Vaatwasser kopen

Een vaatwasser is een machine die voor jou de afwas doet op een mechanische manier. Zo hoef je zelf niet meer de afwas te doen maar wordt het voor je gedaan. 

Opzoek naar een nieuwe vaatwasser? Je leest hier alles wat je moet weten over de aankoop van een vaatwasser. We leggen jou ook haarfijn uit hoe je een vaatwasser vindt die bij jou past en laten we jou de meest gestelde vragen bij de aankoop van een vaatwasser zien. 

Vaatwasser hoofdpagina

Nieuwe vaatwasser kopen

Vind de beste vaatwasser door onze snelle keuzehulp te doen.

Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden wanneer je een nieuwe vaatwasser gaat kopen, soms is een van die aspecten éxtra belangrijk. Omdat heel veel verschillende vaatwassers op de markt worden aangeboden, snappen we dat je graag wat gerichter wilt kijken naar een vaatwasser. Om wat gerichter te kunnen kijken naar een nieuwe vaatwasser is het volgende handig om te weten: Een vaatwasser is onder te verdelen in drie categorieën, namelijk: Inbouw, onderbouw en vrijstaande vaatwassers.

Voordat je jouw zoektocht naar een nieuwe vaatwasser verder kunt zetten moet je eerst kiezen welk type vaatwasser jij graag in huis wilt halen. We hebben voor jou per type vaatwasser informatie op een rij gezet zodat jij de beste keuze kunt maken.

Vind een nieuwe vaatwasser

Maak een keuze tussen de een van de beste vaatwassers van 2022 of doe de eenvoudige keuzehulp en vind je nieuwe vaatwasser.

Vind de perfecte vaatwasser

Alle best geteste Vaatwassers

Soorten inbouw vaatwassers

Wil je graag een inbouw vaatwasser? Een inbouw vaatwasser wordt netjes verwerkt in je keuken of in een andere kast zodat je geen los apparaat in je kamer hebt staan. Het grote voordeel hiervan is dat de nieuwe vaatwasser dan optimaal op gaat in het huidige interieur van je woning! Een inbouw vaatwasser is onder te verdelen in drie verschillende categorieën, namelijk:

Een onderbouw, half en volledig integreerbare vaatwasser. Hier onder geven wij informatie over deze drie verschillende soorten inbouw vaatwassers. Door te klikken op de buttons zul je de top 5 beste vaatwassers te zien krijgen binnen die desbetreffende categorie!

Volledig geïntegreerde vaatwassers

Dit model wordt volledig geïnstalleerd onder het keukenblad en achter een van de keukenkastjes. Bekijk hier de top 5 beste volledig geïntegreerde vaatwassers van 2022

Half geïntegreerde vaatwassers

Dit model wordt onder het keukenblad weggewerkt en komt deels achter een frontpanel te zitten. Je zult alleen het bedieningspaneel zien aan de bovenkant. Bekijk hier de top 5 beste half geïntegreerde vaatwassers van 2022

Onderbouw vaatwassers

Dit model wordt alleen onder het keukenblad geplaatst. Je zult dus de gehele voorkant van de vaatwasser nog zien. Bekijk hier de top 5 beste onderbouw vaatwassers van 2022

Volledig geïntegreerde vaatwassers

Dit model wordt volledig geïnstalleerd onder het keukenblad en achter een van de keukenkastjes. Bekijk hier de top 5 beste volledig geïntegreerde vaatwassers van 2022

Half geïntegreerde vaatwassers

Dit model wordt onder het keukenblad weggewerkt en komt deels achter een frontpanel te zitten. Je zult alleen het bedieningspaneel zien aan de bovenkant. Bekijk hier de top 5 beste half geïntegreerde vaatwassers van 2022

Onderbouw vaatwassers

Dit model wordt alleen onder het keukenblad geplaatst. Je zult dus de gehele voorkant van de vaatwasser nog zien. Bekijk hier de top 5 beste onderbouw vaatwassers van 2022

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale vaatwasser

Klik en start keuzehulp
Vaatwasser keuzehulp hero
1
2
3
4
Jouw vaatwasser

Soort vaatwasser

Wat voor soort vaatwasser zoek je? Een inbouw vaatwasser, een vrijstaande vaatwasser of een onderbouw vaatwasser?
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Welk soort vaatwasser zoek je?

