Miele vaatwassers

Miele vaatwassers staan erom bekend dat ze van goede kwaliteit zijn en een hele lange levensduur hebben. Als jij op zoek bent naar een goede investering, is het dus verstandig om eens naar het aanbod vaatwassers van Miele te kijken. Op deze pagina vind je alles dat je over Miele vaatwassers moet weten.

Miele vaatwasser

Beste Miele vaatwassers van 2024

Je kan bij Miele terecht voor een onderbouw vaatwasser, inbouw vaatwassers of een integreerbare vaatwasser. Het maakt dus niet uit wat voor keuken je hebt, er is altijd een Miele die erin past.

Op deze pagina vind je per categorie een overzicht van de beste vaatwassers per type, waardoor je alle informatie hebt om de juiste keuze te maken.

Vind een nieuwe vaatwasser

Maak een keuze tussen de een van de beste vaatwassers van 2024 of doe de eenvoudige keuzehulp en vind je nieuwe vaatwasser.

Vind de perfecte vaatwasser

Alle best geteste vaatwassers

Beste vrijstaande vaatwasser van Miele van 2024

Vrijstaande vaatwassers nemen meer ruimte in in je keuken, maar ze hebben het voordeel dat je geen keukenkastje hoeft op te offeren. Je houdt dus meer ruimte over voor je spullen. Daarbij kan een vrijstaande vaatwasser ook gemakkelijk in een andere ruimte worden geplaatst, zoals de bijkeuken. Zo houdt je juist meer ruimte in de keuken over.

De beste vrijstaande vaatwassers van Miele vind je in de onderstaande lijst.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale vaatwasser

Klik en start keuzehulp
Vaatwasser keuzehulp hero
1
2
3
4
Jouw vaatwasser

Vaatwasser keuzehulp

Wat voor soort vaatwasser zoek je? Een inbouw vaatwasser, een vrijstaande vaatwasser of een onderbouw vaatwasser?
Terug
1
2
3
4
Terug

Welk soort vaatwasser zoek je?

Geluidsniveau vaatwasser

Een stille vaatwasser maakt weinig geluid bij het wassen van de natte vaat. Staat je vaatwasser vlakbij je woonkamer? Overweeg dan een stille vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser grootte

Een groot gezin vereist een grotere vaatwasser, en ook een hoger aantal couverts. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een vaatwasser met een kleiner aantal couverts.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen moet de vaat gedaan worden?

Energieverbruik vaatwasser

Een energiebesparende vaatwasser heeft energielabel A, B of C en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige vaatwasser verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte vaatwassers van Nederland. Of bekijk de vaatwasser die het best bij jou passen.
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Vaatwassers aan het zoeken...

Beste inbouw vaatwasser van Miele van 2024

Een Miele inbouw vaatwasser gaat helemaal op in het design van je keuken. Bij een volledig geïntegreerde vaatwasser zit de deur op deur en zie je helemaal niks van het apparaat, waardoor hij bijna niet opvalt. Wanneer je van Miele een half geïntegreerde vaatwasser aanschaft, zie je alleen het bedieningspaneel aan de buitenkant zitten. Een onderbouw vaatwasser van Miele is volledig zichtbaar in je keuken, maar door het mooie design van Miele is dat vaak helemaal geen probleem. De meeste Miele inbouw vaatwasser zijn 60 cm breed, waardoor ze gemakkelijk in iedere standaard keuken passen.

Het maakt niet uit of je volledig geïntegreerde vaatwassers zoekt of niet, er is altijd een Miele afwasmachine die bij je past. Dit zijn de beste Miele inbouw vaatwassers van 2024.

Informatie over een Miele vaatwasser

Bij Miele staat het gebruiksgemak voorop. Wanneer je een Miele vaatwasser aanschaft, weet je dus zeker dat er een aantal functies op zitten die ervoor zorgen dat je meer mogelijkheden hebt of minder handelingen hoeft te verrichten.

Daarbij staan alle producten van Miele erom bekend dat ze een lange levensduur hebben. De investering die je maakt is dus levenslang, waardoor deze zichzelf gemakkelijk terug verdient.

Miele vaatwasser technologie

Als je een Miele vaatwasser aanschaft, mag je er op rekenen dat deze is voorzien van de nieuwste technologie. Hier hebben we voor je op een rijtje gezet welke technologie dat kan zijn.

Eco programma

Een Miele vaatwasser is altijd een energiezuinige vaatwasser. Zelfs de reguliere programma’s verbruiken veel minder water en stroom dan de vaatwassers van concurrenten. Het eco-programma zorgt met nog minder dan 9 liter voor een perfect schone vaat, wat minder is dan wanneer je alles met de hand afwast.

Uitgestelde start

Is je integreerbare vaatwasser voorzien van de functie uitgestelde start? Dan heb je de bewezen Miele kwaliteit in huis gehaald. Deze functie zorgt er namelijk voor dat je zelf kunt bepalen op welk moment het spoelprogramma gaat beginnen. Je kunt er zo voor zorgen dat het programma precies klaar is als jij thuis komt. De resttijd indicatie wordt altijd aangegeven op het bedieningspaneel of via een lichtje op de grond, waardoor je altijd weet hoe lang het wasprogramma nog zal duren.

Halve belading

Je hebt niet altijd even veel afwas, maar ook niet altijd de tijd om al je afwas op te sparen. Miele heeft daarvoor de functie halve belading, zodat je ook als je weinig afwas hebt, toch een wasprogramma kunt draaien. De vaatwasser zal minder water en energie verbruiken om je vaat schoon te krijgen.

Flexline

Wist je dat Miele de eerste vaatwasser was met een besteklade? Voor hen is de plaatsing bestek altijd al een belangrijk punt geweest. In de afgelopen jaren heeft Miele zijn techniek op dit gebied geperfectioneerd en uitgebreid met een verstelbare bovenkorf. Het maakt niet uit hoe veel en wat voor soort afwas je hebt, je kan het in een Miele vaatwasser altijd kwijt

SensorDry

Bij deze manier van drogen wordt er zo min mogelijk energie gebruikt. Daarvoor zit in de vaatwasser een thermometer die de temperatuur binnen en buiten de vaatwasser opmeet, waardoor je vaat maar tot op een bepaalde hoogte door de vaatwasser wordt gedroogd. De rest wordt gedroogd aan de buitenlucht, wat veel minder energie kost en voor een stralend schone vaat zorgt. Op deze manier zullen zelfs plastic borden streeploos drogen.

Geïntegreerde Powerdisk

Miele vaatwassers zijn de enige met de geïntegreerde Powerdisk technologie, waarbij de vaatwasser automatisch het afwasmiddel doseert. Op basis van de hoeveelheid vaat, bepaalt de vaatwasser zelf hoe veel er nodig is en op welk moment het moet worden losgelaten.

Knock2Open

Een volledig geïntegreerde vaatwasser van Miele met Knock2Open is bijna magisch. Zodra je twee keer op het frontpaneel klopt, gaat de vaatwasser automatisch open. Erg handig als je vieze handen hebt of als je je handen vol hebt. Door de speciale luchtcirculatie is je aanrechtblad beschermd tegen het vocht dat vrij komt zodra de vaatwasser open gaat. Zo gaat je keuken extra lang mee.