Miele vaatwassers

Miele vaatwassers staan erom bekend dat ze van goede kwaliteit zijn en een hele lange levensduur hebben. Als jij op zoek bent naar een goede investering, is het dus verstandig om eens naar het aanbod vaatwassers van Miele te kijken. Op deze pagina vind je alles dat je over Miele vaatwassers moet weten.

Miele vaatwasser

Beste Miele vaatwassers van 2022

Je kan bij Miele terecht voor een onderbouw vaatwasser, inbouw vaatwassers of een integreerbare vaatwasser. Het maakt dus niet uit wat voor keuken je hebt, er is altijd een Miele die erin past.

Op deze pagina vind je per categorie een overzicht van de beste vaatwassers per type, waardoor je alle informatie hebt om de juiste keuze te maken.

Vind een nieuwe vaatwasser

Maak een keuze tussen de een van de beste vaatwassers van 2022 of doe de eenvoudige keuzehulp en vind je nieuwe vaatwasser.

Vind de perfecte vaatwasser

Alle best geteste vaatwassers

Beste vrijstaande vaatwasser van Miele van 2022

Vrijstaande vaatwassers nemen meer ruimte in in je keuken, maar ze hebben het voordeel dat je geen keukenkastje hoeft op te offeren. Je houdt dus meer ruimte over voor je spullen. Daarbij kan een vrijstaande vaatwasser ook gemakkelijk in een andere ruimte worden geplaatst, zoals de bijkeuken. Zo houdt je juist meer ruimte in de keuken over.

De beste vrijstaande vaatwassers van Miele vind je in de onderstaande lijst.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale vaatwasser

Klik en start keuzehulp
Vaatwasser keuzehulp hero
1
2
3
4
Jouw vaatwasser

Soort vaatwasser

Wat voor soort vaatwasser zoek je? Een inbouw vaatwasser, een vrijstaande vaatwasser of een onderbouw vaatwasser?
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Welk soort vaatwasser zoek je?

Geluidsniveau vaatwasser

Een stille vaatwasser maakt weinig geluid bij het wassen van de natte vaat. Staat je vaatwasser vlakbij je woonkamer? Overweeg dan een stille vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe stil moet de vaatwasser zijn?

Prijs vaatwasser

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je vaatwasser ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere vaatwasser heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe duur mag de vaatwasser zijn?

Vaatwasser grootte

Een groot gezin vereist een grotere vaatwasser, en ook een hoger aantal couverts. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een vaatwasser met een kleiner aantal couverts.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Voor hoeveel mensen moet de vaat gedaan worden?

Energieverbruik vaatwasser

Een energiebesparende vaatwasser heeft energielabel A, B of C en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige vaatwasser verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe energiebesparend moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte vaatwassers van Nederland. Of bekijk de vaatwasser die het best bij jou passen.
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Vaatwassers aan het zoeken...

Beste inbouw vaatwasser van Miele van 2022

Een Miele inbouw vaatwasser gaat helemaal op in het design van je keuken. Bij een volledig geïntegreerde vaatwasser zit de deur op deur en zie je helemaal niks van het apparaat, waardoor hij bijna niet opvalt. Wanneer je van Miele een half geïntegreerde vaatwasser aanschaft, zie je alleen het bedieningspaneel aan de buitenkant zitten. Een onderbouw vaatwasser van Miele is volledig zichtbaar in je keuken, maar door het mooie design van Miele is dat vaak helemaal geen probleem. De meeste Miele inbouw vaatwasser zijn 60 cm breed, waardoor ze gemakkelijk in iedere standaard keuken passen.

Het maakt niet uit of je volledig geïntegreerde vaatwassers zoekt of niet, er is altijd een Miele afwasmachine die bij je past. Dit zijn de beste Miele inbouw vaatwassers van 2022.

Informatie over een Miele vaatwasser

Bij Miele staat het gebruiksgemak voorop. Wanneer je een Miele vaatwasser aanschaft, weet je dus zeker dat er een aantal functies op zitten die ervoor zorgen dat je meer mogelijkheden hebt of minder handelingen hoeft te verrichten.

