Beko vaatwassers

Beko vaatwassers worden door de consumentenbond regelmatig uitgeroepen als beste vaatwasser. Een Beko afwasmachine is dus een goede aanschaf voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbaar apparaat voor een schappelijke prijs. Alleen nog niet iedereen is bekend met het merk en daarom hebben we op deze pagina de belangrijkste informatie voor je uiteen gezet.

Beko vaatwasser

Beste Beko vaatwassers van 2024

Het assortiment van Beko is heel uitgebreid. Daarom is het belangrijk dat je bij aanschaf altijd let op een aantal eigenschappen, zoals het aantal couverts. Voor een klein huishouden is een inhoud van 10 couverts genoeg, terwijl grote huishoudens tot wel 14 couverts nodig hebben om alle vieze vaat schoon te krijgen.

Denk ook na over de locatie van de besteklade. Als deze aan de bovenkant zit, hoef je tijdens het uitruimen minder te bukken en bij een bestekkorf kan je het bestek gemakkelijker terug leggen.Wil je weten of Beko een geschikte vaatwasser voor jou in het assortiment heeft? Bekijk dan hier onder de lijstjes met beste vaatwassers per type.

Vind een nieuwe vaatwasser

Maak een keuze tussen de een van de beste vaatwassers van 2024 of doe de eenvoudige keuzehulp en vind je nieuwe vaatwasser.

Vind de perfecte vaatwasser

Alle best geteste vaatwassers

Beste vrijstaande vaatwasser van Beko van 2024

Een vrijstaande vaatwasser is erg handig als je geen opbergruimte in je keukenkastjes wil opofferen. Daarbij is de volledige grootte van het apparaat iets uitgebreider, waardoor je meer vuile vaat in het apparaat kwijt kunt. Daarbij staan vrijstaande modellen er ook om bekend dat ze goedkoper zijn dan inbouw vaatwassers, waardoor je niet alleen ruimte, maar ook geld kunt besparen.

Klinkt dat je goed in de oren? Bekijk dan hier de beste vrijstaande vaatwassers van Beko van 2024.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale vaatwasser

Klik en start keuzehulp
Vaatwasser keuzehulp hero
1
2
3
4
Jouw vaatwasser

Vaatwasser keuzehulp

Wat voor soort vaatwasser zoek je? Een inbouw vaatwasser, een vrijstaande vaatwasser of een onderbouw vaatwasser?
Terug
1
2
3
4
Terug

Welk soort vaatwasser zoek je?

Geluidsniveau vaatwasser

Een stille vaatwasser maakt weinig geluid bij het wassen van de natte vaat. Staat je vaatwasser vlakbij je woonkamer? Overweeg dan een stille vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser grootte

Een groot gezin vereist een grotere vaatwasser, en ook een hoger aantal couverts. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een vaatwasser met een kleiner aantal couverts.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen moet de vaat gedaan worden?

Energieverbruik vaatwasser

Een energiebesparende vaatwasser heeft energielabel A, B of C en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige vaatwasser verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte vaatwassers van Nederland. Of bekijk de vaatwasser die het best bij jou passen.
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Vaatwassers aan het zoeken...

Beste inbouw vaatwasser van Beko van 2024

Bij inbouw vaatwassers heb je de keuze tussen een volledig ingebouwd model en een half ingebouwd model waarbij het bedieningspaneel aan de buitenkant zit. Het voordeel van de laatste optie is dat je de resttijdindicatie kan zien op de ingebouwd display. Als het bedieningspaneel aan de binnenkant zit, wordt er met een Beko ledspot een rood lampje op de vloer onder de vaatwasser geprojecteerd. Zo lang dit lampje brandt, weet je dat het wasprogramma nog draait.

Houdt bij het aanschaffen van een inbouw vaatwasser altijd rekening met de minimale nishoogte, zo weet je zeker dat je nieuwe aanwinst ook echt in je keuken zal passen. Kijk hier wat de beste inbouw vaatwassers van Beko zijn!

Informatie over een Beko vaatwasser

Vaatwassers van Beko zijn energiezuinig en ze staan erom bekend dat het geluidsniveau stil is. Waar ze voornamelijk om bekend staan, zijn de speciale filters, die veel minder vaak vervangen moeten worden dan bij andere vaatwassers. Deze techniek noemt Beko de EverClean-filters.

Het Turkse merk bestaat al sinds 1955 en is inmiddels actief in meer dan 100 landen. Volgens experts heeft het merk zijn populariteit te danken aan het feit dat de apparaten gemakkelijk te gebruiken zijn en een lange levensduur hebben. Klinkt goed toch?

Beko vaatwasser technologie

Ondanks dat Beko vaatwassers relatief goedkoop zijn, kan je er toch op rekenen dat er een aantal functies zijn die het gebruiksgemak vergroten. Dit zijn de belangrijkste functies die de meeste Beko vaatwassers hebben.

Verstelbare bovenkorf

Bij het koken gebruik je natuurlijk vaat van verschillende grootte en niet altijd alles past in de vaatwasser. Het is dan handig als je een verstelbare bovenkorf hebt, zodat je deze aan kunt passen aan de vieze vaat die je hebt. Grote pannen en grote potten kunnen zo gemakkelijk toch meegewassen worden, waardoor je ze niet alsnog met de hand hoeft te wassen.

Startuitstel

Deze functie is erg handig als je niet wil dat de vaatwasser aan staat als je thuis bent. Je kan gewoon een tijd instellen waarop het wasprogramma begint met draaien. Zo kan je er bijvoorbeeld voor zorgen dat alle vaat schoon is op het moment dat jij thuis komt, zodat alles niet te lang schoon in de vaatwasser blijft staan.

Halve belading

Kleinere huishoudens hebben natuurlijk veel minder afwas en daar kan het voorkomen dat zij de vaatwasser niet volledig kunnen vullen. Met een programma halve belading wordt er minder water en energie verbruikt om alles schoon te krijgen, zodat je verbruik niet onnodig hoog is.

EverClean filters

Bij iedere vaatwasser moet je de filter regelmatig schoonmaken of vervangen. Beko staat erom bekend dat hun filters langer schoon blijven dan die van de concurrentie, waardoor je zelf minder vaak de filter handmatig moet schoonmaken.