte van een niet energiezuinige wasdroogcombinatie? Klik dan hier om de vergelijking te bekijken tussen de wasdroogcombinaties met verschillende energieklasses.

Veelgestelde vragen

De was- droogcombinatie is nog niet zo bekend onder een breed publiek en daardoor zijn er nog veel vragen waar niet iedereen een antwoord op weet. Op de onderstaande pagina’s behandelen we daarom de meest gestelde vragen met betrekking tot was- droogcombinaties.
Een wasdroogcombinatie of een wasmachine en droger?

Het voordeel van een was- droogcombinatie is dat je veel ruimte kan besparen. In plaats van dat je twee apparaten kwijt moet, heb je genoeg aan ruimte voor één machine.

Daar staat tegenover dat je in een was- droogcombinatie vaak een lager vulgewicht hebt, zeker bij het drogen, waardoor je minder wasgoed tegelijk kan wegwerken. Als je veel was hebt, is dat niet altijd even handig.

Daarbij zijn ook nog niet alle was-droogcombinaties energiezuinig. In de meeste gevallen zal een wasmachine en droger in één meer energie verbruiken dan twee losse apparaten. Dit komt omdat de losse apparaten beter ontwikkeld zijn en een beter energielabel hebben.

Welke functie heeft een was- droogcombinatie?

In principe kan je met een was- droogcombinatie alles wat je met een wasmachine en een droger kan. Sommige modellen zijn uitgerust met een non stop-programma waarbij het wassen en drogen elkaar zonder onderbreking opvolgt. Zo’n non-stop programma is erg handig als je geen tijd hebt om tussendoor een nieuw programma in te stellen. Je kan het apparaat op deze manier gemakkelijk een hele nacht laten doordraaien zonder dat je er naar om hoeft te kijken.

Houd er wel rekening mee dat het non stop-programma vaak alleen werkt wanneer je weinig wasgoed van op z’n zwaarst 5 kg/6 kg wil wassen en drogen. Bij zwaardere wasbeurten van 8 kg/9 kg moet je vaak eerst een gedeelte van je wasgoed uit de trommel halen voordat het apparaat doorgaat met drogen.

Is het drogen van je wasgoed slecht voor je kleding?

Wanneer je een was- droogcombinatie van goede kwaliteit aanschaft, hoeft het helemaal niet slecht te zijn voor je kleding. Lees voor het drogen altijd goed wat er op het waslabel van je kleding staat. Sommige kledingstukken kunnen bijvoorbeeld alleen op een lage temperatuur gedroogd worden of alleen voor korte duur.

Assortiment wasdroogcombinaties

1512340

LG GD3M108N3 Direct Drive...

549,00
De LG GD3M108N3 Direct Drive - 8/5 kg scoort hoog door zijn sterke karaktertrekken. Naast deze sterke features krijgt de was-droogcombinatie ook erg goede van de consumenten die hem al thuis hebben staan. Ook scoort hij heel hoog op alle...
Waardering 4.45 uit 5
1648719

Hoover H-500 HD 485AMBB/1-S

579,00
Zoek je een passende was droog combinatie en weet je niet welke je moet kopen? De Hoover H-500 HD 485AMBB/1-S is waarschijnlijk de juiste wasdroogcombinatie voor jou. Omdat dit apparaat van hoover is beschikt hij over de volgende merkspecifieke functie:...
1387895

AEG L7WE76EBI – 7/4 kg...

1.199,00
De AEG L7WE76EBI - 7/4 kg (inbouw) krijgt een hele hoge beoordeling. Deze wasdroogcombi scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede ratings van de kopers die hem al thuis hebben staan....
Waardering 4.45 uit 5
1485554

Samsung WD70TA049BE EcoBubbl...

599,00
De Samsung WD70TA049BE EcoBubble - 7/4 kg beschermt je kleding en zorgt dat de was grondig schoon en droog wordt. Dit apparaat van samsung heeft de volgende merkspecifieke eigenschap: samsung EcoBubble. De Samsung WD70TA049BE EcoBubble - 7/4 kg heeft de...
Waardering 4.40 uit 5
1592923

Siemens WN34A100EU – 8...

