Siemens vaatwassers

Vaatwassers van het merk Siemens staan erom bekend dat ze veel extra gemak leveren. De apparaten zorgen niet alleen voor een perfect schone vaat, maar je kan vaak ook rekenen op extra functies als home connect, een programma status indicatie en autoopen dry. Deze maken het voor jou gemakkelijker om het apparaat te bedienen. Voor iedereen die op zoek is naar een vaatwasser van Siemens, hebben we hier alle informatie over de producten verzameld.

Siemens vaatwasser

Beste Siemens vaatwassers van 2022

Ieder jaar brengt Siemens meerder modellen vaatwassers op de markt, waardoor het voor jou als consument al snel lastig kan worden om het juiste model te vinden.

Op deze pagina vind je een overzicht van de inbouw vaatwassers en vrijstaande vaatwassers van het merk Siemens die door ons als beste zijn getest.

Vind een nieuwe vaatwasser

Maak een keuze tussen de een van de beste vaatwassers van 2022 of doe de eenvoudige keuzehulp en vind je nieuwe vaatwasser.

Vind de perfecte vaatwasser

Alle best geteste vaatwassers

Beste vrijstaande vaatwasser van Siemens van 2022

Een vrijstaande vaatwasser is perfect voor een keuken met een flexibele indeling. Je kan het apparaat namelijk overal kwijt, zo lang je maar een water- en energieaansluiting hebt. Het grote voordeel van een vrijstaande vaatwasser is dat je geen keukenkastje met opbergruimte hoeft op te offeren. Ook is het aantal couverts dat je in een vrijstaande vaatwasser kwijt kunt vaak iets hoger.

Weet je wat je wensen zijn? Bekijk dan in de onderstaande lijst de beste vrijstaande vaatwassers van het merk Siemens.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale vaatwasser

Klik en start keuzehulp
Vaatwasser keuzehulp hero
1
2
3
4
Jouw vaatwasser

Soort vaatwasser

Wat voor soort vaatwasser zoek je? Een inbouw vaatwasser, een vrijstaande vaatwasser of een onderbouw vaatwasser?
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Welk soort vaatwasser zoek je?

Geluidsniveau vaatwasser

Een stille vaatwasser maakt weinig geluid bij het wassen van de natte vaat. Staat je vaatwasser vlakbij je woonkamer? Overweeg dan een stille vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe stil moet de vaatwasser zijn?

Prijs vaatwasser

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je vaatwasser ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere vaatwasser heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe duur mag de vaatwasser zijn?

Vaatwasser grootte

Een groot gezin vereist een grotere vaatwasser, en ook een hoger aantal couverts. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een vaatwasser met een kleiner aantal couverts.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Voor hoeveel mensen moet de vaat gedaan worden?

Energieverbruik vaatwasser

Een energiebesparende vaatwasser heeft energielabel A, B of C en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige vaatwasser verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe energiebesparend moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte vaatwassers van Nederland. Of bekijk de vaatwasser die het best bij jou passen.
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Vaatwassers aan het zoeken...

Beste inbouw vaatwasser van Siemens van 2022

Een inbouw vaatwasser van ieder merk is over het algemeen 60 cm breed, zodat het apparaat in iedere standaard keuken past. Bij het zoeken naar een inbouw vaatwasser moet je ook rekening houden met de minimale nishoogte, zodat je zeker weet dat jouw Siemens vaatwasser onder je keukenblad past. De meest voorkomende minimale nishoogte is 81.5 cm, maar er zijn ook aanrechtbladen die hoger of lager zijn. Zorg er dus altijd voor dat je je keuken goed opmeet voordat je aan je zoektocht begint.

Daarbij moet je ook nadenken of je een volledig geïntegreerd of een half geïntegreerd model wil. Bij de tweede optie zit het bedieningspaneel aan de buitenkant van de vaatwasser, waardoor het apparaat wel opvalt in je keuken. Bij een volledig geïntegreerde inbouwvaatwasser zit het frontpaneel van je keuken aan de voorkant, waardoor het apparaat volledig opgaat in het design van je keuken.

