Beste Bosch wasdroger

Ben je op zoek naar een Bosch wasdroger, maar weet je nog niet zo goed wat voor jou de beste optie is? Lees dan op deze pagina alles wat je over de modellen van Bosch moet weten en bekijk de beste condensdrogers en de beste warmtepompdrogers!
Bosch wasdroger

Beste Bosch wasdroger van 2022

Een Bosch droger kopen is geen gemakkelijke opgave. Het merk heeft een ruim assortiment, waardoor het soms lastig kan zijn om te kiezen welke het beste bij jou past. Er zijn Bosch drogers en Bosch warmtepompdrogers die allebei weer hun eigen voor- en nadelen hebben. Wanneer je op zoek gaat naar een Bosch droger zijn er een aantal eigenschappen waar je op moet letten. Om te beginnen is het vulgewicht van de droger erg belangrijk, dit geeft aan hoeveel kg wasgoed je kwijt kunt zonder in te leveren op kwaliteit.

Voor een gemiddeld huishouden met vier personen is 8 kg vulgewicht meer dan voldoende. Ook het aantal verschillende droogprogramma’s is van belang. De beste wasdroger voor jou heeft speciale droogprogramma’s voor al je kledingstukken, dus ook je wollen trui en zijden blouse. Let tot slot ook op fijne extra’s zoals een zelfreinigende condensor, de optie automatisch uitschakelen, verwisselbare draairichting of een kledingbeschermende trommel. Deze kunnen je gebruiksgemak aanzienlijk vergroten.

Bosch warmtepompdrogers

Een warmtepompdroger is een zeer zuinige wadroger die droogt met behulp van een koelmiddel. Bekijk hier de beste Bosch warmtepompdrogers van 2022!

Bosch condensdrogers

Een condensdroger is een snelle wadroger die droogt met behulp van een verwarmingselement. Bekijk hier de beste Bosch condensdrogers van 2022!

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

Beste Bosch warmtepompdrogers van 2022

Een warmtepompdroger gebruikt in vergelijking met traditionele condensdrogers een lagere temperatuur om je wasgoed droog te krijgen en dat heeft een aantal voordelen. In de eerste plaats is een warmtepompdroger een energiezuinige droger, omdat er minder energie nodig is om de lucht te verwarmen. Daarbij is de lage temperatuur ook beter voor je wasgoed, waardoor je gemakkelijker verschillende soorten kledingstukken droogt.

De prijs kwaliteitverhouding van een Bosch warmtepompdroger is goed, je betaalt voor de aanschaf iets meer dan voor andere Bosch drogers, maar dit verdien je al snel terug met de besparing op je energiekosten. Een ander voordeel is het geluidsniveau, een stille warmtepompdroger hoor je bijna niet. Bekijk hier de beste warmtepompdrogers van Bosch:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Beste Bosch condensdrogers van 2022

Condensdrogers van Bosch zijn uitgerust met een condensbak, waardoor je alleen een stopcontact nodig hebt om het apparaat aan te sluiten. Bosch drogers staan er ook om bekend dat zij je was extra snel drogen, omdat ze een gemiddeld hogere droogtemperatuur gebruiken dan een conventionele wasdroger.

Vergeleken met een warmtepompdroger is een condensdroger aanzienlijk sneller en goedkoper in de aanschaf. Daar staat wel tegenover dat zelfs een energiezuinige wasdroger meer energie verbruikt dan de gemiddelde warmtepompdroger van Bosch. Hier vind je de beste condensdrogers van Bosch.

Alles over Bosch wasdrogers

Het Duitse Bosch maakt al sinds 1886 huishoudelijke apparaten en witgoed en al sinds 1903 verkopen zij ook in Nederland. In thuisland Duitsland staat het merk erom bekend dat zij goede kwaliteit leveren. Apparaten van Bosch hebben een groot gebruiksgemak en een lange levensduur. Ook in Nederland is Bosch een populair merk voor alles in het huishouden.
In de laatste jaren heeft Bosch het merk zelfs uitgebreid in de sectoren mobiliteit, industrie en handel. Maar maak je geen zorgen, de Bosch wasdrogers worden ook nog steeds door ontwikkeld. Er komen ieder jaar weer nieuwe technologieën bij, voor nu ligt de focus van Bosch voornamelijk op energiezuinig drogen. Goed voor je kleding en goed voor je portemonnee!

Bosch wasdroger technologie

Bosch is een innovatief bedrijf, waarbij je verschillende wasdrogers in het assortiment kunt vinden. Iedere wasdroger heeft weer zijn eigen voordelen en specifieke technologieën die het drogen van je was gemakkelijker kunnen maken. We hebben de belangrijkste technologieën van Bosch hier voor je op een rijtje gezet:

Bosch Home Connect

Bosch staat voor verbinding en dat laten zij zien met de Bosch home connect app. Hiermee kun je al je Bosch apparaten met elkaar verbinden en op afstand bedienen. Voor je wasdroger betekent dat dat je het apparaat via je mobiele telefoon kunt aan- en uitzetten als je niet thuis bent.

