Vaatwasser kopen

Een vaatwasser is een machine die voor jou de afwas doet op een mechanische manier. Zo hoef je zelf niet meer de afwas te doen maar wordt het voor je gedaan. 

Opzoek naar een nieuwe vaatwasser? Je leest hier alles wat je moet weten over de aankoop van een vaatwasser. We leggen jou ook haarfijn uit hoe je een vaatwasser vindt die bij jou past en laten we jou de meest gestelde vragen bij de aankoop van een vaatwasser zien. 

Vaatwasser hoofdpagina

Nieuwe vaatwasser kopen

Vind de beste vaatwasser door onze snelle keuzehulp te doen.

Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden wanneer je een nieuwe vaatwasser gaat kopen, soms is een van die aspecten éxtra belangrijk. Omdat heel veel verschillende vaatwassers op de markt worden aangeboden, snappen we dat je graag wat gerichter wilt kijken naar een vaatwasser. Om wat gerichter te kunnen kijken naar een nieuwe vaatwasser is het volgende handig om te weten: Een vaatwasser is onder te verdelen in drie categorieën, namelijk: Inbouw, onderbouw en vrijstaande vaatwassers.

Voordat je jouw zoektocht naar een nieuwe vaatwasser verder kunt zetten moet je eerst kiezen welk type vaatwasser jij graag in huis wilt halen. We hebben voor jou per type vaatwasser informatie op een rij gezet zodat jij de beste keuze kunt maken.

Vind een nieuwe vaatwasser

Maak een keuze tussen de een van de beste vaatwassers van 2022 of doe de eenvoudige keuzehulp en vind je nieuwe vaatwasser.

Vind de perfecte vaatwasser

Alle best geteste Vaatwassers

Soorten inbouw vaatwassers

Wil je graag een inbouw vaatwasser? Een inbouw vaatwasser wordt netjes verwerkt in je keuken of in een andere kast zodat je geen los apparaat in je kamer hebt staan. Het grote voordeel hiervan is dat de nieuwe vaatwasser dan optimaal op gaat in het huidige interieur van je woning! Een inbouw vaatwasser is onder te verdelen in drie verschillende categorieën, namelijk:

Een onderbouw, half en volledig integreerbare vaatwasser. Hier onder geven wij informatie over deze drie verschillende soorten inbouw vaatwassers. Door te klikken op de buttons zul je de top 5 beste vaatwassers te zien krijgen binnen die desbetreffende categorie!

Volledig geïntegreerde vaatwassers

Dit model wordt volledig geïnstalleerd onder het keukenblad en achter een van de keukenkastjes. Bekijk hier de top 5 beste volledig geïntegreerde vaatwassers van 2022

Half geïntegreerde vaatwassers

Dit model wordt onder het keukenblad weggewerkt en komt deels achter een frontpanel te zitten. Je zult alleen het bedieningspaneel zien aan de bovenkant. Bekijk hier de top 5 beste half geïntegreerde vaatwassers van 2022

Onderbouw vaatwassers

Dit model wordt alleen onder het keukenblad geplaatst. Je zult dus de gehele voorkant van de vaatwasser nog zien. Bekijk hier de top 5 beste onderbouw vaatwassers van 2022

Volledig geïntegreerde vaatwassers

Dit model wordt volledig geïnstalleerd onder het keukenblad en achter een van de keukenkastjes. Bekijk hier de top 5 beste volledig geïntegreerde vaatwassers van 2022

Half geïntegreerde vaatwassers

Dit model wordt onder het keukenblad weggewerkt en komt deels achter een frontpanel te zitten. Je zult alleen het bedieningspaneel zien aan de bovenkant. Bekijk hier de top 5 beste half geïntegreerde vaatwassers van 2022

Onderbouw vaatwassers

Dit model wordt alleen onder het keukenblad geplaatst. Je zult dus de gehele voorkant van de vaatwasser nog zien. Bekijk hier de top 5 beste onderbouw vaatwassers van 2022

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale vaatwasser

Klik en start keuzehulp
Vaatwasser keuzehulp hero
1
2
3
4
Jouw vaatwasser

Soort vaatwasser

Wat voor soort vaatwasser zoek je? Een inbouw vaatwasser, een vrijstaande vaatwasser of een onderbouw vaatwasser?
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Welk soort vaatwasser zoek je?

