Siemens vaatwassers

Vaatwassers van het merk Siemens staan erom bekend dat ze veel extra gemak leveren. De apparaten zorgen niet alleen voor een perfect schone vaat, maar je kan vaak ook rekenen op extra functies als home connect, een programma status indicatie en autoopen dry. Deze maken het voor jou gemakkelijker om het apparaat te bedienen. Voor iedereen die op zoek is naar een vaatwasser van Siemens, hebben we hier alle informatie over de producten verzameld.

Siemens vaatwasser

Beste Siemens vaatwassers van 2023

Ieder jaar brengt Siemens meerder modellen vaatwassers op de markt, waardoor het voor jou als consument al snel lastig kan worden om het juiste model te vinden.

Op deze pagina vind je een overzicht van de inbouw vaatwassers en vrijstaande vaatwassers van het merk Siemens die door ons als beste zijn getest.

Vind een nieuwe vaatwasser

Maak een keuze tussen de een van de beste vaatwassers van 2023 of doe de eenvoudige keuzehulp en vind je nieuwe vaatwasser.

Vind de perfecte vaatwasser

Alle best geteste vaatwassers

Beste vrijstaande vaatwasser van Siemens van 2023

Een vrijstaande vaatwasser is perfect voor een keuken met een flexibele indeling. Je kan het apparaat namelijk overal kwijt, zo lang je maar een water- en energieaansluiting hebt. Het grote voordeel van een vrijstaande vaatwasser is dat je geen keukenkastje met opbergruimte hoeft op te offeren. Ook is het aantal couverts dat je in een vrijstaande vaatwasser kwijt kunt vaak iets hoger.

Weet je wat je wensen zijn? Bekijk dan in de onderstaande lijst de beste vrijstaande vaatwassers van het merk Siemens.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale vaatwasser

Klik en start keuzehulp
Vaatwasser keuzehulp hero
1
2
3
4
Jouw vaatwasser

Soort vaatwasser

Wat voor soort vaatwasser zoek je? Een inbouw vaatwasser, een vrijstaande vaatwasser of een onderbouw vaatwasser?
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Welk soort vaatwasser zoek je?

Geluidsniveau vaatwasser

Een stille vaatwasser maakt weinig geluid bij het wassen van de natte vaat. Staat je vaatwasser vlakbij je woonkamer? Overweeg dan een stille vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe stil moet de vaatwasser zijn?

Prijs vaatwasser

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je vaatwasser ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere vaatwasser heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe duur mag de vaatwasser zijn?

Vaatwasser grootte

Een groot gezin vereist een grotere vaatwasser, en ook een hoger aantal couverts. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een vaatwasser met een kleiner aantal couverts.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Voor hoeveel mensen moet de vaat gedaan worden?

Energieverbruik vaatwasser

Een energiebesparende vaatwasser heeft energielabel A, B of C en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige vaatwasser verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe energiebesparend moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte vaatwassers van Nederland. Of bekijk de vaatwasser die het best bij jou passen.
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Vaatwassers aan het zoeken...

Beste inbouw vaatwasser van Siemens van 2023

Een inbouw vaatwasser van ieder merk is over het algemeen 60 cm breed, zodat het apparaat in iedere standaard keuken past. Bij het zoeken naar een inbouw vaatwasser moet je ook rekening houden met de minimale nishoogte, zodat je zeker weet dat jouw Siemens vaatwasser onder je keukenblad past. De meest voorkomende minimale nishoogte is 81.5 cm, maar er zijn ook aanrechtbladen die hoger of lager zijn. Zorg er dus altijd voor dat je je keuken goed opmeet voordat je aan je zoektocht begint.

Daarbij moet je ook nadenken of je een volledig geïntegreerd of een half geïntegreerd model wil. Bij de tweede optie zit het bedieningspaneel aan de buitenkant van de vaatwasser, waardoor het apparaat wel opvalt in je keuken. Bij een volledig geïntegreerde inbouwvaatwasser zit het frontpaneel van je keuken aan de voorkant, waardoor het apparaat volledig opgaat in het design van je keuken.

Heb je je keuzes kunnen maken? Kijk dan hier naar de beste inbouw vaatwassers van het merk Siemens van 2023!

Informatie over een Siemens vaatwasser

Als je op zoek gaat naar een Siemens vaatwasser, moet je rekening houden met een aantal eigenschappen die voor jou belangrijk kunnen zijn. Denk daarbij aan de energieklasse, de plaatsing van het bestek, het geluidsniveau en de prijs.

Daarnaast zijn er ook nog een aantal specifieke functies die alleen Siemens vaatwassers hebben. Genoeg om over na te denken dus. Om het voor jou iets gemakkelijker te maken om je juiste vaatwasser van Siemens te vinden, bespreken we hier alles wat je over deze apparaten moet weten!

Siemens vaatwasser technologie

Vaatwassers van het merk Siemens zijn uitgerust met hun eigen technologie, die er bijvoorbeeld voor zorgt dat je vaat sneller schoon is, droger uit het apparaat komt en minder energie verbruikt. We hebben hier de belangrijkste technologieën voor je op een rijtje gezet.

