Beste Whirlpool wasdroger

Whirlpool heeft als slogan dat zij jouw kleding beschermen en dat nemen ze serieus. Whirpool wasdrogers beschikken over over technieken die jouw was zorgvuldig behandelen en ervoor zorgen dat je kleding langer fris blijft.
Whirlpool wasdroger

Beste Whirlpool wasdroger van 2022

Whirlpool heef verschillende soorten drogers in het assortiment. Als je op zoek gaat naar een Whirlpool wasdroger, zijn er een aantal eigenschappen waar je op moet letten. In de eerste plaats is het aantal kg vulgewicht belangrijk. Dit geeft namelijk aan hoeveel wasgoed je in de droger kwijt kunt, zonder dat je op de droogkwaliteit hoeft in te leveren. Een huishouden van vier personen heeft aan 8 kg vulgewicht vaak genoeg.
Er is een breed assortiment beschikbaar en verschillende wasdrogers van Whirlpool beschikken over leuke extra functies zoals een zelfreinigende condensor, een functie automatisch uitschakelen, veel verschillende droogprogramma’s, een kledingbeschermende trommel, een laag geluidsniveau of uitgestelde start. Ga voor je zoektocht altijd eerst na wat voor jou belangrijk is en wat jouw gebruiksgemak zal vergroten.

Whirlpool warmtepompdrogers

Een warmtepompdroger is een zeer zuinige wadroger die droogt met behulp van een koelmiddel. Bekijk hier de beste Whirlpool warmtepompdroger van 2022!

Whirlpool condensdrogers

Een condensdroger is een snelle wadroger die droogt met behulp van een verwarmingselement. Bekijk hier de beste Whirlpool condensdroger van 2022!

Vind jouw wasdroger voor een klein gezin

Vind een goede wasdroger voor een klein gezin door te kijken naar de beste van 2022 of doe de snelle keuzehulp.

De beste Whirlpool wasdroger

Beste Whirlpool warmtepompdrogers van 2022

Bij een warmtepompdroger wordt je wasgoed gedroogd met lagere temperaturen, waardoor je bespaart op energie. De Whirlpool ftbe m11 heeft bijvoorbeeld energielabel A++. Daarbij is op deze manier drogen ook veel beter voor je kleding. Een warmtepompdroger is vaak ook een stille droger, omdat het proces van verwarmen veel minder geluid maakt.

Je kunt een warmtepompdroger dus gemakkelijk in een kleine of open ruimtes plaatsen. Dit zijn de Whirlpool warmtepompdrogers die als beste uit de test zijn gekomen:

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroger

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroger

Wasdroger keuzehulp

Een warmtepompdroger is erg energiezuinig, maar droogt iets trager. Een condensdroger is niet energiezuinig, maar droogt wel snel. Bij geen voorkeur kies je voor beide opties.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroger ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroger heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroger.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasdroger zijn?

Wasdroger keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroger, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was drogen?

Wasdroger keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdrogers van Nederland. Of bekijk de wasdrogers die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdrogers
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdrogers aan het zoeken...

Beste Whirlpool condensdrogers van 2022

Condensdrogers verbruiken iets meer energie dan warmtepomdrogers, maar daar staat wel tegenover dat je wasgoed vaak sneller droog is. Ook is een Whirlpool droger vaak goedkoper in de aanschaf dan een warmtepompdroger.

Houd er bij een condensdroger rekening mee dat het water kan worden afgevoerd via waterafvoer, waarvoor je een aansluiting nodig hebt of dat het via opvang in reservoir kan worden geregeld. Bij de laatste heb je alleen en stopcontact nodig om je wasdroger aan te sluiten. De beste wasdrogers van Whirlpool vind je hier:

Alles over Whirlpool wasdrogers

In 1911 werd Whirlpool opgericht als bedrijf voor het vervaardigen van wasmachines en drogers. Inmiddels maakt het bedrijf nog vele andere huishoudelijke apparaten, zoals koelkasten, vaatwassers, ovens en kookplaten, maar wasmachines en drogers zijn nog steeds het belangrijkste binnen hun assortiment.
Whirlpool wasdrogers staan erom bekend dat ze een langere levensduur hebben dan de merken AEG, Samsung en Bosch. Ook het gebruiksgemak is bij Whirlpool wasdrogers belangrijk, de intuïtieve bediening zorgt ervoor dat iedereen de wasdroger gemakkelijk kan gebruiken.

Whirlpool wasdroger technologie

Whirlpool is ooit begonnen als een bedrijf dat uitsluitend wasmachines en wasdrogers maakte en vandaag de dag blijven zij zichzelf op dit gebied ontwikkelen. Voor drogers heeft Whirlpool een aantal bijzondere technologieën:

AbsolutCare

Een Whirlpool droger met AbsolutCare bevat een trommel met een speciaal patroon. De gaatjes zijn heel glad, waardoor stoffen er niet achter blijven haken. Dit voorkomt dat er gaten en scheuren in de stof komen. Daarbij kan de trommel ook verschillende kanten op bewegen, waardoor je was niet de hele tijd op dezelfde manier door de trommel beweegt, hierdoor slijt de stof minder snel.

