Bosch wasmachine aanbiedingen

Bosch maakt al huishoudelijke apparaten sinds 1886, waaronder wasmachines. Een Bosch wasmachine is van goede kwaliteit en gaat bij normaal gebruik gemiddeld 12 jaar mee. Ben je van plan een nieuwe wasmachine van Bosch te kopen, dan is het natuurlijk fijn als deze ook voordelig geprijsd is. We hebben daarom de beste aanbiedingen van Bosch bij elkaar gezocht zodat jij de beste prijs betaalt voor je nieuwe wasmachine. In dit artikel vind je de beste Bosch wasmachine aanbiedingen van 2024.

Bosch wasmachine

Het merk Bosch

Innovatie in elke wasbeurt

Het merk Bosch is in 1886 opgericht door de Duitse Robert Bosch. Al bijna 140 jaar maakt Bosch huishoudelijke apparaten. Bij Bosch vind je onder andere vaatwassers, ovens, drogers, koelkasten en uiteraard wasmachines. De wasmachines van Bosch zijn van uitstekende kwaliteit en spelen in op de behoeftes van de consument waardoor elke wasmachine weer nieuwe innovatieve technieken heeft.

Nieuwe wasmachines hebben bijvoorbeeld automatische dosering van wasmiddel of speciale wasprogramma’s voor allergieën en vlekken.

Vind jouw nieuwe wasmachine

Vind een goede wasmachine door te kijken naar de beste van 2024 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw Bosch wasmachine aanbiedingen

De beste Bosch wasmachine aanbiedingens

Beste Bosch wasmachine aanbiedingen van 2024

Wil je graag een nieuwe Bosch wasmachine kopen en ben je op zoek naar een Bosch wasmachine voor een goede prijs? We hebben het hele internet voor je afgestruind en daarbij de beste Bosch wasmachine aanbiedingen hieronder voor je verzameld. Om de beste Bosch wasmachine aanbieding vast te stellen hebben we gekeken naar de soort aanbieding en hoeveel korting je krijgt op de aanschafprijs. Uiteraard hebben we ook gekeken naar het type wasmachine, de eigenschappen en handige extra’s. Dit zijn de beste Bosch wasmachine aanbiedingen van 2024.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...

Eigenschappen van Bosch wasmachines

Bosch wasmachines zijn gemaakt van hoogwaardige materialen waardoor de bouwkwaliteit uitstekend is. Ook kun je van een Bosch wasmachine verwachten dat deze energiezuinig is. De meeste apparaten hebben namelijk energieklasse A en zijn zuinig in watergebruik en stroom. Verder vindt Bosch een hoog gebruiksgemak en efficiëntie erg belangrijk en daarom zijn er wasmachines met eigenschappen zoals automatische dosering van wasmiddel en een extra kort wasprogramma waarbij je bespaart op tijd, water en stroom.

Verschillende soorten wasmachines van Bosch

Bosch maakt onderscheid tussen verschillende type wasmachines door te werken met serie nummers: serie 2 t/m 8. Hoe hoger de serie, hoe luxer de wasmachines is en hoe meer extra’s deze heeft.

Bosch Serie 2

Bosch serie 2 wasmachines hebben een fijne aanschafprijs en bezitten over de standaard functies. Dit type wasmachine heeft 1400 toeren en 7 kg vulgewicht.

Bosch Serie 4

Wasmachines van Bosch uit serie 4 hebben meer extra functies t.o.v. serie 2. Deze wasmachines hebben AllergyPlus (een wascyclus speciaal voor allergieën) en SpeedPerfect (65% sneller wassen). De Bosch serie 4 wasmachines zijn ook goed geprijsd.

Bosch Serie 6

Ben je op zoek naar iets meer luxe dan kun je kijken naar wasmachines uit 6 serie. Deze wasmachines hebben naast de AllergyPlus en SpeedPerfect functie ook i-Dos en Refresh ActiveOxygen. Met Refresh ActiveOxygen krijg je frisse kleding zonder te hoeven wassen. En met het i-Dos systeem wordt wasmiddel automatisch gedoseerd. Ideaal, want zo hoef je zelf wasmiddel nooit meer af te wegen en heb je altijd de juiste hoeveelheid wasmiddel voor je wasgoed.

Bosch Serie 8

De Bosch Serie 8 wasmachines zijn de duurste uit het assortiment, maar je krijgt dan ook waar voor je geld. Niet alleen heb je al de eigenschappen van hierboven, een Bosch serie 8 wasmachine kun je ook op afstand bedienen via een app. Met Home Connect kun je op elk moment en elke locatie een wasbeurt aanzetten en krijg je een melding wanneer je was klaar is.

Waar let je op bij het kopen van een Bosch wasmachine in de aanbieding

Niet alleen moet je kijken naar de goedkoopste prijs van een Bosch wasmachine, maar het is ook belangrijk dat de wasmachine past bij jouw huishouden en jouw behoeftes. Let daarom op het volgende wanneer je een nieuwe Bosch wasmachine gaat kopen.

Het vulgewicht

Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed in de trommel past. Bosch wasmachines hebben een belading van 7 kg tot 10 kg. 7 kg is voldoende voor één of twee personen. Ben je met 3-4 personen thuis dan heb je een wasmachine met 8 of 9 kg vulgewicht nodig. Voor 5 personen of meer raden we een inhoud van 10 kg aan.

Het energielabel

Een hoog energielabel kan je een hoop geld per jaar besparen. De meeste Bosch wasmachines hebben energieklasse A dus zijn erg energiezuinig. Er zijn enkele Bosch wasmachines met energieklasse B. Deze zijn wat goedkoper in aanschaf, maar deze verbruikt meer stroom en water.

Extra functies

Naast het vulgewicht en het energielabel is het ook handig te kijken naar de extra functies. Wil je graag dat wasmiddel automatisch gedoseerd wordt, dan moet je een Bosch i-Dos wasmachine kopen. En heeft iemand in jouw huishouden last van allergieën of een gevoelige huid, dan is een wasmachine met AllergyPlus weer handig.

Veelgestelde vragen over Bosch wasmachine aanbiedingen

Hoe lang gaat een Bosch wasmachine mee?

Een Bosch wasmachine gaat ongeveer 1900 wasbeurten mee. Bij normaal gebruik (3x per week wassen) is de levensduur van een Bosch wasmachine ongeveer 12 jaar. Dit is hoger dan goedkopere merken wasmachine, waarbij de gemiddelde wasmachine 8 tot 10 jaar meegaat.

Wat is het verschil tussen Bosch serie 6 en 8?

Het verschil tussen de Bosch serie 6 en serie 8 wasmachine is dat de serie 8 wasmachine de Home Connect functie heeft. Een Bosch serie 8 wasmachine kun je dus koppelen aan je smartphone en via een app op afstand bedienen.