Bosch Autoclean

Een Bosch droger met Autoclean functie heeft een speciaal ontworpen deur zonder filter. Je hoeft dus niet meer handmatig alle pluizen uit de deur te halen zodra je wasgoed klaar is met drogen. Het apparaat verwijdert de pluizen zelfstandig en slaat deze op in een reservoir dat je pas bij iedere 20 droogbeurten hoeft te legen.

Iron Assist

De beste wasdrogers met Iron Assist zorgen ervoor dat stoffen die gevoelig zijn voor kreukels, zoals overhemden en pakken, minder of helemaal niet gestreken hoeven te worden. Je wasgoed wordt heel rustig door de trommel bewogen en gestoomd met natuurlijke waternevel, waardoor iedere stof gladder wordt.

Bosch wasdroger assortiment

1655445

Whirlpool FFT M11 82 BE

579,00
Opzoek naar een goede droger en heb je geen idee welke je moet kopen? Deze wasdroger van whirlpool is misschien wel de juiste droger voor jou. Tenminste 2 experts beoordelen deze droger met een 8.6. Dit apparaat heeft een gemiddeld...
Waardering 4.30 uit 5
1500201

Bosch WTH83V70NL

599,00
De Bosch WTH83V70NL krijgt een super goede score toegerekend. Deze wasdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Bosch WTH83V70NL buitengewoon goede recensies van de mensen die het toestel al thuis hebben staan! Deze warmtepompdroger is beoordeeld door...
Waardering 4.45 uit 5
1645354

AEG T8DE95EW

749,00
De AEG T8DE95EW komt binnen op een fantastische plek in onze top 5 beste wasdrogers van 2022! De wasdroger krijgt de beoordeling: 9.0. Deze machine is een tamelijk grote wasdroger door het laadvermogen van 9 kg. Je kunt de warmtepompdroger...
Waardering 4.50 uit 5
1392276

Miele TSD 443 WP EcoSpeed

949,00
De Miele TSD 443 WP EcoSpeed droger is een hoogwaardig model die je was volledig droogt. De droger is beoordeeld door 55 consumenten die de wasdroger al thuis hebben staan met een 9.1. Deze machine heeft een gemiddeld vulgewicht, namelijk...
Waardering 4.50 uit 5
1485445

Samsung DV80T7220BT

899,00
Zoekende naar een nieuwe droger? Stop maar met zoeken! Deze wasdroger van samsung is dé wasdroger die je zoekt! Tenminste 13 consumenten die je voorgingen beoordelen de warmtepompdroger met een 9.4. Deze warmtepompdroger heeft een laadvermogen van 8 kg en...
Waardering 4.70 uit 5
1567020

Siemens WT45W475NL

699,00
De Siemens WT45W475NL heeft veel handige functies waardoor het drogen van je kleding vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie warmtepompdroger? Door zijn prachtige uiterlijk past deze machine in bijna elk interieur. Minstens 56 mensen die de warmtepompdroger al...
Waardering 4.55 uit 5
1683304

AEG T7DBNP600

599,00
De AEG T7DBNP600 belandt, met een super goed cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022! Deze droger krijgt van 25 consumenten die de wasdroger al thuis hebben staan de beoordeling: 8.9. Deze machine is een normale droger door...
Waardering 4.40 uit 5
1655437

Whirlpool FFT M11 8X3B BE

649,00
De Whirlpool FFT M11 8X3B BE is een voortreffelijke wasdroger met interessante eigenschappen! Deze warmtepompdroger is beoordeeld door 1 consumenten die je voorgingen met een 8.8. Dit model is een gemiddelde wasdroger door het vulgewicht van 8 kg. Daardoor kun je de...
Waardering 4.40 uit 5
1485408

Samsung DV80T5220TT

699,00
Waardering 4.55 uit 5
1655408

Whirlpool W6 D83WB EE

699,00
De Whirlpool W6 D83WB EE krijgt een hele hoge score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Whirlpool W6 D83WB EE hele goede reviews van de mensen die het apparaat al thuis hebben staan. De...
Waardering 4.60 uit 5
1487933

AEG T7DBGO SensiDry

549,00
De AEG T7DBGO SensiDry staat op een voortreffelijke plek in onze top 5 beste drogers van 2022! Deze wasdroger is beoordeeld door 9 consumenten die de droger al thuis hebben staan met een 8.4. Door het redelijk kleine laadvermogen van...
Waardering 4.20 uit 5
1493129

Samsung DV90TA240AE

679,00
Aan het zoeken naar een nieuwe warmtepompdroger? Wij hebben hem voor je gevonden. Deze droger van samsung is dé warmtepompdroger die je zoekt! Bij het produceren van onze top 5 beste warmtepompdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers...
Waardering 4.50 uit 5
1408442

