Beste Miele wasdroger

Miele wasdrogers staan er wereldwijd om bekend dat ze van goede kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben. De stevige bouwkwaliteit zorgt ervoor dat de apparaten zonder problemen jarenlang meegaan. Miele wasdrogers vergelijken is geen gemakkelijke taak en daarom vertellen we je op deze pagina alles wat je moet weten.
Miele wasdroger

Beste Miele wasdroger van 2022

Als je op zoek bent naar een Miele droger zijn er een aantal eigenschappen waar je goed op moet letten. In de eerste plaats moet je goed opletten hoeveel kilo wasgoed je in een volle trommel kwijt kunt. Zo weet je zeker dat je altijd al je wasgoed ook kunt drogen. Kijk ook naar het aantal verschillende droogprogramma’s en controleer of er speciale droogprogramma’s zijn voor jouw favoriete kledingstukken.
Tot slot staat Miele erom bekend dat ze veel innovatieve technologieën gebruiken, denk daarbij aan een zelfreinigende condensor, automatisch uitschakelen of een onderhoudsvrije warmtewisselaar. Dit zijn kleine dingen die je gebruiksgemak aanzienlijk kunnen vergroten.

Miele warmtepompdrogers

Een warmtepompdroger is een zeer zuinige wadroger die droogt met behulp van een koelmiddel. Bekijk hier de beste Miele warmtepompdroger van 2022!

Miele condensdrogers

Een condensdroger is een snelle wadroger die droogt met behulp van een verwarmingselement. Bekijk hier de beste Miele condensdroger van 2022!

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

Beste Miele warmtepompdrogers van 2022

Als je op zoek bent naar een zuinige Miele droger dan is een warmtepompdroger zoals de Miele TSJ, Miele TSB of de Miele TSF een goede keuze voor jou. Een warmtepompdroger maakt je wasgoed grondig droog met behulp van een lage droogtemperatuur. Dat is niet alleen goed voor je kleding, maar ook voor je energierekening.

Dit zijn de beste warmtepompdrogers van Miele:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Beste Miele condensdrogers van 2022

Een Miele warmtepompdroger is de meest energiezuinige optie. Bij een condensdroger moet je altijd opletten of het vocht via waterafvoer wordt weggeleid of wordt opgeslagen in een tank. Bij de een tank heb je namelijk alleen een stopcontact nodig om het apparaat in je woning aan te sluiten.

In deze lijst vind je de beste wasdrogers van Miele:

Alles over Miele wasdrogers

We gaan er geen doekjes om winden, een Miele wasdroger is zeker een van de duurdere modellen, maar daar krijg je ook zeker wat voor terug. Denk bijvoorbeeld aan een kledingbeschermende trommel met unieke honingraatstructuur die ervoor zorgt dat zelfs de meest delicate stoffen grondig droog worden.
Daarbij zijn wasdrogers van Miele ook zeer energiezuinig. De investering die je doet bij de aanschaf, verdien je snel terug door de besparing op je energierekening. Met een Miele droger kun je ook sneller drogen en door de slimme wasbehandeling gaat ook je kleding veel sneller mee.

Miele wasdroger technologie

Miele staat erom bekend dat ze regelmatig nieuwe technieken ontwikkelen die maximale energie efficiëntie moeten bereiken. Ook de kwaliteit van jouw kleding wordt bij Miele niet uit het oog verloren. Wanneer je een nieuwe droger aanschaft, kun je rekenen op de volgende technologieën:

SilenceDrum

Het drogen van je wasgoed is nog nooit zo stil geweest! Bij een Miele droger met deze technologie is de trommel zo ontworpen dat het geluidsniveau ten opzichte van traditionele drogers gehalveerd kan worden. Aan de binnenkant van de trommel zitten strips die voorkomen dat ritsen en knopen een ratelend geluid maken.

DryCare 40

Van de verschillende droogprogramma’s is DryCare 40 geschikt voor alle kleding die je kunt wassen op 40 graden. Het behoedzaam drogen van deze functie zorgt ervoor dat je kleding veel langer mooi blijft. Miele drogers met DryCare 40 kunnen je veel tijd besparen, omdat je alles bij elkaar kunt drogen.

EcoSpeed

Het nadeel van de meeste wasdrogers is dat het erg lang duurt voordat je wasgoed helemaal droog is. Dit geldt zeker voor een energiezuinige warmtepompdroger die op een lagere temperatuur droogt. Een Miele warmtepompdroger met EcoSpeed droogt jouw wasgoed energiezuinig en snel, zodat je niet lang op je droge wasgoed hoeft te wachten.

Miele@Home

Via de app van Miele@Home kun je gemakkelijk al je apparaten van Miele met elkaar verbinden. Bedien je nieuwe wasdroger via je telefoon en zet een droogprogramma aan op het moment dat je zelf niet thuis bent.

