ATAG vaatwassers

ATAG is een van origine Nederlands merk dat een goede reputatie heeft op het gebied van inbouw keukenapparatuur. Wanneer je voor een vaatwasser van ATAG kiest, weet je dus dat je kwaliteit in huis haalt. Op deze pagina hebben we alle wetenswaardigheden over ATAG vaatwassers voor je verzameld.

ATAG vaatwasser

Beste ATAG vaatwassers van 2024

Vaatwassers van ATAG zijn beschikbaar in verschillende formaten. Of je nu op zoek bent naar een vaatwasser van 60 of 45 cm breed, er is altijd wel een passende vaatwasser voor jouw keuken. Bij ATAG heb je een grote kans dat je een vaatwasser met een stille werking zal vinden, dit is een goede keuze wanneer je een kleine of open keuken hebt. ATAG heeft op dit moment alleen inbouw vaatwassers in hun assortiment. 

We hebben alle ATAG vaatwassers met elkaar vergeleken, om uit te zoeken wat de beste zijn van 2024. We hebben deze vaatwassers getest op onder andere: bouwkwaliteit, gebruiksgemak, levensduur en veel meer. De beste ATAG vaatwassers van 2024 hebben wij hieronder opgesomd!

Vind een nieuwe vaatwasser

Maak een keuze tussen de een van de beste vaatwassers van 2024 of doe de eenvoudige keuzehulp en vind je nieuwe vaatwasser.

Vind de perfecte vaatwasser

Alle best geteste vaatwassers

Informatie over een ATAG vaatwasser

Over het algemeen hebben vaatwassers van ATAG een laag energieverbruik, zonder daarbij op de optimale prestaties te bezuinigen. Daarbij vind je bij ATAG ook gemakkelijk een stille vaatwasser, omdat alle modellen een geluidsniveau onder de 45 dB hebben.

Ook van binnen zijn de vaatwassers van ATAG perfect. Er is een mogelijkheid om de wasrekken en lades aan te passen aan de vaat die je hebt en voor elke indeling optimale prestaties te leveren. Door de LED binnenverlichting kan je goed zien hoe de binnenkant van je vaatwasser eruit ziet, zodat je nooit meer een vlekje mist.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale vaatwasser

Klik en start keuzehulp
Vaatwasser keuzehulp hero
1
2
3
4
Jouw vaatwasser

Vaatwasser keuzehulp

Wat voor soort vaatwasser zoek je? Een inbouw vaatwasser, een vrijstaande vaatwasser of een onderbouw vaatwasser?
Terug
1
2
3
4
Terug

Welk soort vaatwasser zoek je?

Geluidsniveau vaatwasser

Een stille vaatwasser maakt weinig geluid bij het wassen van de natte vaat. Staat je vaatwasser vlakbij je woonkamer? Overweeg dan een stille vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser grootte

Een groot gezin vereist een grotere vaatwasser, en ook een hoger aantal couverts. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een vaatwasser met een kleiner aantal couverts.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen moet de vaat gedaan worden?

Energieverbruik vaatwasser

Een energiebesparende vaatwasser heeft energielabel A, B of C en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige vaatwasser verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte vaatwassers van Nederland. Of bekijk de vaatwasser die het best bij jou passen.
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Vaatwassers aan het zoeken...

ATAG vaatwasser technologie

ATAG producten hebben een goede reputatie als het aankomt op de technologie de zie gebruiken. Lees hier welke technologie je van een vaatwasser mag verwachten.

Uitgestelde starttijd

Sommige energie aanbieders bieden een lager tarief aan als je buiten de spitsuren energie verbruikt. Het kan dan handig zijn om je vaatwasser ‘s nachts aan te zetten. Met een flexibele start hoef jij niet je bed uit om de vaatwasser aan te zetten, je stelt gewoon in op welk moment het wasprogramma moet beginnen.

Flexibele indeling

Je vaat heeft natuurlijk altijd verschillende afmetingen, waardoor niet altijd alles in de originele opstelling in het apparaat past. Bij een ATAG vaatwasser met flexibele indeling kan je de indeling van je vaatwasser gemakkelijk aanpassen, waardoor je altijd al je vaat kwijt kunt.

LED verlichting

Je hebt er misschien nog nooit zo over nagedacht, maar bij een vaatwasser zonder binnenverlichting kan je niet zien of je vaat echt schoon is. Vaatwassers van ATAG hebben led binnenverlichting, waardoor je je vaat goed kunt bekijken. Maak je geen zorgen, de led verlichting heeft een laag energieverbruik.

ECO programma

Vaatwassers van ATAG zijn al zuinig, maar met het eco programma bespaar je nog meer op je energie- en waterverbruik. Je vaat wordt net zo schoon als bij een regulier programma, het duurt alleen iets langer.