989,00
De Siemens WN34A100EU - 8/5 kg krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge van de consumenten die de wasdroogcombi thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op...
Waardering 4.35 uit 5
1674608

Samsung WD90T754ABT/S2...

949,00
De Samsung WD90T754ABT/S2 - 9/6 kg beschermt je kleding en zorgt dat de was grondig schoon en droog wordt. Dit apparaat is van samsung en bezit daarom de volgende merkspecifieke eigenschap: samsung AI Control, Samsung Addwash, Samsung EcoBubble, Samsung QuickDrive....
Waardering 4.60 uit 5
1576698

Whirlpool BI WDWG 961484 EU...

949,00
De Whirlpool BI WDWG 961484 EU - 9/6 kg (inbouw) heeft veel handige eigenschappen waardoor het gebruik makkelijker wordt gemaakt. Naast deze handig features beoordelen de huidige gebruikers van de was droogcombinatie hem zeer positief! Als je opzoek bent naar...
1497145

Miele WTI 370 WPM PowerWash...

1.999,00
De Miele WTI 370 WPM PowerWash 2.0 - 8/5kg heeft veel handige eigenschappen waardoor het gebruik makkelijker wordt gemaakt. Naast deze handig functies beoordelen de huidige gebruikers van de was droog combinatie hem zeer positief! Als je opzoek bent naar...
Waardering 4.70 uit 5
1651364

Beko HTV8736XSHT1 HygieneShi...

679,00
De Beko HTV8736XSHT1 HygieneShield scoort hoog door zijn sterke eigenschappen. Naast deze sterke karaktertrekken krijgt de wasdroogcombi ook erg goede scores van de eerdere kopers die hem al thuis hebben staan. Ook scoort hij heel hoog op alle testen. Deze...
Waardering 5.00 uit 5
1524157

LG GD3V509S1 TurboWash 59...

749,00
De LG GD3V509S1 TurboWash 59 - 9/6 kg krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge . Naast alle hoge ratings van de consumenten die de was droogcombinatie thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding....
Waardering 4.45 uit 5
1494476

Samsung WD80TA049BE 8/5 kg

699,00
Doordat de Samsung WD80TA049BE 8/5 kg erg goed is beoordeeld op allerlei verschillende criteria staat de was droog combinatie in onze top 5! Hij heeft de volgende merkspecifieke eigenschap: samsung EcoBubble. De Samsung WD80TA049BE 8/5 kg heeft de score: 9.0...
Waardering 4.50 uit 5
1611522

Bosch WNA13400NL – 8/5...

959,00
De Bosch WNA13400NL - 8/5 kg krijgt een hele hoge beoordeling. Deze wasdroogcombinatie scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede scores van de mensen die hem al thuis hebben staan. De...
Waardering 4.35 uit 5
1387627

Haier HWD90-BP14636N –...

769,00
De Haier HWD90-BP14636N - 9/6kg beschermt je kleding en zorgt dat de was grondig schoon en droog wordt. Hij heeft de volgende merkspecifieke eigenschap: . Bij het opzetten van onze top 5 maken we gebruik van consumenten cijfers. De Haier...
Waardering 4.45 uit 5
1705354

AEG L6WBN86JW

799,00
De AEG L6WBN86JW beschermt je kleding en zorgt dat het wasgoed grondig schoon en droog wordt. Dit model is van AEG en bezit daarom de volgende merkspecifieke eigenschap: AEG ProSense. De AEG L6WBN86JW heeft de reviewscore: none ontvangen van ongeveer...
1602406

Bosch WDU8H541EU – 10/...

