Beste Samsung wasdroger

Samsung wasdrogers zijn in Nederland erg populair en dat is niet voor niks. Volgens de Consumentenbond zijn de merken AEG, Miele, Bosch, Siemens én Samsung het beste als je op zoek bent naar een wasdroger. De modellen zijn stevig gebouwd en hebben een hoog gebruiksgemak. Als je op zoek bent naar de beste Samsung wasdrogers voor jouw behoeftes en wensen, kan je op deze pagina alle informatie vinden die je nodig hebt.
Samsung wasdroger

Beste Samsung wasdroger van 2022

Als je op zoek bent naar een Samsung wasdroger zijn er een aantal eigenschappen waar je op moet letten. In de eerste plaats is natuurlijk het vulgewicht van de wasdroger belangrijk. Voor een huishouden van vier personen heb je een vulgewicht van 8 kg of 9 kg nodig om al je wasgoed droog te krijgen.
Kijk ook naar het aantal verschillende droogprogramma’s, misschien heb je voorkeur voor een programma voor delicate stoffen of de mogelijkheid tot kleding opfrissen. Vergeet ook niet om de extra opties zoals uitgestelde start, resttijd indicatie, bediening via app, een diamond drum trommel, 2 in 1 filter of kinderbeveiliging van de verschillende modellen te bekijken.

Samsung warmtepompdrogers

Een warmtepompdroger is een zeer zuinige wadroger die droogt met behulp van een koelmiddel. Bekijk hier de beste Samsung warmtepompdroger van 2022!

Samsung condensdrogers

Een condensdroger is een snelle wadroger die droogt met behulp van een verwarmingselement. Bekijk hier de beste Samsung condensdroger van 2022!

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

De beste Samsung wasdroger

Beste Samsung warmtepompdrogers van 2022

Energiezuinig drogen doe je met een Samsung warmtepompdroger. Deze gebruiken namelijk een lage temperatuur om je wasgoed te drogen, waardoor je flink op energie bespaart. De lagere temperaturen zijn ook beter voor je kleding, waardoor deze langer mooi zal blijven. Over het algemeen zijn warmtepompdrogers iets duurder dan condensdrogers, maar deze investering haal je er snel uit doordat je op je energierekening kunt besparen. Samsung heeft alleen warmtepompdrogers met energielabel A++ of hoger, waardoor je altijd bespaart. 

Kijk ook eens naar een Samsung droger met een koolborstelloze motor, waarbij je nog meer energie bespaart en ook minder last hebt van het geluid. Misschien zit de beste warmtepompdroger voor jou hier wel tussen:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Beste Samsung condensdrogers van 2022

Alle condensdrogers van Samsung hebben een elektrisch verwarmingselement, wat je wasgoed op een hoge temperatuur droogt. Dit zorgt ervoor dat je wasgoed sneller droog is, maar daar staat tegenover dat het energieverbruik hoger is. Daarbij kunnen ook niet alle kledingstukken goed tegen de hitte, waardoor je waarschijnlijk niet alles kunt drogen. 

Let er bij het uitzoeken van een condensdroger op of het water middels een slang via waterafvoer wordt weggeleid of dat het in een condensbak wordt opgeslagen, dit heeft namelijk invloed op de plek waar je de droger kunt neerzetten. De beste Samsung drogers vind je hier:

Alles over Samsung wasdrogers

Bij het Zuid-Koreaanse Samsung vind je veel verschillende huishoudelijke apparaten, laptops, camera’s, printers, mobiele telefoons, televisies en natuurlijk ook wasdrogers. Samsung is een van de grootste elektronicabedrijven in de wereld en wanneer je een product bij ze koopt, kun je er op rekenen dat de kwaliteit goed zal zijn.
Samsung verkoopt producten in meer dan 60 verschillende landen en heeft daar een goede reputatie opgebouwd. Op het gebied van drogers is Samsung altijd bezig om speciale droogprogramma’s te ontwikkelen, zodat jouw wasgoed snel droog is en lang mooi blijft. Ook op het gebied van energiezuinig drogen loopt Samsung voorop.

Samsung wasdroger technologie

Ieder merk heeft zijn eigen merkspecifieke functies en dat geldt ook voor Samsung. Lees goed welke verschillende technologieën er binnen Samsung zijn en kies de wasdroger die het beste bij jou past.

Digital inverter motor

Deze motor in een Samsung wasdroger gebruikt krachtige magneten om de trommel in balans te houden. Dit zorgt er in de eerste plaats voor dat het apparaat minder snel slijt. Daarnaast verbruiken de magneten ook minder stroom dan de borstels die conventionele wasdrogers hebben. Een digital inverter motor zorgt er ook nog eens voor dat het geluidsniveau van je wasdroger aanzienlijk omlaag gaat.

