Miele vaatwassers

Miele vaatwassers staan erom bekend dat ze van goede kwaliteit zijn en een hele lange levensduur hebben. Als jij op zoek bent naar een goede investering, is het dus verstandig om eens naar het aanbod vaatwassers van Miele te kijken. Op deze pagina vind je alles dat je over Miele vaatwassers moet weten.

Miele vaatwasser

Beste Miele vaatwassers van 2022

Je kan bij Miele terecht voor een onderbouw vaatwasser, inbouw vaatwassers of een integreerbare vaatwasser. Het maakt dus niet uit wat voor keuken je hebt, er is altijd een Miele die erin past.

Op deze pagina vind je per categorie een overzicht van de beste vaatwassers per type, waardoor je alle informatie hebt om de juiste keuze te maken.

Vind een nieuwe vaatwasser

Maak een keuze tussen de een van de beste vaatwassers van 2022 of doe de eenvoudige keuzehulp en vind je nieuwe vaatwasser.

Vind de perfecte vaatwasser

Alle best geteste vaatwassers

Beste vrijstaande vaatwasser van Miele van 2022

Vrijstaande vaatwassers nemen meer ruimte in in je keuken, maar ze hebben het voordeel dat je geen keukenkastje hoeft op te offeren. Je houdt dus meer ruimte over voor je spullen. Daarbij kan een vrijstaande vaatwasser ook gemakkelijk in een andere ruimte worden geplaatst, zoals de bijkeuken. Zo houdt je juist meer ruimte in de keuken over.

De beste vrijstaande vaatwassers van Miele vind je in de onderstaande lijst.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale vaatwasser

Klik en start keuzehulp
Vaatwasser keuzehulp hero
1
2
3
4
Jouw vaatwasser

Soort vaatwasser

Wat voor soort vaatwasser zoek je? Een inbouw vaatwasser, een vrijstaande vaatwasser of een onderbouw vaatwasser?
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Welk soort vaatwasser zoek je?

Geluidsniveau vaatwasser

Een stille vaatwasser maakt weinig geluid bij het wassen van de natte vaat. Staat je vaatwasser vlakbij je woonkamer? Overweeg dan een stille vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe stil moet de vaatwasser zijn?

Prijs vaatwasser

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je vaatwasser ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere vaatwasser heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe duur mag de vaatwasser zijn?

Vaatwasser grootte

Een groot gezin vereist een grotere vaatwasser, en ook een hoger aantal couverts. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een vaatwasser met een kleiner aantal couverts.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Voor hoeveel mensen moet de vaat gedaan worden?

Energieverbruik vaatwasser

Een energiebesparende vaatwasser heeft energielabel A, B of C en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige vaatwasser verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe energiebesparend moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte vaatwassers van Nederland. Of bekijk de vaatwasser die het best bij jou passen.
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Vaatwassers aan het zoeken...

Beste inbouw vaatwasser van Miele van 2022

Een Miele inbouw vaatwasser gaat helemaal op in het design van je keuken. Bij een volledig geïntegreerde vaatwasser zit de deur op deur en zie je helemaal niks van het apparaat, waardoor hij bijna niet opvalt. Wanneer je van Miele een half geïntegreerde vaatwasser aanschaft, zie je alleen het bedieningspaneel aan de buitenkant zitten. Een onderbouw vaatwasser van Miele is volledig zichtbaar in je keuken, maar door het mooie design van Miele is dat vaak helemaal geen probleem. De meeste Miele inbouw vaatwasser zijn 60 cm breed, waardoor ze gemakkelijk in iedere standaard keuken passen.

Het maakt niet uit of je volledig geïntegreerde vaatwassers zoekt of niet, er is altijd een Miele afwasmachine die bij je past. Dit zijn de beste Miele inbouw vaatwassers van 2022.

Informatie over een Miele vaatwasser

Bij Miele staat het gebruiksgemak voorop. Wanneer je een Miele vaatwasser aanschaft, weet je dus zeker dat er een aantal functies op zitten die ervoor zorgen dat je meer mogelijkheden hebt of minder handelingen hoeft te verrichten.

Daarbij staan alle producten van Miele erom bekend dat ze een lange levensduur hebben. De investering die je maakt is dus levenslang, waardoor deze zichzelf gemakkelijk terug verdient.

Miele vaatwasser technologie

Als je een Miele vaatwasser aanschaft, mag je er op rekenen dat deze is voorzien van de nieuwste technologie. Hier hebben we voor je op een rijtje gezet welke technologie dat kan zijn.

Eco programma

Een Miele vaatwasser is altijd een energiezuinige vaatwasser. Zelfs de reguliere programma’s verbruiken veel minder water en stroom dan de vaatwassers van concurrenten. Het eco-programma zorgt met nog minder dan 9 liter voor een perfect schone vaat, wat minder is dan wanneer je alles met de hand afwast.