Geluidsniveau vaatwasser

Een stille vaatwasser maakt weinig geluid bij het wassen van de natte vaat. Staat je vaatwasser vlakbij je woonkamer? Overweeg dan een stille vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe stil moet de vaatwasser zijn?

Prijs vaatwasser

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je vaatwasser ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere vaatwasser heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe duur mag de vaatwasser zijn?

Vaatwasser grootte

Een groot gezin vereist een grotere vaatwasser, en ook een hoger aantal couverts. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een vaatwasser met een kleiner aantal couverts.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Voor hoeveel mensen moet de vaat gedaan worden?

Energieverbruik vaatwasser

Een energiebesparende vaatwasser heeft energielabel A, B of C en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige vaatwasser verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe energiebesparend moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte vaatwassers van Nederland. Of bekijk de vaatwasser die het best bij jou passen.
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Vaatwassers aan het zoeken...

Vaatwassers voor de grootte van je huishouden

Als je een groot huishouden hebt is het handig om veel vuile vaat kwijt te kunnen in de vaatwasser. Dit geld ook andersom, heb je een klein gezin dan heb je niet zo een grote vaatwasser nodig.

Om je hierbij te helpen hebben wij een lijst gemaakt van de beste vaatwassers voor een groot of klein gezin. Klik op de button hieronder om de 5 beste vaatwassers te bekijken voor jouw gezin!

Vaatwasser merken

Een afwasmachine uitkiezen is niet altijd even makkelijk. Er zijn namelijk heel veel verschillende merken die vaatwassers aanbieden en binnen deze merken zijn er ook nog een groot aantal verschillende modellen. Dit kan het kiezen van een vaatwasser erg lastig maken.
Om jou te helpen in jouw zoektocht naar een nieuwe vaatwasser hebben wij getest wat de beste vaatwasser merken van 2022 zijn. Onze top 9 vind je hieronder! Door op het merk te klikken zullen wij jou de top 5 beste vaatwassers laten zien binnen dat merk.

Extra eigenschappen kiezen

Naast het type vaatwasser, het merk of de grootte van je vaatwasser kun je ook nog kiezen voor extra eigenschappen die de vaatwasser kan bezitten. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk dat een afwasmachine niet veel stroom en water verbruikt? Dan kun je het best voor een energiezuinig model kiezen. Of als je vaatwasser naast de woonkamer staat waar je altijd TV aan het kijken bent, is het niet handig als hij heel veel lawaai maakt. Dan is het handig om te kiezen voor een stille vaatwasser. Zo zijn er nog een aantal extra eigenschappen waar jij tussen kunt kiezen.

Door te klikken op de eigenschap waar jij naar opzoek bent kom je op een pagina terecht waar wij jou de top 5 beste vaatwassers met deze eigenschappen laten zien. De vaatwassers in deze top 5 scoren heel hoog op de testen die er mee zijn uitgevoerd. Zo zijn ze getest op: bouwkwaliteit, waskwaliteit, gebruiksgemak, levensduur, prijs kwaliteitsverhouding, de recensies van de huidige gebruikers en nog veel meer. Zo weet je dus zeker dat je een goede vaatwasser in huis haalt!

Waar let je op bij het kopen van een vaatwasser

Voordat je een nieuwe vaatwasser gaat kopen is het handig om te weten waar je allemaal op moet letten. Om jou hierbij te helpen hebben wij een lijst opgesteld met de meest belangrijke zaken waar mensen op moeten letten bij het kopen van een vaatwasser:

Type afwasmachine

Voordat je een vaatwasser gaat kopen moet je bepalen welk type vaatwasser je wilt aanschaffen. Een vaatwasser is onder te verdelen in twee hoofd categorieën:

Vrijstaande vaatwasser: Een vrijstaande vaatwasser is een apparaat die men meestal los in een keuken of bijkeuken zet. De buitenkant van deze machines zijn meestal wit of RVS.

