9/10

Haier HD 80-A636-DF


  

Overzichtelijk

Haier HD 80-A636-DF

Overzicht

Haier HD 80-A636-DF

Voordelen

Geen voordelen

Nadelen

Geen nadelen

De Haier HD 80-A636-DF warmtepompdroger is een hoogwaardig model die je wasgoed helemaal droogt. Bij het bepalen van onze top 5 beste drogers van 2024 hebben wij gekeken naar de beoordelingen van 183 consumenten die je voorgingen. De droger krijgt de beoordeling: 9.0.

Deze machine heeft een gemiddeld laadvermogen, namelijk een laadvermogen van 8 kg. Dat maakt hem geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen. Het maximale geluidsniveau van deze warmtepompdroger is 67 dB. Dit apparaat heeft energieklasse A++.

De wasdroger beschikt over 16 verschillende droogprogramma's. Je kunt met 16 verschillende programma's je wasgoed drogen. dit toestel maakt het mogelijk om met 16 verschillende programma's je wasgoed te drogen. Bij het drogen moet het condens water uit je natte wasgoed ergens naar toe. Met deze wasdroger wordt het afvoer water op de volgende manier afgevoerd: opvang in reservoir.

Alternatieven

Review

Haier HD 80-A636-DF

Review

Haier HD 80-A636-DF

Eigenschappen

Energieklasse

A
Slechter dan 55%

Type

Warmtepompdroger
Energiezuinig

Vulgewicht

8 kg
Voor een klein gezin

Geluidsniveau

67 dB
Luide wasdroger

Stoomfunctie

Nee
Niet kreukloos

Bouwkwaliteit

Basisklasse
Kortere levensduur

De Haier HD 80-A636-DF beschermt de kwaliteit van je wasgoed en zorgt dat de was gedroogd wordt.De Haier HD 80-A636-DF valt onder de categorie ‘warmtepompdorgers’. valt onder de categorie ‘condensdrogers’. |De wasdroger droogt met een verwarmingselement en is daarom een condensdroger. }Deze droger is door 183 gebruikers met de score: 9.0.

Stroomverbruik

De energieklasse van de droger is: A++. Je bespaart circa 900 euro over de gehele levensduur van de wasdroger. Hij verbruikt plusminus 222 kWh per jaar, wat ongeveer 62,16 euro per jaar kost.

Afmetingen droger

De Haier HD 80-A636-DF heeft de volgende afmetingen: Hij is 59,5 cm breed, 84,5 cm hoog en 65 cm diep. Het toestel weegt plusminus 52 kg.

Vulgewicht droger

De Haier HD 80-A636-DF kan voldoende natte was drogen voor een gezin met 1 of 2 kinderen, dit komt door het laadvermogen van 8 kg.

Droog- en bouwkwaliteit wasdroger

De bouwkwaliteit van de droger is: basisklasse. De levensduur van de droger wordt bepaald door de bouwkwaliteit, hoe hoger de bouwkwaliteit hoe langer hij mee gaat.

Geluidsniveau droger

De wasdroger heeft een maximaal geluidsniveau van: 67 dB. 67 db wordt gezien als een hoog geluidsniveau en alles onder de 64 db wordt gezien als een laag geluidsniveau.

Droogprogramma’s droger

De Haier HD 80-A636-DF heeft 16 verschillende droogprogramma’s. De wasdroger beschikt over de volgende droogprogramma’s: baby kleding, Beddengoed, Extra droog, Gemixt, Handdoeken, Jeans, Kastdroog, Katoen, Kort, Koud, Lingerie, Overhemden, Sportkleding, Strijkdroog, Synthetisch.

Condensafvoer droger

De condensafvoer van het toestel gebeurt op de volgende manier: opvang in reservoir. |Het model voert het water op de volgende manier af: opvang in reservoir. |Het water wat vrij komt bij het drogen moet ergens in opgevangen worden. Dit model voert het condens op de volgende manier af: opvang in reservoir.

Reiniging condensor

Er is aandacht aan besteed om het gebruiksgemak van de droger zo hoog mogelijk te maken, de Haier HD 80-A636-DF heeft: .