Beste Whirlpool wasdroger

Whirlpool heeft als slogan dat zij jouw kleding beschermen en dat nemen ze serieus. Whirpool wasdrogers beschikken over over technieken die jouw was zorgvuldig behandelen en ervoor zorgen dat je kleding langer fris blijft.
Whirlpool wasdroger

Beste Whirlpool wasdroger van 2022

Whirlpool heef verschillende soorten drogers in het assortiment. Als je op zoek gaat naar een Whirlpool wasdroger, zijn er een aantal eigenschappen waar je op moet letten. In de eerste plaats is het aantal kg vulgewicht belangrijk. Dit geeft namelijk aan hoeveel wasgoed je in de droger kwijt kunt, zonder dat je op de droogkwaliteit hoeft in te leveren. Een huishouden van vier personen heeft aan 8 kg vulgewicht vaak genoeg.
Er is een breed assortiment beschikbaar en verschillende wasdrogers van Whirlpool beschikken over leuke extra functies zoals een zelfreinigende condensor, een functie automatisch uitschakelen, veel verschillende droogprogramma’s, een kledingbeschermende trommel, een laag geluidsniveau of uitgestelde start. Ga voor je zoektocht altijd eerst na wat voor jou belangrijk is en wat jouw gebruiksgemak zal vergroten.

Whirlpool warmtepompdrogers

Een warmtepompdroger is een zeer zuinige wadroger die droogt met behulp van een koelmiddel. Bekijk hier de beste Whirlpool warmtepompdroger van 2022!

Whirlpool condensdrogers

Een condensdroger is een snelle wadroger die droogt met behulp van een verwarmingselement. Bekijk hier de beste Whirlpool condensdroger van 2022!

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

De beste Whirlpool wasdroger

Beste Whirlpool warmtepompdrogers van 2022

Bij een warmtepompdroger wordt je wasgoed gedroogd met lagere temperaturen, waardoor je bespaart op energie. De Whirlpool ftbe m11 heeft bijvoorbeeld energielabel A++. Daarbij is op deze manier drogen ook veel beter voor je kleding. Een warmtepompdroger is vaak ook een stille droger, omdat het proces van verwarmen veel minder geluid maakt.

Je kunt een warmtepompdroger dus gemakkelijk in een kleine of open ruimtes plaatsen. Dit zijn de Whirlpool warmtepompdrogers die als beste uit de test zijn gekomen:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Beste Whirlpool condensdrogers van 2022

Condensdrogers verbruiken iets meer energie dan warmtepomdrogers, maar daar staat wel tegenover dat je wasgoed vaak sneller droog is. Ook is een Whirlpool droger vaak goedkoper in de aanschaf dan een warmtepompdroger.

Houd er bij een condensdroger rekening mee dat het water kan worden afgevoerd via waterafvoer, waarvoor je een aansluiting nodig hebt of dat het via opvang in reservoir kan worden geregeld. Bij de laatste heb je alleen en stopcontact nodig om je wasdroger aan te sluiten. De beste wasdrogers van Whirlpool vind je hier:

Alles over Whirlpool wasdrogers

In 1911 werd Whirlpool opgericht als bedrijf voor het vervaardigen van wasmachines en drogers. Inmiddels maakt het bedrijf nog vele andere huishoudelijke apparaten, zoals koelkasten, vaatwassers, ovens en kookplaten, maar wasmachines en drogers zijn nog steeds het belangrijkste binnen hun assortiment.
Whirlpool wasdrogers staan erom bekend dat ze een langere levensduur hebben dan de merken AEG, Samsung en Bosch. Ook het gebruiksgemak is bij Whirlpool wasdrogers belangrijk, de intuïtieve bediening zorgt ervoor dat iedereen de wasdroger gemakkelijk kan gebruiken.

Whirlpool wasdroger technologie

Whirlpool is ooit begonnen als een bedrijf dat uitsluitend wasmachines en wasdrogers maakte en vandaag de dag blijven zij zichzelf op dit gebied ontwikkelen. Voor drogers heeft Whirlpool een aantal bijzondere technologieën:

AbsolutCare

Een Whirlpool droger met AbsolutCare bevat een trommel met een speciaal patroon. De gaatjes zijn heel glad, waardoor stoffen er niet achter blijven haken. Dit voorkomt dat er gaten en scheuren in de stof komen. Daarbij kan de trommel ook verschillende kanten op bewegen, waardoor je was niet de hele tijd op dezelfde manier door de trommel beweegt, hierdoor slijt de stof minder snel.

WoolExcellence

Van de merken AEG, Siemens, Miele en Samsung beweert Whirlpool het beste droogprogramma voor wol te hebben. Hiermee kun je ook zonder moeite je wollen trui in de droger stoppen. De wolvezels blijven zacht, waardoor de trui niet zal krimpen of op een andere manier van vorm verandert.

3DRY Technologie

Alle Supreme Care Whirlpool drogers beschikken over een trommel met speciale wasmeenemers . Hierbij worden er per cyclus ongeveer 14.000 zuchtjes lucht in de trommel geblazen, waardoor jouw wasgoed altijd blijft bewegen. Op die manier blijft het niet haken, waardoor slijtage van je kleding aanzienlijk minder zal zijn. Door de anti vibratie functie heb je geen last van extra geluid.