WoolExcellence

Van de merken AEG, Siemens, Miele en Samsung beweert Whirlpool het beste droogprogramma voor wol te hebben. Hiermee kun je ook zonder moeite je wollen trui in de droger stoppen. De wolvezels blijven zacht, waardoor de trui niet zal krimpen of op een andere manier van vorm verandert.

3DRY Technologie

Alle Supreme Care Whirlpool drogers beschikken over een trommel met speciale wasmeenemers . Hierbij worden er per cyclus ongeveer 14.000 zuchtjes lucht in de trommel geblazen, waardoor jouw wasgoed altijd blijft bewegen. Op die manier blijft het niet haken, waardoor slijtage van je kleding aanzienlijk minder zal zijn. Door de anti vibratie functie heb je geen last van extra geluid.

Whirlpool Steamcare

Heb je er een hekel aan als je kleding helemaal gekreukt uit de droger komt? Je bent niet de enige en daar heeft Whirlpool iets op bedacht. Bij Steamcare wordt er tijdens het drogen stoom door de trommel geblazen, waardoor jouw kleding weer glad wordt. Sommige kledingstukken hoef je helemaal niet meer zelf te strijken!

Whirlpool 6th Sense Live

Met deze functie kun je je wasdroger van Whirlpool op afstand bedienen. Met je telefoon kun je vanaf iedere locatie bepalen wanneer je droger moet starten. Zo kun je de droger bijvoorbeeld aanzetten als er niemand thuis is of in de daluren van je stroomtarief. Bekijk ook heel gemakkelijk de resttijd indicatie, zodat je altijd op tijd je droger kunt legen.

Whirlpool wasdroger assortiment

1408442

Zanussi ZP825DCC

449,00
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1379494

Siemens WT47W5E7NL

799,00
Gewaardeerd met 4.55 van 5
1487933

AEG T7DBGO SensiDry

549,00
De AEG T7DBGO SensiDry staat op een voortreffelijke plek in onze top 5 beste drogers van 2022! Deze wasdroger is beoordeeld door 9 consumenten die de droger al thuis hebben staan met een 8.4. Door het redelijk kleine laadvermogen van...
Gewaardeerd met 4.20 van 5
1376698

Haier HD80-B636W

439,00
De Haier HD80-B636W krijgt een super goede score toegerekend. Deze wasdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Haier HD80-B636W geweldige reviews van de mensen die de machine al thuis hebben staan. Bij het maken van onze top...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1675861

Hoover NDPEH9A3TCBEXS-S

699,00
De Hoover NDPEH9A3TCBEXS-S is een hele goede warmtepompdroger met interessante functies. Ten minste 2 kopers die je voorgingen beoordelen deze droger met een 7.4. Deze machine valt onder de categorie: Grote drogers. Dit komt door het vulgewicht van 9 kg. Hierdoor is...
Gewaardeerd met 3.70 van 5
1645355

AEG T8DBE86W

749,00
De AEG T8DBE86W komt binnen op een uitstekende plek in onze top 5 door zijn sterke functies. De wasdroger is beoordeeld door 330 kopers die je voorgingen met een 9.0. Dit model is een gemiddelde droger door het vulgewicht van...
Gewaardeerd met 4.50 van 5
1382404

Zanussi ZDP7200NW

399,00
De Zanussi ZDP7200NW komt binnen op een fantastische plek in onze top 5 beste drogers van 2022! De condensdroger krijgt de score: 8.9. De machine beschikt ondanks zijn lage prijs zelfs over veel verschillende eigenschappen! De droger is geschikt voor...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1645356

AEG T8DEP84ES AbsoluteCare

729,00
De AEG T8DEP84ES AbsoluteCare krijgt een hele hoge score toegerekend. Deze droger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de AEG T8DEP84ES AbsoluteCare uitstekende recensies van de mensen die de machine al thuis hebben staan! Deze wasdroger krijgt van...
Gewaardeerd met 4.50 van 5
1629490

Beko DC7230BX1

349,00
De Beko DC7230BX1 wasdroger is een hoogwaardig apparaat die je kleren grondig droogt. Ongeveer 6 eerdere kopers beoordelen de wasdroger met een 8.6. Mocht je niet te veel willen besteden aan een nieuwe condensdroger? Dit is een droger met heel...
Gewaardeerd met 4.35 van 5
1662101

Beko DC72301BX1

369,00
De droger van beko is een buitengewoon goede wasdroger! Minstens 13 kopers die je voorgingen beoordelen de droger met een 9.1. Het voordeel van deze droger is dat je er ook niet heel veel geld voor kwijt bent. Dit apparaat...
Gewaardeerd met 4.55 van 5
1596875

Samsung DV80T5220TW/S2

799,00
De Samsung DV80T5220TW/S2 komt binnen op een geweldige plek binnen onze top 5 door zijn sterke eigenschappen! Deze warmtepompdroger krijgt het cijfer: none. Deze droger is geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen door het laadvermogen van 8...
1391324

