Coolblue wasdroogcombinatie

Wil jij je wasgoed met één apparaat schoon en droog krijgen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een was- droogcombinatie. Er zijn verschillende plekken waar je die kan vinden en één daarvan is Coolblue. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over het kopen van een wasmachine bij Coolblue.

Beste wasdroogcombinaties volgens Coolblue

Als consument wil je natuurlijk graag weten welke wasdroogcombinaties de beste prestaties leveren en betrouwbaar zijn. Gelukkig heeft Coolblue een uitgebreide test uitgevoerd om de beste wasdroogcombinaties van 2024 te vinden. Hierbij hebben ze gekeken naar factoren als was- en droogprestaties, energiezuinigheid en gebruiksgemak. Hieronder laten we jou de beste wasdroogcombinaties van 2024 volgens Coolblue zien!

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroogcombinatie

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroogcombinatie

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een energiebesparende wasdroogcombinatie heeft energielabel C of hoger en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroogcombinatie verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een stille wasdroogcombinatie maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroogcombinatie vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroogcombinatie ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroogcombinatie heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroogcombinatie, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was wassen en drogen?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdroogcombinaties van Nederland. Of bekijk de wasdroogcombinaties die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdroogcombinaties
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdroogcombinaties aan het zoeken...

Waarom moet je een nieuwe was- droogcombinatie bij Coolblue kopen

Wanneer je op zoek bent naar een was- droogcombinaties zijn er tal van websites waar je je aankoop kan doen. Iedere winkel heeft zijn eigen kwaliteiten, maar hier hebben we de voordelen van een Coolblue wasdroogcombinatie voor je op een rijtje gezet.

De beste was- droogcombinatie voor jouw behoeftes

Bij Coolblue kan je heel gemakkelijk de was- droogcombinatie vinden waar jij naar op zoek bent. Aan de linkerkant vind je een navigatiekolom waarin je verschillende eigenschappen kan selecteren. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe was- droogcombinatie het juiste vulgewicht, geluidsniveau en gebruiksgemak heeft.

Bij Coolblue kan je voor was- droogcombinaties kiezen uit de volgende eigenschappen:

 • Merk
 • Maximaal vulgewicht wassen
 • Maximaal vulgewicht drogen
 • Diepte
 • Geluidsniveau centrifugeren
 • EnergieklasseEnergiekosten per jaar bij wassen en drogen
 • Gebruiksgemak
 • Prijs
 • Toerental
 • Algemene wasprogramma’s
 • Duur wascyclus
 • Duur droogcyclus
 • Waskwaliteit
 • Bouwkwaliteit
 • Wasprogramma’s specifiek voor
 • Merkspecifieke functies
 • Non-stop was-droogprogramma
 • Inbouw of vrijstaand
 • Type wasdroger
 • Reviewscore
 • Volwaardig snelwasprogramma
Weet je niet zeker wat een eigenschap is? Geen probleem, bij de meeste eigenschappen vind je een extra knop met ‘uitleg’ waaronder je meer informatie kan vinden over wat bijvoorbeeld ‘direct drive’ precies is en waar je rekening mee moet houden bij het maken van je keuze.

Een goede begeleiding bij je keuze

Coolblue is een online winkel, maar het doet niet onder voor een ervaring in een fysieke winkel. Onderaan de pagina voor was- droogcombinaties vind je een aantal links naar pagina’s met extra informatie over het product. Zo vind je bijvoorbeeld de belangrijkste verschillen tussen een was-droogcombinatie en een losse wasmachine en droger en advies over was- droogcombinaties.

Heb je nog steeds geen antwoord op je vraag? Dan kan je de hulp van een was- droogcombinatiespecialist inschakelen die zo snel mogelijk telefonisch contact met je opneemt.

Wil je de was- droogcombinatie toch even in het echt bekijken? Geen probleem, er zijn ook 12 fysieke winkels.

Van 5 kg tot 10 kg

Op dit moment kan je bij Coolblue 32 was-droogcombinaties van 8 verschillende merken vinden. Het assortiment is erg groot, waardoor je bijna altijd de beste was- droogcombinatie zal kunnen vinden die aansluit op jouw wensen.

De meest voorkomende was- droogcombinaties zijn 8/5 kg en 9/6 kg, maar je hebt ook genoeg keuze als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een klein model van slechts 6/4 kg.

Is het model dat je op het oog hebt niet beschikbaar? Dan krijg je vanzelf suggesties voor vergelijkbare modellen.

Snelle levering van je Coolblue wasdroogcombinatie

Indien er iets anders staat aangegeven wordt je Coolblue was- droogcombinatie altijd de volgende werkdag geleverd. De standaardlevering is altijd tot de voordeur, maar wanneer je dat wil kan je ook bijbetalen om de was- droogcombinatie op de door jou gewenste plek te laten neerzetten en aan te laten sluiten. Heb je al een was- droogcombinatie staan? Dan neemt Coolblue die gratis voor je mee.

Voor de levering hoef je niet de hele dag thuis te blijven, want je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je levering.

Suggesties voor aanvullende producten

Wanneer je een nieuwe was- droogcombinatie koopt is het wel zo fijn als in één keer alles geregeld is. Bij Coolblue krijg je voor het afrekenen een aantal suggesties voor producten die goed samengaan met jouw nieuwe aankoop.

Denk daarbij aan een lekbak die je onder het apparaat kan plaatsen, een droogrek en zelfs wasmiddel. Binnen 24 uur kan jij aan de slag met al je nieuwe spullen.

Uitgebreide productomschrijving

Bij iedere was- droogcombinatie vind je een uitgebreide omschrijving van het product. De speciale functies worden uitgelicht en je vind ook een overzicht van alle productspecificaties. Niet alleen het maximaal vulgewicht voor wassen en drogen wordt aangegeven, maar bijvoorbeeld ook het waterverbruik per jaar en het geluidsniveau centrifugeren. Zo weet je altijd precies waar je aan toe bent.

Veel aanbiedingen

Bij Coolblue staat altijd aangegeven wat de adviesprijs van een was- droogcombinatie is en voor welke prijs zij hem aanbieden. Gemiddeld worden er 5 was- droogcombinatie tegen een verlaagde prijs aangeboden en de korting loopt soms wel op tot een paar honderd euro.

Extra informatie

Op de website van Coolblue vind je niet alleen was- droogcombinaties, maar ook tips over hoe je deze het beste kan gebruiken. Behaal je bijvoorbeeld niet het beste resultaat bij het wassen en drogen? Dan vind je bij Coolblue een aantal tips die daarbij kunnen helpen.

Zodra je het apparaat hebt aangeschaft kan je dus nog steeds bij Coolblue terecht voor aanvullende informatie.

Gratis ruilen

Is je nieuwe was- droogcombinatie toch niet naar wens? Dan kan je bij Coolblue altijd gratis ruilen. Binnen 30 dagen na ontvangst heb je 3 opties:

 • Je ruilt de was- droogcombinatie gratis om voor een ander model.
 • Je laat de was- droogcombinatie repareren.
 • Je stuurt de was- droogcombinatie gratis terug en je laat het aankoopbedrag terugstorten.