Zanussi ZP825DCC

449,00
Waardering 4.45 uit 5
1493079

Samsung DV70TA000TE

649,00
Bezig met een zoektocht naar een nieuwe warmtepompdroger? Deze wasdroger van samsung staat misschien binnekort bij jou thuis. Deze warmtepompdroger is beoordeeld door 72 mensen die de droger al thuis hebben staan met een 8.9. De Samsung DV70TA000TE is door...
Waardering 4.45 uit 5
1467199

Siemens WT7HXM00NL

1.049,00
De Siemens WT7HXM00NL wasdroger is een hoogwaardig apparaat die je kleren perfect droogt! Bij het opstellen van onze top 5 beste wasdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de reviews van 14 experts. De Siemens WT7HXM00NL krijgt de reviewscore: 8.8....
Waardering 4.40 uit 5
1449935

AEG T7DBNP400

549,00
Waardering 4.45 uit 5
1497293

Haier HD80-A3979 I-Pro Serie...

749,00
Aan het kijken naar een goede warmtepompdroger en heb je geen idee welke je moet kopen? Deze warmtepompdroger van haier is waarschijnlijk de perfecte wasdroger voor bij jou thuis. Deze wasdroger krijgt van 70 consumenten die je voorgingen het cijfer:...
Waardering 4.55 uit 5
1409420

LG RC80V9AV4Q

749,00
Waardering 4.65 uit 5
1535463

Veripart VPWD301

499,00
Waardering 4.25 uit 5
1656039

Miele TWR 780 WP Eco &...

2.349,00
De Miele TWR 780 WP Eco & Steam belandt, met een heel goed cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022. Deze wasdroger is beoordeeld door none consumenten die de warmtepompdroger al thuis hebben staan met een none. In...
1467121

Siemens WT8HXE70NL

1.319,00
De Siemens WT8HXE70NL staat op een fantastische plek binnen onze top 5 door zijn sterke functies! Bij het produceren van onze top 5 beste warmtepompdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van 9 mensen die de wasdroger al...
Waardering 4.55 uit 5
1669745 1

Siemens WT7U48C1FG

829,00
De Siemens WT7U48C1FG wasdroger is een hoogwaardig model die je was volledig droogt! De warmtepompdroger is beoordeeld door none consumenten die de wasdroger al thuis hebben staan met een none. De droger is geschikt voor een gezin met 1 of...
1395007

Miele TWR 860 WP

1.999,00
De Miele TWR 860 WP is een droger met heel veel verschillende features. Deze warmtepompdroger is beoordeeld door 9 consumenten die je voorgingen met een 9.7. Helaas is de wasdroger een stukje duurder dan andere modellen. Voor deze warmtepompdroger betaal...
Waardering 4.85 uit 5
1637153

Beko DH8733GA0

679,00
De Beko DH8733GA0 warmtepompdroger is een hoogwaardig apparaat die je kleren helemaal droogt! Deze droger krijgt het cijfer: 8.3. Door het gemiddelde laadvermogen van 8 kg is deze droger geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen. Deze wasdroger...
Waardering 4.20 uit 5
1487377

Samsung DV90T7240WH

999,00
De Samsung DV90T7240WH is een voortreffelijke warmtepompdroger met interessante features. Minstens 6 experts beoordelen de wasdroger met een 9.5. Door het relatief hoge laadvermogen van 9 kg is deze wasdroger geschikt voor een gezin met 3 of meer kinderen. Dit maakt hem...
Waardering 4.75 uit 5
1392240

Miele TSB 143 WP

899,00
De Miele TSB 143 WP heeft veel handige functies waardoor het drogen van je was vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie warmtepompdroger? Door zijn prachtige uiterlijk past dit toestel in bijna elk interieur. Bij het opzetten van onze...
Waardering 4.35 uit 5
1584753

Bosch WTU87675NL

799,00
De Bosch WTU87675NL belandt, met een voortreffelijk cijfer in onze top 5 beste wasdrogers van 2022! De warmtepompdroger is beoordeeld door 285 kopers die je voorgingen met een 9.2. De droger is geschikt voor een gezin met 1 of 2...
Waardering 4.60 uit 5
1624143

AEG T9DENSP86C FiberPro

849,00
De AEG T9DENSP86C FiberPro belandt, met een super goed cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022! Bij het maken van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de reviews van 5 experts. De was...
Waardering 4.15 uit 5
1368487

Miele TWE 620 WP

999,00
Deze wasdroger van miele beschermt tijdens het drogen je natte wasgoed zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende warmtepompdroger van hoogwaardige kwaliteit. De warmtepompdroger is beoordeeld door 192 consumenten die je voorgingen met een 9.0. De wasdroger is...
Waardering 4.50 uit 5