Optimal Dry

In Samsung wasdrogers met optimal dry systeem heb je drie verschillende sensoren die detecteren hoe vochtig je wasgoed nog is. Op basis van de informatie die de sensoren verzamelen wordt de totale droogtijd en de temperatuur van het programma aangepast, waardoor je kleding nooit te lang droogt. Dit is beter voor je kleding en ook voor je energieverbruik. De laatste sensor geeft aan wanneer de warmtewisselaar gereinigd moet worden.

Airwash

Met de airwash functie fris je je kleding op alsof je het naar de stomerij hebt gebracht. Kleding die wel is gedragen, maar niet vies is, kan binnen 20 minuten weer worden gedragen. Het is niet nodig om de kleding te wassen, waardoor het uiteindelijk langer mee zal gaan.

Hygiene care

Voor iedereen die last heeft van allergieën is de hygiene care technologie perfect. Doordat je wasgoed tijdens het drogen verhit wordt, worden bacteriën, huisstofmijt en microben verwijdert. Handig voor kleding

Samsung wasdroger assortiment

1386382

Bosch WTG846C0NL

549,00
De Bosch WTG846C0NL belandt, met een fantastisch cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022. Tenminste 328 mensen die de condensdroger al thuis hebben staan beoordelen de wasdroger met een 9.1. Deze condensdroger is geschikt voor een gezin met...
Waardering 4.55 uit 5
1685435

AEG T7DBNP612

649,00
De AEG T7DBNP612 staat op een super goede plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022. Bij het produceren van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van none experts. De droger krijgt...
1487377

Samsung DV90T7240WH

999,00
De Samsung DV90T7240WH is een voortreffelijke warmtepompdroger met interessante features. Minstens 6 experts beoordelen de wasdroger met een 9.5. Door het relatief hoge laadvermogen van 9 kg is deze wasdroger geschikt voor een gezin met 3 of meer kinderen. Dit maakt hem...
Waardering 4.75 uit 5
1637167

Beko DH9532GA01 HygieneShiel...

679,00
De Beko DH9532GA01 HygieneShield komt binnen op een uitstekende plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022! Deze warmtepompdroger krijgt het cijfer: 8.5. Deze machine heeft een relatief groot laadvermogen, namelijk een laadvermogen van 9 kg. Dat maakt hem...
Waardering 4.10 uit 5
1392276

Miele TSD 443 WP EcoSpeed

949,00
De Miele TSD 443 WP EcoSpeed droger is een hoogwaardig model die je was volledig droogt. De droger is beoordeeld door 55 consumenten die de wasdroger al thuis hebben staan met een 9.1. Deze machine heeft een gemiddeld vulgewicht, namelijk...
Waardering 4.50 uit 5
1532000

Siemens WT8HXM50NL

849,00
Waardering 4.65 uit 5
1655465

Whirlpool FFT M10 72 BE

549,00
De Whirlpool FFT M10 72 BE is een super goede droger met interessante features. Deze droger is beoordeeld door 60 mensen die de warmtepompdroger al thuis hebben staan met een 8.8. De droger heeft een vulgewicht van 7 kg en is geschikt...
Waardering 4.40 uit 5
1395007

Miele TWR 860 WP

1.999,00
De Miele TWR 860 WP is een droger met heel veel verschillende features. Deze warmtepompdroger is beoordeeld door 9 consumenten die je voorgingen met een 9.7. Helaas is de wasdroger een stukje duurder dan andere modellen. Voor deze warmtepompdroger betaal...
Waardering 4.85 uit 5
1485445

Samsung DV80T7220BT

899,00
Zoekende naar een nieuwe droger? Stop maar met zoeken! Deze wasdroger van samsung is dé wasdroger die je zoekt! Tenminste 13 consumenten die je voorgingen beoordelen de warmtepompdroger met een 9.4. Deze warmtepompdroger heeft een laadvermogen van 8 kg en...
Waardering 4.70 uit 5
1676965

Beko DF7332TX0

469,00
De Beko DF7332TX0 is een warmtepompdroger met een legio aan verschillende features. Bij het opstellen van onze top 5 beste warmtepompdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de beoordelingen van none consumenten die je voorgingen. De Beko DF7332TX0 krijgt een:...
1391906

Siemens WT43N272NL

549,00
Aan het kijken naar een nieuwe condensdroger? Deze wasdroger van siemens staat misschien binnekort jou! Deze condensdroger krijgt de beoordeling: 8.4. Dit toestel is een gemiddelde wasdroger door het laadvermogen van 8 kg. Je kunt de wasdroger gebruiken in een...
Waardering 4.20 uit 5
1575157

Candy Rapid’O ROE H8A2...