Geluidsniveau vaatwasser

Een stille vaatwasser maakt weinig geluid bij het wassen van de natte vaat. Staat je vaatwasser vlakbij je woonkamer? Overweeg dan een stille vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe stil moet de vaatwasser zijn?

Prijs vaatwasser

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je vaatwasser ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere vaatwasser heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe duur mag de vaatwasser zijn?

Vaatwasser grootte

Een groot gezin vereist een grotere vaatwasser, en ook een hoger aantal couverts. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een vaatwasser met een kleiner aantal couverts.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Voor hoeveel mensen moet de vaat gedaan worden?

Energieverbruik vaatwasser

Een energiebesparende vaatwasser heeft energielabel A, B of C en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige vaatwasser verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe energiebesparend moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte vaatwassers van Nederland. Of bekijk de vaatwasser die het best bij jou passen.
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Vaatwassers aan het zoeken...

Vaatwassers voor de grootte van je huishouden

Als je een groot huishouden hebt is het handig om veel vuile vaat kwijt te kunnen in de vaatwasser. Dit geld ook andersom, heb je een klein gezin dan heb je niet zo een grote vaatwasser nodig.

Om je hierbij te helpen hebben wij een lijst gemaakt van de beste vaatwassers voor een groot of klein gezin. Klik op de button hieronder om de 5 beste vaatwassers te bekijken voor jouw gezin!

Vaatwasser merken

Een afwasmachine uitkiezen is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk heel veel verschillende merken die vaatwassers aanbieden en binnen deze merken zijn er ook nog een groot aantal verschillende modellen. Dit kan het kiezen van een vaatwasser erg lastig maken.
Om jou te helpen in jouw zoektocht naar een nieuwe vaatwasser hebben wij getest wat de beste vaatwasser merken van 2022 zijn. Onze top 9 vind je hieronder! Door op het merk te klikken zullen wij jou de top 5 beste vaatwassers laten zien binnen dat merk.

Extra eigenschappen kiezen

Naast het type vaatwasser, het merk of de grootte van je vaatwasser kun je ook nog kiezen voor extra eigenschappen die de vaatwasser kan bezitten. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat een afwasmachine niet veel stroom en water verbruikt? Dan kun je het best voor een energiezuinig model kiezen. Of als je vaatwasser naast de woonkamer staat waar je altijd TV aan het kijken bent, is het niet handig als hij heel veel lawaai maakt. Dan is het handig om te kiezen voor een stille vaatwasser. Zo zijn er nog een aantal extra eigenschappen waar jij tussen kunt kiezen.

Door te klikken op de eigenschap waar jij naar opzoek bent kom je op een pagina terecht waar wij jou de top 5 beste vaatwassers met deze eigenschappen laten zien. De vaatwassers in deze top 5 scoren heel hoog op de testen die er mee zijn uitgevoerd. Zo zijn ze getest op: bouwkwaliteit, waskwaliteit, gebruiksgemak, levensduur, prijs kwaliteitsverhouding, de recensies van de huidige gebruikers en nog veel meer. Zo weet je dus zeker dat je een goede vaatwasser in huis haalt!

Waar let je op bij het kopen van een vaatwasser

Voordat je een nieuwe vaatwasser gaat kopen is het handig om te weten waar je allemaal op moet letten. Om jou hierbij te helpen hebben wij een lijst opgesteld met de meest belangrijke zaken waar mensen op moeten letten bij het kopen van een vaatwasser:

Type afwasmachine

Voordat je een vaatwasser gaat kopen moet je bepalen welk type vaatwasser je wilt aanschaffen. Een vaatwasser is onder te verdelen in twee hoofd categorieën:

Vrijstaande vaatwasser: Een vrijstaande vaatwasser is een apparaat die men meestal los in een keuken of bijkeuken zet. De buitenkant van deze machines zijn meestal wit of RVS.

