Beste AEG wasdroger

Ben je op zoek naar de beste AEG wasdroger, maar weet je niet zo goed waar je tijdens je zoektocht op moet letten? Geen probleem, op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende wasdrogers van AEG en hoe jij de beste wasdroger voor jouw wensen en behoeftes kunt vinden.
AEG wasdroger

Beste AEG wasdroger van 2022

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe wasdroger, zal je al snel zien dat het aanbod groot is. Om er zeker van te zijn dat je een wasdroger koopt die goed bij je wensen en behoeftes past is het verstandig om te letten op een aantal eigenschappen. Kijk bijvoorbeeld altijd naar het kg vulgewicht, dit getal geeft aan hoeveel kg wasgoed je in de trommel kwijt kunt zonder op droogkwaliteit in te leveren. Voor een huishouden van vier personen is 8 kg vulgewicht voldoende, terwijl grotere huishoudens al snel meer dan 10 kg vulgewicht nodig hebben.
Ben je op zoek naar een energiezuinige wasdroger? Kijk dan eens naar een warmtepompdroger. Let ook op het aantal verschillende droogprogramma’s, zodat je zeker weet dat je al je wasgoed kunt drogen. Tot slot zijn ook de extra functies zoals een zelfreinigende condensor, een optie voor uitgestelde start, een kledingbeschermende trommel trommel en een functie automatisch uitschakelen van belang. Deze kunnen het gebruiksgemak van de droger aanzienlijk verhogen.

AEG warmtepompdrogers

Een warmtepompdroger is een zeer zuinige wadroger die droogt met behulp van een koelmiddel. Bekijk hier de beste AEG warmtepompdrogers van 2022!

AEG condensdrogers

Een condensdroger is een snelle wadroger die droogt met behulp van een verwarmingselement. Bekijk hier de beste AEG condensdrogers van 2022!

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

Beste AEG warmtepompdrogers van 2022

Vergeleken met traditionele condensdrogers zijn warmtepompdrogers aanzienlijk beter voor het milieu. De techniek die bij een warmtepompdroger wordt gebruikt, zorgt ervoor dat je minder water én energie nodig hebt.

Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Sommige soorten textiel hebben in een goede warmtepompdroger zelfs een langere levensduur. De beste warmtepompdrogers van AEG vind je in deze lijst:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Beste AEG condensdrogers van 2022

Met een condensdroger krijg je je wasgoed extra droog. Beddengoed, handdoeken en zelfs jeans zijn binnen no-time droog. Dit is erg handig wanneer je thuis niet de ruimte hebt om al je wasgoed uit te hangen.

Bij een condensdroger heb je de keuze uit een slang die het water naar buiten afvoert of een opvang in reservoir, waarbij je alleen een stopcontact nodig hebt om het apparaat aan te sluiten. Modellen van AEG komen vaak voor in lijstjes met de beste wasdrogers, omdat ze een lange levensduur hebben en vriendelijk in gebruik zijn.

Alles over AEG wasdrogers

AEG staat voor de Allgemeine Elektricitäts-Gesellschaft en het is een Duitse fabrikant die producten zoals witgoed en apparaten voor in de keuken produceert.Op het gebied van wasdrogers is AEG een vooraanstaande producent. Hun wasdrogers staan erom bekend dat ze van goede kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben.
In de laatste jaren heeft AEG verschillende droogprogramma’s ontwikkeld, waarbij er extra goed voor je kleding wordt gezorgd. Bij nieuwe AEG wasdrogers mag je er dus vanuit gaan dat bijvoorbeeld wollen truien gewoon gedroogd kunnen worden.

AEG wasdroger technologie

De merkspecifieke functies van AEG zijn erg belangrijk voor het bepalen welk type droger voor jou het beste is. We hebben de belangrijkste hier voor je op een rijtje gezet.

AEG fiberpro

AEG fiberpro is een technologie waarbij je wasgoed gescand wordt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. Zo wordt de warmte in de trommel afgestemd op de inhoud, waardoor je al je wasgoed zonder te sorteren kunt drogen. Als er een sneldrogende stof en een hele zware stof in de trommel zit, past de wasdroger automatisch de temperatuur aan de inhoud aan. Met deze technologie bespaar je dus veel tijd.

Absolutecare systeem

Deze technologie biedt optimale bescherming voor al jouw kleding, ook je wollen trui. Je kleding krimpt niet en de gehele levensduur van ieder kledingstuk wordt verlengd. De technologie zorgt er namelijk voor dat de draaisnelheid van de trommel wordt aangepast op de inhoud. Zo komt je wasgoed ook nooit meer gekreukt uit de trommel.

Sensidry technologie

Bij de Sensidry technologie wordt je wasgoed met behulp van lagere temperaturen gedroogd, waardoor je kleding langer mooi blijft. Daarbij bespaar je met deze technologie ook op het energieverbruik, wat aan het einde van het jaar flink kan schelen op de totale energiekosten. Een wasdroger met sensidry technologie kan ook worden gebruikt om kwetsbare stoffen zoals wol en zijde te drogen.

