AEG vaatwassers

Ben je op zoek naar een stille vaatwasser? Dan is het verstandig om de AEG vaatwassers eens te bekijken. Dit merk staat er namelijk om bekend dat zij vaatwassers maken die uitzonderlijk stil zijn, waardoor ze gemakkelijk in kleine en open keukens kunnen worden geplaatst. Op deze pagina vind je alle informatie over de verschillende vaatwassers van AEG en de technieken die ze gebruiken.

AEG vaatwasser

Beste AEG vaatwassers van 2024

In de eerste plaats kun je bij AEG kiezen tussen inbouw vaatwassers en vrijstaande vaatwassers. Bij de eerste optie heb je volledig geïntegreerde vaatwassers en modellen waarbij je het bedieningspaneel van de vaatwasser aan de buitenzijde kunt zien. Dit model is wel volledig ingebouwd, maar niet volledig bedekt door het frontpaneel van je keuken. 

Bij het aanschaffen van een vaatwasser moet je altijd nadenken over de andere aspecten van een vaatwasser, zoals het aantal couverts, de verschillende programma’s, een bestekkorf of een besteklade, de energieklasse en het waterverbruik. Hier onder vind je per type vaatwasser de beste opties van AEG, zodat je heel gemakkelijk een goede keuze kunt maken.

Vind een nieuwe vaatwasser

Maak een keuze tussen de een van de beste vaatwassers van 2024 of doe de eenvoudige keuzehulp en vind je nieuwe vaatwasser.

Vind de perfecte vaatwasser

Alle best geteste vaatwassers

Beste vrijstaande vaatwasser van AEG van 2024

Een vrijstaande vaatwasser is heel handig als je nog een goede keuken hebt en niet wil verbouwen om er een vaatwasser in kwijt te kunnen. Bij AEG vind je voldoende verschillende soorten vrijstaande vaatwassers. Er zal er altijd wel één zijn die in jouw keuken past.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale vaatwasser

Klik en start keuzehulp
Vaatwasser keuzehulp hero
1
2
3
4
Jouw vaatwasser

Vaatwasser keuzehulp

Wat voor soort vaatwasser zoek je? Een inbouw vaatwasser, een vrijstaande vaatwasser of een onderbouw vaatwasser?
Terug
1
2
3
4
Terug

Welk soort vaatwasser zoek je?

Geluidsniveau vaatwasser

Een stille vaatwasser maakt weinig geluid bij het wassen van de natte vaat. Staat je vaatwasser vlakbij je woonkamer? Overweeg dan een stille vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser grootte

Een groot gezin vereist een grotere vaatwasser, en ook een hoger aantal couverts. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een vaatwasser met een kleiner aantal couverts.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen moet de vaat gedaan worden?

Energieverbruik vaatwasser

Een energiebesparende vaatwasser heeft energielabel A, B of C en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige vaatwasser verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte vaatwassers van Nederland. Of bekijk de vaatwasser die het best bij jou passen.
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Vaatwassers aan het zoeken...

Beste inbouw vaatwasser van AEG van 2024

Een inbouw vaatwasser van AEG is erg handig als je graag wil dat de vaatwasser niet zo opvalt in jouw keuken. De volledig geïntegreerde vaatwassers van AEG gaan zelfs helemaal op in het design van je keukenkastjes.

Wil je graag een AEG vaatwasser in je keuken inbouwen? Kijk dan hier welke modellen er als beste uit de test gekomen zijn.

Informatie over een AEG vaatwasser

Voor AEG is het vooral belangrijk dat je zo min mogelijk hinder van je AEG afwasmachine ondervindt. Ze hebben daarom hoog ingezet op een zo hoog mogelijk gebruiksgemak en een zo laag mogelijk geluidsniveau. Zelf hoef je zo min mogelijk te doen, terwijl de vaatwasser zachtjes voor een schone vaat zorgt.

Als je nog niet zo goed weet welk type vaatwasser van AEG het beste bij je past, kan je op deze pagina bekijken welke vaatwassers er per categorie als beste uit de test zijn gekomen en welke eigenschappen zij hebben.

AEG vaatwasser technologie

Een vaatwasser van AEG is altijd uitgerust met de laatste technologie. Hier kan je vinden waar je tijdens het aanschaffen van je nieuwe vaatwasser op moet letten.

Laag geluidsniveau

AEG vaatwassers staan erom bekend dat ze een heel laag geluidsniveau hebben, waardoor ze gemakkelijk in een kleine of open keuken kunnen worden geplaatst. Bij vaatwassers wordt een geluidsniveau van 44 dB of minder beschouwd als stil en AEG heeft bijna geen vaatwassers die luider dan 44 dB zijn.

Functie halve belading

Voor huishoudens die niet altijd even veel vaat hebben, is de functie halve belading ideaal. Met deze functie kun je namelijk een halfvolle vaatwasser laten draaien, zonder dat je daar te veel water en energie voor verbruikt.

Comfortlift

Een van de nieuwste producten van AEG is comfortlift, een functie waarbij het rek van de vaatwasser naar een meer comfortabele hoogte wordt getild, zodat je de vaat en bestek er gemakkelijker uit kunt laden.

Satellite Clean

Zit er een vaatwasser met de functie Satellite clean in je winkelwagen? Dan heb je goed gescoord. Deze functie zorgt er namelijk voor dat het water in alle hoeken van de vaatwasser komt, waardoor niet alleen je afwas schoon wordt, maar ook je vaatwasser heerlijk schoon blijft.

Productregistratie

Als je bij AEG een account aanmaakt, kun je heel eenvoudig al je producten registreren. Zodra je product, bijvoorbeeld je vaatwasser, iets mankeert, hoef je alleen maar je e-mailadres door te geven bij het contact opnemen met de klantenservice. Je wordt dan meteen op de juiste manier geholpen.