Beste Samsung wasdroger

Samsung wasdrogers zijn in Nederland erg populair en dat is niet voor niks. Volgens de Consumentenbond zijn de merken AEG, Miele, Bosch, Siemens én Samsung het beste als je op zoek bent naar een wasdroger. De modellen zijn stevig gebouwd en hebben een hoog gebruiksgemak. Als je op zoek bent naar de beste Samsung wasdrogers voor jouw behoeftes en wensen, kan je op deze pagina alle informatie vinden die je nodig hebt.
Samsung wasdroger

Beste Samsung wasdroger van 2022

Als je op zoek bent naar een Samsung wasdroger zijn er een aantal eigenschappen waar je op moet letten. In de eerste plaats is natuurlijk het vulgewicht van de wasdroger belangrijk. Voor een huishouden van vier personen heb je een vulgewicht van 8 kg of 9 kg nodig om al je wasgoed droog te krijgen.
Kijk ook naar het aantal verschillende droogprogramma’s, misschien heb je voorkeur voor een programma voor delicate stoffen of de mogelijkheid tot kleding opfrissen. Vergeet ook niet om de extra opties zoals uitgestelde start, resttijd indicatie, bediening via app, een diamond drum trommel, 2 in 1 filter of kinderbeveiliging van de verschillende modellen te bekijken.

Samsung warmtepompdrogers

Een warmtepompdroger is een zeer zuinige wadroger die droogt met behulp van een koelmiddel. Bekijk hier de beste Samsung warmtepompdroger van 2022!

Samsung condensdrogers

Een condensdroger is een snelle wadroger die droogt met behulp van een verwarmingselement. Bekijk hier de beste Samsung condensdroger van 2022!

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

De beste Samsung wasdroger

Beste Samsung warmtepompdrogers van 2022

Energiezuinig drogen doe je met een Samsung warmtepompdroger. Deze gebruiken namelijk een lage temperatuur om je wasgoed te drogen, waardoor je flink op energie bespaart. De lagere temperaturen zijn ook beter voor je kleding, waardoor deze langer mooi zal blijven. Over het algemeen zijn warmtepompdrogers iets duurder dan condensdrogers, maar deze investering haal je er snel uit doordat je op je energierekening kunt besparen. Samsung heeft alleen warmtepompdrogers met energielabel A++ of hoger, waardoor je altijd bespaart. 

Kijk ook eens naar een Samsung droger met een koolborstelloze motor, waarbij je nog meer energie bespaart en ook minder last hebt van het geluid. Misschien zit de beste warmtepompdroger voor jou hier wel tussen:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Beste Samsung condensdrogers van 2022

Alle condensdrogers van Samsung hebben een elektrisch verwarmingselement, wat je wasgoed op een hoge temperatuur droogt. Dit zorgt ervoor dat je wasgoed sneller droog is, maar daar staat tegenover dat het energieverbruik hoger is. Daarbij kunnen ook niet alle kledingstukken goed tegen de hitte, waardoor je waarschijnlijk niet alles kunt drogen. 

Let er bij het uitzoeken van een condensdroger op of het water middels een slang via waterafvoer wordt weggeleid of dat het in een condensbak wordt opgeslagen, dit heeft namelijk invloed op de plek waar je de droger kunt neerzetten. De beste Samsung drogers vind je hier:

Alles over Samsung wasdrogers

Bij het Zuid-Koreaanse Samsung vind je veel verschillende huishoudelijke apparaten, laptops, camera’s, printers, mobiele telefoons, televisies en natuurlijk ook wasdrogers. Samsung is een van de grootste elektronicabedrijven in de wereld en wanneer je een product bij ze koopt, kun je er op rekenen dat de kwaliteit goed zal zijn.
Samsung verkoopt producten in meer dan 60 verschillende landen en heeft daar een goede reputatie opgebouwd. Op het gebied van drogers is Samsung altijd bezig om speciale droogprogramma’s te ontwikkelen, zodat jouw wasgoed snel droog is en lang mooi blijft. Ook op het gebied van energiezuinig drogen loopt Samsung voorop.

Samsung wasdroger technologie

Ieder merk heeft zijn eigen merkspecifieke functies en dat geldt ook voor Samsung. Lees goed welke verschillende technologieën er binnen Samsung zijn en kies de wasdroger die het beste bij jou past.

Digital inverter motor

Deze motor in een Samsung wasdroger gebruikt krachtige magneten om de trommel in balans te houden. Dit zorgt er in de eerste plaats voor dat het apparaat minder snel slijt. Daarnaast verbruiken de magneten ook minder stroom dan de borstels die conventionele wasdrogers hebben. Een digital inverter motor zorgt er ook nog eens voor dat het geluidsniveau van je wasdroger aanzienlijk omlaag gaat.