Inbouw vaatwasser: Een inbouw vaatwasser zet je niet los in de keuken neer, maar deze bouw je in in je keuken. Zo past de vaatwasser perfect in je interieur en gaat hij heel mooi op in je keuken.

Type inbouw vaatwasser

Verder heeft een Inbouw vaatwasser nog drie subcategorieën, namelijk:

  1. Volledig geïntegreerde vaatwasser: Deze vaatwassers worden geheel in je keuken geïnstalleerd. Aan de voorkant van de vaatwasser wordt een frontpaneel geplaatst die precies hetzelfde is als de rest van de keukenkastjes. Zo gaat de vaatwasser perfect op in je interieur. Het bedieningspaneel van een volledig geïntegreerde vaatwasser zit aan de binnenkant.
  2. Half geïntegreerde vaatwasser: Deze vaatwassers worden net als een volledig geïntegreerde vaatwassers volledig in je keuken geïnstalleerd met een frontpaneel. Het enige verschil is dat een half geïntegreerde vaatwasser aan de voorkant een bedieningspaneel heeft die je ziet zitten. Dit bedieningspaneel zit meestal aan de bovenkant en is rond de 10 á 15 centimeter. Het voordeel hiervan is dat je de vaatwasser vanaf de buitenkant kunt besturen.
  3. Onderbouw vaatwasser: Deze vaatwassers worden alleen onder het keukenblad van de keuken geïnstalleerd. De vaatwasser krijgt geen frontpaneel, waardoor je tegen het eigen uiterlijk van de vaatwasser aan kijkt. Je kunt deze vaatwassers wel aan de voorkant besturen.

Nismaten

Het is ook handig om naar het geluidsniveau van de vaatwasser te kijken. Wanneer je vaatwasser direct naast je woonkamer staat is het niet handig als je ‘s avonds niet meer de televisie kunt horen. Het geluidsniveau is in te delen in drie categorieën:

  1. Stil: 43 dB of minder
  2. Normaal: 44-48 dB
  3. Hard: 48 dB of meer

Op het eerste gezicht lijkt het verschil tussen 43 en 48 dB niet heel veel, maar het is goed om te weten dat het geluid iedere 3 decibel verdubbeld. Er zit dus wel degelijk een verschil tussen 43 en 48 decibel!

Energielabel

Naast het geluidsniveau is het ook handig om naar het energielabel van de vaatwasser te kijken. Als je hier geen rekening mee houdt kan het zo maar zijn dat je een afwasmachine koopt met energieklasse e. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor je eigen portemonnee!

Met een vaatwasser met energielabel a ben je jaarlijks 36 euro kwijt aan water- energiekosten, dit is bij een vaatwasser met energielabel F ongeveer 110 euro. Met een energiezuinige vaatwasser kun je jaarlijks tot wel 74 euro besparen. Over de gehele levensduur kun je dus rond de 851 euro! Het is dus niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je eigen portemonnee!

Aantal couverts

Bij een vaatwasser wordt het ‘laadvermogen’ niet zoals bij een wasmachine aangeduid met het aantal kilogram, maar met het aantal couverts. Een couverts wordt gebruikt als eenheid om de grootte van de belading van een vaatwasser weer te geven. Een couverts is namelijk een setje eetgerei voor één maaltijd voor één persoon. Dit is dus bijvoorbeeld een bord, kopje, bestek, beker, kom en glas.

Meestal kies je een vaatwasser uit op basis van het aantal couverts. Je kunt het volgende als uitgangspunt nemen:

  1. Huishouden met 1 of 2 personen: 6 t/m 10 couverts.
  2. Huishouden met 3 of 4 personen: 11 t/m 13 couverts
  3. Huishouden met 5 of meer personen: 14 t/m 15 couverts

Veelgestelde vragen bij het kopen van een vaatwasser

Wat is de beste vaatwasser?