Inbouw vaatwasser: Een inbouw vaatwasser zet je niet los in de keuken neer, maar deze bouw je in in je keuken. Zo past de vaatwasser perfect in je interieur en gaat hij heel mooi op in je keuken.

Type inbouw vaatwasser

Verder heeft een Inbouw vaatwasser nog drie subcategorieën, namelijk:

  1. Volledig geïntegreerde vaatwasser: Deze vaatwassers worden geheel in je keuken geïnstalleerd. Aan de voorkant van de vaatwasser wordt een frontpaneel geplaatst die precies hetzelfde is als de rest van de keukenkastjes. Zo gaat de vaatwasser perfect op in je interieur. Het bedieningspaneel van een volledig geïntegreerde vaatwasser zit aan de binnenkant.
  2. Half geïntegreerde vaatwasser: Deze vaatwassers worden net als een volledig geïntegreerde vaatwassers volledig in je keuken geïnstalleerd met een frontpaneel. Het enige verschil is dat een half geïntegreerde vaatwasser aan de voorkant een bedieningspaneel heeft die je ziet zitten. Dit bedieningspaneel zit meestal aan de bovenkant en is rond de 10 á 15 centimeter. Het voordeel hiervan is dat je de vaatwasser vanaf de buitenkant kunt besturen.
  3. Onderbouw vaatwasser: Deze vaatwassers worden alleen onder het keukenblad van de keuken geïnstalleerd. De vaatwasser krijgt geen frontpaneel, waardoor je tegen het eigen uiterlijk van de vaatwasser aan kijkt. Je kunt deze vaatwassers wel aan de voorkant besturen.

Nismaten

Het is ook handig om naar het geluidsniveau van de vaatwasser te kijken. Wanneer je vaatwasser direct naast je woonkamer staat is het niet handig als je ‘s avonds niet meer de televisie kunt horen. Het geluidsniveau is in te delen in drie categorieën:

  1. Stil: 43 dB of minder
  2. Normaal: 44-48 dB
  3. Hard: 48 dB of meer

Op het eerste gezicht lijkt het verschil tussen 43 en 48 dB niet heel veel, maar het is goed om te weten dat het geluid iedere 3 decibel verdubbeld. Er zit dus wel degelijk een verschil tussen 43 en 48 decibel!

Energielabel

Naast het geluidsniveau is het ook handig om naar het energielabel van de vaatwasser te kijken. Als je hier geen rekening mee houdt kan het zo maar zijn dat je een afwasmachine koopt met energieklasse e. Dit is niet alleen slecht voor het milieu, maar ook voor je eigen portemonnee!

Met een vaatwasser met energielabel a ben je jaarlijks 36 euro kwijt aan water- energiekosten, dit is bij een vaatwasser met energielabel F ongeveer 110 euro. Met een energiezuinige vaatwasser kun je jaarlijks tot wel 74 euro besparen. Over de gehele levensduur kun je dus rond de 851 euro! Het is dus niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je eigen portemonnee!

Aantal couverts

Bij een vaatwasser wordt het ‘laadvermogen’ niet zoals bij een wasmachine aangeduid met het aantal kilogram, maar met het aantal couverts. Een couverts wordt gebruikt als eenheid om de grootte van de belading van een vaatwasser weer te geven. Een couverts is namelijk een setje eetgerei voor één maaltijd voor één persoon. Dit is dus bijvoorbeeld een bord, kopje, bestek, beker, kom en glas.

Meestal kies je een vaatwasser uit op basis van het aantal couverts. Je kunt het volgende als uitgangspunt nemen:

  1. Huishouden met 1 of 2 personen: 6 t/m 10 couverts.
  2. Huishouden met 3 of 4 personen: 11 t/m 13 couverts
  3. Huishouden met 5 of meer personen: 14 t/m 15 couverts

Veelgestelde vragen bij het kopen van een vaatwasser

Wat is de beste vaatwasser?