Whirlpool Steamcare

Heb je er een hekel aan als je kleding helemaal gekreukt uit de droger komt? Je bent niet de enige en daar heeft Whirlpool iets op bedacht. Bij Steamcare wordt er tijdens het drogen stoom door de trommel geblazen, waardoor jouw kleding weer glad wordt. Sommige kledingstukken hoef je helemaal niet meer zelf te strijken!

Whirlpool 6th Sense Live

Met deze functie kun je je wasdroger van Whirlpool op afstand bedienen. Met je telefoon kun je vanaf iedere locatie bepalen wanneer je droger moet starten. Zo kun je de droger bijvoorbeeld aanzetten als er niemand thuis is of in de daluren van je stroomtarief. Bekijk ook heel gemakkelijk de resttijd indicatie, zodat je altijd op tijd je droger kunt legen.

Whirlpool wasdroger assortiment

1493079

Samsung DV70TA000TE

649,00
Bezig met een zoektocht naar een nieuwe warmtepompdroger? Deze wasdroger van samsung staat misschien binnekort bij jou thuis. Deze warmtepompdroger is beoordeeld door 72 mensen die de droger al thuis hebben staan met een 8.9. De Samsung DV70TA000TE is door...
Waardering 4.45 uit 5
1391326

LG RC80U2AV0Q

699,00
De LG RC80U2AV0Q droger is een hoogwaardig apparaat die je was helemaal droogt! De warmtepompdroger krijgt van 62 consumenten die je voorgingen de score: 9.1. Dit apparaat is een normale warmtepompdroger door het vulgewicht van 8 kg. Daardoor kun je...
Waardering 4.50 uit 5
1485445

Samsung DV80T7220BT

899,00
Zoekende naar een nieuwe droger? Stop maar met zoeken! Deze wasdroger van samsung is dé wasdroger die je zoekt! Tenminste 13 consumenten die je voorgingen beoordelen de warmtepompdroger met een 9.4. Deze warmtepompdroger heeft een laadvermogen van 8 kg en...
Waardering 4.70 uit 5
1669745 1

Siemens WT7U48C1FG

829,00
De Siemens WT7U48C1FG wasdroger is een hoogwaardig model die je was volledig droogt! De warmtepompdroger is beoordeeld door none consumenten die de wasdroger al thuis hebben staan met een none. De droger is geschikt voor een gezin met 1 of...
1389289

AEG T9DENS87

899,00
Waardering 4.60 uit 5
1612218

Bosch WTR88T40NL

749,00
De Bosch WTR88T40NL staat op een voortreffelijke plek binnen onze top 5 door zijn sterke eigenschappen! Bij het opzetten van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de reviews van 5 eerdere kopers. De droger krijgt...
Waardering 4.55 uit 5
1395033

Miele TSJ 663 WP Eco

1.399,00
De Miele TSJ 663 WP Eco belandt, met een heel goed cijfer in onze top 5 beste wasdrogers van 2022. De wasdroger is beoordeeld door 35 experts met een 9.2. Voor dit model moet je wel net iets meer neerleggen...
Waardering 4.55 uit 5
1408442

Zanussi ZP825DCC

449,00
Waardering 4.45 uit 5
1514043

Siemens WT7U4600NL

799,00
De warmtepompdroger van siemens is een uitstekende droger. Ten minste 78 experts beoordelen de wasdroger met een 9.3. De droger heeft een laadvermogen van 8 kg en is geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen. Deze droger maakt...
Waardering 4.65 uit 5
1560382

Veripart VPWD101

449,00
Ben je opzoek naar een wasdroger met genoeg vulgewicht voor gezin met 1 of 2 kinderen? Dan is de Veripart VPWD101 misschien wel wat voor jou. De Veripart VPWD101 ontvangt een 9.2 en komt daardoor op een erg hoge plek...
Waardering 4.60 uit 5
1431553

Miele PDR 300 HP SmartBiz

1.779,00
De Miele PDR 300 HP SmartBiz krijgt een hele goede score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Miele PDR 300 HP SmartBiz uitstekende reviews van de mensen die het model al in huis hebben...
Waardering 4.40 uit 5
1667582 1

Beko DR8533TX01 RapiDry

549,00
De Beko DR8533TX01 RapiDry wasdroger is een hoogwaardig apparaat die je kleding helemaal droogt. Deze warmtepompdroger krijgt van none kopers die je voorgingen de score: none. De wasdroger heeft een laadvermogen van 8 kg en is geschikt voor een gezin...
1590787

AEG T8DENSP84 AbsoluteCare

699,00
De AEG T8DENSP84 AbsoluteCare krijgt een uitstekende score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de AEG T8DENSP84 AbsoluteCare super goede recensies van de mensen die het apparaat al in huis hebben staan. De droger krijgt...
Waardering 4.20 uit 5
1175264