Daarbij staan alle producten van Miele erom bekend dat ze een lange levensduur hebben. De investering die je maakt is dus levenslang, waardoor deze zichzelf gemakkelijk terug verdient.

Miele vaatwasser technologie

Als je een Miele vaatwasser aanschaft, mag je er op rekenen dat deze is voorzien van de nieuwste technologie. Hier hebben we voor je op een rijtje gezet welke technologie dat kan zijn.

Eco programma

Een Miele vaatwasser is altijd een energiezuinige vaatwasser. Zelfs de reguliere programma’s verbruiken veel minder water en stroom dan de vaatwassers van concurrenten. Het eco-programma zorgt met nog minder dan 9 liter voor een perfect schone vaat, wat minder is dan wanneer je alles met de hand afwast.

Uitgestelde start

Is je integreerbare vaatwasser voorzien van de functie uitgestelde start? Dan heb je de bewezen Miele kwaliteit in huis gehaald. Deze functie zorgt er namelijk voor dat je zelf kunt bepalen op welk moment het spoelprogramma gaat beginnen. Je kunt er zo voor zorgen dat het programma precies klaar is als jij thuis komt. De resttijd indicatie wordt altijd aangegeven op het bedieningspaneel of via een lichtje op de grond, waardoor je altijd weet hoe lang het wasprogramma nog zal duren.

Halve belading

Je hebt niet altijd even veel afwas, maar ook niet altijd de tijd om al je afwas op te sparen. Miele heeft daarvoor de functie halve belading, zodat je ook als je weinig afwas hebt, toch een wasprogramma kunt draaien. De vaatwasser zal minder water en energie verbruiken om je vaat schoon te krijgen.

Flexline

Wist je dat Miele de eerste vaatwasser was met een besteklade? Voor hen is de plaatsing bestek altijd al een belangrijk punt geweest. In de afgelopen jaren heeft Miele zijn techniek op dit gebied geperfectioneerd en uitgebreid met een verstelbare bovenkorf. Het maakt niet uit hoe veel en wat voor soort afwas je hebt, je kan het in een Miele vaatwasser altijd kwijt

SensorDry

Bij deze manier van drogen wordt er zo min mogelijk energie gebruikt. Daarvoor zit in de vaatwasser een thermometer die de temperatuur binnen en buiten de vaatwasser opmeet, waardoor je vaat maar tot op een bepaalde hoogte door de vaatwasser wordt gedroogd. De rest wordt gedroogd aan de buitenlucht, wat veel minder energie kost en voor een stralend schone vaat zorgt. Op deze manier zullen zelfs plastic borden streeploos drogen.

Geïntegreerde Powerdisk

Miele vaatwassers zijn de enige met de geïntegreerde Powerdisk technologie, waarbij de vaatwasser automatisch het afwasmiddel doseert. Op basis van de hoeveelheid vaat, bepaalt de vaatwasser zelf hoe veel er nodig is en op welk moment het moet worden losgelaten.

Knock2Open

Een volledig geïntegreerde vaatwasser van Miele met Knock2Open is bijna magisch. Zodra je twee keer op het frontpaneel klopt, gaat de vaatwasser automatisch open. Erg handig als je vieze handen hebt of als je je handen vol hebt. Door de speciale luchtcirculatie is je aanrechtblad beschermd tegen het vocht dat vrij komt zodra de vaatwasser open gaat. Zo gaat je keuken extra lang mee.

