ETNA vaatwassers

Het merk Etna is in Nederland nog niet zo heel erg bekend, terwijl ze toch goede vaatwassers voor een redelijke prijs fabriceren. Op deze pagina hebben we alle informatie over vaatwassers van Etna voor je verzameld, zodat je kan achterhalen of het iets voor jou is.

ETNA vaatwasser

Beste ETNA vaatwassers van 2022

Met een vaatwasser van Etna kan je rekenen op een goed was- en droogresultaat. Weet je niet of je voor de Etna vw247m, Etna vw47bm, Etna vw339m, Etna vw249m of de Etna vw647m moet kiezen?

Kijk dan hier per type vaatwasser naar de modellen die als beste uit de test zijn gekomen!

Vind een nieuwe vaatwasser

Maak een keuze tussen de een van de beste vaatwassers van 2022 of doe de eenvoudige keuzehulp en vind je nieuwe vaatwasser.

Vind de perfecte vaatwasser

Alle best geteste vaatwassers

Beste vrijstaande vaatwasser van ETNA van 2022

Een vrijstaande vaatwasser van Etna kan overal geplaatst worden waar je toegang hebt tot een aansluiting voor water en elektrisch. Je hoeft geen keukenkastje op te offeren, waardoor je weer meer ruimte over houdt om je keukenspullen op te bergen.

Houd er bij het zoeken naar een vrijstaande vaatwasser wel rekening mee dat het geluid van het apparaat niet wordt gedempt door de omliggende keukenkastjes. Probeer dus om niet lager te gaan dan C geluidsniveau, zo voorkom je dat je te veel last krijgt van het geluid van de vaatwasser.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale vaatwasser

Klik en start keuzehulp
Vaatwasser keuzehulp hero
1
2
3
4
Jouw vaatwasser

Soort vaatwasser

Wat voor soort vaatwasser zoek je? Een inbouw vaatwasser, een vrijstaande vaatwasser of een onderbouw vaatwasser?
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Welk soort vaatwasser zoek je?

Geluidsniveau vaatwasser

Een stille vaatwasser maakt weinig geluid bij het wassen van de natte vaat. Staat je vaatwasser vlakbij je woonkamer? Overweeg dan een stille vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe stil moet de vaatwasser zijn?

Prijs vaatwasser

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je vaatwasser ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere vaatwasser heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe duur mag de vaatwasser zijn?

Vaatwasser grootte

Een groot gezin vereist een grotere vaatwasser, en ook een hoger aantal couverts. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een vaatwasser met een kleiner aantal couverts.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Voor hoeveel mensen moet de vaat gedaan worden?

Energieverbruik vaatwasser

Een energiebesparende vaatwasser heeft energielabel A, B of C en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige vaatwasser verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe energiebesparend moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte vaatwassers van Nederland. Of bekijk de vaatwasser die het best bij jou passen.
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Vaatwassers aan het zoeken...

Beste inbouw vaatwasser van ETNA van 2022

Ben je op zoek naar een volledig geïntegreerde vaatwasser of juist een half geïntegreerd model? Het maakt niet uit want bij Etna is het allemaal mogelijk. Bij een half geïntegreerde vaatwasser zit het rvs bedieningspaneel aan de buitenkant, waardoor je altijd kunt zien wat de resterende tijd is, welk wasprogramma er aan staat en hoe hoog de temperatuur is.

Bij een volledig geïntegreerd model wordt de resttijdindicatie soms via binnenverlichting op de vloer geprojecteerd. Dit werkt alleen als je een vloer hebt waar je de rode lichten op kunt zien. Hele lichte vloeren of tapijten zijn hiervoor niet geschikt.

Houd bij het zoeken naar een inbouwvaatwasser altijd rekening met de minimale nishoogte, anders loop je het risico dat de vaatwasser niet in je keuken past.