Optimal Dry

In Samsung wasdrogers met optimal dry systeem heb je drie verschillende sensoren die detecteren hoe vochtig je wasgoed nog is. Op basis van de informatie die de sensoren verzamelen wordt de totale droogtijd en de temperatuur van het programma aangepast, waardoor je kleding nooit te lang droogt. Dit is beter voor je kleding en ook voor je energieverbruik. De laatste sensor geeft aan wanneer de warmtewisselaar gereinigd moet worden.

Airwash

Met de airwash functie fris je je kleding op alsof je het naar de stomerij hebt gebracht. Kleding die wel is gedragen, maar niet vies is, kan binnen 20 minuten weer worden gedragen. Het is niet nodig om de kleding te wassen, waardoor het uiteindelijk langer mee zal gaan.

Hygiene care

Voor iedereen die last heeft van allergieën is de hygiene care technologie perfect. Doordat je wasgoed tijdens het drogen verhit wordt, worden bacteriën, huisstofmijt en microben verwijdert. Handig voor kleding

Samsung wasdroger assortiment

1487628

Miele TSF 663 WP EcoSpeed

1.099,00
De Miele TSF 663 WP EcoSpeed staat op een buitengewoon goede plek in onze top 5 beste drogers van 2022. Ongeveer 23 experts beoordelen de wasdroger met een 9.2. De prijs van de droger is helaas een stukje duurder dan...
Waardering 4.60 uit 5
1637167

Beko DH9532GA01 HygieneShiel...

679,00
De Beko DH9532GA01 HygieneShield komt binnen op een uitstekende plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022! Deze warmtepompdroger krijgt het cijfer: 8.5. Deze machine heeft een relatief groot laadvermogen, namelijk een laadvermogen van 9 kg. Dat maakt hem...
Waardering 4.10 uit 5
1667582 1

Beko DR8533TX01 RapiDry

549,00
De Beko DR8533TX01 RapiDry wasdroger is een hoogwaardig apparaat die je kleding helemaal droogt. Deze warmtepompdroger krijgt van none kopers die je voorgingen de score: none. De wasdroger heeft een laadvermogen van 8 kg en is geschikt voor een gezin...
1380043

Miele TDB 220 WP Eco

829,00
Zoek je een passende droger en weet je niet welke je moet kiezen? De Miele TDB 220 WP Eco is misschien wel de juiste droger voor jou. Bij het bepalen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten cijfers....
1612226

Bosch WTW8756ENL

799,00
De Bosch WTW8756ENL is een warmtepompdroger met heel veel verschillende eigenschappen! Tenminste 22 consumenten die de droger al thuis hebben staan beoordelen deze wasdroger met een 9.1. Dit apparaat is een gemiddelde wasdroger door het laadvermogen van 8 kg. Je...
Waardering 4.55 uit 5
1409420

LG RC80V9AV4Q

749,00
Waardering 4.65 uit 5
1645357

AEG T7DBTRIPLE SensiDry

699,00
De AEG T7DBTRIPLE SensiDry is een buitengewoon goede warmtepompdroger met interessante eigenschappen! Deze wasdroger krijgt de score: 8.8. De warmtepompdroger is geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen door het laadvermogen van 8 kg. Wasdrogers kunnen stil (64dB of lager),...
Waardering 4.40 uit 5
1575157

Candy Rapid’O ROE H8A2...

499,00
Aan het zoeken naar een nieuwe droger? Deze wasdroger van candy staat misschien binnekort jou! Ten minste 8 kopers die je voorgingen beoordelen de warmtepompdroger met een 7.8. Dit model is een normale warmtepompdroger door het vulgewicht van 8 kg....
Waardering 3.90 uit 5
1567020

Siemens WT45W475NL

699,00
De Siemens WT45W475NL heeft veel handige functies waardoor het drogen van je kleding vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie warmtepompdroger? Door zijn prachtige uiterlijk past deze machine in bijna elk interieur. Minstens 56 mensen die de warmtepompdroger al...
Waardering 4.55 uit 5
1392240

Miele TSB 143 WP

899,00
De Miele TSB 143 WP heeft veel handige functies waardoor het drogen van je was vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie warmtepompdroger? Door zijn prachtige uiterlijk past dit toestel in bijna elk interieur. Bij het opzetten van onze...
Waardering 4.35 uit 5
1395007