Heb je je keuzes kunnen maken? Kijk dan hier naar de beste inbouw vaatwassers van het merk Siemens van 2022!

Informatie over een Siemens vaatwasser

Als je op zoek gaat naar een Siemens vaatwasser, moet je rekening houden met een aantal eigenschappen die voor jou belangrijk kunnen zijn. Denk daarbij aan de energieklasse, de plaatsing van het bestek, het geluidsniveau en de prijs.

Daarnaast zijn er ook nog een aantal specifieke functies die alleen Siemens vaatwassers hebben. Genoeg om over na te denken dus. Om het voor jou iets gemakkelijker te maken om je juiste vaatwasser van Siemens te vinden, bespreken we hier alles wat je over deze apparaten moet weten!

Siemens vaatwasser technologie

Vaatwassers van het merk Siemens zijn uitgerust met hun eigen technologie, die er bijvoorbeeld voor zorgt dat je vaat sneller schoon is, droger uit het apparaat komt en minder energie verbruikt. We hebben hier de belangrijkste technologieën voor je op een rijtje gezet.

Zeolith droogsysteem

Een vaatwasser met een zeolith droogsysteem heeft het meest effectieve droogproces. Op de bodem van het apparaat liggen namelijk korrels, die het vocht omzetten in warmte, waardoor je vaat extra droog wordt. Het is hierbij niet nodig om plastic bakjes zelf nog met een doek na te drogen.

Variospeed plus

Dit is een extra snel programma waarmee je je vuile vaat in een derde van de normale tijd kunt afwassen. De resultaten blijven hetzelfde, je vaat wordt nog steeds even schoon en droog. Deze functie is extra handig voor huishoudens die weinig tijd hebben of waarbij de vaat snel gedaan moet worden.

Home connect

Met home connect kun je je hele huishouden met elkaar verbinden. Via je telefoon krijg je toegang tot alle informatie over je vaatwasser, zoals de temperatuur van het wasprogramma, de resttijdindicatie en welk programma er gedraaid wordt. Het is ook mogelijk om vanaf een andere locatie een automatisch programma af te draaien, zodat je vaatwasser bijvoorbeeld klaar is op het moment dat jij thuis komt.

Autoopen dry

Zit er een vaatwasser met de functie Satellite clean in je winkelwagen? Dan heb je goed gescoord. Deze functie zorgt er namelijk voor dat het water in alle hoeken van de vaatwasser komt, waardoor niet alleen je afwas schoon wordt, maar ook je vaatwasser heerlijk schoon blijft.

Productregistratie

Nadat je vaatwasser alles gewassen heeft, wordt met autoopen dry de deur automatisch geopend. Je vaat kan op een natuurlijke wijze drogen, zonder dat daar extra energie voor nodig is. Je vaat wordt snel en goed droog.

Siemens vaatwassers assortiment

1649039

Miele G 7272 SC Vi

1.549,00
De Miele G 7272 SC Vi belandt op een erg hoge plek. Naast zijn prachtige uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de afwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de consumenten die hem al...
Gewaardeerd met 4.65 van 5
1508763

Siemens SR25ZW11ME

879,00
De Siemens SR25ZW11ME beschermt de vieze vaat en zorgt ervoor dat al jouw vieze servies grondig schoon en droog wordt! Bij het bepalen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Siemens SR25ZW11ME heeft gemiddeld de score:...
Gewaardeerd met 4.75 van 5
1463330

Siemens SN636X00JE

639,00
De Siemens SN636X00JE vaatwasmachine wordt erg hoog beoordeeld door mensen die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De afwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte van zijn...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1626274