499,00
Aan het zoeken naar een nieuwe droger? Deze wasdroger van candy staat misschien binnekort jou! Ten minste 8 kopers die je voorgingen beoordelen de warmtepompdroger met een 7.8. Dit model is een normale warmtepompdroger door het vulgewicht van 8 kg....
Waardering 3.90 uit 5
1645370

AEG T7DB84PK

599,00
De AEG T7DB84PK staat op een hele goede plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022. Bij het bepalen van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de beoordelingen van 81 kopers die je voorgingen....
Waardering 4.35 uit 5
1675967

AEG T9DEN98BC FiberPro

1.099,00
De AEG T9DEN98BC FiberPro staat op een super goede plek in onze top 5 beste wasdrogers van 2022. Ten minste 1 mensen die de wasdroger al thuis hebben staan beoordelen deze warmtepompdroger met een 10.0. Voor dit model moet je...
Waardering 5.00 uit 5
1368202

Haier HD 80-A636-DF

699,00
De Haier HD 80-A636-DF warmtepompdroger is een hoogwaardig model die je wasgoed helemaal droogt. Bij het bepalen van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de beoordelingen van 183 consumenten die je voorgingen. De droger krijgt...
Waardering 4.50 uit 5
1408442

Zanussi ZP825DCC

449,00
Waardering 4.45 uit 5
1645374

AEG T6DBC482

519,00
De AEG T6DBC482 staat op een super goede plek in onze top 5 beste drogers van 2022! De wasdroger is beoordeeld door 179 kopers die je voorgingen met een 9.0. Dit apparaat heeft een normaal vulgewicht, namelijk een vulgewicht van...
Waardering 4.50 uit 5
1645356

AEG T8DEP84ES AbsoluteCare

729,00
De AEG T8DEP84ES AbsoluteCare krijgt een hele hoge score toegerekend. Deze droger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de AEG T8DEP84ES AbsoluteCare uitstekende recensies van de mensen die de machine al thuis hebben staan! Deze wasdroger krijgt van...
Waardering 4.50 uit 5
1590787

AEG T8DENSP84 AbsoluteCare

699,00
De AEG T8DENSP84 AbsoluteCare krijgt een uitstekende score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de AEG T8DENSP84 AbsoluteCare super goede recensies van de mensen die het apparaat al in huis hebben staan. De droger krijgt...
Waardering 4.20 uit 5
1645357

AEG T7DBTRIPLE SensiDry

699,00
De AEG T7DBTRIPLE SensiDry is een buitengewoon goede warmtepompdroger met interessante eigenschappen! Deze wasdroger krijgt de score: 8.8. De warmtepompdroger is geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen door het laadvermogen van 8 kg. Wasdrogers kunnen stil (64dB of lager),...
Waardering 4.40 uit 5
1456252

ASKO T408HD.S

1.299,00
De ASKO T408HD.S staat op een buitengewoon goede plek binnen onze top 5 beste wasdrogers van 2022! Bij het bepalen van onze top 5 beste warmtepompdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de reviews van none consumenten die je voorgingen....
1486151

Miele TDB 220 WP Eco + extra...

836,50
Zoek je een nieuwe droger en weet je niet helemaal welke je moet kiezen? De Miele TDB 220 WP Eco + extra geurflacon is misschien wel de juiste droger voor jou. Deze wasdroger heeft de reviewscore: none ontvangen van ten...
1637183

Beko DR8534GX0

699,00
Zoek je een nieuwe warmtepompdroger? Wij hebben hem voor je gevonden. Deze droger van beko is dé droger die je zoekt! Bij het maken van onze top 5 beste warmtepompdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van 2...
Waardering 2.90 uit 5
1670443 1

AEG T6DB682CBW ProSense

549,00
De AEG T6DB682CBW ProSense is een droger met aanzienlijk veel verschillende functies! Bij het bepalen van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van 5 consumenten die je voorgingen. De was droger krijgt de...
Waardering 4.55 uit 5
1655575

Zanussi ZDPN722SW

489,00
De Zanussi ZDPN722SW is een wasdroger met een legio aan verschillende features! De wasdroger is beoordeeld door none eerdere kopers met een none. Deze machine valt onder de categorie: Kleine condensdrogers. Dit komt door het vulgewicht van 7 kg. Hierdoor...
1487933

AEG T7DBGO SensiDry

549,00
De AEG T7DBGO SensiDry staat op een voortreffelijke plek in onze top 5 beste drogers van 2022! Deze wasdroger is beoordeeld door 9 consumenten die de droger al thuis hebben staan met een 8.4. Door het redelijk kleine laadvermogen van...
Waardering 4.20 uit 5
1656017

Miele TSH 783 WP EcoSpeed

1.479,00
De Miele TSH 783 WP EcoSpeed staat op een uitstekende plek in onze top 5 beste wasdrogers van 2022! De droger is beoordeeld door 4 experts met een 9.2. Het nadeel van deze wasdroger is dat dit model redelijk prijzig...
Waardering 4.60 uit 5