Wasdroger aanbiedingen

Er zijn altijd wel wasdrogers in de aanbieding. En dat is mooi, want zo kun je een nieuwe wasdroger op te kop tikken voor een mooie prijs. Dat is extra fijn als je vast zit aan een budget of je oude droger onverwacht kapot is gegaan. Op deze pagina vind je de mooiste advertenties voor wasdrogers van dit moment!

Wasdoger aanbiedingen merken

Waar let je op bij het kopen van een wasdroger in de aanbieding

De beste wasdrogers voor een scherpe prijs

Een aanbieding is natuurlijk heel fijn, maar het moet geen reden zijn om een wasdroger aan te schaffen die eigenlijk niet aansluit op wat je nodig hebt. Om die reden zetten we hier nog even voor je op een rij waar je allemaal op moet letten bij het kopen van een wasdroger in de aanbieding.

  • Type wasdroger: keuze tussen een afvoerdroger, condensdroger en warmtepompdroger. Belangrijk hierbij is dat bij een afvoerdroger het hoogste energieverbruik heeft, en een warmtepompdroger het meest energiezuinig is.
  • Merken wasdrogers: een aanbieding kan een mooie gelegenheid zijn om een wasdroger van een groter merk te kopen. Miele, Bosch AEG en Samsung staan vooral bekend om het leveren van kwaliteit.
  • Vulgewicht: dit geeft aan hoeveel wasgoed er in de trommel past. Het liefst kies je voor een wasdroger met hetzelfde of meer vulgewicht dan je wasmachine. Of: voor 1 of 2 personen, 6 of 7 kg. Voor 3 of 4 personen, een vulgewicht van 8 kg. En voor een huishouden van 5 personen of meer, 9 kg vulgewicht of meer.
  • Afvoer condens: het vocht uit je wasgoed moet natuurlijk ook ergens naartoe! Keuze uit opvang in een reservoir (condensdroger of warmtepompdroger), via waterafvoer (condensdroger of warmtepompdroger) of luchtafvoer naar buiten (afvoerdroger).
  • Geluidniveau: keuze uit luid (67 dB of meer), gemiddeld (65 dB of 66 dB) of stil (64 dB of minder).
  • Energieklasse: warmtepompdrogers met energieklasse A+++ zijn het meest energiezuinig. Deze zijn in aankoop duurder, maar ze zijn een stuk beter voor het milieu en houden je energierekening laag.

Vind jouw wasdroger aanbieding

Vind een goede wasdroger aanbieding door te kijken naar de beste van 2024 of doe de snelle keuzehulp.

De beste Wasdroger aanbiedingen

Wasdrogers: de beste aanbiedingen van dit moment

Nieuwe wasdroger kopen? Hieronder vind je de beste aanbiedingen van dit moment. Bij het maken van de onderstaande selectie hebben we onder andere gekeken naar het vulgewicht, de waterafvoer, het energielabel, 

geluidsniveau en de verschillende droogprogramma’s van een tal aan wasdroger die nu in de aanbieding zijn. Ga voor een van deze aanbiedingen en binnen mum van tijd droog jij je wasgoed met een van de beste drogers van 2024!

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...