Uitgestelde start

Is je integreerbare vaatwasser voorzien van de functie uitgestelde start? Dan heb je de bewezen Miele kwaliteit in huis gehaald. Deze functie zorgt er namelijk voor dat je zelf kunt bepalen op welk moment het spoelprogramma gaat beginnen. Je kunt er zo voor zorgen dat het programma precies klaar is als jij thuis komt. De resttijd indicatie wordt altijd aangegeven op het bedieningspaneel of via een lichtje op de grond, waardoor je altijd weet hoe lang het wasprogramma nog zal duren.

Halve belading

Je hebt niet altijd even veel afwas, maar ook niet altijd de tijd om al je afwas op te sparen. Miele heeft daarvoor de functie halve belading, zodat je ook als je weinig afwas hebt, toch een wasprogramma kunt draaien. De vaatwasser zal minder water en energie verbruiken om je vaat schoon te krijgen.

Flexline

Wist je dat Miele de eerste vaatwasser was met een besteklade? Voor hen is de plaatsing bestek altijd al een belangrijk punt geweest. In de afgelopen jaren heeft Miele zijn techniek op dit gebied geperfectioneerd en uitgebreid met een verstelbare bovenkorf. Het maakt niet uit hoe veel en wat voor soort afwas je hebt, je kan het in een Miele vaatwasser altijd kwijt

SensorDry

Bij deze manier van drogen wordt er zo min mogelijk energie gebruikt. Daarvoor zit in de vaatwasser een thermometer die de temperatuur binnen en buiten de vaatwasser opmeet, waardoor je vaat maar tot op een bepaalde hoogte door de vaatwasser wordt gedroogd. De rest wordt gedroogd aan de buitenlucht, wat veel minder energie kost en voor een stralend schone vaat zorgt. Op deze manier zullen zelfs plastic borden streeploos drogen.

Geïntegreerde Powerdisk

Miele vaatwassers zijn de enige met de geïntegreerde Powerdisk technologie, waarbij de vaatwasser automatisch het afwasmiddel doseert. Op basis van de hoeveelheid vaat, bepaalt de vaatwasser zelf hoe veel er nodig is en op welk moment het moet worden losgelaten.

Knock2Open

Een volledig geïntegreerde vaatwasser van Miele met Knock2Open is bijna magisch. Zodra je twee keer op het frontpaneel klopt, gaat de vaatwasser automatisch open. Erg handig als je vieze handen hebt of als je je handen vol hebt. Door de speciale luchtcirculatie is je aanrechtblad beschermd tegen het vocht dat vrij komt zodra de vaatwasser open gaat. Zo gaat je keuken extra lang mee.

Miele vaatwassers assortiment

1673889

Beko BDFN26430A HygieneShiel...

469,00
Opzoek naar een geschikte vaatwasser? Stop maar met zoeken! De Beko BDFN26430A HygieneShield is namelijk de vaatwasser die je zoekt. De Beko BDFN26430A HygieneShield is beoordeeld door 4 mensen met de beoordeling: 8.0. Het is mogelijk om dit apparaat overal...
1524320

Bosch SBV4HAX40N

849,00
De Bosch SBV4HAX40N krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge van de mensen die de afwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de belangrijkste...
Gewaardeerd met 4.40 van 5
1630198

Bosch SGV4HAX48E

799,00
De Bosch SGV4HAX48E krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge scores van de consumenten die de vaatwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Gewaardeerd met 4.00 van 5
1635588

Bosch SGI2ITS33E

639,00
De Bosch SGI2ITS33E heeft een heel goed cijfer gekregen door zijn sterke features. Naast deze sterke kenmerken krijgt de afwasmachine ook erg goede beoordelingen van de kopers die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede recensies scoort hij...
Gewaardeerd met 3.20 van 5
1490724

Siemens SN63HX26TN

679,00
De Siemens SN63HX26TN heeft een heel goed cijfer gekregen door zijn sterke features. Naast deze sterke features krijgt de vaatwasser ook erg goede ratings van de consumenten die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede beoordelingen scoort hij...
1370862

Whirlpool OWFC 3C26 X

529,00
De Whirlpool OWFC 3C26 X heeft een hele goede score gekregen door zijn sterke features. Naast deze sterke kenmerken krijgt de afwasmachine ook erg goede van de eerdere kopers die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede ratings...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1538802

Siemens SK26E822EU

429,00
De Siemens SK26E822EU heeft een heel goed cijfer gekregen door zijn sterke functies. Naast deze sterke functies krijgt de afwasmachine ook erg goede beoordelingen van de kopers die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede scoort hij ook...
Gewaardeerd met 4.40 van 5
1626509

AEG FFB83816PM

999,00
De AEG FFB83816PM heeft erg goede functies. De huidige gebruikers van de vaatwasser beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi apparaat, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
1500978

Whirlpool WBC 3C34 P X

579,00
Zoek je een passende vaatwasmachine en weet je niet helemaal welke je moet kopen? De Whirlpool WBC 3C34 P X is misschien wel de juiste vaatwasmachine voor jou. De Whirlpool WBC 3C34 P X is beoordeeld door 46 eerdere kopers...
Gewaardeerd met 4.45 van 5
1596754

Siemens SN23EI14CE

799,00
Omdat de Siemens SN23EI14CE erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasmachine in onze top 5! Bij het opzetten van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Siemens SN23EI14CE heeft gemiddeld de score: 9.4...
Gewaardeerd met 4.70 van 5
1521109