De beste vaatwasser heeft een topklasse bouwkwaliteit en topklasse waskwaliteit. Ook heeft hij het hoogst mogelijke energielabel, namelijk energielabel A, waardoor hij weinig energie en water verbruikt. Meestal komen de vaatwassers van Miele, Siemens en Bosch als beste uit de test. Opzoek naar een goede kwalitatieve vaatwasser? Kies dan een vaatwasser van de bovenstaande merken.

Wat is de gemiddelde levensduur van een vaatwasser?

De levensduur van een vaatwasser is gemiddeld 11,5 jaar.

Waar koop je vaatwasser?

Een vaatwasser kun je online op een webshop kopen of in een winkel. Het bestellen van je vaatwasser online heeft echter een aantal grote voordelen, namelijk: je kunt heel veel modellen tegelijkertijd vergelijken, de meeste webshops laten de vaatwasser gratis bezorgen en installeren hem soms ook nog helemaal op zijn plek. Een voorbeeld van gerenommeerde bedrijven waar je online een vaatwasser kunt bestellen zijn coolblue.nl en bol.com.

Wat is een goede goedkope vaatwasser?

Een goedkope vaatwasser kost minder dan €400 euro. Als je opzoek bent naar een goede goedkope vaatwasser, let dan altijd op de bouw- en waskwaliteit. Deze gegevens bepalen de levensduur van de vaatwasser en hoe goed de vaatwasser de vuile vaat schoon wast. Ook moet je er op letten dat de goedkope vaatwasser geen heel laag energielabel heeft.

Overige informatie

Stille vaatwasser

Stille vaatwasser Een stille vaatwasser is niet luider dan 43dB. Dit geluidsniveau is te vergelijken met het geluid van vogels buiten of geroezemoes in de klas.  Op deze pagina vind je de beste stille vrijstaande, inbouw en onderbouw vaatwassers van

Lees meer

Bosch vaatwassers

Bosch vaatwassers Vaatwassers van Bosch komen bij de Consumentenbond vaak als beste uit de test. Ze worden niet alleen geprezen om hun goede droog resultaat, maar ook de lage levensduur is een populaire eigenschap. Heb jij interesse in een Bosch

Lees meer

Hoe zet ik mijn vaatwasser aan

Hoe zet ik mijn vaatwasser aan Een vaatwasser zet je op de volgende manier aan: Controleer of de stekker van de vaatwasser in het stopcontact zit. Druk daarna op de aan/uit knop, deze knop is te herkennen aan het volgende

Lees meer

Wat is een half inbouw vaatwasser

Wat is een half inbouw vaatwasser Een half inbouw vaatwasser (ook wel half geïntegreerde vaatwassers genoemd) is een apparaat waar het bedieningspaneel aan de buitenkant van de deur zit. De vaatwasser zit compleet ingebouwd in de keuken en heeft een

Lees meer

Energiezuinige vaatwasser

Beste energiezuinige vaatwasser Vaatwassers met energielabel A zijn de zuinigste vaatwassers op de markt. Door dit energielabel weet je dat de vaatwasser bij iedere wasbeurt heel weinig water en stroom verbruikt. Jaarlijks scheelt dit dus erg veel in de portemonnee!

