Beste AEG wasdroger

Ben je op zoek naar de beste AEG wasdroger, maar weet je niet zo goed waar je tijdens je zoektocht op moet letten? Geen probleem, op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende wasdrogers van AEG en hoe jij de beste wasdroger voor jouw wensen en behoeftes kunt vinden.
AEG wasdroger

Beste AEG wasdroger van 2022

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe wasdroger, zal je al snel zien dat het aanbod groot is. Om er zeker van te zijn dat je een wasdroger koopt die goed bij je wensen en behoeftes past is het verstandig om te letten op een aantal eigenschappen. Kijk bijvoorbeeld altijd naar het kg vulgewicht, dit getal geeft aan hoeveel kg wasgoed je in de trommel kwijt kunt zonder op droogkwaliteit in te leveren. Voor een huishouden van vier personen is 8 kg vulgewicht voldoende, terwijl grotere huishoudens al snel meer dan 10 kg vulgewicht nodig hebben.
Ben je op zoek naar een energiezuinige wasdroger? Kijk dan eens naar een warmtepompdroger. Let ook op het aantal verschillende droogprogramma’s, zodat je zeker weet dat je al je wasgoed kunt drogen. Tot slot zijn ook de extra functies zoals een zelfreinigende condensor, een optie voor uitgestelde start, een kledingbeschermende trommel trommel en een functie automatisch uitschakelen van belang. Deze kunnen het gebruiksgemak van de droger aanzienlijk verhogen.

AEG warmtepompdrogers

Een warmtepompdroger is een zeer zuinige wadroger die droogt met behulp van een koelmiddel. Bekijk hier de beste AEG warmtepompdrogers van 2022!

AEG condensdrogers

Een condensdroger is een snelle wadroger die droogt met behulp van een verwarmingselement. Bekijk hier de beste AEG condensdrogers van 2022!

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

Beste AEG warmtepompdrogers van 2022

Vergeleken met traditionele condensdrogers zijn warmtepompdrogers aanzienlijk beter voor het milieu. De techniek die bij een warmtepompdroger wordt gebruikt, zorgt ervoor dat je minder water én energie nodig hebt.

Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Sommige soorten textiel hebben in een goede warmtepompdroger zelfs een langere levensduur. De beste warmtepompdrogers van AEG vind je in deze lijst:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Beste AEG condensdrogers van 2022

Met een condensdroger krijg je je wasgoed extra droog. Beddengoed, handdoeken en zelfs jeans zijn binnen no-time droog. Dit is erg handig wanneer je thuis niet de ruimte hebt om al je wasgoed uit te hangen.

Bij een condensdroger heb je de keuze uit een slang die het water naar buiten afvoert of een opvang in reservoir, waarbij je alleen een stopcontact nodig hebt om het apparaat aan te sluiten. Modellen van AEG komen vaak voor in lijstjes met de beste wasdrogers, omdat ze een lange levensduur hebben en vriendelijk in gebruik zijn.

Alles over AEG wasdrogers

AEG staat voor de Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft en het is een Duitse fabrikant die producten zoals witgoed en apparaten voor in de keuken produceert.Op het gebied van wasdrogers is AEG een vooraanstaande producent. Hun wasdrogers staan erom bekend dat ze van goede kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben.
In de laatste jaren heeft AEG verschillende droogprogramma’s ontwikkeld, waarbij er extra goed voor je kleding wordt gezorgd. Bij nieuwe AEG wasdrogers mag je er dus vanuit gaan dat bijvoorbeeld wollen truien gewoon gedroogd kunnen worden.

AEG wasdroger technologie

De merkspecifieke functies van AEG zijn erg belangrijk voor het bepalen welk type droger voor jou het beste is. We hebben de belangrijkste hier voor je op een rijtje gezet.

AEG fiberpro

AEG fiberpro is een technologie waarbij je wasgoed gescand wordt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Zo wordt de warmte in de trommel afgestemd op de inhoud, waardoor je al je wasgoed zonder te sorteren kunt drogen. Als er een sneldrogende stof en een hele zware stof in de trommel zit, past de wasdroger automatisch de temperatuur aan de inhoud aan. Met deze technologie bespaar je dus veel tijd.

Absolutecare systeem

Deze technologie biedt optimale bescherming voor al jouw kleding, ook je wollen trui. Je kleding krimpt niet en de gehele levensduur van ieder kledingstuk wordt verlengd. De technologie zorgt er namelijk voor dat de draaisnelheid van de trommel wordt aangepast op de inhoud. Zo komt je wasgoed ook nooit meer gekreukt uit de trommel.

