Miele vaatwassers

Miele vaatwassers staan erom bekend dat ze van goede kwaliteit zijn en een hele lange levensduur hebben. Als jij op zoek bent naar een goede investering, is het dus verstandig om eens naar het aanbod vaatwassers van Miele te kijken. Op deze pagina vind je alles dat je over Miele vaatwassers moet weten.

Miele vaatwasser

Beste Miele vaatwassers van 2023

Je kan bij Miele terecht voor een onderbouw vaatwasser, inbouw vaatwassers of een integreerbare vaatwasser. Het maakt dus niet uit wat voor keuken je hebt, er is altijd een Miele die erin past.

Op deze pagina vind je per categorie een overzicht van de beste vaatwassers per type, waardoor je alle informatie hebt om de juiste keuze te maken.

Vind een nieuwe vaatwasser

Maak een keuze tussen de een van de beste vaatwassers van 2023 of doe de eenvoudige keuzehulp en vind je nieuwe vaatwasser.

Vind de perfecte vaatwasser

Alle best geteste vaatwassers

Beste vrijstaande vaatwasser van Miele van 2023

Vrijstaande vaatwassers nemen meer ruimte in in je keuken, maar ze hebben het voordeel dat je geen keukenkastje hoeft op te offeren. Je houdt dus meer ruimte over voor je spullen. Daarbij kan een vrijstaande vaatwasser ook gemakkelijk in een andere ruimte worden geplaatst, zoals de bijkeuken. Zo houdt je juist meer ruimte in de keuken over.

De beste vrijstaande vaatwassers van Miele vind je in de onderstaande lijst.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale vaatwasser

Klik en start keuzehulp
Vaatwasser keuzehulp hero
1
2
3
4
Jouw vaatwasser

Soort vaatwasser

Wat voor soort vaatwasser zoek je? Een inbouw vaatwasser, een vrijstaande vaatwasser of een onderbouw vaatwasser?
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Welk soort vaatwasser zoek je?

Geluidsniveau vaatwasser

Een stille vaatwasser maakt weinig geluid bij het wassen van de natte vaat. Staat je vaatwasser vlakbij je woonkamer? Overweeg dan een stille vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe stil moet de vaatwasser zijn?

Prijs vaatwasser

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je vaatwasser ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere vaatwasser heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe duur mag de vaatwasser zijn?

Vaatwasser grootte

Een groot gezin vereist een grotere vaatwasser, en ook een hoger aantal couverts. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een vaatwasser met een kleiner aantal couverts.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Voor hoeveel mensen moet de vaat gedaan worden?

Energieverbruik vaatwasser

Een energiebesparende vaatwasser heeft energielabel A, B of C en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige vaatwasser verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe energiebesparend moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte vaatwassers van Nederland. Of bekijk de vaatwasser die het best bij jou passen.
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Vaatwassers aan het zoeken...

Beste inbouw vaatwasser van Miele van 2023

Een Miele inbouw vaatwasser gaat helemaal op in het design van je keuken. Bij een volledig geïntegreerde vaatwasser zit de deur op deur en zie je helemaal niks van het apparaat, waardoor hij bijna niet opvalt. Wanneer je van Miele een half geïntegreerde vaatwasser aanschaft, zie je alleen het bedieningspaneel aan de buitenkant zitten. Een onderbouw vaatwasser van Miele is volledig zichtbaar in je keuken, maar door het mooie design van Miele is dat vaak helemaal geen probleem. De meeste Miele inbouw vaatwasser zijn 60 cm breed, waardoor ze gemakkelijk in iedere standaard keuken passen.

Het maakt niet uit of je volledig geïntegreerde vaatwassers zoekt of niet, er is altijd een Miele afwasmachine die bij je past. Dit zijn de beste Miele inbouw vaatwassers van 2023.

Informatie over een Miele vaatwasser

Bij Miele staat het gebruiksgemak voorop. Wanneer je een Miele vaatwasser aanschaft, weet je dus zeker dat er een aantal functies op zitten die ervoor zorgen dat je meer mogelijkheden hebt of minder handelingen hoeft te verrichten.

Daarbij staan alle producten van Miele erom bekend dat ze een lange levensduur hebben. De investering die je maakt is dus levenslang, waardoor deze zichzelf gemakkelijk terug verdient.

Miele vaatwasser technologie

Als je een Miele vaatwasser aanschaft, mag je er op rekenen dat deze is voorzien van de nieuwste technologie. Hier hebben we voor je op een rijtje gezet welke technologie dat kan zijn.

Eco programma

Een Miele vaatwasser is altijd een energiezuinige vaatwasser. Zelfs de reguliere programma’s verbruiken veel minder water en stroom dan de vaatwassers van concurrenten. Het eco-programma zorgt met nog minder dan 9 liter voor een perfect schone vaat, wat minder is dan wanneer je alles met de hand afwast.