Miele vaatwassers assortiment

1609124

Bosch SPV4EKX60E

849,00
De Bosch SPV4EKX60E belandt op een erg hoge plek. Naast zijn prachtige uiterlijk die een goede kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de vaatwasser van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de consumenten die hem al thuis...
Waardering 4.25 uit 5
1710382

Beko DIN28433 AquaIntense

729,00
Opzoek naar een ideale afwasmachine? Stop maar met zoeken! De Beko DIN28433 AquaIntense is namelijk de vaatwasmachine die je zoekt! Bij het opstellen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De Beko DIN28433 AquaIntense heeft gemiddeld de...
1472018

Miele G 5022 U CLST

849,00
De Miele G 5022 U CLST afwasmachine maakt jouw vaatwerk grondig schoon en droog! Bij het bepalen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De Miele G 5022 U CLST heeft gemiddeld de score: 9.1 gekregen van...
Waardering 4.55 uit 5
1534388

Bosch SBV6ZAX03N

1.049,00
De Bosch SBV6ZAX03N krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge scores van de consumenten die de vaatwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Waardering 4.30 uit 5
1474238

Miele G 5222 SC BRWS

999,00
Doordat de Miele G 5222 SC BRWS erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasmachine in onze top 5! De Miele G 5222 SC BRWS heeft de score: 9.4 ontvangen van tenminste 22 kopers die je voorgingen....
Waardering 4.70 uit 5
1639645

Siemens SE73HX60CE

999,00
De Siemens SE73HX60CE beschermt al jouw vieze vaatwerk en zorgt ervoor dat de vieze borden en glazen grondig schoon en droog wordt! Bij het maken van onze top 5 maken we gebruik van consumenten cijfers. De Siemens SE73HX60CE heeft gemiddeld...
1567078

Bosch SMS6EDW06E

859,00
De Bosch SMS6EDW06E beschermt het vieze servies en zorgt ervoor dat jouw vieze afwas grondig schoon en droog wordt. De Bosch SMS6EDW06E heeft de reviewscore: 9.2 gekregen van ongeveer 10 eerdere kopers. Het toestel is een vrijstaande vaatwasmachine, hierdoor kun...
Waardering 4.60 uit 5
1572707

AEG FSE72507P

829,00
De AEG FSE72507P krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge beoordeling. Naast alle hoge scores van de mensen die de afwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Waardering 4.20 uit 5
1463330

Siemens SN636X00JE

639,00
De Siemens SN636X00JE vaatwasmachine wordt erg hoog beoordeeld door mensen die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De afwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte van zijn...
Waardering 4.45 uit 5
1407834

Whirlpool WFC 3C26 P

479,00
De Whirlpool WFC 3C26 P belandt op een erg hoge plek. Naast zijn mooie uiterlijk die een goede kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de afwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de consumenten die hem...
Waardering 4.40 uit 5
1534356

Bosch SMH6ZCX42E

1.099,00
De Bosch SMH6ZCX42E beschermt jouw vieze vaatwerk en zorgt ervoor dat al het vieze servies grondig schoon en droog wordt! De Bosch SMH6ZCX42E heeft het cijfer: none ontvangen van ongeveer none consumenten. Wil je graag jouw vaatwasmachine inbouwen in de...
1472059

Miele G 5222 SCU CLST

999,00
De Miele G 5222 SCU CLST heeft erg goede eigenschappen. De huidige gebruikers van de afwasmachine beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi apparaat, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn...
Waardering 4.50 uit 5
1634192

Bosch SGU2HVS20E

699,00
De Bosch SGU2HVS20E krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge beoordelingen van de mensen die de vaatwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Waardering 4.25 uit 5
1521109

Bosch SBV6ZCX42N

1.049,00
De Bosch SBV6ZCX42N krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge van de eerdere kopers die de vaatwasser al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Waardering 4.85 uit 5
1511610

ETNA VW339M

549,00
De ETNA VW339M belandt op een erg hoge plek. Naast zijn fraaie uiterlijk die veel kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de afwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de mensen die hem al thuis hebben...
Waardering 4.15 uit 5
1444190

Inventum VVW7040S++

419,00
De Inventum VVW7040S++ krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge . Naast alle hoge scores van de kopers die de vaatwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Waardering 4.40 uit 5
1675534

Miele G 7222 SCU CLST

1.399,00
De Miele G 7222 SCU CLST krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge rating. Naast alle hoge ratings van de eerdere kopers die de vaatwasser al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij...
Waardering 4.45 uit 5
1623315