Lees meer

Het assortiment vaatwassers

1370862

Whirlpool OWFC 3C26 X

529,00
De Whirlpool OWFC 3C26 X heeft een hele goede score gekregen door zijn sterke features. Naast deze sterke kenmerken krijgt de afwasmachine ook erg goede van de eerdere kopers die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede ratings...
Waardering 4.45 uit 5
1500978

Whirlpool WBC 3C34 P X

579,00
Zoek je een passende vaatwasmachine en weet je niet helemaal welke je moet kopen? De Whirlpool WBC 3C34 P X is misschien wel de juiste vaatwasmachine voor jou. De Whirlpool WBC 3C34 P X is beoordeeld door 46 eerdere kopers...
Waardering 4.45 uit 5
1656132

Siemens SR23EW28KE

659,00
De Siemens SR23EW28KE beschermt al de vaat en zorgt ervoor dat alle borden en glazen grondig schoon en droog wordt! Bij het produceren van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De Siemens SR23EW28KE heeft gemiddeld de score:...
1537423

Bosch SMS6ZCW08E

979,00
Zoek je een nieuwe vaatwasmachine en weet je nog niet welke je moet kopen? De Bosch SMS6ZCW08E is misschien wel de juiste afwasmachine voor jou! Bij het opstellen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Bosch...
Waardering 5.00 uit 5
1653838

Beko BDFN26430X

449,00
De Beko BDFN26430X heeft erg sterke features. De huidige gebruikers van de afwasmachine beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi toestel, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
Waardering 4.55 uit 5
1567078

Bosch SMS6EDW06E

859,00
De Bosch SMS6EDW06E beschermt het vieze servies en zorgt ervoor dat jouw vieze afwas grondig schoon en droog wordt. De Bosch SMS6EDW06E heeft de reviewscore: 9.2 gekregen van ongeveer 10 eerdere kopers. Het toestel is een vrijstaande vaatwasmachine, hierdoor kun...
Waardering 4.60 uit 5
1520644

Siemens SX67ZX01CN

1.299,00
De Siemens SX67ZX01CN krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge rating. Naast alle hoge van de eerdere kopers die de vaatwasser al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Waardering 4.80 uit 5
1673822

Siemens SE23HI42TE

649,00
De Siemens SE23HI42TE afwasmachine maakt het servies volledig schoon en droog. De Siemens SE23HI42TE heeft de beoordeling: 9.7 ontvangen van tenminste 3 consumenten. De machine is een vrijstaande vaatwasser, hierdoor kun je hem overal in jouw keuken neerzetten. Dit model...
Waardering 4.85 uit 5
1490724

Siemens SN63HX26TN

679,00
De Siemens SN63HX26TN heeft een heel goed cijfer gekregen door zijn sterke features. Naast deze sterke features krijgt de vaatwasser ook erg goede ratings van de consumenten die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede beoordelingen scoort hij...
1563961

Whirlpool WIC 3C33 PE

639,00
De Whirlpool WIC 3C33 PE heeft erg goede functies. De huidige gebruikers van de afwasmachine beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi apparaat, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie...
Waardering 4.50 uit 5
1511559

ETNA VW249M

409,00
De ETNA VW249M heeft erg sterke functies. De huidige gebruikers van de vaatwasser beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi model, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
Waardering 4.00 uit 5
1385505

Whirlpool WSFC 3M17 X

399,00
De Whirlpool WSFC 3M17 X belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die een goede kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de vaatwasser van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de mensen die hem...
Waardering 4.25 uit 5
1524263

Siemens SK26E222EU

429,00
De Siemens SK26E222EU beschermt al het servies en zorgt ervoor dat jouw afwas grondig schoon en droog wordt. De Siemens SK26E222EU is beoordeeld door 19 kopers die je voorgingen met de beoordeling: 8.7. Het model is een vrijstaande vaatwasser, hierdoor...
Waardering 4.35 uit 5
1647828

Beko DIN24215

409,00
Omdat de Beko DIN24215 erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasmachine in onze top 5! Bij het maken van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Beko DIN24215 heeft gemiddeld de score: 8.8...
1470331

Miele G 5072 Vi

999,00
De Miele G 5072 Vi krijgt een hele hoge score. Deze afwasmachine scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede scores van de consumenten die hem al thuis hebben staan! De Miele...
Waardering 4.20 uit 5
1518867

Siemens SR55ZS11ME

999,00
De Siemens SR55ZS11ME vaatwasser wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De vaatwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte van zijn...
Waardering 4.00 uit 5
1474202