Uitgestelde start

Is je integreerbare vaatwasser voorzien van de functie uitgestelde start? Dan heb je de bewezen Miele kwaliteit in huis gehaald. Deze functie zorgt er namelijk voor dat je zelf kunt bepalen op welk moment het spoelprogramma gaat beginnen. Je kunt er zo voor zorgen dat het programma precies klaar is als jij thuis komt. De resttijd indicatie wordt altijd aangegeven op het bedieningspaneel of via een lichtje op de grond, waardoor je altijd weet hoe lang het wasprogramma nog zal duren.

Halve belading

Je hebt niet altijd even veel afwas, maar ook niet altijd de tijd om al je afwas op te sparen. Miele heeft daarvoor de functie halve belading, zodat je ook als je weinig afwas hebt, toch een wasprogramma kunt draaien. De vaatwasser zal minder water en energie verbruiken om je vaat schoon te krijgen.

Flexline

Wist je dat Miele de eerste vaatwasser was met een besteklade? Voor hen is de plaatsing bestek altijd al een belangrijk punt geweest. In de afgelopen jaren heeft Miele zijn techniek op dit gebied geperfectioneerd en uitgebreid met een verstelbare bovenkorf. Het maakt niet uit hoe veel en wat voor soort afwas je hebt, je kan het in een Miele vaatwasser altijd kwijt

SensorDry

Bij deze manier van drogen wordt er zo min mogelijk energie gebruikt. Daarvoor zit in de vaatwasser een thermometer die de temperatuur binnen en buiten de vaatwasser opmeet, waardoor je vaat maar tot op een bepaalde hoogte door de vaatwasser wordt gedroogd. De rest wordt gedroogd aan de buitenlucht, wat veel minder energie kost en voor een stralend schone vaat zorgt. Op deze manier zullen zelfs plastic borden streeploos drogen.

Geïntegreerde Powerdisk

Miele vaatwassers zijn de enige met de geïntegreerde Powerdisk technologie, waarbij de vaatwasser automatisch het afwasmiddel doseert. Op basis van de hoeveelheid vaat, bepaalt de vaatwasser zelf hoe veel er nodig is en op welk moment het moet worden losgelaten.

Knock2Open

Een volledig geïntegreerde vaatwasser van Miele met Knock2Open is bijna magisch. Zodra je twee keer op het frontpaneel klopt, gaat de vaatwasser automatisch open. Erg handig als je vieze handen hebt of als je je handen vol hebt. Door de speciale luchtcirculatie is je aanrechtblad beschermd tegen het vocht dat vrij komt zodra de vaatwasser open gaat. Zo gaat je keuken extra lang mee.

Miele vaatwassers assortiment

1524320

Bosch SBV4HAX40N

849,00
De Bosch SBV4HAX40N krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge van de mensen die de afwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de belangrijkste...
Waardering 4.40 uit 5
1541651

ATAG DW7114XB

1.049,00
De ATAG DW7114XB belandt op een erg hoge plek. Naast zijn prachtige uiterlijk die een goede kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de vaatwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de mensen die hem al thuis...
Waardering 4.50 uit 5
1570549

AEG FSE73727P AirDry

899,00
Omdat de AEG FSE73727P AirDry erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de afwasmachine in onze top 5! Het is niet gek dat deze vaatwasmachine in onze top 5 staat, hij is namelijk door Coolblue als beste getest....
Waardering 4.15 uit 5
1470446

Miele G 5077 SC Vi XXL

1.099,00
De Miele G 5077 SC Vi XXL vaatwasmachine wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De vaatwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed...
Waardering 4.40 uit 5
1673889

Beko BDFN26430A HygieneShiel...

469,00
Waardering 4.00 uit 5
1609124

Bosch SPV4EKX60E

849,00
De Bosch SPV4EKX60E belandt op een erg hoge plek. Naast zijn prachtige uiterlijk die een goede kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de vaatwasser van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de consumenten die hem al thuis...
Waardering 4.25 uit 5
1630185

Bosch SGV4HBX40E

829,00
De Bosch SGV4HBX40E afwasmachine maakt al jouw borden en glazen helemaal schoon en droog. De Bosch SGV4HBX40E is beoordeeld door 3 consumenten die je voorgingen met de beoordeling: 8.5. Het is mogelijk om dit model in te bouwen in jouw...
Waardering 4.25 uit 5
1677476

Hoover HDIN 4D620PB

699,00
De Hoover HDIN 4D620PB krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge rating. Naast alle hoge ratings van de mensen die de vaatwasser al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op...
1570362

AEG FSE83838P ComfortLift Ai...

