ETNA vaatwassers

Het merk Etna is in Nederland nog niet zo heel erg bekend, terwijl ze toch goede vaatwassers voor een redelijke prijs fabriceren. Op deze pagina hebben we alle informatie over vaatwassers van Etna voor je verzameld, zodat je kan achterhalen of het iets voor jou is.

ETNA vaatwasser

Vind een nieuwe vaatwasser

Maak een keuze tussen de een van de beste vaatwassers van 2024 of doe de eenvoudige keuzehulp en vind je nieuwe vaatwasser.

Vind de perfecte vaatwasser

Alle best geteste vaatwassers

Beste vrijstaande vaatwasser van ETNA van 2024

Een vrijstaande vaatwasser van Etna kan overal geplaatst worden waar je toegang hebt tot een aansluiting voor water en elektrisch. Je hoeft geen keukenkastje op te offeren, waardoor je weer meer ruimte over houdt om je keukenspullen op te bergen.

Houd er bij het zoeken naar een vrijstaande vaatwasser wel rekening mee dat het geluid van het apparaat niet wordt gedempt door de omliggende keukenkastjes. Probeer dus om niet lager te gaan dan C geluidsniveau, zo voorkom je dat je te veel last krijgt van het geluid van de vaatwasser.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale vaatwasser

Klik en start keuzehulp
Vaatwasser keuzehulp hero
1
2
3
4
Jouw vaatwasser

Vaatwasser keuzehulp

Wat voor soort vaatwasser zoek je? Een inbouw vaatwasser, een vrijstaande vaatwasser of een onderbouw vaatwasser?
Terug
1
2
3
4
Terug

Welk soort vaatwasser zoek je?

Geluidsniveau vaatwasser

Een stille vaatwasser maakt weinig geluid bij het wassen van de natte vaat. Staat je vaatwasser vlakbij je woonkamer? Overweeg dan een stille vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser grootte

Een groot gezin vereist een grotere vaatwasser, en ook een hoger aantal couverts. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een vaatwasser met een kleiner aantal couverts.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen moet de vaat gedaan worden?

Energieverbruik vaatwasser

Een energiebesparende vaatwasser heeft energielabel A, B of C en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige vaatwasser verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte vaatwassers van Nederland. Of bekijk de vaatwasser die het best bij jou passen.
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Vaatwassers aan het zoeken...

Beste inbouw vaatwasser van ETNA van 2024

Ben je op zoek naar een volledig geïntegreerde vaatwasser of juist een half geïntegreerd model? Het maakt niet uit want bij Etna is het allemaal mogelijk. Bij een half geïntegreerde vaatwasser zit het rvs bedieningspaneel aan de buitenkant, waardoor je altijd kunt zien wat de resterende tijd is, welk wasprogramma er aan staat en hoe hoog de temperatuur is.

Bij een volledig geïntegreerd model wordt de resttijdindicatie soms via binnenverlichting op de vloer geprojecteerd. Dit werkt alleen als je een vloer hebt waar je de rode lichten op kunt zien. Hele lichte vloeren of tapijten zijn hiervoor niet geschikt.

Houd bij het zoeken naar een inbouwvaatwasser altijd rekening met de minimale nishoogte, anders loop je het risico dat de vaatwasser niet in je keuken past.

Informatie over een ETNA vaatwasser

Vaatwassers van Etna staan erom bekend dat ze een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben en op een energiezuinige manier de vaat schoon krijgen. Binnen het assortiment vind je zowel een volledig geïntegreerd model, een half geïntegreerd model en een vrijstaande vaatwasser. De keuze is dus groot, wat fijn is voor iedereen met een beperkt budget.

Veel mensen denken door de relatief lage prijs dat de kwaliteit van Etna vaatwassers minder goed is. Dat er bijvoorbeeld minder vaat in kan kan of dat aangekoekte pannen niet helemaal schoon worden. Niets is minder waar, Etna vaatwassers doen het even goed als iedere andere vaatwasser en daarbij hebben ze ook nog een aantal extra functies. Lees verder om de voordelen van Etna te ontdekken.

ETNA vaatwasser technologie

Etna is een goedkoop merk, waardoor de vaatwassers niet altijd uitgerust zijn met de nieuwste technologie. Voor sommige huishoudens is dat ook helemaal niet nodig. Zij gebruiken alleen de standaard functies van een vaatwasser en bij Etna hebben ze de mogelijkheid om ook alleen daar voor te betalen. Lees hier welke technologie je bij Etna mag verwachten:

Halve belading

Vooral voor kleinere huishoudens is de functie halve belading ideaal. Je hoeft dan niet altijd te wachten totdat de vaatwasser helemaal vol zit om een programma af te draaien. De functie halve belading is energiezuinig en bespaart op je waterverbruik.

Uitgestelde start

De functie uitgestelde start is erg handig wanneer je vaatwasser veel e geluidsniveau heeft. Je kan dan instellen dat het apparaat pas gaat draaien op het moment dat je niet thuis bent of juist precies klaar is als je weer thuis komt. Dit is vooral handig als je de vaatwasser altijd ‘s nachts aanzet. Het apparaat kan dan halverwege de nacht beginnen en klaar zijn op het moment dat je uit bed komt. Je hebt dan meteen schone spullen en je wordt niet wakker van het piepen van het apparaat.

Verstelbare bovenkorf

Voor grotere gezinnen is een verstelbare bovenkorf ideaal. Doordat je de indeling van de vaatwasser gemakkelijk kunt aanpassen, kan je meer vuile vaat kwijt. Deze vaatwassers bieden ruimte voor alle soorten vaat, of het nu grote borden of pannen zijn of juist extra veel glazen.

Elektronische controle

De elektronische controle van Etna controleert automatisch of er nog genoeg glansmiddel en zout in het apparaat zit. Zodra het tijd is om aan te vullen, krijg jij een seintje via een lichtje. Zo voorkom je dat je vaat niet goed schoon of droog wordt.

Veilig apparaat

Mocht er ooit een lekkage optreden, dan zit je met je Etna vaatwasser goed. Er is namelijk een functie waarbij de watertoevoer direct afgesloten wordt, zodat de schade aan je apparaat en je keuken beperkt blijft.