Beste LG wasdroger

Net als bij een nieuwe wasmachine moet je voor de aanschaf van een nieuwe wasdroger goed nadenken over wat je behoeftes op het gebied van wassen en drogen zijn. Om het voor jou wat gemakkelijker te maken om de beste LG wasdroger te vinden, hebben we op deze pagina voor je op een rijtje gezet waar je tijdens je aanschaf op moet letten.
LG wasdroger

Beste LG wasdroger van 2023

Het belangrijkste bij een nieuwe droger is het vulgewicht. Wanneer je een te kleine droger koopt loop je het risico dat je niet al je wasgoed kunt drogen en bij een te grote wasdroger verspil je te veel energie. Voor een huishouden van vier personen is 8 kg vulgewicht vaak meer dan voldoende.
LG wasdrogers staan ook bekend om het grote aantal programma’s. Controleer voor je aankoop altijd of het apparaat programma’s heeft die passen bij jouw wasgoed. Let tot slot ook op extra functies zoals een uitgestelde start, een zelfreinigende condensor en eventueel verschillende droogprogramma’s die passen bij jouw wasgoed.

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2023 of doe de snelle keuzehulp.

Beste LG warmtepompdrogers van 2023

Met een warmtepompdroger bespaar je op je energiekosten en kun je je kleding gezond drogen. De warmtepomp droogt je wasgoed op lage temperaturen en daardoor heb je ook een laag energieverbruik.

Beter voor je kleding én voor je portemonnee! Lijkt het jou wel wat? Dan zijn dit de beste aanbiedingen voor warmtepompdrogers van LG:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Beste LG condensdrogers van 2023

Bij een condensdroger wordt je wasgoed wel op een hoge temperatuur gedroogd, wat nadelig is voor je wasgoed en voor je energierekening.

Daar staat tegenover dat een condensdroger wel heel snel is, waardoor je tijd kunt besparen. Dit zijn de beste LG wasdrogers van 2023:

Hoe kies ik een LG wasdroger

Als je een LG wasdroger aan wilt schaffen, wil je natuurlijk wel de juiste keuze maken. Maar waar moet je op letten bij het kiezen van een LG wasdroger? In het onderstaande filmpje krijg je handige tips en informatie over het kiezen van een LG wasdroger.  Met deze informatie kun je een weloverwogen keuze maken en heb je straks de juiste LG wasdroger in huis!

Alles over LG wasdrogers

Het van oorsprong Zuid-Koreaanse LG is al actief sinds 1947 en was het eerste elektronicabedrijf van Zuid-Korea. Ze maken veel verschillende artikelen op het gebied van technologie, zoals televisies, smartphones en huishoudelijke apparaten die lang in goede staat blijven. Als je op zoek bent naar een nieuwe droger, zit je bij dit merk zeker goed.
LG wasdrogers staan bekend om hun consistente prestaties die vaak als best reviewed uit de test komen. Ook het gebruiksgemak van apparaten van LG wordt vaak geprezen. Daarbij heeft LG ook de kwaliteit van jouw kleding hoog in het vaandel staan. Alle drogers zijn uitgerust met technologieën die lagere temperaturen gebruiken, waardoor jouw kleding langer goed blijft.

LG wasdroger technologie

Nieuw LG producten zijn uitgerust met de laatste innovaties die het voor jou leuker en gemakkelijker moeten maken om de wasdroger te gebruiken. Let tijdens je aanschaf eens op deze:

Dual Inverter Heat Pump

Warmtepompdrogers van LG met een dual inverter heat pump hebben geen hitte element nodig, waardoor je ontzettend veel energie kunt besparen.

Allergy Care

Voor iedereen met allergieën is de allergy care perfect, hiermee worden namelijk 99,9% van alle huisstofmijt verwijdert.

Auto cleaning condensor

Bij normale wasdrogers moet je regelmatig de condensor schoonmaken door deze uit het apparaat te halen. Wanneer je dat niet doet, kan je wasgoed gaan stinken. Het is een kleine moeite, maar veel mensen vergeten het toch vaak en dat kan vervelende gevolgen hebben. Bij een zelfreinigende condensor heb je daar geen last van.

Siemens Thinq

Je kunt bijna iedere wasdroger tegenwoordig koppelen aan je telefoon, dus Siemens kon natuurlijk ook niet achter blijven. Je krijgt bijvoorbeeld een appje als de resttijd indicatie 0 is en je kunt de wasdroger vanaf een afstandje aanzetten.