Coolblue wasdroger

Coolblue is een van de grootste webshops op het gebied van elektronica en je kunt er dan ook alles kopen wat met elektronica te maken heeft. Van stofzuigers tot aan wasdrogers. Het aanbod van wasdrogers van Coolblue is ruim en divers, waardoor er voor elk gezin en elk budget de juiste wasdroger bij zit. In dit artikel bespreken we alles over het kopen van een wasdroger bij Coolblue en we lichten we de beste wasdrogers volgens Coolblue van 2024 uit.

Coolblue wasdroger

Beste wasdrogers volgens Coolblue van 2024

Ben je op zoek naar een nieuwe wasdroger en wil je die graag bestellen bij Coolblue? Door het ruime aanbod is het soms lastig de goede keuze te maken. Gelukkig helpt Coolblue je door verschillende drogers zelf te testen en te vergelijken met elkaar.

Ze kijken daarbij onder andere naar het energieverbruik, het vulgewicht, geluidsniveau, gebruiksgemak en de snelheidsklasse. Ook kijken ze naar de reviews en tevredenheid van andere consumenten om zeker te weten dat het de beste wasdroger is. Dit zijn de beste wasdrogers volgens Coolblue van 2024.

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2024 of doe de snelle keuzehulp.

De beste Coolblue wasdroger

Wie is Coolblue

Coolblue is opgericht in 1999 door drie jonge, Nederlandse ondernemers. Het bedrijf is klein begonnen op de zolderkamer, maar inmiddels uitgegroeid tot een van de beste webshops op het gebied van elektronica. Bij Coolblue vind je alles, van krultangen tot aan koelkasten en van televisies tot aan wasdrogers. Coolblue heeft een aanbod van bijna 80 wasdrogers.

Het assortiment loopt uiteen van luxe A-merken tot aan de goedkopere varianten. Naast de webshop heeft Coolblue ook 14 winkels door Nederland verspreid, handig wanneer je de wasdroger toch even eerst in het echt wilt zien en beoordelen.

Wasdroger kopen bij Coolblue: voor- en nadelen

Voordeel: Ruim aanbod van verschillende merken

Coolblue heeft bijna 80 wasdrogers in het assortiment. Ze hebben veel verschillende merken wasdrogers, van A-merken met luxe extra’s tot aan de budgetmerken. Je hebt momenteel de keuze uit 9 merken waardoor er altijd een fijne wasdroger bij zit die bij jou en jouw wensen aansluit.

Voordeel: Goede aanbiedingen

Naast het grote aanbod, zijn de gunstige prijzen ook een voordeel van Coolblue. De webshop heeft regelmatig goede acties waardoor jij een nieuwe wasdroger koopt voor een voordelige prijs. Vooral rondom feestdagen en in bepaalde periodes deelt de webshop goede aanbiedingen uit. Dit kan je soms wel honderden euro’s voordeel opleveren.

Voordeel: Uitgebreide productomschrijvingen

Waar je bij andere webshops soms een minimale omschrijving ziet staan, doet Coolblue het anders. Bij elke wasdroger van het bedrijf vind je een duidelijke en uitgebreide omschrijving inclusief alle specificaties. Coolblue is eerlijk over de producten en benoemt dan ook de plus- en minpunten van elke wasdroger.

Voordeel: Snelle levering

Ook een voordeel van Coolblue is de snelle bezorging. Wanneer je een nieuwe droger bestelt voor 23.59 uur, dan krijg je deze (in de meeste gevallen) de volgende dag al thuisbezorgd. Bovendien is de levering altijd gratis. Je hebt de optie om je eigen bezorgdag te kiezen zodat je een tijdstip uitkiest die jou uitkomt.

Nadeel: Geen mogelijkheid om de wasdroger in het echt te zien

Een minpunt van online een aankoop doen bij een webshop zoals Coolblue is dat je de wasdroger niet eerst in het echt kunt zien en beoordelen. Het kan dan lastiger zijn om een geschikte keuze te maken. Er zijn wel een aantal Coolblue winkels in Nederland, dus je kunt wel altijd daarheen om je wasdroger in het echt te zien.

Nadeel: Minder persoonlijk advies

Een ander minpunt van bestellen bij een webshop is dat je geen persoonlijk advies kunt krijgen van een verkopen op basis van jouw persoonlijke situatie en wensen. Alles gaat online. Coolblue heeft wel een uitstekende klantenservice die je kunt helpen bij al je vragen.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Hier moet je op letten bij het kopen van een wasdroger bij Coolblue

Bij de aankoop van een nieuwe wasdroger zijn er een aantal zaken waarmee je rekening moet houden. We bespreken ze hieronder.

De eigenschappen

Het is belangrijk om een wasdroger te kopen die past bij jouw wensen en de grootte van jouw huishouden. Kies daarom niet gelijk de goedkoopste wasdroger, maar bestudeer goed de eigenschappen zodat je een droger koopt die bij jou past. Het is daarbij verstandig te kijken naar eigenschappen zoals het vulgewicht, geluidsniveau, energieklasse en extra functies. Met de keuzehulp van Coolblue kun je gemakkelijk en snel jouw ideale wasdroger vinden.

De reviews

Nadat je de keuzehulp hebt gedaan zie je een overzicht van wasdrogers die aansluiten bij jouw wensen. Kijk daarbij ook naar de ervaringen van andere consumenten om erachter te komen hoe de wasdroger werkt en of deze bij je past. De reviews zijn vaak erg informatief, zo kun je er bijvoorbeeld achter komen of de wasdroger veel geluid maakt of dat deze makkelijk te bedienen is.

Garantie op wasdrogers bij Coolblue

Bij de aankoop van een nieuwe wasdroger krijg je standaard 2 jaar garantie. Dit is de wettelijke garantie. Als er in die periode een onderdeel van je droger stuk gaat, buiten jouw schuld om, dan valt dit onder de garantie en wordt het kosteloos door Coolblue gerepareerd of vervangen.

Na twee jaar heb je ook de optie om een extra verzekering af te sluiten via Coolblue. Deze extra verzekering verzekert je 5 jaar lang tegen schade, slijtage en kapotte onderdelen. Coolblue repareert of vervangt met de extra verzekering kosteloos de onderdelen. Mocht blijken dat de wasdroger niet gerepareerd kan worden, dan ontvang je van Coolblue een tegoed ter waarde van de originele aanschafwaarde om een nieuwe droger aan te schaffen.

Veelgestelde vragen bij het kopen van een wasdroger bij Coolblue

Wat is Coolblue's Groene Keuze?

Coolblue’s Groene Keuze is een keurmerk die wordt uitgedeeld door Coolblue aan producten die energiebesparend zijn. Dit zijn artikelen zoals een slimme thermostaat of een energiezuinige wasdroger. Een wasdroger met Coolblue’s Groene Keuze label is niet alleen beter voor het milieu, maar ook beter voor je energierekening en je portemonnee.

Wat is Coolblue's Keuze?

Coolblue’s Keuze is een keurmerk die wordt uitgedeeld door Coolblue. Het keurmerk wordt gegeven aan producten in de webshop die hoog scoren op klanttevredenheid en bijna nooit worden teruggestuurd. De keuze wordt dus bepaald door klanten maar ook door specialisten. Een artikel met het label Coolblue’s Keuze geeft je meer zekerheid dat jij als nieuwe consument ook tevreden gaat zijn met je aankoop.