Informatie over een ETNA vaatwasser

Vaatwassers van Etna staan erom bekend dat ze een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben en op een energiezuinige manier de vaat schoon krijgen. Binnen het assortiment vind je zowel een volledig geïntegreerd model, een half geïntegreerd model en een vrijstaande vaatwasser. De keuze is dus groot, wat fijn is voor iedereen met een beperkt budget.

Veel mensen denken door de relatief lage prijs dat de kwaliteit van Etna vaatwassers minder goed is. Dat er bijvoorbeeld minder vaat in kan kan of dat aangekoekte pannen niet helemaal schoon worden. Niets is minder waar, Etna vaatwassers doen het even goed als iedere andere vaatwasser en daarbij hebben ze ook nog een aantal extra functies. Lees verder om de voordelen van Etna te ontdekken.

ETNA vaatwasser technologie

Etna is een goedkoop merk, waardoor de vaatwassers niet altijd uitgerust zijn met de nieuwste technologie. Voor sommige huishoudens is dat ook helemaal niet nodig. Zij gebruiken alleen de standaard functies van een vaatwasser en bij Etna hebben ze de mogelijkheid om ook alleen daar voor te betalen. Lees hier welke technologie je bij Etna mag verwachten:

Halve belading

Vooral voor kleinere huishoudens is de functie halve belading ideaal. Je hoeft dan niet altijd te wachten totdat de vaatwasser helemaal vol zit om een programma af te draaien. De functie halve belading is energiezuinig en bespaart op je waterverbruik.

Uitgestelde start

De functie uitgestelde start is erg handig wanneer je vaatwasser veel e geluidsniveau heeft. Je kan dan instellen dat het apparaat pas gaat draaien op het moment dat je niet thuis bent of juist precies klaar is als je weer thuis komt. Dit is vooral handig als je de vaatwasser altijd ‘s nachts aanzet. Het apparaat kan dan halverwege de nacht beginnen en klaar zijn op het moment dat je uit bed komt. Je hebt dan meteen schone spullen en je wordt niet wakker van het piepen van het apparaat.

Verstelbare bovenkorf

Voor grotere gezinnen is een verstelbare bovenkorf ideaal. Doordat je de indeling van de vaatwasser gemakkelijk kunt aanpassen, kan je meer vuile vaat kwijt. Deze vaatwassers bieden ruimte voor alle soorten vaat, of het nu grote borden of pannen zijn of juist extra veel glazen.

Elektronische controle

De elektronische controle van Etna controleert automatisch of er nog genoeg glansmiddel en zout in het apparaat zit. Zodra het tijd is om aan te vullen, krijg jij een seintje via een lichtje. Zo voorkom je dat je vaat niet goed schoon of droog wordt.

Veilig apparaat

Mocht er ooit een lekkage optreden, dan zit je met je Etna vaatwasser goed. Er is namelijk een functie waarbij de watertoevoer direct afgesloten wordt, zodat de schade aan je apparaat en je keuken beperkt blijft.

ETNA vaatwassers assortiment

1567867

Siemens SX65ZX49CE

999,00
De Siemens SX65ZX49CE heeft erg goede functies. De huidige gebruikers van de vaatwasser beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi model, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
Waardering 4.70 uit 5
1475632

Miele G 5022 i BRWS

749,00
De Miele G 5022 i BRWS vaatwasmachine wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De vaatwasser scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten...
Waardering 4.30 uit 5
1569452

ATAG DW8114XB

1.199,00
De ATAG DW8114XB krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge rating. Naast alle hoge ratings van de eerdere kopers die de afwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op...
Waardering 4.45 uit 5
1516560

Bosch SBV4HTX24N

699,00
De Bosch SBV4HTX24N krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge . Naast alle hoge ratings van de kopers die de vaatwasser al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Waardering 4.00 uit 5
1639663

Siemens SE63HX60CE

799,00
De Siemens SE63HX60CE krijgt een hele hoge rating. Deze afwasmachine scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede ratings van de eerdere kopers die hem al thuis hebben staan. Bij het produceren...
Waardering 3.00 uit 5
1656132

