Beste Miele wasdroger

Miele wasdrogers staan er wereldwijd om bekend dat ze van goede kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben. De stevige bouwkwaliteit zorgt ervoor dat de apparaten zonder problemen jarenlang meegaan. Miele wasdrogers vergelijken is geen gemakkelijke taak en daarom vertellen we je op deze pagina alles wat je moet weten.
Miele wasdroger

Beste Miele wasdroger van 2022

Als je op zoek bent naar een Miele droger zijn er een aantal eigenschappen waar je goed op moet letten. In de eerste plaats moet je goed opletten hoeveel kilo wasgoed je in een volle trommel kwijt kunt. Zo weet je zeker dat je altijd al je wasgoed ook kunt drogen. Kijk ook naar het aantal verschillende droogprogramma’s en controleer of er speciale droogprogramma’s zijn voor jouw favoriete kledingstukken.
Tot slot staat Miele erom bekend dat ze veel innovatieve technologieën gebruiken, denk daarbij aan een zelfreinigende condensor, automatisch uitschakelen of een onderhoudsvrije warmtewisselaar. Dit zijn kleine dingen die je gebruiksgemak aanzienlijk kunnen vergroten.

Miele warmtepompdrogers

Een warmtepompdroger is een zeer zuinige wadroger die droogt met behulp van een koelmiddel. Bekijk hier de beste Miele warmtepompdroger van 2022!

Miele condensdrogers

Een condensdroger is een snelle wadroger die droogt met behulp van een verwarmingselement. Bekijk hier de beste Miele condensdroger van 2022!

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

Beste Miele warmtepompdrogers van 2022

Als je op zoek bent naar een zuinige Miele droger dan is een warmtepompdroger zoals de Miele TSJ, Miele TSB of de Miele TSF een goede keuze voor jou. Een warmtepompdroger maakt je wasgoed grondig droog met behulp van een lage droogtemperatuur. Dat is niet alleen goed voor je kleding, maar ook voor je energierekening.

Dit zijn de beste warmtepompdrogers van Miele:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Beste Miele condensdrogers van 2022

Een Miele warmtepompdroger is de meest energiezuinige optie. Bij een condensdroger moet je altijd opletten of het vocht via waterafvoer wordt weggeleid of wordt opgeslagen in een tank. Bij de een tank heb je namelijk alleen een stopcontact nodig om het apparaat in je woning aan te sluiten.

In deze lijst vind je de beste wasdrogers van Miele:

Alles over Miele wasdrogers

We gaan er geen doekjes om winden, een Miele wasdroger is zeker een van de duurdere modellen, maar daar krijg je ook zeker wat voor terug. Denk bijvoorbeeld aan een kledingbeschermende trommel met unieke honingraatstructuur die ervoor zorgt dat zelfs de meest delicate stoffen grondig droog worden.
Daarbij zijn wasdrogers van Miele ook zeer energiezuinig. De investering die je doet bij de aanschaf, verdien je snel terug door de besparing op je energierekening. Met een Miele droger kun je ook sneller drogen en door de slimme wasbehandeling gaat ook je kleding veel sneller mee.

Miele wasdroger technologie

Miele staat erom bekend dat ze regelmatig nieuwe technieken ontwikkelen die maximale energie efficiëntie moeten bereiken. Ook de kwaliteit van jouw kleding wordt bij Miele niet uit het oog verloren. Wanneer je een nieuwe droger aanschaft, kun je rekenen op de volgende technologieën:

SilenceDrum

Het drogen van je wasgoed is nog nooit zo stil geweest! Bij een Miele droger met deze technologie is de trommel zo ontworpen dat het geluidsniveau ten opzichte van traditionele drogers gehalveerd kan worden. Aan de binnenkant van de trommel zitten strips die voorkomen dat ritsen en knopen een ratelend geluid maken.

DryCare 40

Van de verschillende droogprogramma’s is DryCare 40 geschikt voor alle kleding die je kunt wassen op 40 graden. Het behoedzaam drogen van deze functie zorgt ervoor dat je kleding veel langer mooi blijft. Miele drogers met DryCare 40 kunnen je veel tijd besparen, omdat je alles bij elkaar kunt drogen.

EcoSpeed

Het nadeel van de meeste wasdrogers is dat het erg lang duurt voordat je wasgoed helemaal droog is. Dit geldt zeker voor een energiezuinige warmtepompdroger die op een lagere temperatuur droogt. Een Miele warmtepompdroger met EcoSpeed droogt jouw wasgoed energiezuinig en snel, zodat je niet lang op je droge wasgoed hoeft te wachten.

Miele@Home

Via de app van Miele@Home kun je gemakkelijk al je apparaten van Miele met elkaar verbinden. Bedien je nieuwe wasdroger via je telefoon en zet een droogprogramma aan op het moment dat je zelf niet thuis bent.

