Beste Bosch wasdroger

Ben je op zoek naar een Bosch wasdroger, maar weet je nog niet zo goed wat voor jou de beste optie is? Lees dan op deze pagina alles wat je over de modellen van Bosch moet weten en bekijk de beste condensdrogers en de beste warmtepompdrogers!
Bosch wasdroger

Beste Bosch wasdroger van 2022

Een Bosch droger kopen is geen gemakkelijke opgave. Het merk heeft een ruim assortiment, waardoor het soms lastig kan zijn om te kiezen welke het beste bij jou past. Er zijn Bosch drogers en Bosch warmtepompdrogers die allebei weer hun eigen voor- en nadelen hebben. Wanneer je op zoek gaat naar een Bosch droger zijn er een aantal eigenschappen waar je op moet letten. Om te beginnen is het vulgewicht van de droger erg belangrijk, dit geeft aan hoeveel kg wasgoed je kwijt kunt zonder in te leveren op kwaliteit.

Voor een gemiddeld huishouden met vier personen is 8 kg vulgewicht meer dan voldoende. Ook het aantal verschillende droogprogramma’s is van belang. De beste wasdroger voor jou heeft speciale droogprogramma’s voor al je kledingstukken, dus ook je wollen trui en zijden blouse. Let tot slot ook op fijne extra’s zoals een zelfreinigende condensor, de optie automatisch uitschakelen, verwisselbare draairichting of een kledingbeschermende trommel. Deze kunnen je gebruiksgemak aanzienlijk vergroten.

Bosch warmtepompdrogers

Een warmtepompdroger is een zeer zuinige wadroger die droogt met behulp van een koelmiddel. Bekijk hier de beste Bosch warmtepompdrogers van 2022!

Bosch condensdrogers

Een condensdroger is een snelle wadroger die droogt met behulp van een verwarmingselement. Bekijk hier de beste Bosch condensdrogers van 2022!

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

Beste Bosch warmtepompdrogers van 2022

Een warmtepompdroger gebruikt in vergelijking met traditionele condensdrogers een lagere temperatuur om je wasgoed droog te krijgen en dat heeft een aantal voordelen. In de eerste plaats is een warmtepompdroger een energiezuinige droger, omdat er minder energie nodig is om de lucht te verwarmen. Daarbij is de lage temperatuur ook beter voor je wasgoed, waardoor je gemakkelijker verschillende soorten kledingstukken droogt.

De prijs kwaliteitverhouding van een Bosch warmtepompdroger is goed, je betaalt voor de aanschaf iets meer dan voor andere Bosch drogers, maar dit verdien je al snel terug met de besparing op je energiekosten. Een ander voordeel is het geluidsniveau, een stille warmtepompdroger hoor je bijna niet. Bekijk hier de beste warmtepompdrogers van Bosch:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Beste Bosch condensdrogers van 2022

Condensdrogers van Bosch zijn uitgerust met een condensbak, waardoor je alleen een stopcontact nodig hebt om het apparaat aan te sluiten. Bosch drogers staan er ook om bekend dat zij je was extra snel drogen, omdat ze een gemiddeld hogere droogtemperatuur gebruiken dan een conventionele wasdroger.

Vergeleken met een warmtepompdroger is een condensdroger aanzienlijk sneller en goedkoper in de aanschaf. Daar staat wel tegenover dat zelfs een energiezuinige wasdroger meer energie verbruikt dan de gemiddelde warmtepompdroger van Bosch. Hier vind je de beste condensdrogers van Bosch.

Alles over Bosch wasdrogers

Het Duitse Bosch maakt al sinds 1886 huishoudelijke apparaten en witgoed en al sinds 1903 verkopen zij ook in Nederland. In thuisland Duitsland staat het merk erom bekend dat zij goede kwaliteit leveren. Apparaten van Bosch hebben een groot gebruiksgemak en een lange levensduur. Ook in Nederland is Bosch een populair merk voor alles in het huishouden.
In de laatste jaren heeft Bosch het merk zelfs uitgebreid in de sectoren mobiliteit, industrie en handel. Maar maak je geen zorgen, de Bosch wasdrogers worden ook nog steeds door ontwikkeld. Er komen ieder jaar weer nieuwe technologieën bij, voor nu ligt de focus van Bosch voornamelijk op energiezuinig drogen. Goed voor je kleding en goed voor je portemonnee!

Bosch wasdroger technologie

Bosch is een innovatief bedrijf, waarbij je verschillende wasdrogers in het assortiment kunt vinden. Iedere wasdroger heeft weer zijn eigen voordelen en specifieke technologieën die het drogen van je was gemakkelijker kunnen maken. We hebben de belangrijkste technologieën van Bosch hier voor je op een rijtje gezet:

Bosch Home Connect

Bosch staat voor verbinding en dat laten zij zien met de Bosch home connect app. Hiermee kun je al je Bosch apparaten met elkaar verbinden en op afstand bedienen. Voor je wasdroger betekent dat dat je het apparaat via je mobiele telefoon kunt aan- en uitzetten als je niet thuis bent.