Bosch SBV6ZCX42N

1.049,00
De Bosch SBV6ZCX42N krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge van de eerdere kopers die de vaatwasser al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Gewaardeerd met 4.85 van 5
1524301

Bosch SKS62E32EU

429,00
De Bosch SKS62E32EU krijgt een hele hoge score. Deze afwasmachine scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede scores van de consumenten die hem al thuis hebben staan! De Bosch SKS62E32EU heeft...
Gewaardeerd met 4.35 van 5
1633830

Bosch SMI6ECS57E

999,00
De Bosch SMI6ECS57E vaatwasser wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De afwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte van zijn...
Gewaardeerd met 4.60 van 5
1470339

Miele G 5072 SC Vi

949,00
De Miele G 5072 SC Vi heeft een hele goede score gekregen door zijn sterke functies. Naast deze sterke kenmerken krijgt de vaatwasmachine ook erg goede recensies van de eerdere kopers die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze...
Gewaardeerd met 4.55 van 5
1521769

Siemens SX95EX56CE

1.199,00
De Siemens SX95EX56CE heeft een hele goede score gekregen door zijn sterke kenmerken. Naast deze sterke kenmerken krijgt de vaatwasser ook erg goede scores van de kopers die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede beoordelingen scoort hij...
Gewaardeerd met 5.00 van 5
1521756

Siemens SN65ZX49CE

999,00
De Siemens SN65ZX49CE heeft een heel goed cijfer gekregen door zijn sterke functies. Naast deze sterke features krijgt de vaatwasser ook erg goede beoordelingen van de mensen die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede ratings scoort hij...
Gewaardeerd met 4.65 van 5
1656294

Beko DFN26220X2

439,00
De Beko DFN26220X2 krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge rating. Naast alle hoge van de mensen die de afwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de belangrijkste...
Gewaardeerd met 4.55 van 5
1390273

AEG FSB52617Z

649,00
De AEG FSB52617Z beschermt alle vieze afwas en zorgt ervoor dat jouw vieze vaatwerk grondig schoon en droog wordt. Het is niet gek dat deze vaatwasmachine in onze top 5 staat, hij is namelijk door Coolblue als beste getest. Over...
Gewaardeerd met 4.30 van 5
1607832

Miele G 7110 SC BRWS AutoDos

1.099,00
De Miele G 7110 SC BRWS AutoDos krijgt een hele hoge score. Deze vaatwasser scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede beoordelingen van de kopers die hem al thuis hebben staan!...
Gewaardeerd met 4.60 van 5
1570362

AEG FSE83838P ComfortLift Ai...

1.299,00
Opzoek naar een ideale vaatwasser? Stop maar met zoeken! De AEG FSE83838P ComfortLift AirDry is namelijk de vaatwasmachine die je zoekt. Bij het produceren van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De AEG FSE83838P ComfortLift AirDry heeft...
1520641

Siemens SN63EX14AN

899,00
De Siemens SN63EX14AN heeft erg sterke features. De huidige gebruikers van de vaatwasser beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi apparaat, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
Gewaardeerd met 4.40 van 5
1493564

Bosch SMV4HTX24N

629,00
Opzoek naar een ideale vaatwasmachine? Stop maar met zoeken! De Bosch SMV4HTX24N is namelijk de afwasmachine die je zoekt! Bij het bepalen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Bosch SMV4HTX24N heeft gemiddeld de reviewscore: 8.6...
Gewaardeerd met 4.30 van 5
1630185

Bosch SGV4HBX40E

829,00
De Bosch SGV4HBX40E afwasmachine maakt al jouw borden en glazen helemaal schoon en droog. De Bosch SGV4HBX40E is beoordeeld door 3 consumenten die je voorgingen met de beoordeling: 8.5. Het is mogelijk om dit model in te bouwen in jouw...
Gewaardeerd met 4.25 van 5
1634285

Bosch SGS2HTI79E

559,00
De Bosch SGS2HTI79E belandt op een erg hoge plek. Naast zijn prachtige uiterlijk die een goede kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de vaatwasser van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de eerdere kopers die hem al...
Gewaardeerd met 4.60 van 5
1690427

Beko DIN26410

369,00
Gewaardeerd met 4.20 van 5
1501046

Whirlpool WIO 3T141 PES

749,00
Doordat de Whirlpool WIO 3T141 PES erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasmachine in onze top 5! De Whirlpool WIO 3T141 PES is beoordeeld door 106 eerdere kopers met de reviewscore: 8.6. Het model past in...
Gewaardeerd met 4.30 van 5
1684299

Hoover HDIN 4S613PS

749,00
De Hoover HDIN 4S613PS belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die een goede kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de afwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de consumenten die hem al...
1658244

ETNA VW549M

599,00
De ETNA VW549M heeft een heel goed cijfer gekregen door zijn sterke eigenschappen. Naast deze sterke functies krijgt de vaatwasser ook erg goede recensies van de kopers die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede ratings scoort hij...
1647824

Beko DIN28426

449,00
Gewaardeerd met 4.30 van 5