1.299,00
De Bosch WDU8H541EU - 10/6 kg krijgt een hele hoge . Deze wasdroogcombinatie scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede ratings van de kopers die hem al thuis hebben staan. Dit...
Waardering 4.80 uit 5
1666144

AEG L7WBG854W 8/5 kg

849,99
Opzoek naar een perfecte wasdroogcombi? Stop maar met zoeken! De AEG L7WBG854W 8/5 kg is namelijk de was droog combinatie die je zoekt. Hij heeft de volgende merkspecifieke eigenschap: AEG DualSense, AEG ProSense. De AEG L7WBG854W 8/5 kg heeft het...
1651365

Beko HTV7736XSHTM1 HygieneSh...

599,00
De Beko HTV7736XSHTM1 HygieneShield - 7/4 kg belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de was droog combinatie van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de mensen...
1539007

Siemens WK14D542EU – 7...

1.699,00
De Siemens WK14D542EU - 7/4 kg (Inbouw) was droog combinatie wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De wasdroogcombinatie scoort op de belangrijkste gebieden erg...
Waardering 4.40 uit 5
1663416

AEG L7WE786CBS

1.139,00
De AEG L7WE786CBS krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge . Naast alle hoge ratings van de mensen die de was-droogcombinatie thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de belangrijkste...
1391816

LG F4DV910H2E TurboWash 360...

1.099,00
Zoek je een goede was-droogcombinatie en weet je niet welke je moet kopen? De LG F4DV910H2E TurboWash 360 - 10,5/7 kg is misschien wel de juiste was droogcombinatie voor jou. Hij beschikt over de volgende merkspecifieke functie: LG Direct Drive,...
Waardering 4.20 uit 5
1372253

AEG L7WB86GW – 8/4 kg

749,00
De AEG L7WB86GW - 8/4 kg was- droogcombinatie wast en droogt je kleding grondig schoon en droog. De AEG was-droogcombinatie heeft de volgende merkspecifieke eigenschap: AEG DualSense, AEG ProSense, AEG ProSteam. De AEG L7WB86GW - 8/4 kg heeft het cijfer:...
Waardering 4.50 uit 5
1512328

LG GD3V409S0 Al Direct Drive...

699,00
De LG GD3V409S0 Al Direct Drive - 9/5 kg krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge beoordeling. Naast alle hoge scores van de kopers die de wasdroogcombi thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding....
Waardering 4.50 uit 5
1673475

AEG L6WBJ846W

799,99
Omdat de AEG L6WBJ846W erg goed is beoordeeld op allerlei verschillende criteria staat de wasdroogcombinatie in onze top 5! Omdat deze machine van AEG is heeft hij de volgende merkspecifieke feature: AEG ProSense. De AEG L6WBJ846W heeft de score: none...
1493639 1

Samsung WD90T984ASE/S2 9/6 k...

1.199,00
De Samsung WD90T984ASE/S2 9/6 kg krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge scores van de kopers die de wasdroogcombinatie thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op...
Waardering 4.45 uit 5
1553787

Bosch WNG24430NL – 9/6...

1.049,00
Opzoek naar een ideale was-droogcombinatie? Wij hebben hem voor je gevonden. De Bosch WNG24430NL - 9/6 kg is namelijk de was droog combinatie die je zoekt. Omdat dit apparaat van bosch is bezit hij de volgende merkspecifieke feature: bosch AutoDry,...
Waardering 4.45 uit 5
1619480

Siemens WN34A100NL – 8...

849,00
De Siemens WN34A100NL - 8/5 kg wasdroogcombinatie wordt erg hoog beoordeeld door mensen die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De was- droogcombinatie scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten...
1651364

Beko HTV8736XSHT1 HygieneShi...

679,00
De Beko HTV8736XSHT1 HygieneShield - 8/5 kg belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de was droog combinatie van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de kopers...
Waardering 5.00 uit 5
1485374

Samsung WD10T534ABW/S2...

799,00
Zoek je een passende was droog combinatie en weet je niet welke je moet kiezen? De Samsung WD10T534ABW/S2 - 10,5/6 kg is waarschijnlijk de juiste was- droogcombinatie voor jou. Dit model van samsung heeft de volgende merkspecifieke functie: samsung AI...
Waardering 4.40 uit 5