Siemens SN27YI01CE

1.099,00
De Siemens SN27YI01CE krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge beoordeling. Naast alle hoge beoordelingen van de kopers die de vaatwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Waardering 4.00 uit 5
1471962

Miele G 5022 U BRWS

779,00
Zoek je een nieuwe vaatwasmachine en weet je niet helemaal welke je moet kiezen? De Miele G 5022 U BRWS is misschien wel de juiste afwasmachine voor jou. De Miele G 5022 U BRWS is beoordeeld door 17 experts met...
Waardering 4.55 uit 5
1630185

Bosch SGV4HBX40E

829,00
De Bosch SGV4HBX40E afwasmachine maakt al jouw borden en glazen helemaal schoon en droog. De Bosch SGV4HBX40E is beoordeeld door 3 consumenten die je voorgingen met de beoordeling: 8.5. Het is mogelijk om dit model in te bouwen in jouw...
Waardering 4.25 uit 5
1602742

AEG FSE63CBC QuickSelect Air...

1.049,00
De AEG FSE63CBC QuickSelect AirDry vaatwasser maakt jouw servies volledig schoon en droog! Bij het produceren van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De AEG FSE63CBC QuickSelect AirDry heeft gemiddeld de beoordeling: 8.7 mogen ontvangen van minstens...
Waardering 4.35 uit 5
1648280

ETNA VW844M

649,00
De ETNA VW844M belandt op een erg hoge plek. Naast zijn prachtige uiterlijk die veel kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de vaatwasser van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de eerdere kopers die hem al thuis...
Waardering 4.20 uit 5
1475710

Miele G 5222 SCi CLST

1.099,00
Doordat de Miele G 5222 SCi CLST erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de afwasmachine in onze top 5! De Miele G 5222 SCi CLST is beoordeeld door 10 consumenten met de beoordeling: 9.5. Het is mogelijk...
Waardering 4.75 uit 5
1474202

Miele G 5022 SC CLST

849,00
Omdat de Miele G 5022 SC CLST erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasmachine in onze top 5! Bij het opzetten van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Miele G 5022 SC...
Waardering 4.45 uit 5
1634146

Siemens SE53HS60AE

849,00
De Siemens SE53HS60AE krijgt een hele hoge rating. Deze vaatwasmachine scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede recensies van de eerdere kopers die hem al thuis hebben staan! De Siemens SE53HS60AE...
Waardering 3.80 uit 5
1635413

Bosch SHV2ITX22E

899,00
De Bosch SHV2ITX22E krijgt een hele hoge score. Deze vaatwasser scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede scores van de consumenten die hem al thuis hebben staan. Bij het maken van...
1647824

Beko DIN28426

449,00
De Beko DIN28426 beschermt jouw vieze vaat en zorgt ervoor dat al jouw vaatwerk grondig schoon en droog wordt! Bij het opstellen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Beko DIN28426 heeft gemiddeld een: 8.6 ontvangen...
Waardering 4.00 uit 5
1639637

Siemens SL73HX60CE

999,00
Zoek je een goede afwasmachine en weet je nog niet welke je moet kopen? De Siemens SL73HX60CE is misschien wel de juiste afwasmachine voor jou. De Siemens SL73HX60CE heeft het cijfer: none gekregen van minstens none kopers die je voorgingen....
1390271

AEG FSB52907Z

599,00
De AEG FSB52907Z heeft een hele goede score gekregen door zijn sterke features. Naast deze sterke features krijgt de vaatwasser ook erg goede scores van de mensen die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede ratings scoort hij...
Waardering 4.40 uit 5
1630148

Bosch SGH4HCX48E

899,00
De Bosch SGH4HCX48E heeft een hele goede score gekregen door zijn sterke functies. Naast deze sterke functies krijgt de afwasmachine ook erg goede beoordelingen van de mensen die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede scores scoort hij...
Waardering 4.20 uit 5