Wasdroger Black Friday

Black Friday is overgewaaid vanuit Amerika. Het valt op de dag na Thanksgiving, dat op de vierde donderdag in november gevierd wordt. Black Friday is een dag waarop winkels en webshops hun producten aanbieden met flinke kortingen. Dit kan oplopen tot wel 70% korting. Ook wasdrogers worden tijdens Black Friday aangeboden met hoge kortingen. Je kunt tijdens Black Friday tot wel €300 besparen op je nieuwe wasdroger. In dit artikel delen we de beste wasdroger deals van Black Friday 2024.

Wasdroger black friday

Wat is Black Friday

Bespaar groot tijdens Black Friday

Black Friday is ontstaan in de Verenigde Staten. Het valt op de dag na Thanksgiving, dit is op vierde donderdag in november. Het is een dag waarop je, zowel online als in de winkels, producten met hoge kortingen aan kunt schaffen. De korting kan oplopen tot honderden euro’s en zo kun je goed besparen op je nieuwe aankoop. Ook wasdrogers kun je met flinke kortingen kopen tijdens Black Friday.

Als je dus op zoek bent naar een nieuwe droger, dan kan het lonen om even te wachten tot Black Friday om een goede deal te scoren. De datum van Black Friday varieert elk jaar, maar het valt altijd op de vierde vrijdag in november. Houd rond die datum dan ook zeker de webwinkels in de gaten voor de beste Black Friday wasdroger deals.

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2024 of doe de snelle keuzehulp.

De beste Wasdroger Black Friday

De beste wasdroger Black Friday deals van 2024

Tijdens Black Friday kun je een nieuwe wasdroger kopen voor een voordelige prijs. Je kunt vaak wel honderden euro’s besparen op een nieuwe droger. Het internet staat in deze periode vol met aanbiedingen, waardoor het lastig is om een goede keuze te maken. We hebben daarom de beste wasdroger aanbieding hieronder verzameld. Hierbij hebben we niet alleen gekeken naar de aanbieding zelf, maar ook naar de eigenschappen van de wasdroger. We hebben gekeken naar het type droger, het energieverbruik, het vulgewicht en het gebruiksgemak. Dit zijn de beste wasdroger Black Friday deals van 2024.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Hoeveel geld kun je besparen op je wasdroger tijdens Black Friday

Dat je een nieuwe wasdroger tijdens Black Friday met hoge korting kunt scoren is duidelijk. Maar hoeveel deze korting precies is, dat verandert elk jaar. Voorgaande jaren liep de korting soms op tot wel €300. Je kunt minstens een korting van €150 verwachten. Vergelijk verschillende merken drogers en webshops om zo de beste deals te vinden. En neem ook zeker een kijkje hierboven waar wij de beste deals voor jou al verzameld hebben.

Vind de beste Black Friday acties hier

Mediamarkt

Mediamarkt pakt flink uit tijdens Black Friday. Vaak delen ze in de week in aanloop van Black Friday ook al goede acties. Je kunt bij Mediamarkt kortingen op wasdrogers verwachten oplopend tot 30% korting op de adviesprijs. Ze hebben meer dan 100 wasdrogers in het assortiment, dus keus genoeg om de beste wasdroger voor jouw huishouden te vinden. De acties vind je zowel online als in de winkels.

Coolblue

Ook Coolblue heeft goede acties tijdens Black Friday. Het assortiment wasdrogers van Coolblue is iets kleiner vergeleken met de andere webshops, maar je hebt nog steeds genoeg keus uit diverse merken. Tijdens Black Friday geven ze hoge kortingen op hun drogers, dit kan oplopen tot €300.

Bol.com

Bol.com heeft het grootste assortiment van wasdrogers. Met meer dan 250 verschillende apparaten zit er altijd eentje bij die bij jou past. Met Black Friday kun je dan mooi een goede korting pakken op je nieuwe droger. De kortingen bij Bol.com lopen tot wel 50% op de adviesprijs.

BCC

Tot slot is BCC een goede (web)winkel waar je een wasdroger met korting kunt aanschaffen tijdens Black Friday. De kortingen zijn vaak het hele weekend geldig en lopen op tot 40% korting bij BCC.

Waar moet je op letten bij het kopen van een wasdroger tijdens Black Friday

Welke wasdroger

Als je een nieuwe wasdroger nodig hebt en je wilt er eentje gaan aanschaffen tijdens Black Friday, dan is het handig om eerst van tevoren onderzoek te doen naar welke wasdroger je nodig hebt. Welk vulgewicht heb je nodig voor jouw huishouden? Wat moet het geluidsniveau van de droger zijn? Moet de droger energiezuinig zijn? Wil je graag extra functies zoals een beladingssensor of een stoomfunctie? Door dit van tevoren uit te zoeken, weet je precies wat je in een droger zoekt en hoef je tijdens Black Friday alleen maar de beste aanbieding te zoeken.

Vergelijk aanbiedingen

Koop niet gelijk de eerste beste deal die je tegenkomt, maar vergelijk webshops en hun prijzen met elkaar. Het kan maar zo zijn dat die ene droger bij de andere webshop nog tientallen euro’s goedkoper is. Vergelijk daarom de grote webshops met elkaar zodat je de beste deal vindt.

Wees er snel bij

Deelnemende winkels die meedoen aan Black Friday hebben vaak een beperkte voorraad van een goede aanbieding, waardoor het product snel uitverkocht kan zijn. Doe daarom dus goed onderzoek voor Black Friday zodat je op de dag zelf snel een beslissing kan maken en de nieuwe droger kan bestellen voordat deze uitverkocht raakt. Ook is het handig om je in te schrijven op de nieuwsbrieven van de webshops zodat je een mailtje ontvangt zodra de acties van start gaan.

Veelgestelde vragen bij het kopen van een wasdroger tijdens Black Friday

Hoeveel kun je besparen met Black Friday?

Tijdens Black Friday kun je nieuwe producten scoren met een flinke korting. Wasdrogers en wasmachines kunnen een korting hebben oplopend tot €300 waardoor je vele honderden euro’s kunt besparen met je aankoop.

Waar moet je voor opletten bij Black Friday?

Wanneer je een aankoop gaat doen tijdens Black Friday is het belangrijk dat je van tevoren al goed voor jezelf duidelijk hebt dat je het juiste product koopt en dat deze alles heeft wat je wenst. Zo hoef je tijdens de dag zelf alleen nog op zoek te gaan naar de hoogste korting.