AddLoad

Niks is zo vervelend als wanneer je net al je wasgoed in de droger hebt gedaan en je vervolgens nog een verdwaalde sok tegenkomt. Bij een Miele droger met de AddLoad technologie kun je deze gewoon nog toevoegen als de droger al met het programma bezig is. De resttijd van het programma verandert niet en je hoeft ook niet te wachten tot de droger is gepauzeerd.

FragranceDos

Miele wasdrogers met deze technologie zorgen ervoor dat je wasgoed met een frisse geur uit de droger komt. De speciale geurflacons zijn in vijf verschillende geuren beschikbaar en zorgen ervoor dat de geur tot wel vier weken blijft zitten.

Perfect Dry

De Miele tsj 663 wp eco is uitgerust met Perfect dry, een technologie waarbij er vochtsensoren worden ingezet om te meten hoe droog je wasgoed is. Zodra je wasgoed droog is, wordt de Miele droger uitgezet, waarmee je voorkomt dat je wasgoed krimpt.

Miele wasdroger assortiment

1392240

Miele TSB 143 WP

899,00
De Miele TSB 143 WP heeft veel handige functies waardoor het drogen van je was vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie warmtepompdroger? Door zijn prachtige uiterlijk past dit toestel in bijna elk interieur. Bij het opzetten van onze...
Waardering 4.35 uit 5
1612218

Bosch WTR88T40NL

749,00
De Bosch WTR88T40NL staat op een voortreffelijke plek binnen onze top 5 door zijn sterke eigenschappen! Bij het opzetten van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de reviews van 5 eerdere kopers. De droger krijgt...
Waardering 4.55 uit 5
1517251

Samsung DV81TA020TH/EN

699,00
Waardering 5.00 uit 5
1637183

Beko DR8534GX0 RapiDry

599,00
Bezig met een zoektocht naar een nieuwe wasdroger en heb je geen idee welke je moet kiezen? Deze wasdroger van beko is waarschijnlijk de ideale droger voor bij jou thuis. Deze wasdroger is beoordeeld door 5 eerdere kopers met een...
Waardering 3.85 uit 5
1382404

Zanussi ZDP7200NW

399,00
De Zanussi ZDP7200NW komt binnen op een fantastische plek in onze top 5 beste drogers van 2022! De condensdroger krijgt de score: 8.9. De machine beschikt ondanks zijn lage prijs zelfs over veel verschillende eigenschappen! De droger is geschikt voor...
Waardering 4.45 uit 5
1663125

Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S

529,00
De Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S heeft veel handige functies waardoor het drogen van je kleren vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie droger? Door zijn prachtige uiterlijk past dit apparaat in bijna elk interieur. De wasdroger krijgt van 3 mensen die...
Waardering 3.85 uit 5
1662101

Beko DC72301BX1

369,00
De droger van beko is een buitengewoon goede wasdroger! Minstens 13 kopers die je voorgingen beoordelen de droger met een 9.1. Het voordeel van deze droger is dat je er ook niet heel veel geld voor kwijt bent. Dit apparaat...
Waardering 4.55 uit 5
1456238

ASKO T408HD.W

1.099,00
Zoekende naar een nieuwe warmtepompdroger en heb je geen idee welke je moet kopen? Deze warmtepompdroger van asko is waarschijnlijk de perfecte warmtepompdroger voor jou. Bij het opstellen van onze top 5 beste wasdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar...
Waardering 4.50 uit 5
1391918

Siemens WT46G472NL

569,00
Deze wasdroger van siemens beschermt tijdens het drogen je was zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende condensdroger van hoogwaardige kwaliteit. Deze condensdroger krijgt van 21 mensen die de droger al thuis hebben staan het cijfer: 9.1. De...
Waardering 4.55 uit 5
1645370

AEG T7DB84PK

599,00
De AEG T7DB84PK staat op een hele goede plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022. Bij het bepalen van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de beoordelingen van 81 kopers die je voorgingen....
Waardering 4.35 uit 5
1637146

Beko DH7533RXW

599,00
De Beko DH7533RXW krijgt een voortreffelijke score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Beko DH7533RXW hele goede recensies van de mensen die het model al thuis hebben staan. Bij het bepalen van onze top...
Waardering 4.40 uit 5
1391324

LG RC90V9AV3Q

829,00
De LG RC90V9AV3Q krijgt een uitstekende score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de LG RC90V9AV3Q hele goede reviews van de mensen die het apparaat al thuis hebben staan. De wasdroger krijgt de reviewscore: 9.6....
Waardering 4.80 uit 5
1645354

AEG T8DE95EW

749,00
De AEG T8DE95EW komt binnen op een fantastische plek in onze top 5 beste wasdrogers van 2022! De wasdroger krijgt de beoordeling: 9.0. Deze machine is een tamelijk grote wasdroger door het laadvermogen van 9 kg. Je kunt de warmtepompdroger...
Waardering 4.50 uit 5
1386382

Bosch WTG846C0NL

549,00
De Bosch WTG846C0NL belandt, met een fantastisch cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022. Tenminste 328 mensen die de condensdroger al thuis hebben staan beoordelen de wasdroger met een 9.1. Deze condensdroger is geschikt voor een gezin met...
Waardering 4.55 uit 5
1594904

Haier HD90-A3979 I-Pro Serie...