Beko DFN05311W

329,00
De Beko DFN05311W afwasmachine maakt al het vieze vaatwerk grondig schoon en droog. De Beko DFN05311W is beoordeeld door 11 mensen met het cijfer: 8.2. Wil je graag jouw vaatwasmachine overal kunnen neerzetten in jou keuken? Dat kan met dit...
Gewaardeerd met 4.10 van 5
1649041

Miele G 7277 SC Vi XXL

1.549,00
De Miele G 7277 SC Vi XXL krijgt een hele hoge beoordeling. Deze vaatwasmachine scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede scores van de consumenten die hem al thuis hebben staan!...
Gewaardeerd met 5.00 van 5
1596754

Siemens SN23EI14CE

799,00
Omdat de Siemens SN23EI14CE erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasmachine in onze top 5! Bij het opzetten van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Siemens SN23EI14CE heeft gemiddeld de score: 9.4...
Gewaardeerd met 4.70 van 5
1390273

AEG FSB52617Z

649,00
De AEG FSB52617Z beschermt alle vieze afwas en zorgt ervoor dat jouw vieze vaatwerk grondig schoon en droog wordt. Het is niet gek dat deze vaatwasmachine in onze top 5 staat, hij is namelijk door Coolblue als beste getest. Over...
Gewaardeerd met 4.30 van 5
1624159

Bosch SMV25AX00E

599,00
De Bosch SMV25AX00E vaatwasmachine wordt erg hoog beoordeeld door mensen die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De afwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte van zijn...
Gewaardeerd met 5.00 van 5
1569621

Whirlpool WI 3010

429,00
De Whirlpool WI 3010 heeft erg sterke functies. De huidige gebruikers van de afwasmachine beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi toestel, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en...
Gewaardeerd met 4.35 van 5
1520644

Siemens SX67ZX01CN

1.299,00
De Siemens SX67ZX01CN krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge rating. Naast alle hoge van de eerdere kopers die de vaatwasser al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Gewaardeerd met 4.80 van 5
1566133

Bosch SMI8ZCS07E

1.249,00
De Bosch SMI8ZCS07E heeft een hele goede score gekregen door zijn sterke eigenschappen. Naast deze sterke kenmerken krijgt de afwasmachine ook erg goede recensies van de consumenten die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede ratings scoort hij...
Gewaardeerd met 4.80 van 5
1635154

Siemens SE63HX41TE

699,00
De Siemens SE63HX41TE afwasmachine wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De vaatwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte van zijn...
Gewaardeerd met 4.20 van 5
1409240

AEG FSB53607Z

699,00
De AEG FSB53607Z heeft een hele goede score gekregen door zijn sterke eigenschappen. Naast deze sterke kenmerken krijgt de vaatwasser ook erg goede ratings van de consumenten die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede scoort hij ook...
Gewaardeerd met 4.10 van 5
1542895

Siemens SN23EC14CE

749,00
De Siemens SN23EC14CE vaatwasmachine wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De vaatwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte van zijn...
Gewaardeerd met 4.70 van 5
1572707

AEG FSE72507P

829,00
De AEG FSE72507P krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge beoordeling. Naast alle hoge scores van de mensen die de afwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Gewaardeerd met 4.20 van 5
1407834

Whirlpool WFC 3C26 P

479,00
De Whirlpool WFC 3C26 P belandt op een erg hoge plek. Naast zijn mooie uiterlijk die een goede kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de afwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de consumenten die hem...
Gewaardeerd met 4.40 van 5
1569453

ATAG DW7114OXB

1.099,00
Opzoek naar een ideale vaatwasser? Stop maar met zoeken! De ATAG DW7114OXB is namelijk de vaatwasmachine die je zoekt! De ATAG DW7114OXB is beoordeeld door 27 consumenten die je voorgingen met de score: 8.7. Het model is een inbouw afwasmachine,...
Gewaardeerd met 4.35 van 5
1470396