De beste vaatwasser heeft een topklasse bouwkwaliteit en topklasse waskwaliteit. Ook heeft hij het hoogst mogelijke energielabel, namelijk energielabel A, waardoor hij weinig energie en water verbruikt. Meestal komen de vaatwassers van Miele, Siemens en Bosch als beste uit de test. Opzoek naar een goede kwalitatieve vaatwasser? Kies dan een vaatwasser van de bovenstaande merken.

Wat is de gemiddelde levensduur van een vaatwasser?

De levensduur van een vaatwasser is gemiddeld 11,5 jaar.

Waar koop je vaatwasser?

Een vaatwasser kun je online op een webshop kopen of in een winkel. Het bestellen van je vaatwasser online heeft echter een aantal grote voordelen, namelijk: je kunt heel veel modellen tegelijkertijd vergelijken, de meeste webshops laten de vaatwasser gratis bezorgen en installeren hem soms ook nog helemaal op zijn plek. Een voorbeeld van gerenommeerde bedrijven waar je online een vaatwasser kunt bestellen zijn coolblue.nl en bol.com.

Wat is een goede goedkope vaatwasser?

Een goedkope vaatwasser kost minder dan €400 euro. Als je opzoek bent naar een goede goedkope vaatwasser, let dan altijd op de bouw- en waskwaliteit. Deze gegevens bepalen de levensduur van de vaatwasser en hoe goed de vaatwasser de vuile vaat schoon wast. Ook moet je er op letten dat de goedkope vaatwasser geen heel laag energielabel heeft.

Overige informatie

Wat voor inbouw vaatwasser heb ik nodig

Wat voor inbouw vaatwasser heb ik nodig Als je op zoek bent naar een inbouw vaatwasser zal je al snel zien dat er veel soorten vaatwassers zijn. Je hebt volledig geïntegreerde vaatwassers, een half geïntegreerde vaatwasser en een onderbouw model.

Lees meer

Vaatwasser voor een groot gezin

Vaatwasser voor een groot gezin Wat maakt een vaatwasser geschikt voor een groot gezin? Een vaatwasser met 14 of 15 couverts is perfect voor een gezin van meer dan 4 personen. Een couvert is een setje bestek voor 1 persoon, dat betekent dat er dus 14/15 setjes bestek in de

Lees meer

Inventum vaatwassers

Inventum vaatwassers Als je op zoek bent naar een zuinige vaatwasser, zal je al snel uit komen bij een model van Inventum. Dit merk staat er namelijk om bekend dat hun vaatwassers veel minder water verbruiken dan die van de

Lees meer

Wat kan er niet in een vaatwasser

Wat kan er niet in een vaatwasser De volgende producten kunnen niet in een vaatwasser: antiek servies, houten keukenmateriaal, gietijzeren pan, koper, kristal, goede koksmessen, thermos items, plastic wegwerpbakken, plastic wegwerpverpakking, alles met stickers of andere klevende dingen, etc.  Bekijk

Lees meer

Whirlpool vaatwasser

Whirlpool vaatwassers Ben jij op zoek naar echt schone vaat? Dan zit je met een Whirlpool vaatwasser goed. Dit merk staat er namelijk om bekend dat zij vaatwassers leveren die jouw was schoon krijgen als geen ander. Op deze pagina

Lees meer

Het assortiment vaatwassers

1370452

AEG FFB53600ZW

549,00
De AEG FFB53600ZW heeft erg sterke eigenschappen. De huidige gebruikers van de vaatwasser beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi apparaat, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1567867

Siemens SX65ZX49CE

999,00
De Siemens SX65ZX49CE heeft erg goede functies. De huidige gebruikers van de vaatwasser beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi model, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
Gewaardeerd met 4.70 van 5
1520622

Whirlpool WSFO 3T223 P

499,00
De Whirlpool WSFO 3T223 P vaatwasmachine maakt al jouw vaat volledig schoon en droog. Bij het opzetten van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De Whirlpool WSFO 3T223 P heeft gemiddeld een: 7.3 gekregen van ongeveer 3...
Gewaardeerd met 3.65 van 5
1639663