AddLoad

Niks is zo vervelend als wanneer je net al je wasgoed in de droger hebt gedaan en je vervolgens nog een verdwaalde sok tegenkomt. Bij een Miele droger met de AddLoad technologie kun je deze gewoon nog toevoegen als de droger al met het programma bezig is. De resttijd van het programma verandert niet en je hoeft ook niet te wachten tot de droger is gepauzeerd.

FragranceDos

Miele wasdrogers met deze technologie zorgen ervoor dat je wasgoed met een frisse geur uit de droger komt. De speciale geurflacons zijn in vijf verschillende geuren beschikbaar en zorgen ervoor dat de geur tot wel vier weken blijft zitten.

Perfect Dry

De Miele tsj 663 wp eco is uitgerust met Perfect dry, een technologie waarbij er vochtsensoren worden ingezet om te meten hoe droog je wasgoed is. Zodra je wasgoed droog is, wordt de Miele droger uitgezet, waarmee je voorkomt dat je wasgoed krimpt.

Miele wasdroger assortiment

1633930

LG RH80V3AV0N

599,00
Deze droger van LG beschermt tijdens het drogen je kleren zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende droger van hoogwaardige kwaliteit! De wasdroger is beoordeeld door 3 experts met een 8.8. De warmtepompdroger is geschikt voor een gezin...
Waardering 4.40 uit 5
1487377

Samsung DV90T7240WH

999,00
De Samsung DV90T7240WH is een voortreffelijke warmtepompdroger met interessante features. Minstens 6 experts beoordelen de wasdroger met een 9.5. Door het relatief hoge laadvermogen van 9 kg is deze wasdroger geschikt voor een gezin met 3 of meer kinderen. Dit maakt hem...
Waardering 4.75 uit 5
1382404

Zanussi ZDP7200NW

399,00
De Zanussi ZDP7200NW komt binnen op een fantastische plek in onze top 5 beste drogers van 2022! De condensdroger krijgt de score: 8.9. De machine beschikt ondanks zijn lage prijs zelfs over veel verschillende eigenschappen! De droger is geschikt voor...
Waardering 4.45 uit 5
1497085

Siemens WT45HV00NL

789,00
Opzoek naar een nieuwe wasdroger? Deze droger van siemens staat misschien binnekort jou! Ongeveer 8 experts beoordelen de wasdroger met een 9.3. Dit toestel is een gemiddelde wasdroger door het vulgewicht van 8 kg. Daardoor kun je de wasdroger neerzetten...
Waardering 4.65 uit 5
1675861

Hoover NDPEH9A3TCBEXS-S

699,00
De Hoover NDPEH9A3TCBEXS-S is een hele goede warmtepompdroger met interessante functies. Ten minste 2 kopers die je voorgingen beoordelen deze droger met een 7.4. Deze machine valt onder de categorie: Grote drogers. Dit komt door het vulgewicht van 9 kg. Hierdoor is...
Waardering 3.70 uit 5
1386382

Bosch WTG846C0NL

549,00
De Bosch WTG846C0NL belandt, met een fantastisch cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022. Tenminste 328 mensen die de condensdroger al thuis hebben staan beoordelen de wasdroger met een 9.1. Deze condensdroger is geschikt voor een gezin met...
Waardering 4.55 uit 5
1645354

AEG T8DE95EW

749,00
De AEG T8DE95EW komt binnen op een fantastische plek in onze top 5 beste wasdrogers van 2022! De wasdroger krijgt de beoordeling: 9.0. Deze machine is een tamelijk grote wasdroger door het laadvermogen van 9 kg. Je kunt de warmtepompdroger...
Waardering 4.50 uit 5
1518490

Samsung DV80TA220AE

649,00
De Samsung DV80TA220AE is een droger met heel veel verschillende eigenschappen. Bij het maken van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van 153 eerdere kopers. De wasdroger krijgt de reviewscore: 9.3. Door het...
Waardering 4.65 uit 5
1593876

AEG T9DE98SC FiberPro

999,00
De AEG T9DE98SC FiberPro warmtepompdroger is een hoogwaardig model die je kleding helemaal droogt! De wasdroger krijgt de score: 8.8. Helaas is de wasdroger een stukje duurder dan andere modellen. Voor deze droger betaal je namelijk: 1099.0. Dit toestel valt...
Waardering 4.40 uit 5
1667582 1

Beko DR8533TX01 RapiDry

549,00
De Beko DR8533TX01 RapiDry wasdroger is een hoogwaardig apparaat die je kleding helemaal droogt. Deze warmtepompdroger krijgt van none kopers die je voorgingen de score: none. De wasdroger heeft een laadvermogen van 8 kg en is geschikt voor een gezin...
1391918

Siemens WT46G472NL

569,00
Deze wasdroger van siemens beschermt tijdens het drogen je was zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende condensdroger van hoogwaardige kwaliteit. Deze condensdroger krijgt van 21 mensen die de droger al thuis hebben staan het cijfer: 9.1. De...
Waardering 4.55 uit 5
1685435

AEG T7DBNP612

649,00
De AEG T7DBNP612 staat op een super goede plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022. Bij het produceren van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van none experts. De droger krijgt...
1655827