Miele G 5022 SC CLST

849,00
Omdat de Miele G 5022 SC CLST erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasmachine in onze top 5! Bij het opzetten van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Miele G 5022 SC...
Waardering 4.45 uit 5
1390273

AEG FSB52617Z

649,00
De AEG FSB52617Z beschermt alle vieze afwas en zorgt ervoor dat jouw vieze vaatwerk grondig schoon en droog wordt. Het is niet gek dat deze vaatwasmachine in onze top 5 staat, hij is namelijk door Coolblue als beste getest. Over...
Waardering 4.30 uit 5
1684247

Haier XIB 5C1S3FS

949,00
Omdat de Haier XIB 5C1S3FS erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasser in onze top 5! De Haier XIB 5C1S3FS heeft de score: none gekregen van ongeveer none experts. De machine is een inbouw vaatwasmachine, hierdoor...
1470396

Miele G 5272 SC Vi

1.149,00
De Miele G 5272 SC Vi krijgt een hele hoge score. Deze vaatwasmachine scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede scores van de consumenten die hem al thuis hebben staan! De...
Waardering 4.45 uit 5
1472043

Miele G 5022 SCU BRWS

799,00
De Miele G 5022 SCU BRWS krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge beoordeling. Naast alle hoge beoordelingen van de kopers die de vaatwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort...
Waardering 4.65 uit 5
1409240

AEG FSB53607Z

699,00
De AEG FSB53607Z heeft een hele goede score gekregen door zijn sterke eigenschappen. Naast deze sterke kenmerken krijgt de vaatwasser ook erg goede ratings van de consumenten die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede scoort hij ook...
Waardering 4.10 uit 5
1710382

Beko DIN28433 AquaIntense

729,00
Opzoek naar een ideale afwasmachine? Stop maar met zoeken! De Beko DIN28433 AquaIntense is namelijk de vaatwasmachine die je zoekt! Bij het opstellen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De Beko DIN28433 AquaIntense heeft gemiddeld de...
1549020

Bosch SPS4EMW28E

729,00
Opzoek naar een geschikte vaatwasser? Stop maar met zoeken! De Bosch SPS4EMW28E is namelijk de vaatwasser die je zoekt. De Bosch SPS4EMW28E heeft de score: 9.0 gekregen van minstens 9 mensen. Het apparaat is een vrijstaande vaatwasmachine, hierdoor kun je...
Waardering 4.50 uit 5
1534388

Bosch SBV6ZAX03N

1.049,00
De Bosch SBV6ZAX03N krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge scores van de consumenten die de vaatwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Waardering 4.30 uit 5
1508763

Siemens SR25ZW11ME

879,00
De Siemens SR25ZW11ME beschermt de vieze vaat en zorgt ervoor dat al jouw vieze servies grondig schoon en droog wordt! Bij het bepalen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Siemens SR25ZW11ME heeft gemiddeld de score:...
Waardering 4.75 uit 5
1534408

Bosch SMV6ZAX03N

999,00
Omdat de Bosch SMV6ZAX03N erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasser in onze top 5! De Bosch SMV6ZAX03N is beoordeeld door 3 experts met de beoordeling: 9.7. Het apparaat is een inbouw afwasmachine, hierdoor kun je...
Waardering 4.85 uit 5
1475632

Miele G 5022 i BRWS

749,00
De Miele G 5022 i BRWS vaatwasmachine wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De vaatwasser scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten...
Waardering 4.30 uit 5
1673889

Beko BDFN26430A HygieneShiel...

469,00
Waardering 4.00 uit 5
1470446

Miele G 5277 SC Vi XXL

1.149,00
Opzoek naar een geschikte vaatwasmachine? Stop maar met zoeken! De Miele G 5277 SC Vi XXL is namelijk de vaatwasser die je zoekt. Bij het opstellen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Miele G 5277...
Waardering 4.55 uit 5