Sensidry technologie

Bij de Sensidry technologie wordt je wasgoed met behulp van lagere temperaturen gedroogd, waardoor je kleding langer mooi blijft. Daarbij bespaar je met deze technologie ook op het energieverbruik, wat aan het einde van het jaar flink kan schelen op de totale energiekosten. Een wasdroger met sensidry technologie kan ook worden gebruikt om kwetsbare stoffen zoals wol en zijde te drogen.

ProSense-technologie

Bij deze technologie voelt de droger zelf aan wanneer je wasgoed helemaal droog is. Ook als het programma nog niet klaar is, stopt de machine toch met drogen. Zo voorkom je dat bijvoorbeeld je wollen trui veel te lang aan warmte wordt blootgesteld. Dat is heel gunstig voor de levensduur van je kledingstukken en voor het energieverbruik.

AEG care app

Met de app van AEG kun je al je apparaten op afstand besturen via je telefoon. Je krijgt bijvoorbeeld een melding op het moment dat je droger klaar is en je kunt ook handige tips voor het optimale droogresultaat krijgen van de experts van AEG.

AEG wasdroger assortiment

1391902

Bosch WTN83202NL

479,00
De Bosch WTN83202NL heeft veel handige functies waardoor het drogen van je natte was vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie condensdroger? Door zijn prachtige uiterlijk past dit toestel in bijna elk interieur. De condensdroger krijgt de score: 8.9....
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1517251

Samsung DV81TA020TH/EN

699,00
Gewaardeerd met 5.00 van 5
1637167

Beko DH9532GA01

679,99
De Beko DH9532GA01 krijgt een fantastische score toegerekend. Deze wasdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Beko DH9532GA01 geweldige reviews van de mensen die het toestel al thuis hebben staan! De wasdroger krijgt het cijfer: 8.4. Deze...
Gewaardeerd met 4.20 van 5
1637183

Beko DR8534GX0

699,00
Zoek je een nieuwe warmtepompdroger? Wij hebben hem voor je gevonden. Deze droger van beko is dé droger die je zoekt! Bij het maken van onze top 5 beste warmtepompdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van 2...
Gewaardeerd met 2.90 van 5
1511134

Samsung DV90T6240LH

799,00
De Samsung DV90T6240LH staat op een hele goede plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022! Deze droger krijgt van 49 eerdere kopers de score: 9.2. De warmtepompdroger is geschikt voor een gezin met 3 of meer kinderen door...
Gewaardeerd met 4.60 van 5
1637153

Beko DH8733GA01

679,00
De Beko DH8733GA01 is een hele goede warmtepompdroger. De wasdroger beschikt over energielabel A+++. Dit is de meest zuinige optie. Je beschikt over energiezuinige droger mocht je de Beko DH8733GA01 aanschaffen.   Je kunt 8 kg in de trommel kwijt in deze...
1637146

Beko DH7533RXW

599,00
De Beko DH7533RXW krijgt een voortreffelijke score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Beko DH7533RXW hele goede recensies van de mensen die het model al thuis hebben staan. Bij het bepalen van onze top...
Gewaardeerd met 4.40 van 5
1487933

AEG T7DBGO SensiDry

549,00
De AEG T7DBGO SensiDry staat op een voortreffelijke plek in onze top 5 beste drogers van 2022! Deze wasdroger is beoordeeld door 9 consumenten die de droger al thuis hebben staan met een 8.4. Door het redelijk kleine laadvermogen van...
Gewaardeerd met 4.20 van 5
1645356

AEG T8DEP84ES AbsoluteCare

729,00
De AEG T8DEP84ES AbsoluteCare krijgt een hele hoge score toegerekend. Deze droger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de AEG T8DEP84ES AbsoluteCare uitstekende recensies van de mensen die de machine al thuis hebben staan! Deze wasdroger krijgt van...
Gewaardeerd met 4.50 van 5
1629547

Beko DCU8235BXT

399,00
De Beko DCU8235BXT belandt, met een heel goed cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022! Ongeveer 4 consumenten die de wasdroger al thuis hebben staan beoordelen de droger met een 8.8. De condensdroger is goedkoper ten opzichte van...
Gewaardeerd met 4.40 van 5
1584750

Bosch WTU87600NL

899,00
Deze warmtepompdroger van bosch beschermt tijdens het drogen je was zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende wasdroger van hoogwaardige kwaliteit! De wasdroger krijgt van 12 eerdere kopers het cijfer: 8.9. Dit apparaat heeft een normaal vulgewicht, namelijk...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1655575

Zanussi ZDPN722SW

489,00
De Zanussi ZDPN722SW is een wasdroger met een legio aan verschillende features! De wasdroger is beoordeeld door none eerdere kopers met een none. Deze machine valt onder de categorie: Kleine condensdrogers. Dit komt door het vulgewicht van 7 kg. Hierdoor...
1449935

AEG T7DBNP400

549,00
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1685435

AEG T7DBNP612

649,00
De AEG T7DBNP612 staat op een super goede plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022. Bij het produceren van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van none experts. De droger krijgt...
1575157

Candy Rapid’O ROE H8A2...