Bosch Autoclean

Een Bosch droger met Autoclean functie heeft een speciaal ontworpen deur zonder filter. Je hoeft dus niet meer handmatig alle pluizen uit de deur te halen zodra je wasgoed klaar is met drogen. Het apparaat verwijdert de pluizen zelfstandig en slaat deze op in een reservoir dat je pas bij iedere 20 droogbeurten hoeft te legen.

Iron Assist

De beste wasdrogers met Iron Assist zorgen ervoor dat stoffen die gevoelig zijn voor kreukels, zoals overhemden en pakken, minder of helemaal niet gestreken hoeven te worden. Je wasgoed wordt heel rustig door de trommel bewogen en gestoomd met natuurlijke waternevel, waardoor iedere stof gladder wordt.

Bosch wasdroger assortiment

1655437

Whirlpool FFT M11 8X3B BE

649,00
De Whirlpool FFT M11 8X3B BE is een voortreffelijke wasdroger met interessante eigenschappen! Deze warmtepompdroger is beoordeeld door 1 consumenten die je voorgingen met een 8.8. Dit model is een gemiddelde wasdroger door het vulgewicht van 8 kg. Daardoor kun je de...
Waardering 4.40 uit 5
1551302

Samsung DV80T6220LX/S2

899,00
De Samsung DV80T6220LX/S2 staat op een buitengewoon goede plek in onze top 5 door zijn sterke eigenschappen. De warmtepompdroger krijgt van 14 experts de score: 9.6. Dit toestel is een normale droger door het laadvermogen van 8 kg. Daardoor kun...
Waardering 4.80 uit 5
1705290

Whirlpool W6 D94WR BE

849,00
De Whirlpool W6 D94WR BE belandt, met een voortreffelijk cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022! De warmtepompdroger krijgt van none experts de reviewscore: none. Dit model heeft een redelijk groot vulgewicht, namelijk een laadvermogen van 9 kg....
1594904

Haier HD90-A3979 I-Pro Serie...

699,00
Bezig met een zoektocht naar een nieuwe warmtepompdroger? Deze wasdroger van haier staat misschien binnekort jou. Deze droger krijgt de score: 8.2. Dit apparaat heeft een relatief hoog vulgewicht, namelijk een vulgewicht van 9 kg. Dat maakt hem geschikt voor...
Waardering 4.10 uit 5
1458651

Bosch WTW85470NL

749,00
De Bosch WTW85470NL heeft veel handige eigenschappen waardoor het drogen van je natte kleding vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie wasdroger? Door zijn prachtige uiterlijk past deze machine in bijna elk interieur. Deze wasdroger krijgt van 37 experts...
Waardering 4.55 uit 5
1670443 1

AEG T6DB682CBW ProSense

549,00
De AEG T6DB682CBW ProSense is een droger met aanzienlijk veel verschillende functies! Bij het bepalen van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van 5 consumenten die je voorgingen. De was droger krijgt de...
Waardering 4.55 uit 5
1511134

Samsung DV90T6240LH

799,00
De Samsung DV90T6240LH staat op een hele goede plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022! Deze droger krijgt van 49 eerdere kopers de score: 9.2. De warmtepompdroger is geschikt voor een gezin met 3 of meer kinderen door...
Waardering 4.60 uit 5
1487409

Samsung DV90T8240SH

1.049,00
De Samsung DV90T8240SH heeft veel handige features waardoor het drogen van je kleren vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie wasdroger? Door zijn prachtige uiterlijk past dit toestel in bijna elk interieur. De warmtepompdroger krijgt van 12 kopers die...
Waardering 4.85 uit 5
1624143

AEG T9DENSP86C FiberPro

849,00
De AEG T9DENSP86C FiberPro belandt, met een super goed cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022! Bij het maken van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de reviews van 5 experts. De was...
Waardering 4.15 uit 5
1392240

Miele TSB 143 WP

899,00
De Miele TSB 143 WP heeft veel handige functies waardoor het drogen van je was vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie warmtepompdroger? Door zijn prachtige uiterlijk past dit toestel in bijna elk interieur. Bij het opzetten van onze...
Waardering 4.35 uit 5
1456252

ASKO T408HD.S

1.299,00
De ASKO T408HD.S staat op een buitengewoon goede plek binnen onze top 5 beste wasdrogers van 2022! Bij het bepalen van onze top 5 beste warmtepompdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de reviews van none consumenten die je voorgingen....
1368487

Miele TWE 620 WP

999,00
Deze wasdroger van miele beschermt tijdens het drogen je natte wasgoed zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende warmtepompdroger van hoogwaardige kwaliteit. De warmtepompdroger is beoordeeld door 192 consumenten die je voorgingen met een 9.0. De wasdroger is...
Waardering 4.50 uit 5
1656017