Siemens SE63HX60CE

799,00
De Siemens SE63HX60CE krijgt een hele hoge rating. Deze afwasmachine scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede ratings van de eerdere kopers die hem al thuis hebben staan. Bij het produceren...
Gewaardeerd met 3.00 van 5
1537423

Bosch SMS6ZCW08E

979,00
Zoek je een nieuwe vaatwasmachine en weet je nog niet welke je moet kopen? De Bosch SMS6ZCW08E is misschien wel de juiste afwasmachine voor jou! Bij het opstellen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Bosch...
Gewaardeerd met 5.00 van 5
1674265

Bosch SRS2IKW04E

569,00
De Bosch SRS2IKW04E krijgt een hele hoge beoordeling. Deze vaatwasmachine scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede recensies van de consumenten die hem al thuis hebben staan! De Bosch SRS2IKW04E is...
Gewaardeerd met 5.00 van 5
1450497

Inventum VVW7040++

529,00
De Inventum VVW7040++ krijgt een hele hoge rating. Deze afwasmachine scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede ratings van de mensen die hem al thuis hebben staan. De Inventum VVW7040++ is...
Gewaardeerd met 4.30 van 5
1634313

Bosch SGS2ITW11E

499,00
Opzoek naar een geschikte vaatwasser? Stop maar met zoeken! De Bosch SGS2ITW11E is namelijk de vaatwasser die je zoekt! Bij het bepalen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Bosch SGS2ITW11E heeft gemiddeld een: 9.6 ontvangen...
Gewaardeerd met 4.80 van 5
1635154

Siemens SE63HX41TE

699,00
De Siemens SE63HX41TE afwasmachine wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De vaatwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte van zijn...
Gewaardeerd met 4.20 van 5
1634289

Bosch SGS2HVW72E

539,00
De Bosch SGS2HVW72E heeft erg sterke features. De huidige gebruikers van de vaatwasser beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi apparaat, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
Gewaardeerd met 3.40 van 5
1597212

Whirlpool WUC 3C33 F X

579,00
De Whirlpool WUC 3C33 F X krijgt een hele hoge rating. Deze vaatwasmachine scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede beoordelingen van de mensen die hem al thuis hebben staan! Bij...
Gewaardeerd met 4.40 van 5
1634298

Bosch SGS2ITW04E

529,00
De Bosch SGS2ITW04E krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge rating. Naast alle hoge beoordelingen van de kopers die de vaatwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Gewaardeerd met 3.80 van 5
1475671

Miele G 5022 SCi BRWS

849,00
Zoek je een goede vaatwasser en weet je niet welke je moet kopen? De Miele G 5022 SCi BRWS is waarschijnlijk de juiste afwasmachine voor jou. De Miele G 5022 SCi BRWS is beoordeeld door 28 kopers die je voorgingen...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1521111

Bosch SMV8ZCX07N

1.099,00
Opzoek naar een ideale vaatwasmachine? Stop maar met zoeken! De Bosch SMV8ZCX07N is namelijk de afwasmachine die je zoekt! Bij het bepalen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Bosch SMV8ZCX07N heeft gemiddeld de score: 9.2...
Gewaardeerd met 4.60 van 5
1490714

Siemens SN63HX52AN

799,00
De Siemens SN63HX52AN krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge beoordeling. Naast alle hoge van de kopers die de vaatwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de belangrijkste...
Gewaardeerd met 4.15 van 5
1521109

Bosch SBV6ZCX42N

1.049,00
De Bosch SBV6ZCX42N krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge van de eerdere kopers die de vaatwasser al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Gewaardeerd met 4.85 van 5
1538802

Siemens SK26E822EU

429,00
De Siemens SK26E822EU heeft een heel goed cijfer gekregen door zijn sterke functies. Naast deze sterke functies krijgt de afwasmachine ook erg goede beoordelingen van de kopers die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede scoort hij ook...
Gewaardeerd met 4.40 van 5
1585578