LG RC90V9AV3Q

829,00
De LG RC90V9AV3Q krijgt een uitstekende score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de LG RC90V9AV3Q hele goede reviews van de mensen die het apparaat al thuis hebben staan. De wasdroger krijgt de reviewscore: 9.6....
Gewaardeerd met 4.80 van 5
1685435

AEG T7DBNP612

649,00
De AEG T7DBNP612 staat op een super goede plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022. Bij het produceren van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van none experts. De droger krijgt...
1409420

LG RC80V9AV4Q

749,00
Gewaardeerd met 4.65 van 5
1532000

Siemens WT8HXM50NL

849,00
Gewaardeerd met 4.65 van 5
1645375

AEG T6DB72GP

439,00
De AEG T6DB72GP komt binnen op een hele goede plek binnen onze top 5 beste wasdrogers van 2022. Deze wasdroger krijgt van 161 consumenten die je voorgingen het cijfer: 8.9. Met een prijs van 439.0 kunnen we zeggen dat de...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1456238

ASKO T408HD.W

1.099,00
Zoekende naar een nieuwe warmtepompdroger en heb je geen idee welke je moet kopen? Deze warmtepompdroger van asko is waarschijnlijk de perfecte warmtepompdroger voor jou. Bij het opstellen van onze top 5 beste wasdrogers van 2022 hebben wij gekeken naar...
Gewaardeerd met 4.50 van 5
1594904

Haier HD90-A3979 I-Pro Serie...

699,00
Bezig met een zoektocht naar een nieuwe warmtepompdroger? Deze wasdroger van haier staat misschien binnekort jou. Deze droger krijgt de score: 8.2. Dit apparaat heeft een relatief hoog vulgewicht, namelijk een vulgewicht van 9 kg. Dat maakt hem geschikt voor...
Gewaardeerd met 4.10 van 5
1629763

Beko DS7432PXA

549,00
De Beko DS7432PXA wasdroger is een hoogwaardig model die je was grondig droogt. De droger krijgt het cijfer: 6.4. De droger is geschikt voor een single of stel door het vulgewicht van 7 kg. Een wasdroger kan het volgende geluidsniveau...
Gewaardeerd met 3.20 van 5
1655408

Whirlpool W6 D83WB EE

699,00
De Whirlpool W6 D83WB EE krijgt een hele hoge score toegerekend. Deze warmtepompdroger scoort erg goed op verscheidene onderdelen. Ook krijgt de Whirlpool W6 D83WB EE hele goede reviews van de mensen die het apparaat al thuis hebben staan. De...
Gewaardeerd met 4.60 van 5
1624143

AEG T9DENSP86C FiberPro

849,00
De AEG T9DENSP86C FiberPro belandt, met een super goed cijfer in onze top 5 beste drogers van 2022! Bij het maken van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de reviews van 5 experts. De was...
Gewaardeerd met 4.15 van 5
1391906

Siemens WT43N272NL

549,00
Aan het kijken naar een nieuwe condensdroger? Deze wasdroger van siemens staat misschien binnekort jou! Deze condensdroger krijgt de beoordeling: 8.4. Dit toestel is een gemiddelde wasdroger door het laadvermogen van 8 kg. Je kunt de wasdroger gebruiken in een...
Gewaardeerd met 4.20 van 5
1551302

Samsung DV80T6220LX/S2

899,00
De Samsung DV80T6220LX/S2 staat op een buitengewoon goede plek in onze top 5 door zijn sterke eigenschappen. De warmtepompdroger krijgt van 14 experts de score: 9.6. Dit toestel is een normale droger door het laadvermogen van 8 kg. Daardoor kun...
Gewaardeerd met 4.80 van 5
1633930

LG RH80V3AV0N

599,00
Deze droger van LG beschermt tijdens het drogen je kleren zodat het minder snel slijt. Het is een uitstekende droger van hoogwaardige kwaliteit! De wasdroger is beoordeeld door 3 experts met een 8.8. De warmtepompdroger is geschikt voor een gezin...
Gewaardeerd met 4.40 van 5
1518490

Samsung DV80TA220AE

649,00
De Samsung DV80TA220AE is een droger met heel veel verschillende eigenschappen. Bij het maken van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de cijfers van 153 eerdere kopers. De wasdroger krijgt de reviewscore: 9.3. Door het...
Gewaardeerd met 4.65 van 5
1645370

AEG T7DB84PK

599,00
De AEG T7DB84PK staat op een hele goede plek binnen onze top 5 beste drogers van 2022. Bij het bepalen van onze top 5 beste drogers van 2022 hebben wij gekeken naar de beoordelingen van 81 kopers die je voorgingen....
Gewaardeerd met 4.35 van 5
1637153

Beko DH8733GA0

679,00
De Beko DH8733GA0 warmtepompdroger is een hoogwaardig apparaat die je kleren helemaal droogt! Deze droger krijgt het cijfer: 8.3. Door het gemiddelde laadvermogen van 8 kg is deze droger geschikt voor een gezin met 1 of 2 kinderen. Deze wasdroger...
Gewaardeerd met 4.20 van 5