Siemens SR23EW28KE

659,00
De Siemens SR23EW28KE beschermt al de vaat en zorgt ervoor dat alle borden en glazen grondig schoon en droog wordt! Bij het produceren van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De Siemens SR23EW28KE heeft gemiddeld de score:...
1538802

Siemens SK26E822EU

429,00
De Siemens SK26E822EU heeft een heel goed cijfer gekregen door zijn sterke functies. Naast deze sterke functies krijgt de afwasmachine ook erg goede beoordelingen van de kopers die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede scoort hij ook...
Waardering 4.40 uit 5
1634357

Siemens SE43HS41TE

668,99
Opzoek naar een ideale afwasmachine? Wij hebben hem voor je gevonden. De Siemens SE43HS41TE is namelijk de vaatwasser die je zoekt! De Siemens SE43HS41TE heeft de beoordeling: none gekregen van ongeveer none mensen. Het apparaat kun je in iedere keuken...
1647828

Beko DIN24215

409,00
Omdat de Beko DIN24215 erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasmachine in onze top 5! Bij het maken van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Beko DIN24215 heeft gemiddeld de score: 8.8...
1541651

ATAG DW7114XB

1.049,00
De ATAG DW7114XB belandt op een erg hoge plek. Naast zijn prachtige uiterlijk die een goede kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de vaatwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de mensen die hem al thuis...
Waardering 4.50 uit 5
1635221

Siemens SP63HX64KE

849,00
De Siemens SP63HX64KE afwasmachine maakt al jouw vieze afwas volledig schoon en droog. De Siemens SP63HX64KE is beoordeeld door none consumenten met de reviewscore: none. Het apparaat is een inbouw vaatwasser, hierdoor kun je hem perfect in jouw keuken inbouwen....
1470347

Miele G 5074 SC Vi

1.049,00
Opzoek naar een perfecte vaatwasmachine? Stop maar met zoeken! De Miele G 5074 SC Vi is namelijk de vaatwasmachine die je zoekt. De Miele G 5074 SC Vi heeft de reviewscore: 8.7 gekregen van minstens 56 experts. Wil je graag...
Waardering 4.35 uit 5
1521816

Siemens SN95EX56CE

1.219,00
Zoek je een passende afwasmachine en weet je nog niet welke je moet kiezen? De Siemens SN95EX56CE is misschien wel de juiste afwasmachine voor jou! De Siemens SN95EX56CE heeft het cijfer: none mogen ontvangen van ongeveer none mensen. Het toestel...
1647827

Beko DIN24310

399,00
Zoek je een goede vaatwasser en weet je niet welke je moet kopen? De Beko DIN24310 is waarschijnlijk de juiste vaatwasmachine voor jou! De Beko DIN24310 heeft de beoordeling: none mogen ontvangen van ongeveer none consumenten. De machine is een...
1493564

Bosch SMV4HTX24N

629,00
Opzoek naar een ideale vaatwasmachine? Stop maar met zoeken! De Bosch SMV4HTX24N is namelijk de afwasmachine die je zoekt! Bij het bepalen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Bosch SMV4HTX24N heeft gemiddeld de reviewscore: 8.6...
Waardering 4.30 uit 5
1537423

Bosch SMS6ZCW08E

979,00
Zoek je een nieuwe vaatwasmachine en weet je nog niet welke je moet kopen? De Bosch SMS6ZCW08E is misschien wel de juiste afwasmachine voor jou! Bij het opstellen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Bosch...
Waardering 5.00 uit 5
1475710

Miele G 5222 SCi CLST

1.099,00
Doordat de Miele G 5222 SCi CLST erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de afwasmachine in onze top 5! De Miele G 5222 SCi CLST is beoordeeld door 10 consumenten met de beoordeling: 9.5. Het is mogelijk...
Waardering 4.75 uit 5
1388371

