Beste Whirlpool wasdroger

Whirlpool heeft als slogan dat zij jouw kleding beschermen en dat nemen ze serieus. Whirpool wasdrogers beschikken over over technieken die jouw was zorgvuldig behandelen en ervoor zorgen dat je kleding langer fris blijft.
Whirlpool wasdroger

Beste Whirlpool wasdroger van 2024

Whirlpool heef verschillende soorten drogers in het assortiment. Als je op zoek gaat naar een Whirlpool wasdroger, zijn er een aantal eigenschappen waar je op moet letten. In de eerste plaats is het aantal kg vulgewicht belangrijk. Dit geeft namelijk aan hoeveel wasgoed je in de droger kwijt kunt, zonder dat je op de droogkwaliteit hoeft in te leveren. Een huishouden van vier personen heeft aan 8 kg vulgewicht vaak genoeg.
Er is een breed assortiment beschikbaar en verschillende wasdrogers van Whirlpool beschikken over leuke extra functies zoals een zelfreinigende condensor, een functie automatisch uitschakelen, veel verschillende droogprogramma’s, een kledingbeschermende trommel, een laag geluidsniveau of uitgestelde start. Ga voor je zoektocht altijd eerst na wat voor jou belangrijk is en wat jouw gebruiksgemak zal vergroten.

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2024 of doe de snelle keuzehulp.

De beste Whirlpool wasdroger

Beste Whirlpool warmtepompdrogers van 2024

Warmtepompdrogers van Whirlpool zijn uitstekend in design en functionaliteit. Door je wasgoed te drogen met lagere temperaturen, dragen ze bij aan een groener milieu door energie te besparen. Neem bijvoorbeeld de Whirlpool ftbe m11: deze heeft een indrukwekkend energielabel A++, wat wijst op een hoge energie-efficiëntie. Bovendien zorgt het drogen met een warmtepomp ervoor dat je kleding langer meegaat en minder slijtage ondervindt. Een bijkomend voordeel is dat deze drogers vaak stiller zijn in vergelijking met traditionele drogers. Dus of je nu in een appartement woont of een open indeling hebt, een Whirlpool warmtepompdroger past perfect. We hebben verschillende modellen getest en hier zijn de top Whirlpool warmtepompdrogers die als beste naar voren kwamen:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Beste Whirlpool condensdrogers van 2024

Condensdrogers verbruiken iets meer energie dan warmtepomdrogers, maar daar staat wel tegenover dat je wasgoed vaak sneller droog is. Ook is een Whirlpool droger vaak goedkoper in de aanschaf dan een warmtepompdroger.

Houd er bij een condensdroger rekening mee dat het water kan worden afgevoerd via waterafvoer, waarvoor je een aansluiting nodig hebt of dat het via opvang in reservoir kan worden geregeld. Bij de laatste heb je alleen en stopcontact nodig om je wasdroger aan te sluiten. Whirlpool heeft besloten geen condensdrogers meer in hun assortiment op te nemen. De reden hiervoor is dat warmtepompdrogers energiezuiniger en milieuvriendelijker zijn dan traditionele condensdrogers. Whirlpool streeft ernaar om bij te dragen aan een duurzame toekomst en gelooft dat het kiezen voor de meest efficiënte technologieën hierbij essentieel is.

Alles over Whirlpool wasdrogers

In 1911 werd Whirlpool opgericht als bedrijf voor het vervaardigen van wasmachines en drogers. Inmiddels maakt het bedrijf nog vele andere huishoudelijke apparaten, zoals koelkasten, vaatwassers, ovens en kookplaten, maar wasmachines en drogers zijn nog steeds het belangrijkste binnen hun assortiment.
Whirlpool wasdrogers staan erom bekend dat ze een langere levensduur hebben dan de merken AEG, Samsung en Bosch. Ook het gebruiksgemak is bij Whirlpool wasdrogers belangrijk, de intuïtieve bediening zorgt ervoor dat iedereen de wasdroger gemakkelijk kan gebruiken.

Whirlpool wasdroger technologie

Whirlpool is ooit begonnen als een bedrijf dat uitsluitend wasmachines en wasdrogers maakte en vandaag de dag blijven zij zichzelf op dit gebied ontwikkelen. Voor drogers heeft Whirlpool een aantal bijzondere technologieën:

AbsolutCare

Een Whirlpool droger met AbsolutCare bevat een trommel met een speciaal patroon. De gaatjes zijn heel glad, waardoor stoffen er niet achter blijven haken. Dit voorkomt dat er gaten en scheuren in de stof komen. Daarbij kan de trommel ook verschillende kanten op bewegen, waardoor je was niet de hele tijd op dezelfde manier door de trommel beweegt, hierdoor slijt de stof minder snel.

WoolExcellence

Van de merken AEG, Siemens, Miele en Samsung beweert Whirlpool het beste droogprogramma voor wol te hebben. Hiermee kun je ook zonder moeite je wollen trui in de droger stoppen. De wolvezels blijven zacht, waardoor de trui niet zal krimpen of op een andere manier van vorm verandert.

3DRY Technologie

Alle Supreme Care Whirlpool drogers beschikken over een trommel met speciale wasmeenemers . Hierbij worden er per cyclus ongeveer 14.000 zuchtjes lucht in de trommel geblazen, waardoor jouw wasgoed altijd blijft bewegen. Op die manier blijft het niet haken, waardoor slijtage van je kleding aanzienlijk minder zal zijn. Door de anti vibratie functie heb je geen last van extra geluid.

Whirlpool Steamcare

Heb je er een hekel aan als je kleding helemaal gekreukt uit de droger komt? Je bent niet de enige en daar heeft Whirlpool iets op bedacht. Bij Steamcare wordt er tijdens het drogen stoom door de trommel geblazen, waardoor jouw kleding weer glad wordt. Sommige kledingstukken hoef je helemaal niet meer zelf te strijken!

Whirlpool 6th Sense Live

Met deze functie kun je je wasdroger van Whirlpool op afstand bedienen. Met je telefoon kun je vanaf iedere locatie bepalen wanneer je droger moet starten. Zo kun je de droger bijvoorbeeld aanzetten als er niemand thuis is of in de daluren van je stroomtarief. Bekijk ook heel gemakkelijk de resttijd indicatie, zodat je altijd op tijd je droger kunt legen.