Zeolith droogsysteem

Een vaatwasser met een zeolith droogsysteem heeft het meest effectieve droogproces. Op de bodem van het apparaat liggen namelijk korrels, die het vocht omzetten in warmte, waardoor je vaat extra droog wordt. Het is hierbij niet nodig om plastic bakjes zelf nog met een doek na te drogen.

Variospeed plus

Dit is een extra snel programma waarmee je je vuile vaat in een derde van de normale tijd kunt afwassen. De resultaten blijven hetzelfde, je vaat wordt nog steeds even schoon en droog. Deze functie is extra handig voor huishoudens die weinig tijd hebben of waarbij de vaat snel gedaan moet worden.

Home connect

Met home connect kun je je hele huishouden met elkaar verbinden. Via je telefoon krijg je toegang tot alle informatie over je vaatwasser, zoals de temperatuur van het wasprogramma, de resttijdindicatie en welk programma er gedraaid wordt. Het is ook mogelijk om vanaf een andere locatie een automatisch programma af te draaien, zodat je vaatwasser bijvoorbeeld klaar is op het moment dat jij thuis komt.

Autoopen dry

Zit er een vaatwasser met de functie Satellite clean in je winkelwagen? Dan heb je goed gescoord. Deze functie zorgt er namelijk voor dat het water in alle hoeken van de vaatwasser komt, waardoor niet alleen je afwas schoon wordt, maar ook je vaatwasser heerlijk schoon blijft.

Productregistratie

Nadat je vaatwasser alles gewassen heeft, wordt met autoopen dry de deur automatisch geopend. Je vaat kan op een natuurlijke wijze drogen, zonder dat daar extra energie voor nodig is. Je vaat wordt snel en goed droog.

Siemens vaatwassers assortiment

1626274

Beko DFN05311W

329,00
De Beko DFN05311W afwasmachine maakt al het vieze vaatwerk grondig schoon en droog. De Beko DFN05311W is beoordeeld door 11 mensen met het cijfer: 8.2. Wil je graag jouw vaatwasmachine overal kunnen neerzetten in jou keuken? Dat kan met dit...
Waardering 4.10 uit 5
1524301

Bosch SKS62E32EU

429,00
De Bosch SKS62E32EU krijgt een hele hoge score. Deze afwasmachine scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede scores van de consumenten die hem al thuis hebben staan! De Bosch SKS62E32EU heeft...
Waardering 4.35 uit 5
1590502

Siemens SN45YS01CE

1.049,00
De Siemens SN45YS01CE krijgt een hele hoge score. Deze vaatwasser scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede ratings van de mensen die hem al thuis hebben staan. De Siemens SN45YS01CE heeft...
1472052

Miele G 5022 SCU CLST

879,00
Omdat de Miele G 5022 SCU CLST erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de afwasmachine in onze top 5! De Miele G 5022 SCU CLST is beoordeeld door 18 consumenten met het cijfer: 9.3. Het model is...
Waardering 4.65 uit 5
1388372

Whirlpool WSIO 3T223 PE X

599,00
Doordat de Whirlpool WSIO 3T223 PE X erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasser in onze top 5! De Whirlpool WSIO 3T223 PE X heeft het cijfer: 9.1 ontvangen van ten minste 15 mensen. Het toestel...
Waardering 4.55 uit 5
1511568

ETNA VW247M

409,00
De ETNA VW247M belandt op een erg hoge plek. Naast zijn prachtige uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de afwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de mensen die hem al thuis hebben staan,...
Waardering 3.95 uit 5
1470339

Miele G 5072 SC Vi

949,00
De Miele G 5072 SC Vi heeft een hele goede score gekregen door zijn sterke functies. Naast deze sterke kenmerken krijgt de vaatwasmachine ook erg goede recensies van de eerdere kopers die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze...
Waardering 4.55 uit 5
1570526

AEG FSE74608P AirDry

999,00
De AEG FSE74608P AirDry krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge scores van de consumenten die de vaatwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op...
Waardering 4.40 uit 5
1569453

ATAG DW7114OXB

1.099,00
Opzoek naar een ideale vaatwasser? Stop maar met zoeken! De ATAG DW7114OXB is namelijk de vaatwasmachine die je zoekt! De ATAG DW7114OXB is beoordeeld door 27 consumenten die je voorgingen met de score: 8.7. Het model is een inbouw afwasmachine,...
Waardering 4.35 uit 5
1518867

Siemens SR55ZS11ME

999,00
De Siemens SR55ZS11ME vaatwasser wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De vaatwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte van zijn...
Waardering 4.00 uit 5
1470414

Miele G 5690 SC Vi

1.199,00
De Miele G 5690 SC Vi belandt op een erg hoge plek. Naast zijn mooie uiterlijk die een goede kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de vaatwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de mensen die...
Waardering 4.55 uit 5
1390271

AEG FSB52907Z

599,00
De AEG FSB52907Z heeft een hele goede score gekregen door zijn sterke features. Naast deze sterke features krijgt de vaatwasser ook erg goede scores van de mensen die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede ratings scoort hij...
Waardering 4.40 uit 5
1667037

