Beste Siemens wasdroger

Samen met de merken AEG, Samsung, Miele en Bosch behoort Siemens tot de beste op het gebied van wasdrogers. Op zoek naar een nieuwe Siemens wasdroger? Bekijk hieronder de beste Siemens wasdrogers van 2024!

Siemens wasdroger

Beste Siemens wasdroger van 2024

Siemens heeft een groot en uitgebreid assortiment als het op wasdrogers aankomt. Het is dus handig om te weten waar je op moet letten bij een Siemens wasdroger kopen. In de eerste plaats is het belangrijk dat je nadenkt over het aantal kg vulgewicht dat de wasdroger heeft, zodat je zeker weet dat je altijd al je wasgoed kunt drogen.
Kijk ook naar het aantal verschillende droogprogramma’s en of er speciale droogprogramma’s voor specifieke stoffen zijn. Dat is erg handig als je bijvoorbeeld veel kleding van wol hebt. Tot slot zijn ook extra functies zoals een zelfreinigende condensor van belang, deze kunnen het gebruiksgemak en plezier flink vergroten.

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2024 of doe de snelle keuzehulp.

De beste Siemens wasdroger

Beste Siemens warmtepompdrogers van 2024

Een warmtepompdroger droogt jouw wasgoed op een lagere temperatuur dan traditionele condensdrogers. Dat is niet alleen beter voor je kleding, maar ook voor je portemonnee. Houd er wel rekening mee dat warmtepompdrogers in de aanschaf iets duurder zijn dan condensdrogers, maar die investering haal je er snel weer uit. In tegenstelling tot bij andere fabrikanten blijft een energiezuinige warmtepompdroger de gehele levensduur energiezuinig. Dit wordt niet minder met de jaren.

Als je een energiezuinige wasmachine hebt, is het aan te raden om ook een warmtepompdroger te nemen, anders worden je energiekosten weer hoog. We hebben de beste Siemens warmtepompdrogers hier voor je verzameld:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Beste Siemens condensdrogers van 2024

Bij een condensdroger van Siemens moet je er rekening mee houden dat er twee verschillende soorten zijn, een waarbij de waterafvoer wordt geregeld via een afvoerslang en een met opvang in reservoir onderin.

De eerste soort kun je alleen aansluiten als je ook plek hebt voor de slang en de tweede heeft alleen een stopcontact nodig. Denk voordat je een nieuwe wasdroger aanschaft dus altijd na over de locatie. De beste wasdrogers van Siemens zijn hier voor je verzameld:

Alles over Siemens wasdrogers

Met een Siemens droger haal je kwaliteit in huis. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een energiezuinige droger of een Siemens droger met selfcleaning condensor, het assortiment is groot en er zit ongetwijfeld een geschikt model voor je tussen.Het van oorsprong Duitse merk Siemens staat erom bekend dat ze apparaten maken die een lange levensduur hebben en daardoor heeft Siemens een goede reputatie.
Sinds de oprichting in 1847 is het bedrijf actief in meer dan 190 landen en op meerdere gebieden, waar onder infrastructuur, mobiliteit, gezondheid, gas en energie. Op het gebied van wasdrogers is Siemens een van de grootste spelers op de markt.

Siemens wasdroger technologie

Als je een nieuwe Siemens droger koopt, mag je ervan uitgaan dat er een aantal nieuwe technologieën in het apparaat verwerkt zitten. Hier onder vind je een overzicht van de nieuwste merkspecifieke functies van Siemens:

Speedpack

Siemens weet dat jouw tijd kostbaar is en daarom hebben zij de Speeddrogers uitgevonden. Een gemiddelde wasdroger droogt een kilo wasgoed in ongeveer 23 minuten, een speeddroger van Siemens doet dit in 18 minuten. Bij een volle lading van 8 kg scheelt dat dus 35 minuten. Door de anti vibratie functie wordt het geluid van het drogen beter gedempt dan bij een gewone condensdroger.

Autodry

Wasdrogers met Autodry zijn uitgerust met sensoren die opmeten hoe droog je wasgoed is. Je kleding wordt beschermd tegen hoge temperaturen, waardoor de kwaliteit van je kleding behouden blijft. Ook als de resttijd indicatie aangeeft dat de droger al klaar is, gaat hij gewoon uit om je kleding te beschermen.

Intelligentcleaning systeem

Met het intelligentcleaning systeem in Siemens wasdrogers kan je je wasgoed heel voorzichtig en nauwkeurig drogen. Er komt namelijk een constante luchtstroom en temperatuur door de trommel, waardoor je was kreukvrij en efficiënt wordt gedroogd. Ook heeft dit systeem een zelfreinigende condensor en je hoeft ook de pluizenfilter maar eens in de 20 droogbeurten schoon te maken.