Beste AEG wasdroger

Ben je op zoek naar de beste AEG wasdroger, maar weet je niet zo goed waar je tijdens je zoektocht op moet letten? Geen probleem, op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende wasdrogers van AEG en hoe jij de beste wasdroger voor jouw wensen en behoeftes kunt vinden.
AEG wasdroger

Beste AEG wasdroger van 2022

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe wasdroger, zal je al snel zien dat het aanbod groot is. Om er zeker van te zijn dat je een wasdroger koopt die goed bij je wensen en behoeftes past is het verstandig om te letten op een aantal eigenschappen. Kijk bijvoorbeeld altijd naar het kg vulgewicht, dit getal geeft aan hoeveel kg wasgoed je in de trommel kwijt kunt zonder op droogkwaliteit in te leveren. Voor een huishouden van vier personen is 8 kg vulgewicht voldoende, terwijl grotere huishoudens al snel meer dan 10 kg vulgewicht nodig hebben.
Ben je op zoek naar een energiezuinige wasdroger? Kijk dan eens naar een warmtepompdroger. Let ook op het aantal verschillende droogprogramma’s, zodat je zeker weet dat je al je wasgoed kunt drogen. Tot slot zijn ook de extra functies zoals een zelfreinigende condensor, een optie voor uitgestelde start, een kledingbeschermende trommel trommel en een functie automatisch uitschakelen van belang. Deze kunnen het gebruiksgemak van de droger aanzienlijk verhogen.

AEG warmtepompdrogers

Een warmtepompdroger is een zeer zuinige wadroger die droogt met behulp van een koelmiddel. Bekijk hier de beste AEG warmtepompdrogers van 2022!

AEG condensdrogers

Een condensdroger is een snelle wadroger die droogt met behulp van een verwarmingselement. Bekijk hier de beste AEG condensdrogers van 2022!

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

Beste AEG warmtepompdrogers van 2022

Vergeleken met traditionele condensdrogers zijn warmtepompdrogers aanzienlijk beter voor het milieu. De techniek die bij een warmtepompdroger wordt gebruikt, zorgt ervoor dat je minder water én energie nodig hebt.

Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Sommige soorten textiel hebben in een goede warmtepompdroger zelfs een langere levensduur. De beste warmtepompdrogers van AEG vind je in deze lijst:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Beste AEG condensdrogers van 2022

Met een condensdroger krijg je je wasgoed extra droog. Beddengoed, handdoeken en zelfs jeans zijn binnen no-time droog. Dit is erg handig wanneer je thuis niet de ruimte hebt om al je wasgoed uit te hangen.

Bij een condensdroger heb je de keuze uit een slang die het water naar buiten afvoert of een opvang in reservoir, waarbij je alleen een stopcontact nodig hebt om het apparaat aan te sluiten. Modellen van AEG komen vaak voor in lijstjes met de beste wasdrogers, omdat ze een lange levensduur hebben en vriendelijk in gebruik zijn.

Alles over AEG wasdrogers

AEG staat voor de Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft en het is een Duitse fabrikant die producten zoals witgoed en apparaten voor in de keuken produceert.Op het gebied van wasdrogers is AEG een vooraanstaande producent. Hun wasdrogers staan erom bekend dat ze van goede kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben.
In de laatste jaren heeft AEG verschillende droogprogramma’s ontwikkeld, waarbij er extra goed voor je kleding wordt gezorgd. Bij nieuwe AEG wasdrogers mag je er dus vanuit gaan dat bijvoorbeeld wollen truien gewoon gedroogd kunnen worden.

AEG wasdroger technologie

De merkspecifieke functies van AEG zijn erg belangrijk voor het bepalen welk type droger voor jou het beste is. We hebben de belangrijkste hier voor je op een rijtje gezet.

AEG fiberpro

AEG fiberpro is een technologie waarbij je wasgoed gescand wordt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Zo wordt de warmte in de trommel afgestemd op de inhoud, waardoor je al je wasgoed zonder te sorteren kunt drogen. Als er een sneldrogende stof en een hele zware stof in de trommel zit, past de wasdroger automatisch de temperatuur aan de inhoud aan. Met deze technologie bespaar je dus veel tijd.

Absolutecare systeem

Deze technologie biedt optimale bescherming voor al jouw kleding, ook je wollen trui. Je kleding krimpt niet en de gehele levensduur van ieder kledingstuk wordt verlengd. De technologie zorgt er namelijk voor dat de draaisnelheid van de trommel wordt aangepast op de inhoud. Zo komt je wasgoed ook nooit meer gekreukt uit de trommel.

Sensidry technologie

Bij de Sensidry technologie wordt je wasgoed met behulp van lagere temperaturen gedroogd, waardoor je kleding langer mooi blijft. Daarbij bespaar je met deze technologie ook op het energieverbruik, wat aan het einde van het jaar flink kan schelen op de totale energiekosten. Een wasdroger met sensidry technologie kan ook worden gebruikt om kwetsbare stoffen zoals wol en zijde te drogen.