Bosch SMS6ZCI42E

999,00
De Bosch SMS6ZCI42E belandt op een erg hoge plek. Naast zijn mooie uiterlijk die veel kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de vaatwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de kopers die hem al thuis hebben...
Gewaardeerd met 4.90 van 5
1521114

Bosch SBV8ZCX07N

1.179,00
De Bosch SBV8ZCX07N heeft een hele goede score gekregen door zijn sterke functies. Naast deze sterke kenmerken krijgt de vaatwasmachine ook erg goede scores van de kopers die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede beoordelingen scoort hij...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1472043

Miele G 5022 SCU BRWS

799,00
De Miele G 5022 SCU BRWS krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge beoordeling. Naast alle hoge beoordelingen van de kopers die de vaatwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort...
Gewaardeerd met 4.65 van 5
1534356

Bosch SMH6ZCX42E

1.099,00
De Bosch SMH6ZCX42E beschermt jouw vieze vaatwerk en zorgt ervoor dat al het vieze servies grondig schoon en droog wordt! De Bosch SMH6ZCX42E heeft het cijfer: none ontvangen van ongeveer none consumenten. Wil je graag jouw vaatwasmachine inbouwen in de...
1649039

Miele G 7272 SC Vi

1.549,00
De Miele G 7272 SC Vi belandt op een erg hoge plek. Naast zijn prachtige uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de afwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de consumenten die hem al...
Gewaardeerd met 4.65 van 5
1635221

Siemens SP63HX64KE

849,00
De Siemens SP63HX64KE afwasmachine maakt al jouw vieze afwas volledig schoon en droog. De Siemens SP63HX64KE is beoordeeld door none consumenten met de reviewscore: none. Het apparaat is een inbouw vaatwasser, hierdoor kun je hem perfect in jouw keuken inbouwen....
1583268

Bosch SBV6ZCX00E

865,30
De Bosch SBV6ZCX00E beschermt jouw vieze borden en glazen en zorgt ervoor dat jouw afwas grondig schoon en droog wordt. Bij het produceren van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Bosch SBV6ZCX00E heeft gemiddeld de score:...
1602734

Bosch SMV2ITX48N

599,00
De Bosch SMV2ITX48N beschermt al jouw vieze vaat en zorgt ervoor dat de borden en glazen grondig schoon en droog wordt! De Bosch SMV2ITX48N heeft de beoordeling: 8.7 mogen ontvangen van ten minste 56 experts. Het toestel is een inbouw...
Gewaardeerd met 4.35 van 5
1524263

Siemens SK26E222EU

429,00
De Siemens SK26E222EU beschermt al het servies en zorgt ervoor dat jouw afwas grondig schoon en droog wordt. De Siemens SK26E222EU is beoordeeld door 19 kopers die je voorgingen met de beoordeling: 8.7. Het model is een vrijstaande vaatwasser, hierdoor...
Gewaardeerd met 4.35 van 5
1370862

Whirlpool OWFC 3C26 X

529,00
De Whirlpool OWFC 3C26 X heeft een hele goede score gekregen door zijn sterke features. Naast deze sterke kenmerken krijgt de afwasmachine ook erg goede van de eerdere kopers die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede ratings...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1682985

AEG FSB53907Z

649,00
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1520639

Siemens SN65EX56CN

1.199,00
Opzoek naar een goede afwasmachine? Stop maar met zoeken! De Siemens SN65EX56CN is namelijk de vaatwasmachine die je zoekt! De Siemens SN65EX56CN heeft het cijfer: 9.0 ontvangen van minstens 55 kopers die je voorgingen. Het toestel past in iedere keuken...
Gewaardeerd met 4.50 van 5
1475710

Miele G 5222 SCi CLST

1.099,00
Doordat de Miele G 5222 SCi CLST erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de afwasmachine in onze top 5! De Miele G 5222 SCi CLST is beoordeeld door 10 consumenten met de beoordeling: 9.5. Het is mogelijk...
Gewaardeerd met 4.75 van 5