9.2/10

AEG L8FB86ES

Overzichtelijk

AEG L8FB86ES

Overzicht

AEG L8FB86ES

Voordelen

Geen voordelen

Nadelen

Geen nadelen

De AEG L8FB86ES beschermt je kleding en zorgt dat het grondig schoon wordt. De machine heeft de beoordeling: 9.2 gekregen van minstens 1031 experts. De waskwaliteit van deze machine is topklasse.

De AEG L8FB86ES heeft energieklasse B en is aardig energie besparend. De wasmachine heeft een vulgewicht van 8 kg en is geschikt voor een gezin. Bijkomend beschikt deze wasmachine over een programma met stoomfunctie.

Alternatieven

Review

AEG L8FB86ES

Review

AEG L8FB86ES

Eigenschappen

Energieklasse

B
Slechter dan 64%

Vulgewicht

8 kg
Voor een klein gezin

Geluidsniveau

76 dB
Normaal geluidsniveau

Toerental

1600 rpm
Droge was

Waskwaliteit

Topklasse
Veel wasfuncties

Bouwkwaliteit

Middenklasse
Normale levensduur

Zoek je een nieuwe wasmachine en weet je niet welke je moet kopen? Stop dan nu met zoeken, de AEG L8FB86ES is de juiste wasmachine voor jou.De wasmachine krijgt als cijfer een 9.2 van 1031 andere consumenten.

Energie- en waterverbruik AEG L8FB86ES

Het apparaat is prima energiezuinig met energielabel BJe bespaart over de gehele levensduur van de wasmachine zo ongeveer 190 euro. Hij verbruikt ongeveer 118,8 kWh per jaar, wat ongeveer 44,97 euro per jaar kost. Het verbruik van de wasmachine kost 14,48 euro, de machine verbruikt ongeveer 10340 l per jaar.

Vulgewicht AEG L8FB86ES

De wasmachine is qua grootte en gezinssamenstelling geschikt voor een . Hij kan geladen worden met 8 kg wasgoed.

Geluidsniveau en toerental

De wasmachine kan helaas niet volledig stil centrifugeren en wassen. Tijdens het wassen en centrifugeren is het geluidniveau 76 dB. De machine beschikt over een maximaal toerental van: 1600 rpm.

Wasprogramma’s AEG L8FB86ES

De AEG L8FB86ES heeft 10 programma’s om de juiste keuze te maken bij het wassen van je wasgoed. De AEG L8FB86ES heeft verschillende algemene wasprogramma’s, zoals: fijne was, Katoen, Korte was, Opfrissen, Synthetisch, Wol. Om de gebruiksvriendelijkheid van de wasmachine zo hoog mogelijk te maken is er gedacht aan het gebruiksgemak, hij beschikt over: beladingssensor, Kledingbeschermende trommel, Resttijdindicator, Startuitstel, Stoomfunctie, Volwaardig snelwasprogramma, Zelfreinigende wasmiddellade.

Was- en bouwkwaliteit AEG L8FB86ES

Om de levensduur van de wasmachine te kunnen bepalen is de bouwkwaliteit belangrijk, een hogere bouwkwaliteit zorgt voor een langere levensduur. De bouwkwaliteit van de wasmachine is: middenklasse. De machine wordt beoordeeld aan de hand van het was resultaat, de AEG L8FB86ES is beoordeeld met een: topklasse. Deze labels zijn qua rangschikking vergelijkbaar aan die van de energieklasse. Dat wil zeggen: A is hoog en C is laag.

Afmetingen

De AEG L8FB86ES weegt 73,5 kg en is 85 cm hoog, 60 cm breed en 60 cm diep.