ProSense-technologie

Bij deze technologie voelt de droger zelf aan wanneer je wasgoed helemaal droog is. Ook als het programma nog niet klaar is, stopt de machine toch met drogen. Zo voorkom je dat bijvoorbeeld je wollen trui veel te lang aan warmte wordt blootgesteld. Dat is heel gunstig voor de levensduur van je kledingstukken en voor het energieverbruik.

AEG care app

Met de app van AEG kun je al je apparaten op afstand besturen via je telefoon. Je krijgt bijvoorbeeld een melding op het moment dat je droger klaar is en je kunt ook handige tips voor het optimale droogresultaat krijgen van de experts van AEG.

AEG wasdroger assortiment

1487409

Samsung DV90T8240SH

1.049,00
De Samsung DV90T8240SH heeft veel handige features waardoor het drogen van je kleren vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie wasdroger? Door zijn prachtige uiterlijk past dit toestel in bijna elk interieur. De warmtepompdroger krijgt van 12 kopers die...
Waardering 4.85 uit 5
1467220

Bosch WTR88T00NL

649,00
De Bosch WTR88T00NL staat op een super goede plek in onze top 5 door zijn sterke eigenschappen! De warmtepompdroger krijgt van 66 eerdere kopers de beoordeling: 9.1. Dit model is een gemiddelde wasdroger door het vulgewicht van 8 kg. Je...
Waardering 4.55 uit 5
1629763

Beko DS7432PXA

549,00
De Beko DS7432PXA wasdroger is een hoogwaardig model die je was grondig droogt. De droger krijgt het cijfer: 6.4. De droger is geschikt voor een single of stel door het vulgewicht van 7 kg. Een wasdroger kan het volgende geluidsniveau...
Waardering 3.20 uit 5
1633930

LG RH80V3AV0N

599,00
Deze droger van LG beschermt tijdens het drogen je kleren zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende droger van hoogwaardige kwaliteit! De wasdroger is beoordeeld door 3 experts met een 8.8. De warmtepompdroger is geschikt voor een gezin...
Waardering 4.40 uit 5
1645375

AEG T6DB72GP

439,00
De AEG T6DB72GP komt binnen op een hele goede plek binnen onze top 5 beste wasdrogers van 2022. Deze wasdroger krijgt van 161 consumenten die je voorgingen het cijfer: 8.9. Met een prijs van 439.0 kunnen we zeggen dat de...
Waardering 4.45 uit 5
1487933

AEG T7DBGO SensiDry

549,00
De AEG T7DBGO SensiDry staat op een voortreffelijke plek in onze top 5 beste drogers van 2022! Deze wasdroger is beoordeeld door 9 consumenten die de droger al thuis hebben staan met een 8.4. Door het redelijk kleine laadvermogen van...
Waardering 4.20 uit 5
1645355

AEG T8DBE86W

749,00
De AEG T8DBE86W komt binnen op een uitstekende plek in onze top 5 door zijn sterke functies. De wasdroger is beoordeeld door 330 kopers die je voorgingen met een 9.0. Dit model is een gemiddelde droger door het vulgewicht van...
Waardering 4.50 uit 5
1376698

Haier HD80-B636W

439,00
De Haier HD80-B636W krijgt een super goede score toegerekend. Deze wasdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Haier HD80-B636W geweldige reviews van de mensen die de machine al thuis hebben staan. Bij het maken van onze top...
Waardering 4.45 uit 5
1584753

Bosch WTU87675NL

799,00
De Bosch WTU87675NL belandt, met een voortreffelijk cijfer in onze top 5 beste wasdrogers van 2022! De warmtepompdroger is beoordeeld door 285 kopers die je voorgingen met een 9.2. De droger is geschikt voor een gezin met 1 of 2...
Waardering 4.60 uit 5
1656074

Miele TSL 783 WP EcoSpeed...

1.699,00
De Miele TSL 783 WP EcoSpeed & Steam is een wasdroger met heel veel verschillende functies. Bij het opstellen van onze top 5 beste wasdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de reviews van none consumenten die de wasdroger al...
1629490

Beko DC7230BX1

349,00
De Beko DC7230BX1 wasdroger is een hoogwaardig apparaat die je kleren grondig droogt. Ongeveer 6 eerdere kopers beoordelen de wasdroger met een 8.6. Mocht je niet te veel willen besteden aan een nieuwe condensdroger? Dit is een droger met heel...
Waardering 4.35 uit 5
1485072

Samsung DV90T5240AW

849,00
Bezig met een zoektocht naar een nieuwe droger? Deze droger van samsung staat misschien binnekort bij jou thuis! De wasdroger krijgt de reviewscore: 9.3. Deze machine is een relatief grote wasdroger door het laadvermogen van 9 kg. Daardoor kun je...
Waardering 4.65 uit 5
1637167