ProSense-technologie

Bij deze technologie voelt de droger zelf aan wanneer je wasgoed helemaal droog is. Ook als het programma nog niet klaar is, stopt de machine toch met drogen. Zo voorkom je dat bijvoorbeeld je wollen trui veel te lang aan warmte wordt blootgesteld. Dat is heel gunstig voor de levensduur van je kledingstukken en voor het energieverbruik.

AEG care app

Met de app van AEG kun je al je apparaten op afstand besturen via je telefoon. Je krijgt bijvoorbeeld een melding op het moment dat je droger klaar is en je kunt ook handige tips voor het optimale droogresultaat krijgen van de experts van AEG.

AEG wasdroger assortiment

1175264

Whirlpool FT M22 82Y EU

585,00
Waardering 4.25 uit 5
1705281

Whirlpool W6 D84WB BE

799,00
De Whirlpool W6 D84WB BE heeft veel handige features waardoor het drogen van je kleding vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie droger? Door zijn prachtige uiterlijk past dit toestel in bijna elk interieur. De droger krijgt van none...
1705290

Whirlpool W6 D94WR BE

849,00
De Whirlpool W6 D94WR BE belandt, met een voortreffelijk cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022! De warmtepompdroger krijgt van none experts de reviewscore: none. Dit model heeft een redelijk groot vulgewicht, namelijk een laadvermogen van 9 kg....
1452161

Siemens WT45W470NL

799,00
Bezig met een zoektocht naar een nieuwe warmtepompdroger? Deze warmtepompdroger van siemens staat misschien binnekort jou! Deze wasdroger is beoordeeld door 29 consumenten die je voorgingen met een 9.0. Dit model is een gemiddelde droger door het vulgewicht van 8...
Waardering 4.50 uit 5
1655437

Whirlpool FFT M11 8X3B BE

649,00
De Whirlpool FFT M11 8X3B BE is een voortreffelijke wasdroger met interessante eigenschappen! Deze warmtepompdroger is beoordeeld door 1 consumenten die je voorgingen met een 8.8. Dit model is een gemiddelde wasdroger door het vulgewicht van 8 kg. Daardoor kun je de...
Waardering 4.40 uit 5
1487933

AEG T7DBGO SensiDry

549,00
De AEG T7DBGO SensiDry staat op een voortreffelijke plek in onze top 5 beste drogers van 2022! Deze wasdroger is beoordeeld door 9 consumenten die de droger al thuis hebben staan met een 8.4. Door het redelijk kleine laadvermogen van...
Waardering 4.20 uit 5
1395007

Miele TWR 860 WP

1.999,00
De Miele TWR 860 WP is een droger met heel veel verschillende features. Deze warmtepompdroger is beoordeeld door 9 consumenten die je voorgingen met een 9.7. Helaas is de wasdroger een stukje duurder dan andere modellen. Voor deze warmtepompdroger betaal...
Waardering 4.85 uit 5
1376698

Haier HD80-B636W

439,00
De Haier HD80-B636W krijgt een super goede score toegerekend. Deze wasdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Haier HD80-B636W geweldige reviews van de mensen die de machine al thuis hebben staan. Bij het maken van onze top...
Waardering 4.45 uit 5
1590787

AEG T8DENSP84 AbsoluteCare

699,00
De AEG T8DENSP84 AbsoluteCare krijgt een uitstekende score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de AEG T8DENSP84 AbsoluteCare super goede recensies van de mensen die het apparaat al in huis hebben staan. De droger krijgt...
Waardering 4.20 uit 5
1655465

Whirlpool FFT M10 72 BE

549,00
De Whirlpool FFT M10 72 BE is een super goede droger met interessante features. Deze droger is beoordeeld door 60 mensen die de warmtepompdroger al thuis hebben staan met een 8.8. De droger heeft een vulgewicht van 7 kg en is geschikt...
Waardering 4.40 uit 5
1637153

Beko DH8733GA01

679,00
De Beko DH8733GA01 is een hele goede warmtepompdroger. De wasdroger beschikt over energielabel A+++. Dit is de meest zuinige optie. Je beschikt over energiezuinige droger mocht je de Beko DH8733GA01 aanschaffen.   Je kunt 8 kg in de trommel kwijt in deze...
1655445

Whirlpool FFT M11 82 BE

579,00
Opzoek naar een goede droger en heb je geen idee welke je moet kopen? Deze wasdroger van whirlpool is misschien wel de juiste droger voor jou. Tenminste 2 experts beoordelen deze droger met een 8.6. Dit apparaat heeft een gemiddeld...
Waardering 4.30 uit 5
1391906

Siemens WT43N272NL

549,00
Aan het kijken naar een nieuwe condensdroger? Deze wasdroger van siemens staat misschien binnekort jou! Deze condensdroger krijgt de beoordeling: 8.4. Dit toestel is een gemiddelde wasdroger door het laadvermogen van 8 kg. Je kunt de wasdroger gebruiken in een...
Waardering 4.20 uit 5
1643118