Miele TSC 223 WP

999,00
De Miele TSC 223 WP krijgt een fantastische score toegerekend. Deze droger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Miele TSC 223 WP hele goede reviews van de mensen die het toestel al in huis hebben staan. De...
1655847

Miele TSD 263 WP

949,00
De Miele TSD 263 WP krijgt een buitengewoon goede score toegerekend. Deze droger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Miele TSD 263 WP voortreffelijke reviews van de mensen die het toestel al in huis hebben staan! Bij het maken...
Waardering 4.40 uit 5
1467199

Siemens WT7HXM00NL

1.049,00
De Siemens WT7HXM00NL wasdroger is een hoogwaardig apparaat die je kleren perfect droogt! Bij het opstellen van onze top 5 beste wasdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de reviews van 14 experts. De Siemens WT7HXM00NL krijgt de reviewscore: 8.8....
Waardering 4.40 uit 5
1676965

Beko DF7332TX0

469,00
De Beko DF7332TX0 is een warmtepompdroger met een legio aan verschillende features. Bij het opstellen van onze top 5 beste warmtepompdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de beoordelingen van none consumenten die je voorgingen. De Beko DF7332TX0 krijgt een:...
1611292

Bosch WTXH8E70NL

1.259,00
Zoek je een nieuwe droger? Wij hebben hem voor je gevonden. Deze warmtepompdroger van bosch is dé droger die je zoekt. Deze droger krijgt de beoordeling: 4.8. Voor dit model moet je wel net iets meer neerleggen ten opzichte van...
Waardering 2.40 uit 5
1486151

Miele TDB 220 WP Eco + extra...

836,50
Zoek je een nieuwe droger en weet je niet helemaal welke je moet kiezen? De Miele TDB 220 WP Eco + extra geurflacon is misschien wel de juiste droger voor jou. Deze wasdroger heeft de reviewscore: none ontvangen van ten...
1637153

Beko DH8733GA0

679,00
De Beko DH8733GA0 warmtepompdroger is een hoogwaardig apparaat die je kleren helemaal droogt! Deze droger krijgt het cijfer: 8.3. Door het gemiddelde laadvermogen van 8 kg is deze droger geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen. Deze wasdroger...
Waardering 4.20 uit 5
1452161

Siemens WT45W470NL

799,00
Bezig met een zoektocht naar een nieuwe warmtepompdroger? Deze warmtepompdroger van siemens staat misschien binnekort jou! Deze wasdroger is beoordeeld door 29 consumenten die je voorgingen met een 9.0. Dit model is een gemiddelde droger door het vulgewicht van 8...
Waardering 4.50 uit 5
1408442

Zanussi ZP825DCC

449,00
Waardering 4.45 uit 5
1560382

Veripart VPWD101

449,00
Ben je opzoek naar een wasdroger met genoeg vulgewicht voor gezin met 1 of 2 kinderen? Dan is de Veripart VPWD101 misschien wel wat voor jou. De Veripart VPWD101 ontvangt een 9.2 en komt daardoor op een erg hoge plek...
Waardering 4.60 uit 5
1705290

Whirlpool W6 D94WR BE

849,00
De Whirlpool W6 D94WR BE belandt, met een voortreffelijk cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022! De warmtepompdroger krijgt van none experts de reviewscore: none. Dit model heeft een redelijk groot vulgewicht, namelijk een laadvermogen van 9 kg....
1392276

Miele TSD 443 WP EcoSpeed

949,00
De Miele TSD 443 WP EcoSpeed droger is een hoogwaardig model die je was volledig droogt. De droger is beoordeeld door 55 consumenten die de wasdroger al thuis hebben staan met een 9.1. Deze machine heeft een gemiddeld vulgewicht, namelijk...
Waardering 4.50 uit 5
1629547

Beko DCU8235BXT

399,00
De Beko DCU8235BXT belandt, met een heel goed cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022! Ongeveer 4 consumenten die de wasdroger al thuis hebben staan beoordelen de droger met een 8.8. De condensdroger is goedkoper ten opzichte van...
Waardering 4.40 uit 5
1662101

Beko DC72301BX1

369,00
De droger van beko is een buitengewoon goede wasdroger! Minstens 13 kopers die je voorgingen beoordelen de droger met een 9.1. Het voordeel van deze droger is dat je er ook niet heel veel geld voor kwijt bent. Dit apparaat...
Waardering 4.55 uit 5
1624143

AEG T9DENSP86C FiberPro

849,00
De AEG T9DENSP86C FiberPro belandt, met een super goed cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022! Bij het maken van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de reviews van 5 experts. De was...
Waardering 4.15 uit 5
1678385

Beko DS8432TX0

499,00
Zoek je een nieuwe warmtepompdroger? Deze warmtepompdroger van beko staat misschien binnekort jou! De wasdroger is beoordeeld door none mensen die de warmtepompdroger al thuis hebben staan met een none. Door het normale vulgewicht van 8 kg is deze wasdroger...