499,00
Aan het zoeken naar een nieuwe droger? Deze wasdroger van candy staat misschien binnekort jou! Ten minste 8 kopers die je voorgingen beoordelen de warmtepompdroger met een 7.8. Dit model is een normale warmtepompdroger door het vulgewicht van 8 kg....
Gewaardeerd met 3.90 van 5
1655437

Whirlpool FFT M11 8X3B BE

649,00
De Whirlpool FFT M11 8X3B BE is een voortreffelijke wasdroger met interessante eigenschappen! Deze warmtepompdroger is beoordeeld door 1 consumenten die je voorgingen met een 8.8. Dit model is een gemiddelde wasdroger door het vulgewicht van 8 kg. Daardoor kun je de...
Gewaardeerd met 4.40 van 5
1645355

AEG T8DBE86W

749,00
De AEG T8DBE86W komt binnen op een uitstekende plek in onze top 5 door zijn sterke functies. De wasdroger is beoordeeld door 330 kopers die je voorgingen met een 9.0. Dit model is een gemiddelde droger door het vulgewicht van...
Gewaardeerd met 4.50 van 5
1678385

Beko DS8432TX0

499,00
Zoek je een nieuwe warmtepompdroger? Deze warmtepompdroger van beko staat misschien binnekort jou! De wasdroger is beoordeeld door none mensen die de warmtepompdroger al thuis hebben staan met een none. Door het normale vulgewicht van 8 kg is deze wasdroger...
1649036

Whirlpool FFT M22 9X3BX BE

699,00
De Whirlpool FFT M22 9X3BX BE krijgt een voortreffelijke score toegerekend. Deze droger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Whirlpool FFT M22 9X3BX BE uitstekende reviews van de mensen die het toestel al thuis hebben staan! Bij...
Gewaardeerd met 4.65 van 5
1485072

Samsung DV90T5240AW

849,00
Bezig met een zoektocht naar een nieuwe droger? Deze droger van samsung staat misschien binnekort bij jou thuis! De wasdroger krijgt de reviewscore: 9.3. Deze machine is een relatief grote wasdroger door het laadvermogen van 9 kg. Daardoor kun je...
Gewaardeerd met 4.65 van 5
1493129

Samsung DV90TA240AE

679,00
Aan het zoeken naar een nieuwe warmtepompdroger? Wij hebben hem voor je gevonden. Deze droger van samsung is dé warmtepompdroger die je zoekt! Bij het produceren van onze top 5 beste warmtepompdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers...
Gewaardeerd met 4.50 van 5
1431553

Miele PDR 300 HP SmartBiz

1.779,00
De Miele PDR 300 HP SmartBiz krijgt een hele goede score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Miele PDR 300 HP SmartBiz uitstekende reviews van de mensen die het model al in huis hebben...
Gewaardeerd met 4.40 van 5
1645370

AEG T7DB84PK

599,00
De AEG T7DB84PK staat op een hele goede plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022. Bij het bepalen van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de beoordelingen van 81 kopers die je voorgingen....
Gewaardeerd met 4.35 van 5
1487628

Miele TSF 663 WP EcoSpeed

1.099,00
De Miele TSF 663 WP EcoSpeed staat op een buitengewoon goede plek in onze top 5 beste drogers van 2022. Ongeveer 23 experts beoordelen de wasdroger met een 9.2. De prijs van de droger is helaas een stukje duurder dan...
Gewaardeerd met 4.60 van 5
1655408

Whirlpool W6 D83WB EE

699,00
De Whirlpool W6 D83WB EE krijgt een hele hoge score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Whirlpool W6 D83WB EE hele goede reviews van de mensen die het apparaat al thuis hebben staan. De...
Gewaardeerd met 4.60 van 5
1391326

LG RC80U2AV0Q

699,00
De LG RC80U2AV0Q droger is een hoogwaardig apparaat die je was helemaal droogt! De warmtepompdroger krijgt van 62 consumenten die je voorgingen de score: 9.1. Dit apparaat is een normale warmtepompdroger door het vulgewicht van 8 kg. Daardoor kun je...
Gewaardeerd met 4.50 van 5
1594904

Haier HD90-A3979 I-Pro Serie...

699,00
Bezig met een zoektocht naar een nieuwe warmtepompdroger? Deze wasdroger van haier staat misschien binnekort jou. Deze droger krijgt de score: 8.2. Dit apparaat heeft een relatief hoog vulgewicht, namelijk een vulgewicht van 9 kg. Dat maakt hem geschikt voor...
Gewaardeerd met 4.10 van 5