Zanussi ZDCN823CW

449,00
De Zanussi ZDCN823CW krijgt een voortreffelijke score toegerekend. Deze droger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Zanussi ZDCN823CW fantastische reviews van de mensen die de machine al in huis hebben staan. Bij het maken van onze top...
1485429

Samsung DV80T7220BH

829,00
Bezig met een zoektocht naar een nieuwe warmtepompdroger? Stop maar met zoeken! Deze warmtepompdroger van samsung is dé wasdroger die je zoekt. De warmtepompdroger krijgt van 29 mensen die de warmtepompdroger al thuis hebben staan het cijfer: 9.1. Deze wasdroger...
Waardering 4.55 uit 5
1384233

AEG T8DE84ES

679,00
De AEG T8DE84ES belandt, met een voortreffelijk cijfer in onze top 5 beste wasdrogers van 2022. De droger krijgt van 384 mensen die de wasdroger al thuis hebben staan de reviewscore: 9.1. Deze warmtepompdroger is geschikt voor een door het...
Waardering 4.55 uit 5
1594904

Haier HD90-A3979 I-Pro Serie...

699,00
Bezig met een zoektocht naar een nieuwe warmtepompdroger? Deze wasdroger van haier staat misschien binnekort jou. Deze droger krijgt de score: 8.2. Dit apparaat heeft een relatief hoog vulgewicht, namelijk een vulgewicht van 9 kg. Dat maakt hem geschikt voor...
Waardering 4.10 uit 5
1511134

Samsung DV90T6240LH

799,00
De Samsung DV90T6240LH staat op een hele goede plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022! Deze droger krijgt van 49 eerdere kopers de score: 9.2. De warmtepompdroger is geschikt voor een gezin met 3 of meer kinderen door...
Waardering 4.60 uit 5
1575157

Candy Rapid’O ROE H8A2...

499,00
Aan het zoeken naar een nieuwe droger? Deze wasdroger van candy staat misschien binnekort jou! Ten minste 8 kopers die je voorgingen beoordelen de warmtepompdroger met een 7.8. Dit model is een normale warmtepompdroger door het vulgewicht van 8 kg....
Waardering 3.90 uit 5
1675967

AEG T9DEN98BC FiberPro

1.099,00
De AEG T9DEN98BC FiberPro staat op een super goede plek in onze top 5 beste wasdrogers van 2022. Ten minste 1 mensen die de wasdroger al thuis hebben staan beoordelen deze warmtepompdroger met een 10.0. Voor dit model moet je...
Waardering 5.00 uit 5
1500212

Bosch WTH85V00NL

649,00
De Bosch WTH85V00NL is een hele goede wasdroger met interessante features! De wasdroger krijgt het cijfer: 9.3. Deze machine heeft een normaal vulgewicht, namelijk een laadvermogen van 8 kg. Dat maakt hem geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen. s...
Waardering 4.65 uit 5
1497293

Haier HD80-A3979 I-Pro Serie...

749,00
Aan het kijken naar een goede warmtepompdroger en heb je geen idee welke je moet kopen? Deze warmtepompdroger van haier is waarschijnlijk de perfecte wasdroger voor bij jou thuis. Deze wasdroger krijgt van 70 consumenten die je voorgingen het cijfer:...
Waardering 4.55 uit 5
1409420

LG RC80V9AV4Q

749,00
Waardering 4.65 uit 5
1645357

AEG T7DBTRIPLE SensiDry

699,00
De AEG T7DBTRIPLE SensiDry is een buitengewoon goede warmtepompdroger met interessante eigenschappen! Deze wasdroger krijgt de score: 8.8. De warmtepompdroger is geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen door het laadvermogen van 8 kg. Wasdrogers kunnen stil (64dB of lager),...
Waardering 4.40 uit 5
1389289

AEG T9DENS87 FiberPro

899,00
De AEG T9DENS87 FiberPro heeft veel handige eigenschappen waardoor het drogen van je wasgoed vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie wasdroger? Door zijn prachtige uiterlijk past deze machine in bijna elk interieur. De warmtepompdroger krijgt de reviewscore: 9.2....
Waardering 4.60 uit 5
1675972

Hoover H8A3TCBEXS-S

549,00
De Hoover H8A3TCBEXS-S heeft veel handige features waardoor het drogen van je kleding vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie droger? Door zijn prachtige uiterlijk past dit toestel in bijna elk interieur. De warmtepompdroger krijgt van none consumenten die...
1391324

LG RC90V9AV3Q

829,00
De LG RC90V9AV3Q krijgt een uitstekende score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de LG RC90V9AV3Q hele goede reviews van de mensen die het apparaat al thuis hebben staan. De wasdroger krijgt de reviewscore: 9.6....
Waardering 4.80 uit 5
1379494

Siemens WT47W5E7NL

799,00
Waardering 4.55 uit 5