Miele TSH 783 WP EcoSpeed

1.479,00
De Miele TSH 783 WP EcoSpeed staat op een uitstekende plek in onze top 5 beste wasdrogers van 2022! De droger is beoordeeld door 4 experts met een 9.2. Het nadeel van deze wasdroger is dat dit model redelijk prijzig...
Waardering 4.60 uit 5
1678385

Beko DS8432TX0

499,00
Zoek je een nieuwe warmtepompdroger? Deze warmtepompdroger van beko staat misschien binnekort jou! De wasdroger is beoordeeld door none mensen die de warmtepompdroger al thuis hebben staan met een none. Door het normale vulgewicht van 8 kg is deze wasdroger...
1456238

ASKO T408HD.W

1.099,00
Zoekende naar een nieuwe warmtepompdroger en heb je geen idee welke je moet kopen? Deze warmtepompdroger van asko is waarschijnlijk de perfecte warmtepompdroger voor jou. Bij het opstellen van onze top 5 beste wasdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar...
Waardering 4.50 uit 5
1553774

LG RH90V5AV6Q Auto Cleaning

749,00
De LG RH90V5AV6Q Auto Cleaning is een buitengewoon goede droger met interessante features. De wasdroger krijgt van 10 consumenten die de wasdroger al thuis hebben staan de beoordeling: 8.8. Dit model is een tamelijk grote droger door het laadvermogen van 9 kg....
Waardering 4.40 uit 5
1663125

Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S

529,00
De Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S heeft veel handige functies waardoor het drogen van je kleren vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie droger? Door zijn prachtige uiterlijk past dit apparaat in bijna elk interieur. De wasdroger krijgt van 3 mensen die...
Waardering 3.85 uit 5
1655445

Whirlpool FFT M11 82 BE

579,00
Opzoek naar een goede droger en heb je geen idee welke je moet kopen? Deze wasdroger van whirlpool is misschien wel de juiste droger voor jou. Tenminste 2 experts beoordelen deze droger met een 8.6. Dit apparaat heeft een gemiddeld...
Waardering 4.30 uit 5
1408442

Zanussi ZP825DCC

449,00
Waardering 4.45 uit 5
1567020

Siemens WT45W475NL

699,00
De Siemens WT45W475NL heeft veel handige functies waardoor het drogen van je kleding vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie warmtepompdroger? Door zijn prachtige uiterlijk past deze machine in bijna elk interieur. Minstens 56 mensen die de warmtepompdroger al...
Waardering 4.55 uit 5
1633930

LG RH80V3AV0N

599,00
Deze droger van LG beschermt tijdens het drogen je kleren zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende droger van hoogwaardige kwaliteit! De wasdroger is beoordeeld door 3 experts met een 8.8. De warmtepompdroger is geschikt voor een gezin...
Waardering 4.40 uit 5
1391906

Siemens WT43N272NL

549,00
Aan het kijken naar een nieuwe condensdroger? Deze wasdroger van siemens staat misschien binnekort jou! Deze condensdroger krijgt de beoordeling: 8.4. Dit toestel is een gemiddelde wasdroger door het laadvermogen van 8 kg. Je kunt de wasdroger gebruiken in een...
Waardering 4.20 uit 5
1612226

Bosch WTW8756ENL

799,00
De Bosch WTW8756ENL is een warmtepompdroger met heel veel verschillende eigenschappen! Tenminste 22 consumenten die de droger al thuis hebben staan beoordelen deze wasdroger met een 9.1. Dit apparaat is een gemiddelde wasdroger door het laadvermogen van 8 kg. Je...
Waardering 4.55 uit 5
1485429

Samsung DV80T7220BH

829,00
Bezig met een zoektocht naar een nieuwe warmtepompdroger? Stop maar met zoeken! Deze warmtepompdroger van samsung is dé wasdroger die je zoekt. De warmtepompdroger krijgt van 29 mensen die de warmtepompdroger al thuis hebben staan het cijfer: 9.1. Deze wasdroger...
Waardering 4.55 uit 5
1409420

LG RC80V9AV4Q

749,00
Waardering 4.65 uit 5
1655847

Miele TSD 263 WP

949,00
De Miele TSD 263 WP krijgt een buitengewoon goede score toegerekend. Deze droger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Miele TSD 263 WP voortreffelijke reviews van de mensen die het toestel al in huis hebben staan! Bij het maken...
Waardering 4.40 uit 5
1685435

AEG T7DBNP612

649,00
De AEG T7DBNP612 staat op een super goede plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022. Bij het produceren van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van none experts. De droger krijgt...
1629763

Beko DS7432PXA

549,00
De Beko DS7432PXA wasdroger is een hoogwaardig model die je was grondig droogt. De droger krijgt het cijfer: 6.4. De droger is geschikt voor een single of stel door het vulgewicht van 7 kg. Een wasdroger kan het volgende geluidsniveau...
Waardering 3.20 uit 5