Beko DVN05320X

359,00
De Beko DVN05320X krijgt een hele hoge beoordeling. Deze afwasmachine scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede ratings van de mensen die hem al thuis hebben staan. De Beko DVN05320X is...
Waardering 3.35 uit 5
1521113

Bosch SMV4HAX40N

779,00
De Bosch SMV4HAX40N afwasmachine maakt het vieze servies perfect schoon en droog! Bij het produceren van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De Bosch SMV4HAX40N heeft gemiddeld een: 8.7 gekregen van ongeveer 56 consumenten die de vaatwasser...
Waardering 4.35 uit 5
1674265

Bosch SRS2IKW04E

569,00
De Bosch SRS2IKW04E krijgt een hele hoge beoordeling. Deze vaatwasmachine scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede recensies van de consumenten die hem al thuis hebben staan! De Bosch SRS2IKW04E is...
Waardering 5.00 uit 5
1520641

Siemens SN63EX14AN

899,00
De Siemens SN63EX14AN heeft erg sterke features. De huidige gebruikers van de vaatwasser beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi apparaat, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
Waardering 4.40 uit 5
1646157

Miele G 7161 SC Vi AutoDos

1.449,00
De Miele G 7161 SC Vi AutoDos krijgt een hele hoge rating. Deze vaatwasser scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede scores van de kopers die hem al thuis hebben staan!...
1626509

AEG FFB83816PM

999,00
De AEG FFB83816PM heeft erg goede functies. De huidige gebruikers van de vaatwasser beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi apparaat, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
1658244

ETNA VW549M

599,00
De ETNA VW549M heeft een heel goed cijfer gekregen door zijn sterke eigenschappen. Naast deze sterke functies krijgt de vaatwasser ook erg goede recensies van de kopers die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede ratings scoort hij...
1560709

Bosch SBH6ZCX42E

1.199,00
De Bosch SBH6ZCX42E krijgt een hele hoge beoordeling. Deze vaatwasser scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede recensies van de mensen die hem al thuis hebben staan! De Bosch SBH6ZCX42E heeft...
1588028

Siemens SX65EX56CN

1.149,00
De Siemens SX65EX56CN afwasmachine maakt alle borden en glazen volledig schoon en droog! Bij het maken van onze top 5 maken we gebruik van consumenten cijfers. De Siemens SX65EX56CN heeft gemiddeld een: 8.7 mogen ontvangen van ongeveer 13 kopers die...
Waardering 4.35 uit 5
1630198

Bosch SGV4HAX48E

799,00
De Bosch SGV4HAX48E krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge scores van de consumenten die de vaatwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Waardering 4.00 uit 5
1634357

Siemens SE43HS41TE

668,99
Opzoek naar een ideale afwasmachine? Wij hebben hem voor je gevonden. De Siemens SE43HS41TE is namelijk de vaatwasser die je zoekt! De Siemens SE43HS41TE heeft de beoordeling: none gekregen van ongeveer none mensen. Het apparaat kun je in iedere keuken...
1684299

Hoover HDIN 4S613PS

749,00
De Hoover HDIN 4S613PS belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die een goede kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de afwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de consumenten die hem al...
1570362

AEG FSE83838P ComfortLift Ai...

1.299,00
Opzoek naar een ideale vaatwasser? Stop maar met zoeken! De AEG FSE83838P ComfortLift AirDry is namelijk de vaatwasmachine die je zoekt. Bij het produceren van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De AEG FSE83838P ComfortLift AirDry heeft...
1542895

Siemens SN23EC14CE

749,00
De Siemens SN23EC14CE vaatwasmachine wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De vaatwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte van zijn...
Waardering 4.70 uit 5
1677468

Hoover HDIN 2L360PB

599,00
Zoek je een passende vaatwasmachine en weet je niet helemaal welke je moet kopen? De Hoover HDIN 2L360PB is misschien wel de juiste afwasmachine voor jou! Bij het bepalen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De...
Waardering 1.00 uit 5
1534356

Bosch SMH6ZCX42E

1.099,00
De Bosch SMH6ZCX42E beschermt jouw vieze vaatwerk en zorgt ervoor dat al het vieze servies grondig schoon en droog wordt! De Bosch SMH6ZCX42E heeft het cijfer: none ontvangen van ongeveer none consumenten. Wil je graag jouw vaatwasmachine inbouwen in de...
1524263

Siemens SK26E222EU

429,00
De Siemens SK26E222EU beschermt al het servies en zorgt ervoor dat jouw afwas grondig schoon en droog wordt. De Siemens SK26E222EU is beoordeeld door 19 kopers die je voorgingen met de beoordeling: 8.7. Het model is een vrijstaande vaatwasser, hierdoor...
Waardering 4.35 uit 5
1388371

Whirlpool WKIC 3C26

499,00
Zoek je een goede afwasmachine en weet je nog niet welke je moet kiezen? De Whirlpool WKIC 3C26 is waarschijnlijk de juiste afwasmachine voor jou! Bij het maken van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De Whirlpool...
Waardering 4.35 uit 5