Whirlpool WKIC 3C26

499,00
Zoek je een goede afwasmachine en weet je nog niet welke je moet kiezen? De Whirlpool WKIC 3C26 is waarschijnlijk de juiste afwasmachine voor jou! Bij het maken van onze top 5 maken we gebruik van consumenten beoordelingen. De Whirlpool...
Waardering 4.35 uit 5
1511568

ETNA VW247M

409,00
De ETNA VW247M belandt op een erg hoge plek. Naast zijn prachtige uiterlijk die deugdelijkheid uitstraalt is ook de binnenkant van de afwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de mensen die hem al thuis hebben staan,...
Waardering 3.95 uit 5
1649041

Miele G 7277 SC Vi XXL

1.549,00
De Miele G 7277 SC Vi XXL krijgt een hele hoge beoordeling. Deze vaatwasmachine scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede scores van de consumenten die hem al thuis hebben staan!...
Waardering 5.00 uit 5
1549608

Bosch SKS62E38EU

499,00
Omdat de Bosch SKS62E38EU erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de afwasmachine in onze top 5! De Bosch SKS62E38EU heeft de score: 8.7 mogen ontvangen van minstens 7 kopers die je voorgingen. Wil je graag de vaatwasmachine...
Waardering 4.35 uit 5
1626274

Beko DFN05311W

329,00
De Beko DFN05311W afwasmachine maakt al het vieze vaatwerk grondig schoon en droog. De Beko DFN05311W is beoordeeld door 11 mensen met het cijfer: 8.2. Wil je graag jouw vaatwasmachine overal kunnen neerzetten in jou keuken? Dat kan met dit...
Waardering 4.10 uit 5
1626407

Beko DFN05311X

369,00
De Beko DFN05311X afwasmachine maakt jouw afwas volledig schoon en droog! De Beko DFN05311X heeft het cijfer: 8.7 gekregen van ongeveer 8 consumenten die je voorgingen. Het is mogelijk om dit model overal neer te zetten in jouw keuken, dit...
Waardering 4.30 uit 5
1520640

Siemens SX63HX52AN

849,00
De Siemens SX63HX52AN krijgt een hele hoge rating. Deze vaatwasser scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede scores van de eerdere kopers die hem al thuis hebben staan! Bij het maken...
Waardering 4.45 uit 5
1520644

Siemens SX67ZX01CN

1.299,00
De Siemens SX67ZX01CN krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge rating. Naast alle hoge van de eerdere kopers die de vaatwasser al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Waardering 4.80 uit 5
1688476

Beko BDFN26430XC

539,00
Doordat de Beko BDFN26430XC erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasser in onze top 5! De Beko BDFN26430XC heeft het cijfer: 8.0 mogen ontvangen van ten minste 1 experts. Wil je graag de vaatwasmachine overal kunnen...
Waardering 4.00 uit 5
1570526

AEG FSE74608P AirDry

999,00
De AEG FSE74608P AirDry krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge scores van de consumenten die de vaatwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op...
Waardering 4.40 uit 5
1653838

Beko BDFN26430X

449,00
De Beko BDFN26430X heeft erg sterke features. De huidige gebruikers van de afwasmachine beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi toestel, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
Waardering 4.55 uit 5
1539326

ATAG DW7113XA

999,00
De ATAG DW7113XA heeft een heel goed cijfer gekregen door zijn sterke functies. Naast deze sterke features krijgt de vaatwasser ook erg goede beoordelingen van de consumenten die hem al thuis hebben staan. Buiten al deze goede scoort hij ook...
Waardering 4.35 uit 5
1450497

Inventum VVW7040++

529,00
De Inventum VVW7040++ krijgt een hele hoge rating. Deze afwasmachine scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede ratings van de mensen die hem al thuis hebben staan. De Inventum VVW7040++ is...
Waardering 4.30 uit 5