Bosch Exclusiv wasmachine

Een Bosch Exclusiv wasmachine is een wasmachine met uniek design van chromen accenten. De wasmachine heeft ook handige extra functies zoals extra geluidsisolatie en AquaStop: een levenslange garantie tegen waterschade. Hoe dit type wasmachines werken en wat de beste Bosch Exclusiv wasmachines zijn lees je in dit artikel.

Bosch wasmachine

Wat is een Bosch Exclusiv wasmachine

Was met exclusieve perfectie

Een Bosch Exclusiv wasmachine is een wasmachine uit de exclusieve lijn huishoudelijke apparaten van Bosch. Bosch Exclusiv wasmachines hebben bijzondere extra’s en worden alleen verkocht bij gecertificeerde verkooppunten online en in de winkel. Dit type wasmachine heeft, naast de normale Bosch functies, extra geluidsisolatie en een exclusief uiterlijk van chromen designelementen dat zorgt voor een unieke uitstraling.

Ook heeft de wasmachine AquaStop, een handige functie die ervoor zorgt dat je nooit waterschade oploopt. Naast Bosch wasmachines bestaat de collectie ook uit andere huishoudelijke apparatuur zoals exclusieve wasdrogers, koelkasten, vriezers en vaatwassers.

Vind jouw nieuwe wasmachine

Vind een goede wasmachine door te kijken naar de beste van 2024 of doe de snelle keuzehulp.

Vind jouw Bosch Exclusiv wasmachine

De beste Bosch Exclusiv wasmachines

Beste Bosch Exclusiv wasmachines van 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine en wil je graag een Bosch wasmachine uit de Exclusiv lijn? Huishoudelijke apparatuur uit de Bosch Exclusiv lijn bieden de hoogste kwaliteit en hebben innovatieve technieken die je wasmachine helemaal af maken. Voor de beste Bosch Exclusiv wasmachines hebben we niet alleen gekeken naar de unieke functies, maar ook naar andere eigenschappen zoals het vulgewicht, verschillende wasprogramma’s en het energieverbruik. Dit zijn de beste Bosch Exclusiv wasmachines van 2024.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasmachine

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasmachine

Wasmachine keuzehulp

Een energiebesparende wasmachine heeft energielabel A en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasmachine verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een stille wasmachine maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasmachine vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasmachine zijn?

Wasmachine keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Wasmachine keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasmachines
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachines aan het zoeken...

Voor- en nadelen van een Samsung QuickDrive wasmachine

Voordelen QuickDrive wasmachine

  1. Exclusief uiterlijk: De exclusieve lijn huishoudelijke apparatuur van Bosch heeft een exclusief uiterlijk. Bij de wasmachines wordt gebruik gemaakt van chrome designelementen waardoor de wasmachine een luxe uitstraling heeft. Zo heb je net dat beetje extra, zodat je weet dat je een hoge en bijzondere kwaliteit in huis hebt.
  2. Stiller dan andere wasmachines: Exclusiv apparaten zijn stiller dan andere wasmachines. De Bosch Exclusiv wasmachine heeft extra geluidsisolatie en is daarmee 2dB stiller.
  3. Levenslang garantie tegen waterschade: Wanneer je een Bosch wasmachine uit de Exclusiv lijn koopt, krijg je levenslang garantie tegen waterschade. De handige functie AquaStop voorkomt alle vormen van waterschade wanneer er eventuele gaten in de toevoerslang zitten of wanneer de wasmachine lekt.

Nadelen QuickDrive wasmachine

  1. Alleen te koop bij speciale verkooppunten: Bosch Exclusiv apparaten zijn een exclusieve collectie en daardoor alleen verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten, online en in de winkel. Hierdoor is de keuze waar je een nieuwe wasmachine kunt kopen wat beperkt. Als je de wasmachine eerst in het echt wilt dan kan het zijn dat er geen verkooppunt bij je in de buurt zit door de exclusiviteit. Daarentegen wordt je altijd geadviseerd door professionals en geschoold personeel die je kunnen helpen met alle vragen en je duidelijk advies kunnen geven.
  2. Duurder dan andere Bosch wasmachines: Bosch Exclusiv wasmachines zijn wat duurder in aanschaf dan andere Bosch wasmachines. Een Exclusiv wasmachine koop je gemiddeld voor €1000, terwijl een normale Bosch wasmachine gemiddeld rond de €750 kost.

Veelgestelde vragen bij het kopen van een Bosch Exclusiv wasmachine

Wat betekent Exclusiv bij Bosch?

Bosch Exclusiv is een exclusieve lijn van huishoudelijke apparaten zoals koelkasten, vriezers, wasdrogers en wasmachines. Deze apparaten hebben handige extra functies en innovatieve technieken waardoor ze heel fijn in gebruik zijn. Zo hebben Bosch wasmachines van Exclusiv extra geluidsisolatie, levenslange garantie tegen waterschade en een luxe uitstraling met chromen accenten. De Bosch Exclusiv apparaten zijn uitsluitend te koop bij geselecteerde verkooppunten.