Inventum vaatwassers

Als je op zoek bent naar een zuinige vaatwasser, zal je al snel uit komen bij een model van Inventum. Dit merk staat er namelijk om bekend dat hun vaatwassers veel minder water verbruiken dan die van de concurrentie. Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over vaatwassers van het merk Inventum.

Inventum vaatwasser

Beste Inventum vaatwassers van 2024

Ben je op zoek naar de beste Inventum vaatwasser van 2024? Dan ben je hier aan het juiste adres! Hieronder hebben wij namelijk de beste Inventum vaatwassers uit 2024 voor je opgesomd. Inventum heeft momenteel alleen maar vrijstaande vaatwassers in hun assortiment, en dus geen inbouw vaatwassers. Voor een vrijstaande vaatwasser hoef je geen keukenkastje op te offeren, waardoor je minder opbergruimte kwijtraakt. Houd er wel altijd rekening mee dat de eigenschappen op het gebied van couverts, geluidsniveau en uiterlijk iets anders zijn dan bij inbouw vaatwassers. Een vrijstaande vaatwasser heeft over het algemeen ruimte voor de vuile vaat van 12 couverts, wat iets meer is dan de gemiddelde inbouw vaatwasser

Qua geluidsniveau moet je er rekening mee houden dat een vrijstaande vaatwasser niet wordt omringd door keukenkastjes of andere apparaten, waardoor het geluid minder gedempt wordt. Een vaatwasser met een geluidsniveau van 47 dB kan nog best luidruchtig zijn. Tot slot moet je er rekening mee houden dat een volledig geïntegreerde vaatwasser opgaat in het design van je keuken, terwijl een vrijstaand model helemaal op zichzelf staat. Bekijk hieronder de beste Inventum vaatwassers van 2024!

Vind een nieuwe vaatwasser

Maak een keuze tussen de een van de beste vaatwassers van 2024 of doe de eenvoudige keuzehulp en vind je nieuwe vaatwasser.

Vind de perfecte vaatwasser

Alle best geteste vaatwassers

Informatie over een Inventum vaatwasser

Inventum vaatwassers hebben alles waar je naar op zoek bent, of dat nu een zeer laag geluidsniveau of een laag waterverbruik is. Het geluidsniveau ligt namelijk vaak onder de 41 dB, terwijl alles tussen 44 dB en 47 dB als stil wordt gezien. Daarbij verbruikt een vaatwasser van Inventum ongeveer 9 liter water per wasbeurt, wat ver beneden het gemiddelde van andere vaatwassers ligt.

Ook het energieverbruik van de vaatwassers is laag, de meeste vaatwassers van Inventum hebben een energieklasse D label. Het merk Iventum is dus perfect als je op zoek bent naar een stille vaatwasser die ook nog eens zuinig is.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale vaatwasser

Klik en start keuzehulp
Vaatwasser keuzehulp hero
1
2
3
4
Jouw vaatwasser

Vaatwasser keuzehulp

Wat voor soort vaatwasser zoek je? Een inbouw vaatwasser, een vrijstaande vaatwasser of een onderbouw vaatwasser?
Terug
1
2
3
4
Terug

Welk soort vaatwasser zoek je?

Geluidsniveau vaatwasser

Een stille vaatwasser maakt weinig geluid bij het wassen van de natte vaat. Staat je vaatwasser vlakbij je woonkamer? Overweeg dan een stille vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser grootte

Een groot gezin vereist een grotere vaatwasser, en ook een hoger aantal couverts. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een vaatwasser met een kleiner aantal couverts.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen moet de vaat gedaan worden?

Energieverbruik vaatwasser

Een energiebesparende vaatwasser heeft energielabel A, B of C en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige vaatwasser verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte vaatwassers van Nederland. Of bekijk de vaatwasser die het best bij jou passen.
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Vaatwassers aan het zoeken...

Inventum vaatwasser technologie

De vaatwassers van Inventum hebben verschillende eigenschappen die het gebruiksgemak vergroten en voor een extra schone vaat zorgen. Bekijk hier welke technologie jij belangrijk vindt.

Optie halve belading

Voor huishoudens die vaak weinig afwas hebben, is de optie halve belading perfect. Zodra je deze instelt, wordt het wasprogramma korter, zodat je niet onnodig veel water en elektriciteit verspilt. Zo kan je de vaatwasser altijd gebruiken, ook als je weinig afwas hebt.

Uitgestelde start

Met een uitgestelde start kun je zelf bepalen wanneer de vaatwasser met het wasprogramma begint. Dat kan een paar uur later zijn, als jij al op je werk bent, waardoor je vaat schoon is op het moment dat je thuis komt. De meeste mensen gebruiken deze functie om de vaatwasser te laten draaien op een moment dat ze zelf niet thuis zijn, zodat ze geen last hebben van het geluid.

Verstelbare bovenkorf

Een verstelbare bovenkorf maakt het gemakkelijker om vaat van verschillende afmetingen in de vaatwasser te plaatsen. Zo hoef je nooit meer die ene grote pan apart af te wassen of bij het kopen van servies te letten op de afmetingen.

Eco stand

Ondanks dat Iventum vaatwassers van zichzelf al heel zuinig zijn, hebben ze ook nog een eco stand. Deze duurt over het algemeen wat langer dan een regulier programma, maar er wordt wel veel minder water en energie verbruikt.