Whirlpool vaatwassers

Ben jij op zoek naar echt schone vaat? Dan zit je met een Whirlpool vaatwasser goed. Dit merk staat er namelijk om bekend dat zij vaatwassers leveren die jouw was schoon krijgen als geen ander. Op deze pagina vind je alle informatie over Whirlpool vaatwassers.

Whirlpool vaatwasser

Beste Whirlpool vaatwassers van 2024

Of je nu op zoek bent naar een vrijstaande vaatwasser of een volledig geïntegreerd model, Whirlpool heeft altijd een vaatwasser die aansluit bij jouw behoeftes. Als je de website bezoekt, zie je veel modellen staan, waar onder de whirlpool wio en de whirlpool wi.

Het is natuurlijk niet altijd gemakkelijk om te bepalen welk model het beste bij jou past en daarom hebben we hier per categorie de beste voor je op een rijtje gezet.

Vind een nieuwe vaatwasser

Maak een keuze tussen de een van de beste vaatwassers van 2024 of doe de eenvoudige keuzehulp en vind je nieuwe vaatwasser.

Vind de perfecte vaatwasser

Alle best geteste vaatwassers

Beste vrijstaande vaatwasser van Whirlpool van 2024

Een vrijstaande vaatwasser biedt je de vrijheid om je keuken in te delen zoals jij dat wil. Je kan een vrijstaande Whirlpool vaatwasser naast de keuken plaatsen, maar ook op een andere plek neerzetten. Zo hoef je je keuken niet te verbouwen op het moment dat je een vaatwasser wil aanschaffen.

Lijkt dit je wel wat? Kijk dan hier naar de beste vrijstaande vaatwassers van Whirlpool van 2024.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale vaatwasser

Klik en start keuzehulp
Vaatwasser keuzehulp hero
1
2
3
4
Jouw vaatwasser

Vaatwasser keuzehulp

Wat voor soort vaatwasser zoek je? Een inbouw vaatwasser, een vrijstaande vaatwasser of een onderbouw vaatwasser?
Terug
1
2
3
4
Terug

Welk soort vaatwasser zoek je?

Geluidsniveau vaatwasser

Een stille vaatwasser maakt weinig geluid bij het wassen van de natte vaat. Staat je vaatwasser vlakbij je woonkamer? Overweeg dan een stille vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser grootte

Een groot gezin vereist een grotere vaatwasser, en ook een hoger aantal couverts. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een vaatwasser met een kleiner aantal couverts.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen moet de vaat gedaan worden?

Energieverbruik vaatwasser

Een energiebesparende vaatwasser heeft energielabel A, B of C en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige vaatwasser verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte vaatwassers van Nederland. Of bekijk de vaatwasser die het best bij jou passen.
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Vaatwassers aan het zoeken...

Beste inbouw vaatwasser van Whirlpool van 2024

Vaatwassers van Whirlpool kunnen volledig geïntegreerd worden in je keuken. De minimale nishoogte van de modellen past in alle standaard keukens, waardoor je nooit aanpassingen hoeft te doen. Let bij het uitzoeken van een integreerbare vaatwasser altijd op het aantal couverts dat je in het apparaat kwijt kunt, zo weet je zeker dat je altijd genoeg ruimte hebt voor je afwas.

Bekijk hier de beste inbouw vaatwasser van Whirlpool van 2024.

Informatie over een Whirlpool vaatwasser

Wanneer je op zoek bent naar een vaatwasser van Whirlpool, heb je de keuze uit een uitgebreid assortiment. Het merk heeft inbouw vaatwassers en vrijstaande vaatwassers die in iedere keuken passen

Ben je op zoek naar een extra hoog model met veel ruimte? Geen probleem, Whirlpool heeft ook vaatwassers van 82 cm hoog, met ruimte voor 14 couverts of meer. Liever een energiezuinige vaatwasser? Ook dat is geen probleem, een zuinige whirlpool is ook zo gevonden. Het merk verbruikt het minste liter water van alle vaatwassers op de markt.

Whirlpool vaatwasser technologie

Vaatwassers van Whirlpool zijn altijd uitgerust met de nieuwste technologie op het gebied van vaatwassen. Hier onder lees je welke verschillende technologie je in je vaatwasser terug zou kunnen vinden.

6th sense technologie

De 6th sense technologie van Whirlpool detecteert met sensoren hoe vuil jouw vaat is en op basis daarvan worden de instellingen voor het spoelprogramma aangepast. Je vaat wordt zo extra schoon en je bespaart altijd optimaal op je waterverbruik en tijd.

Natural dry

Whirlpool past bij de natural dry technologie automatisch de droogtechniek aan op basis van de temperatuur buiten de vaatwasser. Aan het einde van het programma gaat de deur van de vaatwasser vanzelf open, waarna de vaat door de natuurlijke lucht gedroogd wordt. Dit Powerdry systeem zorgt voor optimale droogresultaten.

Space management

Een flexibele indeling is wel zo handig als je veel grote of afwijkende vaat hebt. Grote borden, pannen en potten passen niet altijd in een normale vaatwasser, maar met de space management van Whirlpool heb je daar geen last meer van. Je past de rekken namelijk aan op de vaat die je hebt, waardoor je vaat altijd in het apparaat past.

Functie halve belading

Een functie halve belading zorgt ervoor dat jij ook je afwas in de vaatwasser kunt wassen als het niet zo veel is. Het energie- en waterverbruik is dan minder dan bij een volle vaatwasser, waardoor je minder verbruikt.