Whirlpool FT M22 82Y EU

585,00
Waardering 4.25 uit 5
1518593

Bosch WTG864C2NL

619,00
Deze condensdroger van bosch beschermt tijdens het drogen je natte wasgoed zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende condensdroger van hoogwaardige kwaliteit. Deze droger is beoordeeld door 15 kopers die je voorgingen met een 9.4. Door het relatief...
Waardering 4.70 uit 5
1637183

Beko DR8534GX0

699,00
Zoek je een nieuwe warmtepompdroger? Wij hebben hem voor je gevonden. Deze droger van beko is dé droger die je zoekt! Bij het maken van onze top 5 beste warmtepompdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van 2...
Waardering 2.90 uit 5
1645357

AEG T7DBTRIPLE SensiDry

699,00
De AEG T7DBTRIPLE SensiDry is een buitengewoon goede warmtepompdroger met interessante eigenschappen! Deze wasdroger krijgt de score: 8.8. De warmtepompdroger is geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen door het laadvermogen van 8 kg. Wasdrogers kunnen stil (64dB of lager),...
Waardering 4.40 uit 5
1637146

Beko DH7533RXW

599,00
De Beko DH7533RXW krijgt een voortreffelijke score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Beko DH7533RXW hele goede recensies van de mensen die het model al thuis hebben staan. Bij het bepalen van onze top...
Waardering 4.40 uit 5
1655445

Whirlpool FFT M11 82 BE

579,00
Opzoek naar een goede droger en heb je geen idee welke je moet kopen? Deze wasdroger van whirlpool is misschien wel de juiste droger voor jou. Tenminste 2 experts beoordelen deze droger met een 8.6. Dit apparaat heeft een gemiddeld...
Waardering 4.30 uit 5
1633930

LG RH80V3AV0N

599,00
Deze droger van LG beschermt tijdens het drogen je kleren zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende droger van hoogwaardige kwaliteit! De wasdroger is beoordeeld door 3 experts met een 8.8. De warmtepompdroger is geschikt voor een gezin...
Waardering 4.40 uit 5
1379494

Siemens WT47W5E7NL

799,00
Waardering 4.55 uit 5
1637167

Beko DH9532GA01 HygieneShiel...

679,00
De Beko DH9532GA01 HygieneShield komt binnen op een uitstekende plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022! Deze warmtepompdroger krijgt het cijfer: 8.5. Deze machine heeft een relatief groot laadvermogen, namelijk een laadvermogen van 9 kg. Dat maakt hem...
Waardering 4.10 uit 5
1663125

Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S

529,00
De Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S heeft veel handige functies waardoor het drogen van je kleren vergemakkelijkt wordt. Ben je opzoek naar een mooie droger? Door zijn prachtige uiterlijk past dit apparaat in bijna elk interieur. De wasdroger krijgt van 3 mensen die...
Waardering 3.85 uit 5
1391906

Siemens WT43N272NL

549,00
Aan het kijken naar een nieuwe condensdroger? Deze wasdroger van siemens staat misschien binnekort jou! Deze condensdroger krijgt de beoordeling: 8.4. Dit toestel is een gemiddelde wasdroger door het laadvermogen van 8 kg. Je kunt de wasdroger gebruiken in een...
Waardering 4.20 uit 5
1456238

ASKO T408HD.W

1.099,00
Zoekende naar een nieuwe warmtepompdroger en heb je geen idee welke je moet kopen? Deze warmtepompdroger van asko is waarschijnlijk de perfecte warmtepompdroger voor jou. Bij het opstellen van onze top 5 beste wasdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar...
Waardering 4.50 uit 5
1391324

LG RC90V9AV3Q

829,00
De LG RC90V9AV3Q krijgt een uitstekende score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de LG RC90V9AV3Q hele goede reviews van de mensen die het apparaat al thuis hebben staan. De wasdroger krijgt de reviewscore: 9.6....
Waardering 4.80 uit 5
1535463

Veripart VPWD301

499,00
Waardering 4.25 uit 5
1485429

Samsung DV80T7220BH

829,00
Bezig met een zoektocht naar een nieuwe warmtepompdroger? Stop maar met zoeken! Deze warmtepompdroger van samsung is dé wasdroger die je zoekt. De warmtepompdroger krijgt van 29 mensen die de warmtepompdroger al thuis hebben staan het cijfer: 9.1. Deze wasdroger...
Waardering 4.55 uit 5
1594904

Haier HD90-A3979 I-Pro Serie...

699,00
Bezig met een zoektocht naar een nieuwe warmtepompdroger? Deze wasdroger van haier staat misschien binnekort jou. Deze droger krijgt de score: 8.2. Dit apparaat heeft een relatief hoog vulgewicht, namelijk een vulgewicht van 9 kg. Dat maakt hem geschikt voor...
Waardering 4.10 uit 5
1386382

Bosch WTG846C0NL

549,00
De Bosch WTG846C0NL belandt, met een fantastisch cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022. Tenminste 328 mensen die de condensdroger al thuis hebben staan beoordelen de wasdroger met een 9.1. Deze condensdroger is geschikt voor een gezin met...
Waardering 4.55 uit 5