Beko DH9532GA01

679,99
De Beko DH9532GA01 krijgt een fantastische score toegerekend. Deze wasdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Beko DH9532GA01 geweldige reviews van de mensen die het toestel al thuis hebben staan! De wasdroger krijgt het cijfer: 8.4. Deze...
Waardering 4.20 uit 5
1675967

AEG T9DEN98BC FiberPro

1.099,00
De AEG T9DEN98BC FiberPro staat op een super goede plek in onze top 5 beste wasdrogers van 2022. Ten minste 1 mensen die de wasdroger al thuis hebben staan beoordelen deze warmtepompdroger met een 10.0. Voor dit model moet je...
Waardering 5.00 uit 5
1458651

Bosch WTW85470NL

749,00
De Bosch WTW85470NL heeft veel handige eigenschappen waardoor het drogen van je natte kleding vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie wasdroger? Door zijn prachtige uiterlijk past deze machine in bijna elk interieur. Deze wasdroger krijgt van 37 experts...
Waardering 4.55 uit 5
1487628

Miele TSF 663 WP EcoSpeed

1.099,00
De Miele TSF 663 WP EcoSpeed staat op een buitengewoon goede plek in onze top 5 beste drogers van 2022. Ongeveer 23 experts beoordelen de wasdroger met een 9.2. De prijs van de droger is helaas een stukje duurder dan...
Waardering 4.60 uit 5
1467176

Siemens WT8HXM75NL

999,00
De Siemens WT8HXM75NL belandt, met een voortreffelijk cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022! Bij het maken van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de reviews van 9 experts. De droger krijgt de...
Waardering 4.85 uit 5
1655847

Miele TSD 263 WP

949,00
De Miele TSD 263 WP krijgt een buitengewoon goede score toegerekend. Deze droger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Miele TSD 263 WP voortreffelijke reviews van de mensen die het toestel al in huis hebben staan! Bij het maken...
Waardering 4.40 uit 5
1518490

Samsung DV80TA220AE

649,00
De Samsung DV80TA220AE is een droger met heel veel verschillende eigenschappen. Bij het maken van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van 153 eerdere kopers. De wasdroger krijgt de reviewscore: 9.3. Door het...
Waardering 4.65 uit 5
1380043

Miele TDB 220 WP Eco

829,00
Zoek je een passende droger en weet je niet welke je moet kiezen? De Miele TDB 220 WP Eco is misschien wel de juiste droger voor jou. Bij het bepalen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten cijfers....
1683304

AEG T7DBNP600

599,00
De AEG T7DBNP600 belandt, met een super goed cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022! Deze droger krijgt van 25 consumenten die de wasdroger al thuis hebben staan de beoordeling: 8.9. Deze machine is een normale droger door...
Waardering 4.40 uit 5
1596875

Samsung DV80T5220TW/S2

799,00
De Samsung DV80T5220TW/S2 komt binnen op een geweldige plek binnen onze top 5 door zijn sterke eigenschappen! Deze warmtepompdroger krijgt het cijfer: none. Deze droger is geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen door het laadvermogen van 8...
1368487

Miele TWE 620 WP

999,00
Deze wasdroger van miele beschermt tijdens het drogen je natte wasgoed zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende warmtepompdroger van hoogwaardige kwaliteit. De warmtepompdroger is beoordeeld door 192 consumenten die je voorgingen met een 9.0. De wasdroger is...
Waardering 4.50 uit 5
1637153

Beko DH8733GA0

679,00
De Beko DH8733GA0 warmtepompdroger is een hoogwaardig apparaat die je kleren helemaal droogt! Deze droger krijgt het cijfer: 8.3. Door het gemiddelde laadvermogen van 8 kg is deze droger geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen. Deze wasdroger...
Waardering 4.20 uit 5
1392240

Miele TSB 143 WP

899,00
De Miele TSB 143 WP heeft veel handige functies waardoor het drogen van je was vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie warmtepompdroger? Door zijn prachtige uiterlijk past dit toestel in bijna elk interieur. Bij het opzetten van onze...
Waardering 4.35 uit 5
1645356

AEG T8DEP84ES AbsoluteCare

729,00
De AEG T8DEP84ES AbsoluteCare krijgt een hele hoge score toegerekend. Deze droger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de AEG T8DEP84ES AbsoluteCare uitstekende recensies van de mensen die de machine al thuis hebben staan! Deze wasdroger krijgt van...
Waardering 4.50 uit 5
1449935

AEG T7DBNP400

549,00
Waardering 4.45 uit 5
1705290

Whirlpool W6 D94WR BE

849,00
De Whirlpool W6 D94WR BE belandt, met een voortreffelijk cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022! De warmtepompdroger krijgt van none experts de reviewscore: none. Dit model heeft een redelijk groot vulgewicht, namelijk een laadvermogen van 9 kg....