Beste Samsung wasdroger

Samsung wasdrogers zijn in Nederland erg populair en dat is niet voor niks. Volgens de Consumentenbond zijn de merken AEG, Miele, Bosch, Siemens én Samsung het beste als je op zoek bent naar een wasdroger. De modellen zijn stevig gebouwd en hebben een hoog gebruiksgemak. Als je op zoek bent naar de beste Samsung wasdrogers voor jouw behoeftes en wensen, kan je op deze pagina alle informatie vinden die je nodig hebt.
Samsung wasdroger

Beste Samsung wasdroger van 2024

Als je op zoek bent naar een Samsung wasdroger zijn er een aantal eigenschappen waar je op moet letten. In de eerste plaats is natuurlijk het vulgewicht van de wasdroger belangrijk. Voor een huishouden van vier personen heb je een vulgewicht van 8 kg of 9 kg nodig om al je wasgoed droog te krijgen.
Kijk ook naar het aantal verschillende droogprogramma’s, misschien heb je voorkeur voor een programma voor delicate stoffen of de mogelijkheid tot kleding opfrissen. Vergeet ook niet om de extra opties zoals uitgestelde start, resttijd indicatie, bediening via app, een diamond drum trommel, 2 in 1 filter of kinderbeveiliging van de verschillende modellen te bekijken.

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2024 of doe de snelle keuzehulp.

De beste Samsung wasdroger

Beste Samsung warmtepompdrogers van 2024

Energiezuinig drogen doe je met een Samsung warmtepompdroger. Deze gebruiken namelijk een lage temperatuur om je wasgoed te drogen, waardoor je flink op energie bespaart. De lagere temperaturen zijn ook beter voor je kleding, waardoor deze langer mooi zal blijven. Over het algemeen zijn warmtepompdrogers iets duurder dan condensdrogers, maar deze investering haal je er snel uit doordat je op je energierekening kunt besparen. Samsung heeft alleen warmtepompdrogers met energielabel A++ of hoger, waardoor je altijd bespaart. 

Kijk ook eens naar een Samsung droger met een koolborstelloze motor, waarbij je nog meer energie bespaart en ook minder last hebt van het geluid. Misschien zit de beste warmtepompdroger voor jou hier wel tussen:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Beste Samsung condensdrogers van 2024

Alle condensdrogers van Samsung hebben een elektrisch verwarmingselement, wat je wasgoed op een hoge temperatuur droogt. Dit zorgt ervoor dat je wasgoed sneller droog is, maar daar staat tegenover dat het energieverbruik hoger is. Daarbij kunnen ook niet alle kledingstukken goed tegen de hitte, waardoor je waarschijnlijk niet alles kunt drogen. Let er bij het uitzoeken van een condensdroger op of het water middels een slang via waterafvoer wordt weggeleid of dat het in een condensbak wordt opgeslagen, dit heeft namelijk invloed op de plek waar je de droger kunt neerzetten. Samsung kiest ervoor om geen condensdrogers aan te bieden omdat het bedrijf de voorkeur geeft aan technologieën zoals warmtepompdrogers. Deze types zijn over het algemeen energiezuiniger en milieuvriendelijker, in lijn met Samsung’s duurzaamheidsdoelen.

Alles over Samsung wasdrogers

Bij het Zuid-Koreaanse Samsung vind je veel verschillende huishoudelijke apparaten, laptops, camera’s, printers, mobiele telefoons, televisies en natuurlijk ook wasdrogers. Samsung is een van de grootste elektronicabedrijven in de wereld en wanneer je een product bij ze koopt, kun je er op rekenen dat de kwaliteit goed zal zijn.
Samsung verkoopt producten in meer dan 60 verschillende landen en heeft daar een goede reputatie opgebouwd. Op het gebied van drogers is Samsung altijd bezig om speciale droogprogramma’s te ontwikkelen, zodat jouw wasgoed snel droog is en lang mooi blijft. Ook op het gebied van energiezuinig drogen loopt Samsung voorop.

Samsung wasdroger technologie

LG streeft ernaar om wasdrogers te voorzien van de nieuwste technologieën om het droogproces efficiënter en gebruiksvriendelijker te maken. Een prominente innovatie is de warmtepompdroger. Deze technologie recirculeert warme lucht, waardoor er minder energie nodig is om kleding te drogen. Dit is niet alleen beter voor het milieu, maar kan ook je energierekening verlagen, terwijl je kleding zorgvuldig en gelijkmatig wordt gedroogd. Lees hieronder welke verschillende technologieën er nog meer binnen Samsung wasdrogers zijn.

Digital inverter motor

Deze motor in een Samsung wasdroger gebruikt krachtige magneten om de trommel in balans te houden. Dit zorgt er in de eerste plaats voor dat het apparaat minder snel slijt. Daarnaast verbruiken de magneten ook minder stroom dan de borstels die conventionele wasdrogers hebben. Een digital inverter motor zorgt er ook nog eens voor dat het geluidsniveau van je wasdroger aanzienlijk omlaag gaat.

Optimal Dry

In Samsung wasdrogers met optimal dry systeem heb je drie verschillende sensoren die detecteren hoe vochtig je wasgoed nog is. Op basis van de informatie die de sensoren verzamelen wordt de totale droogtijd en de temperatuur van het programma aangepast, waardoor je kleding nooit te lang droogt. Dit is beter voor je kleding en ook voor je energieverbruik. De laatste sensor geeft aan wanneer de warmtewisselaar gereinigd moet worden.

Airwash

Met de airwash functie fris je je kleding op alsof je het naar de stomerij hebt gebracht. Kleding die wel is gedragen, maar niet vies is, kan binnen 20 minuten weer worden gedragen. Het is niet nodig om de kleding te wassen, waardoor het uiteindelijk langer mee zal gaan.

Hygiene care

Voor iedereen die last heeft van allergieën is de hygiene care technologie perfect. Doordat je wasgoed tijdens het drogen verhit wordt, worden bacteriën, huisstofmijt en microben verwijdert. Handig voor kleding