9.7/10

Miele TWR 860 WP


  

Overzichtelijk

Miele TWR 860 WP

Overzicht

Miele TWR 860 WP

Voordelen

Geen voordelen

Nadelen

Geen nadelen

De Miele TWR 860 WP is een droger met heel veel verschillende features. Deze warmtepompdroger is beoordeeld door 9 consumenten die je voorgingen met een 9.7. Helaas is de wasdroger een stukje duurder dan andere modellen. Voor deze warmtepompdroger betaal je namelijk: 1999.0.

Dit model is een relatief grote wasdroger door het vulgewicht van 9 kg. Je kunt de wasdroger gebruiken in een gezin met 3 of meer kinderen. Het geluidsniveau van een droger wordt ingedeeld in 3 klasses, namelijk: Stil (64dB of lager), Gemiddeld (65 tot 66 dB) en Luid (67 dB of hoger). Van deze warmtepompdroger is het geluidsniveau: 62 dB. Deze machine bezit energielabel A+++.

De Miele TWR 860 WP heeft 13 waarmee je was grondig droog wordt. Er zijn verschillende mogelijkheden om het condens water af te voeren, met deze droger kan het middels: opvang in reservoir, Via waterafvoer.

Alternatieven

Review

Miele TWR 860 WP

Review

Miele TWR 860 WP

Eigenschappen

Energieklasse

A
Slechter dan 55%

Type

Warmtepompdroger
Energiezuinig

Vulgewicht

9 kg
Voor een gezin

Geluidsniveau

62 dB
Extra stille wasdroger

Stoomfunctie

Ja
Weinig kreukels

Bouwkwaliteit

Topklasse
Lange levensduur

De Miele TWR 860 WP beschermt de kwaliteit je wasgoed en maakt het volledig droog.De Miele TWR 860 WP valt onder de categorie ‘warmtepompdorgers’. valt onder de categorie ‘condensdrogers’. |De Miele TWR 860 WP droogt met een verwarmingselement en is daarom een condensdroger. }9 andere gebruikers hebben deze wasdroger de volgende score gegeven: 9.7.

Stroomverbruik

De energieklasse van deze droger is: A+++. De Miele TWR 860 WP verbruikt circa 193 kWh per jaar, wat per jaar 54,04 euro kost. Hiermee bespaar je over de levensduur van de warmtepompdroger plusminus 1070 euro.

Afmetingen droger

De Miele TWR 860 WP heeft de volgende afmetingen: Hij is 59,6 cm breed, 85 cm hoog en 64,3 cm diep. De machine weegt plusminus 60 kg.

Vulgewicht

De Miele TWR 860 WP kan voldoende was goed drogen voor een gezin met 3 of meer kinderen, dit komt door het vulgewicht van 9 kg.

Droog- en bouwkwaliteit droger

De bouwkwaliteit van de droger is: topklasse. De levensduur van de warmtepompdroger wordt bepaald door de bouwkwaliteit, hoe hoger de bouwkwaliteit hoe langer hij mee gaat.

Geluidsniveau Miele TWR 860 WP

De wasdroger heeft een geluidsniveau tijdens het drogen van 62 dB.

Droogprogramma’s droger

De warmtepompdroger beschikt over 13 verschillende droogprogramma’s. Dit zijn de volgende droogprogramma’s: beddengoed, Extra droog, Gemixt, Hygiëne, Jeans, Kastdroog, Katoen, Kort, Koud, Overhemden, Sportkleding, Strijkdroog, Wol.

Condensafvoer

De condensafvoer van het apparaat gebeurt op de volgende manier: opvang in reservoir, Via waterafvoer. |Het model voert het water op de volgende manier af: opvang in reservoir, Via waterafvoer. |Het condens wat vrij komt bij het drogen moet ergens in opgevangen worden. Dit toestel voert het condens op de volgende manier af: opvang in reservoir, Via waterafvoer.

Reiniging condensor wasdroger

Om het gebruiksgemak van de wasdroger te verbeteren heeft deze warmtepompdroger de volgende functionaliteiten: .