Bol.com wasdroger

Bol.com is een van de grootste webshops van Nederland. Je kan er van alles kopen, van snoepgoed tot aan wasdrogers. Het assortiment van wasdrogers bij Bol.com is groot, je hebt de keuze uit meer dan 250 nieuwe apparaten. In dit artikel vertellen we je alles over het kopen van een wasdroger bij de webshop Bol.com en lichten we de beste wasdrogers volgens Bol.com van 2024 uit.

Bol.com wasdroger

Beste wasdrogers volgens Bol.com van 2024

Is je oude droger kapot gegaan en ben je op zoek naar een vervanger? Het aanbod van wasdrogers op de site van Bol.com is gigantisch, dus het kan lastig zijn om de juiste keuze te maken. Om je te helpen hebben we hieronder de beste wasdrogers volgens Bol.com uitgelicht. Bol.com beoordeelt een droger op het energieverbruik en duurzaamheid, het vulgewicht, handige extra opties en de prijs-kwaliteitverhouding. Dit zijn de beste wasdrogers volgens Bol.com van 2024.

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2024 of doe de snelle keuzehulp.

De beste Bol.com wasdroger

Wie zijn Bol.com

Bol.com is opgericht in 1999 en is begonnen als online boekenwinkel. Al binnen een paar jaar wordt het assortiment uitgebreid met cd’s, dvd’s en elektronica. De webshop blijft maar groeien en tegenwoordig kun je werkelijk waar alles kopen bij Bol.com. Van kleding en verzorgingsproducten tot aan speelgoed en elektronica.

Ook wasmachines en wasdrogers vind je terug in het assortiment. Bol.com heeft namelijk meer dan 250 wasdrogers online te koop staan, dus de keuze is reuze. De wasdrogers van Bol.com zijn van diverse merken en prijzen, waardoor er altijd een nieuwe droger te vinden is die bij jouw behoeften past.

Voor- en nadelen van het kopen van een wasdroger bij Bol.com

Voordeel: Het grootste online assortiment

Een groot pluspunt van Bol.com is, is dat het assortiment zo groot is. Hierdoor kun je elk type wasdroger bij de webshop kopen. Of je nu een A-merk droger wilt of een wat goedkopere variant, Bol.com heeft het allemaal. Je hebt de keuze uit meer dan 250 wasdrogers.

Voordeel: Scherpe prijzen

Naast dat het aanbod groot is, heeft Bol.com ook scherpe prijzen. Ze hebben vaak goede aanbiedingen waardoor je voor een voordelige prijs een nieuwe droger kunt kopen. Ze concurreren erg met de verkoopprijzen van andere webshops waardoor het zeker kan lonen om verschillende sites met elkaar te vergelijken.

Nadeel: Je kunt de droger niet in het echt zien

Een nadeel van online winkelen, is dat je de wasdroger die je op het oog hebt niet eerst in het echt kan zien. Veel mensen vinden het fijn om het apparaat eerst even te zien en te beoordelen voordat ze overgaan op de aankoop. Bij een webshop gaat dit wat lastiger. Gelukkig heeft Bol.com wel een uitstekende klantenservice waar al je vragen beantwoord worden.

Nadeel: Via partner van Bol.com kan bezorgen en installeren lastiger gaan

In de webshop van Bol.com vind je producten die door Bol.com zelf verkocht en bezorgd worden, maar ook door hun partners. Als je bij een van de partners bestelt, dan kunnen er andere voorwaarden zitten aan het bezorgen en installeren van je wasdroger. Via Bol.com wordt dit gratis bezorgd én aangesloten, maar een partner heeft de optie om hier een meerprijs voor te vragen waardoor je extra moet betalen.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Waar let je op bij het kopen van een wasdroger bij Bol.com

Tijdens de zoektocht naar een nieuwe droger op Bol.com zul je een groot assortiment tegenkomen. Hierdoor kan de keuze lastig worden omdat je niet weet voor welk apparaat je moet gaan. We geven hieronder tips hoe je het beste een wasdroger kunt kopen bij Bol.com

Type droger

Voordat je begint aan de zoektocht, is het verstandig om vast te stellen welk type droger je wilt kopen. Er zijn drie soorten drogers te vinden bij Bol.com: warmtepompdrogers, condensdrogers en luchtafvoerdrogers. Een warmtepompdroger is het meest energiezuinig doordat deze op een lage temperatuur droogt en de warme lucht elke keer herbruikt. Dit zijn wel de meest dure drogers om aan te schaffen. Een condensdroger of luchtafvoerdroger is goedkoper in aanschaf, maar door de hoge temperatuur en het hoge energieverbruik niet de meest energiezuinige optie.

Eigenschappen

Naast het type droger is het ook belangrijk om te kijken naar de eigenschappen die de droger moet hebben. Denk hierbij aan eigenschappen zoals hoe groot de trommel moet zijn, welke energieklasse de droger moet hebben, wat het geluidsniveau moet zijn en welke extra handige functies je graag wilt hebben. Bij Bol.com kun je de filters gebruiken om je voorkeuren aan te geven zodat je een passend aanbod te zien krijgt en je snel een keuze kunt maken.

De verkoper

Bol.com verkoopt en bezorgt producten via henzelf, maar ze hebben ook talloze partners die hun producten aanbieden in de webshop. Als je bij het aanbod van wasdrogers kijkt, dan kun je zien of de verkoop gaat via Bol.com zelf of via een van hun partners. Het is belangrijk om hier goed naar te kijken, omdat de partners andere voorwaarden kunnen hebben dan Bol.com zelf. Zo bezorgt en installeert Bol.com je nieuwe wasdroger gratis, maar als je een wasdroger bij een partner koopt, dan kan er een meerprijs zijn voor het installeren of bezorgen. Kijk hier daarom goed naar.

Bezorging en installatie door Bol.com

Zoals je hierboven leest kan de bezorging en installatie afhankelijk zijn van de verkoper. Wanneer je een wasdroger koopt met Bol.com als verkoper, dan wordt je wasdroger altijd gratis thuisbezorgd. Vaak de volgende dag al. Je kunt zelf een bezorgdag kiezen zodat je zeker weet dat je thuis bent. Wat ook een groot voordeel is ten opzichte van andere webshops, is dat Bol.com ook geheel kosteloos je nieuwe apparaat aansluit. De bezorgers tillen de droger naar de juiste plek (tot en met 3e verdieping) en sluiten deze aan op het stroom en water. Het verpakkingsmateriaal nemen ze weer mee zodat jij er niet mee blijft zitten. Als je je oude droger verzendklaar maakt, dan nemen ze deze ook weer mee.

Wanneer je een wasdroger koopt via een van de partners, dan kan de bezorging en installatie afwijken. Vaak wordt je wasdroger wel gratis geleverd, maar zul je een meerprijs moeten betalen als je deze ook gelijk wilt laten installeren. Dit is per verkooppartner afhankelijk, dus lees goed de voorwaarden door voordat je een aankoop doet.

De garantie van Bol.com op wasdrogers

Bij Bol.com heb je een standaard garantie van 2 jaar op je nieuwe wasdroger. Dit is de wettelijke garantie. Mocht er in de eerste twee jaar na aankoop iets kapot gaan, dan kun je aanspraak maken op de garantie en contact opnemen met de verkoper om het onderdeel te laten repareren of vervangen.