Wasdroger met wifi

Een wasdroger met wifi kun je aansturen op afstand. Dit is dé oplossing voor mensen die het druk hebben of veel de deur uit zijn. Hiermee zet je je wasdroger op afstand aan met bediening via een app op je smartphone. Waar je ook bent. Wanneer je maar wilt. 

Opzoek naar een wasdroger met wifi? Neem een kijkje hieronder. We hebben daar namelijk de beste wasdrogers met wifi van 2024 voor jou opgesomd!

Wasdroger met wifi

Wat is een wasdroger met wifi

Een wasdroger met wifi kun je op afstand aansturen.

Een wasdroger met wifi, ook wel een smart wasdroger genoemd, kun je verbinden met je smartphone of tablet via een app. Met deze technologie kun je je wasdroger of afstand bedienen. Het kan bijvoorbeeld heel prettig zijn om je smart wasdroger aan te zetten wanneer je nog op werk bent, want dan is je beddengoed nog lekker warm wanneer je thuis komt.

Ook voorkom je hiermee dat er diepe kreuken in je kleding komen. Je kunt er namelijk voor zorgen dat het droogprogramma klaar is wanneer jij dat wilt – zo ligt het minder lang opgepropt in de trommel. Een bijkomend voordeel is dat wasdrogers met wifi functie ook niet persé duurder zijn dan normale wasdrogers.

Vind jouw wasdroger met wifi

Vind een goede wasdroger met wifi door te kijken naar de beste van 2024 of doe de snelle keuzehulp.

De beste Wasdroger met wifi

Beste wasdroger met wifi van 2024

Voor de beste smart wasdroger hoef je niet ver te zoeken! In de onderstaande lijst vind je onze top 5 beste wasdrogers met wifi van dit moment. Bij het maken van deze selectie, hebben we gekeken naar verschillende specificaties en criteria zoals het vulgewicht, de energieklasse, het geluidsniveau en de beoordeling door klanten. Tevens zijn alle wasdrogers uit deze lijst een warmtepompdroger, wat betekent dat het energieverbruik van elke droger laag is.

Verder hebben sommige van deze slimme apparaten een zelfreinigende condensor, stoomfunctie of vergelijkbare technieken om het wassen en drogen makkelijker te maken voor jou. Welke smart wasdroger staat er binnenkort bij jou voor de deur?

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Wat kun je doen met een wasdroger op wifi

Je kunt je slimme wasdroger op afstand bedienen met behulp van een app op je tablet of smartphone. Zo kun je je droger bedienen waar en wanneer je maar wilt. Wat je precies allemaal kunt met een wifi wasdroger, is afhankelijk van het merk. Alle merken hebben namelijk een eigen app, die je allemaal op een andere manier gebruikt. Hieronder leggen we per merk van smart wasdrogers uit wat je van de app kunt verwachten.

AEG Care app

Kies je voor een AEG droger? Dan installeer je de AEG Care app op je smartphone of tablet om hem te bedienen. In deze app selecteer je wat voor wasgoed er op dat moment in de trommel zit, waarna de slimme app een suggestie doet voor een droogprogramma. Hij kiest voor een zuinig programma dat jouw wasgoed perfect droogt, zonder dat je er zelf bij na hoeft te denken. Voor feilloze zorg voor jou kleding kies je voor wifi wasmachine van AEG.

Bosch en Siemens: Home Connect app

Met de Home Connect app van wasdrogermerken Bosch en Siemens kun je ‘s ochtends je wasgoed in de trommel van je droger stoppen, en in de loop van de dag – waar je ook bent – de droger aanzetten. Zo is je wasgoed droog op het moment dat het beste uitkomt voor jou. Maar ook als je thuis bent is de Home Connect app erg handig; je krijgt namelijk een melding wanneer je slimme wasdroger klaar is met het droogprogramma.

LG Thinq app

De slimme wasdrogers van LG bedien je met de LG Thinq app. Waar je ook bent, met deze app ben je altijd verbonden met je huishoudelijke apparaten van LG. En je krijgt een bericht wanneer je wasgoed klaar is – zo hoef je niet zelf tussendoor te checken of je wasgoed al droog is. Hoe vaker de je smart wasdroger van LG met de app bedient, hoe beter de app jou leert kennen. Hij zal per keer beter kunnen inschatten wat jouw voorkeuren zijn tijdens het wassen en drogen.

Miele@Home app

Miele is een erg populair merk voor wasdrogers omdat het merk bekend staat om het leveren van kwaliteit. Ga je voor een slimme Miele wasmachine, dan gebruik je daarbij de Miele@Home app. Hulp nodig? Met de droogassistent vind je het juiste droogprogramma voor jouw was. Heb je even geen tijd om de trommel te legen? De CareAssistant zorgt ervoor dat jouw wasgoed toch lang fris en kreukvrij blijft.

Samsung SmartThings app

Samsung wasdrogers met wifi werken met de SmartThings app. Deze app heeft 2 functionaliteiten: Smart Check en Smart Control. Bij Samsung wasdrogers met Smart Check is het alleen mogelijk om problemen op te sporen via een app, b.v. een storing. Hij geeft dan ook aan wat je moet doen om het probleem op te lossen. Om je nieuwe slimme droger op afstand te bedienen, neem je een Samsung wasdroger met Smart Control.