1.299,00
Opzoek naar een ideale vaatwasser? Stop maar met zoeken! De AEG FSE83838P ComfortLift AirDry is namelijk de vaatwasmachine die je zoekt. Bij het produceren van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De AEG FSE83838P ComfortLift AirDry heeft...
1673822

Siemens SE23HI42TE

649,00
De Siemens SE23HI42TE afwasmachine maakt het servies volledig schoon en droog. De Siemens SE23HI42TE heeft de beoordeling: 9.7 ontvangen van tenminste 3 consumenten. De machine is een vrijstaande vaatwasser, hierdoor kun je hem overal in jouw keuken neerzetten. Dit model...
Waardering 4.85 uit 5
1653838

Beko BDFN26430X

449,00
De Beko BDFN26430X heeft erg sterke features. De huidige gebruikers van de afwasmachine beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi toestel, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
Waardering 4.55 uit 5
1518867

Siemens SR55ZS11ME

999,00
De Siemens SR55ZS11ME vaatwasser wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De vaatwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte van zijn...
Waardering 4.00 uit 5
1463330

Siemens SN636X00JE

639,00
De Siemens SN636X00JE vaatwasmachine wordt erg hoog beoordeeld door mensen die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De afwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte van zijn...
Waardering 4.45 uit 5
1630174

Bosch SGV4HCX48E

899,00
De Bosch SGV4HCX48E belandt op een erg hoge plek. Naast zijn mooie uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de afwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de kopers die hem al thuis hebben staan,...
Waardering 4.60 uit 5
1470414

Miele G 5690 SC Vi

1.199,00
De Miele G 5690 SC Vi belandt op een erg hoge plek. Naast zijn mooie uiterlijk die een goede kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de vaatwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de mensen die...
Waardering 4.55 uit 5
1649041

Miele G 7277 SC Vi XXL

1.549,00
De Miele G 7277 SC Vi XXL krijgt een hele hoge beoordeling. Deze vaatwasmachine scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede scores van de consumenten die hem al thuis hebben staan!...
Waardering 5.00 uit 5
1520641

Siemens SN63EX14AN

899,00
De Siemens SN63EX14AN heeft erg sterke features. De huidige gebruikers van de vaatwasser beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi apparaat, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
Waardering 4.40 uit 5
1511559

ETNA VW249M

409,00
De ETNA VW249M heeft erg sterke functies. De huidige gebruikers van de vaatwasser beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi model, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
Waardering 4.00 uit 5
1542855

Siemens SN25ZI00CE

879,00
Omdat de Siemens SN25ZI00CE erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasser in onze top 5! De Siemens SN25ZI00CE is beoordeeld door 7 eerdere kopers met de reviewscore: 9.5. Het apparaat is een vrijstaande vaatwasmachine. Dit toestel...
Waardering 4.75 uit 5
1390273

AEG FSB52617Z

649,00
De AEG FSB52617Z beschermt alle vieze afwas en zorgt ervoor dat jouw vieze vaatwerk grondig schoon en droog wordt. Het is niet gek dat deze vaatwasmachine in onze top 5 staat, hij is namelijk door Coolblue als beste getest. Over...
Waardering 4.30 uit 5
1370452

AEG FFB53600ZW

549,00
De AEG FFB53600ZW heeft erg sterke eigenschappen. De huidige gebruikers van de vaatwasser beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi apparaat, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
Waardering 4.45 uit 5
1511610

ETNA VW339M

549,00
De ETNA VW339M belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die veel kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de afwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de mensen die hem al thuis hebben...
Waardering 4.15 uit 5
1409240

AEG FSB53607Z

699,00
De AEG FSB53607Z heeft een hele goede score gekregen door zijn sterke eigenschappen. Naast deze sterke kenmerken krijgt de vaatwasser ook erg goede ratings van de consumenten die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede scoort hij ook...
Waardering 4.10 uit 5
1607832

Miele G 7110 SC BRWS AutoDos

1.099,00
De Miele G 7110 SC BRWS AutoDos krijgt een hele hoge score. Deze vaatwasser scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede beoordelingen van de kopers die hem al thuis hebben staan!...
Waardering 4.60 uit 5
1646157

Miele G 7161 SC Vi AutoDos

1.449,00
De Miele G 7161 SC Vi AutoDos krijgt een hele hoge rating. Deze vaatwasser scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede scores van de kopers die hem al thuis hebben staan!...
1537423

Bosch SMS6ZCW08E

979,00
Zoek je een nieuwe vaatwasmachine en weet je nog niet welke je moet kopen? De Bosch SMS6ZCW08E is misschien wel de juiste afwasmachine voor jou! Bij het opstellen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Bosch...
Waardering 5.00 uit 5
1475690

Miele G 5022 SCi CLST

929,00
De Miele G 5022 SCi CLST vaatwasser wordt erg hoog beoordeeld door mensen die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De afwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten...
Waardering 4.45 uit 5
1490724

Siemens SN63HX26TN

679,00
De Siemens SN63HX26TN heeft een heel goed cijfer gekregen door zijn sterke features. Naast deze sterke features krijgt de vaatwasser ook erg goede ratings van de consumenten die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede beoordelingen scoort hij...
1525504

Siemens SN63HX60AE

799,00
De Siemens SN63HX60AE krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge beoordeling. Naast alle hoge ratings van de mensen die de vaatwasser al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Waardering 4.30 uit 5