699,00
Bezig met een zoektocht naar een nieuwe warmtepompdroger? Deze wasdroger van haier staat misschien binnekort jou. Deze droger krijgt de score: 8.2. Dit apparaat heeft een relatief hoog vulgewicht, namelijk een vulgewicht van 9 kg. Dat maakt hem geschikt voor...
Waardering 4.10 uit 5
1560382

Veripart VPWD101

449,00
Ben je opzoek naar een wasdroger met genoeg vulgewicht voor gezin met 1 of 2 kinderen? Dan is de Veripart VPWD101 misschien wel wat voor jou. De Veripart VPWD101 ontvangt een 9.2 en komt daardoor op een erg hoge plek...
Waardering 4.60 uit 5
1705290

Whirlpool W6 D94WR BE

849,00
De Whirlpool W6 D94WR BE belandt, met een voortreffelijk cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022! De warmtepompdroger krijgt van none experts de reviewscore: none. Dit model heeft een redelijk groot vulgewicht, namelijk een laadvermogen van 9 kg....
1637183

Beko DR8534GX0

699,00
Zoek je een nieuwe warmtepompdroger? Wij hebben hem voor je gevonden. Deze droger van beko is dé droger die je zoekt! Bij het maken van onze top 5 beste warmtepompdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van 2...
Waardering 2.90 uit 5
1500054

Siemens WT43HV00NL

719,00
De Siemens WT43HV00NL komt binnen op een fantastische plek binnen onze top 5 beste wasdrogers van 2022! Bij het produceren van onze top 5 beste warmtepompdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de reviews van 6 experts. De was droger...
Waardering 4.25 uit 5
1376698

Haier HD80-B636W

439,00
De Haier HD80-B636W krijgt een super goede score toegerekend. Deze wasdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Haier HD80-B636W geweldige reviews van de mensen die de machine al thuis hebben staan. Bij het maken van onze top...
Waardering 4.45 uit 5
1685435

AEG T7DBNP612

649,00
De AEG T7DBNP612 staat op een super goede plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022. Bij het produceren van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van none experts. De droger krijgt...
1467171

Bosch WTXH8M00NL

1.099,00
De Bosch WTXH8M00NL wasdroger is een hoogwaardig model die je natte kleding perfect droogt. De warmtepompdroger krijgt van 28 consumenten die je voorgingen het cijfer: 9.1. Helaas is de wasdroger een stukje duurder dan andere modellen. Voor deze droger betaal...
Waardering 4.55 uit 5
1637153

Beko DH8733GA0

679,00
De Beko DH8733GA0 warmtepompdroger is een hoogwaardig apparaat die je kleren helemaal droogt! Deze droger krijgt het cijfer: 8.3. Door het gemiddelde laadvermogen van 8 kg is deze droger geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen. Deze wasdroger...
Waardering 4.20 uit 5
1518593

Bosch WTG864C2NL

619,00
Deze condensdroger van bosch beschermt tijdens het drogen je natte wasgoed zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende condensdroger van hoogwaardige kwaliteit. Deze droger is beoordeeld door 15 kopers die je voorgingen met een 9.4. Door het relatief...
Waardering 4.70 uit 5
1368487

Miele TWE 620 WP

999,00
Deze wasdroger van miele beschermt tijdens het drogen je natte wasgoed zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende warmtepompdroger van hoogwaardige kwaliteit. De warmtepompdroger is beoordeeld door 192 consumenten die je voorgingen met een 9.0. De wasdroger is...
Waardering 4.50 uit 5
1629547

Beko DCU8235BXT

399,00
De Beko DCU8235BXT belandt, met een heel goed cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022! Ongeveer 4 consumenten die de wasdroger al thuis hebben staan beoordelen de droger met een 8.8. De condensdroger is goedkoper ten opzichte van...
Waardering 4.40 uit 5
1637167

Beko DH9532GA01

679,99
De Beko DH9532GA01 krijgt een fantastische score toegerekend. Deze wasdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Beko DH9532GA01 geweldige reviews van de mensen die het toestel al thuis hebben staan! De wasdroger krijgt het cijfer: 8.4. Deze...
Waardering 4.20 uit 5
1395033

Miele TSJ 663 WP Eco

1.399,00
De Miele TSJ 663 WP Eco belandt, met een heel goed cijfer in onze top 5 beste wasdrogers van 2022. De wasdroger is beoordeeld door 35 experts met een 9.2. Voor dit model moet je wel net iets meer neerleggen...
Waardering 4.55 uit 5