Miele G 5272 SC Vi

1.149,00
De Miele G 5272 SC Vi krijgt een hele hoge score. Deze vaatwasmachine scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede scores van de consumenten die hem al thuis hebben staan! De...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1663779

Siemens SL63HX60AE

849,00
De Siemens SL63HX60AE belandt op een erg hoge plek. Naast zijn mooie uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de afwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de consumenten die hem al thuis hebben staan,...
Gewaardeerd met 4.40 van 5
1521111

Bosch SMV8ZCX07N

1.099,00
Opzoek naar een ideale vaatwasmachine? Stop maar met zoeken! De Bosch SMV8ZCX07N is namelijk de afwasmachine die je zoekt! Bij het bepalen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Bosch SMV8ZCX07N heeft gemiddeld de score: 9.2...
Gewaardeerd met 4.60 van 5
1387385

AEG FFB53900ZW

579,00
Opzoek naar een perfecte vaatwasser? Stop maar met zoeken! De AEG FFB53900ZW is namelijk de vaatwasmachine die je zoekt. De AEG FFB53900ZW heeft het cijfer: 9.1 gekregen van tenminste 25 consumenten. Het is mogelijk om deze machine overal neer te...
Gewaardeerd met 4.55 van 5
1569454

ATAG DW8114XT

1.399,00
De ATAG DW8114XT vaatwasser maakt jouw borden en glazen volledig schoon en droog! Deze vaatwasmachine is Coolblue's Keuze! De ATAG DW8114XT is beoordeeld door 17 eerdere kopers met het cijfer: 8.9. Het is mogelijk om dit toestel in te bouwen...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1520642

Siemens SR65ZX23ME

1.039,00
Doordat de Siemens SR65ZX23ME erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasmachine in onze top 5! De Siemens SR65ZX23ME is beoordeeld door 2 consumenten die je voorgingen met het cijfer: 9.6. Het is mogelijk om dit toestel...
Gewaardeerd met 4.80 van 5
1470339

Miele G 5072 SC Vi

949,00
De Miele G 5072 SC Vi heeft een hele goede score gekregen door zijn sterke functies. Naast deze sterke kenmerken krijgt de vaatwasmachine ook erg goede recensies van de eerdere kopers die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze...
Gewaardeerd met 4.55 van 5
1518867

Siemens SR55ZS11ME

999,00
De Siemens SR55ZS11ME vaatwasser wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De vaatwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte van zijn...
Gewaardeerd met 4.00 van 5
1634298

Bosch SGS2ITW04E

529,00
De Bosch SGS2ITW04E krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge rating. Naast alle hoge beoordelingen van de kopers die de vaatwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Gewaardeerd met 3.80 van 5
1567867

Siemens SX65ZX49CE

999,00
De Siemens SX65ZX49CE heeft erg goede functies. De huidige gebruikers van de vaatwasser beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi model, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
Gewaardeerd met 4.70 van 5
1390301

AEG FSE63617P

899,00
Omdat de AEG FSE63617P erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasmachine in onze top 5! Dat deze vaatwasmachine in onze top 5 staat is niet gek. Volgens Coolblue komt hij als beste uit de test. De...
Gewaardeerd met 4.40 van 5
1474424

Miele G 5222 SC CLST

999,00
De Miele G 5222 SC CLST vaatwasser maakt al jouw vieze borden en glazen helemaal schoon en droog! De Miele G 5222 SC CLST heeft de score: 9.4 ontvangen van minstens 22 mensen. Wil je graag de vaatwasser overal kunnen...
Gewaardeerd met 4.70 van 5
1634357

Siemens SE43HS41TE

668,99
Opzoek naar een ideale afwasmachine? Wij hebben hem voor je gevonden. De Siemens SE43HS41TE is namelijk de vaatwasser die je zoekt! De Siemens SE43HS41TE heeft de beoordeling: none gekregen van ongeveer none mensen. Het apparaat kun je in iedere keuken...