Miele TWR 860 WP

1.999,00
De Miele TWR 860 WP is een droger met heel veel verschillende features. Deze warmtepompdroger is beoordeeld door 9 consumenten die je voorgingen met een 9.7. Helaas is de wasdroger een stukje duurder dan andere modellen. Voor deze warmtepompdroger betaal...
Waardering 4.85 uit 5
1408442

Zanussi ZP825DCC

449,00
Waardering 4.45 uit 5
1675972

Hoover H8A3TCBEXS-S

549,00
De Hoover H8A3TCBEXS-S heeft veel handige features waardoor het drogen van je kleding vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie droger? Door zijn prachtige uiterlijk past dit toestel in bijna elk interieur. De warmtepompdroger krijgt van none consumenten die...
1389289

AEG T9DENS87 FiberPro

899,00
De AEG T9DENS87 FiberPro heeft veel handige eigenschappen waardoor het drogen van je wasgoed vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie wasdroger? Door zijn prachtige uiterlijk past deze machine in bijna elk interieur. De warmtepompdroger krijgt de reviewscore: 9.2....
Waardering 4.60 uit 5
1391902

Bosch WTN83202NL

479,00
De Bosch WTN83202NL heeft veel handige functies waardoor het drogen van je natte was vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie condensdroger? Door zijn prachtige uiterlijk past dit toestel in bijna elk interieur. De condensdroger krijgt de score: 8.9....
Waardering 4.45 uit 5
1637146

Beko DH7533RXW

599,00
De Beko DH7533RXW krijgt een voortreffelijke score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Beko DH7533RXW hele goede recensies van de mensen die het model al thuis hebben staan. Bij het bepalen van onze top...
Waardering 4.40 uit 5
1493079

Samsung DV70TA000TE

649,00
Bezig met een zoektocht naar een nieuwe warmtepompdroger? Deze wasdroger van samsung staat misschien binnekort bij jou thuis. Deze warmtepompdroger is beoordeeld door 72 mensen die de droger al thuis hebben staan met een 8.9. De Samsung DV70TA000TE is door...
Waardering 4.45 uit 5
1456214

ASKO T208H.W

949,00
Waardering 4.25 uit 5
1645355

AEG T8DBE86W

749,00
De AEG T8DBE86W komt binnen op een uitstekende plek in onze top 5 door zijn sterke functies. De wasdroger is beoordeeld door 330 kopers die je voorgingen met een 9.0. Dit model is een gemiddelde droger door het vulgewicht van...
Waardering 4.50 uit 5
1656017

Miele TSH 783 WP EcoSpeed

1.479,00
De Miele TSH 783 WP EcoSpeed staat op een uitstekende plek in onze top 5 beste wasdrogers van 2022! De droger is beoordeeld door 4 experts met een 9.2. Het nadeel van deze wasdroger is dat dit model redelijk prijzig...
Waardering 4.60 uit 5
1685435

AEG T7DBNP612

649,00
De AEG T7DBNP612 staat op een super goede plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022. Bij het produceren van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van none experts. De droger krijgt...
1655408

Whirlpool W6 D83WB EE

699,00
De Whirlpool W6 D83WB EE krijgt een hele hoge score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Whirlpool W6 D83WB EE hele goede reviews van de mensen die het apparaat al thuis hebben staan. De...
Waardering 4.60 uit 5
1493129

Samsung DV90TA240AE

679,00
Aan het zoeken naar een nieuwe warmtepompdroger? Wij hebben hem voor je gevonden. Deze droger van samsung is dé warmtepompdroger die je zoekt! Bij het produceren van onze top 5 beste warmtepompdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers...
Waardering 4.50 uit 5
1655445

Whirlpool FFT M11 82 BE

579,00
Opzoek naar een goede droger en heb je geen idee welke je moet kopen? Deze wasdroger van whirlpool is misschien wel de juiste droger voor jou. Tenminste 2 experts beoordelen deze droger met een 8.6. Dit apparaat heeft een gemiddeld...
Waardering 4.30 uit 5
1629547

Beko DCU8235BXT

399,00
De Beko DCU8235BXT belandt, met een heel goed cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022! Ongeveer 4 consumenten die de wasdroger al thuis hebben staan beoordelen de droger met een 8.8. De condensdroger is goedkoper ten opzichte van...
Waardering 4.40 uit 5
1675967

AEG T9DEN98BC FiberPro

1.099,00
De AEG T9DEN98BC FiberPro staat op een super goede plek in onze top 5 beste wasdrogers van 2022. Ten minste 1 mensen die de wasdroger al thuis hebben staan beoordelen deze warmtepompdroger met een 10.0. Voor dit model moet je...
Waardering 5.00 uit 5