ETNA vaatwassers

Het merk Etna is in Nederland nog niet zo heel erg bekend, terwijl ze toch goede vaatwassers voor een redelijke prijs fabriceren. Op deze pagina hebben we alle informatie over vaatwassers van Etna voor je verzameld, zodat je kan achterhalen of het iets voor jou is.

ETNA vaatwasser

Beste ETNA vaatwassers van 2022

Met een vaatwasser van Etna kan je rekenen op een goed was- en droogresultaat. Weet je niet of je voor de Etna vw247m, Etna vw47bm, Etna vw339m, Etna vw249m of de Etna vw647m moet kiezen?

Kijk dan hier per type vaatwasser naar de modellen die als beste uit de test zijn gekomen!

Vind een nieuwe vaatwasser

Maak een keuze tussen de een van de beste vaatwassers van 2022 of doe de eenvoudige keuzehulp en vind je nieuwe vaatwasser.

Vind de perfecte vaatwasser

Alle best geteste vaatwassers

Beste vrijstaande vaatwasser van ETNA van 2022

Een vrijstaande vaatwasser van Etna kan overal geplaatst worden waar je toegang hebt tot een aansluiting voor water en elektrisch. Je hoeft geen keukenkastje op te offeren, waardoor je weer meer ruimte over houdt om je keukenspullen op te bergen.

Houd er bij het zoeken naar een vrijstaande vaatwasser wel rekening mee dat het geluid van het apparaat niet wordt gedempt door de omliggende keukenkastjes. Probeer dus om niet lager te gaan dan C geluidsniveau, zo voorkom je dat je te veel last krijgt van het geluid van de vaatwasser.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale vaatwasser

Klik en start keuzehulp
Vaatwasser keuzehulp hero
1
2
3
4
Jouw vaatwasser

Soort vaatwasser

Wat voor soort vaatwasser zoek je? Een inbouw vaatwasser, een vrijstaande vaatwasser of een onderbouw vaatwasser?
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Welk soort vaatwasser zoek je?

Geluidsniveau vaatwasser

Een stille vaatwasser maakt weinig geluid bij het wassen van de natte vaat. Staat je vaatwasser vlakbij je woonkamer? Overweeg dan een stille vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe stil moet de vaatwasser zijn?

Prijs vaatwasser

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je vaatwasser ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere vaatwasser heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere vaatwasser.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe duur mag de vaatwasser zijn?

Vaatwasser grootte

Een groot gezin vereist een grotere vaatwasser, en ook een hoger aantal couverts. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een vaatwasser met een kleiner aantal couverts.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Voor hoeveel mensen moet de vaat gedaan worden?

Energieverbruik vaatwasser

Een energiebesparende vaatwasser heeft energielabel A, B of C en verbruikt minder water en energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige vaatwasser verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
5
Terug

Hoe energiebesparend moet de vaatwasser zijn?

Vaatwasser keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte vaatwassers van Nederland. Of bekijk de vaatwasser die het best bij jou passen.
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Vaatwassers aan het zoeken...

Beste inbouw vaatwasser van ETNA van 2022

Ben je op zoek naar een volledig geïntegreerde vaatwasser of juist een half geïntegreerd model? Het maakt niet uit want bij Etna is het allemaal mogelijk. Bij een half geïntegreerde vaatwasser zit het rvs bedieningspaneel aan de buitenkant, waardoor je altijd kunt zien wat de resterende tijd is, welk wasprogramma er aan staat en hoe hoog de temperatuur is.

Bij een volledig geïntegreerd model wordt de resttijdindicatie soms via binnenverlichting op de vloer geprojecteerd. Dit werkt alleen als je een vloer hebt waar je de rode lichten op kunt zien. Hele lichte vloeren of tapijten zijn hiervoor niet geschikt.

Houd bij het zoeken naar een inbouwvaatwasser altijd rekening met de minimale nishoogte, anders loop je het risico dat de vaatwasser niet in je keuken past.

Informatie over een ETNA vaatwasser

Vaatwassers van Etna staan erom bekend dat ze een goede prijs-kwaliteit verhouding hebben en op een energiezuinige manier de vaat schoon krijgen. Binnen het assortiment vind je zowel een volledig geïntegreerd model, een half geïntegreerd model en een vrijstaande vaatwasser. De keuze is dus groot, wat fijn is voor iedereen met een beperkt budget.

Veel mensen denken door de relatief lage prijs dat de kwaliteit van Etna vaatwassers minder goed is. Dat er bijvoorbeeld minder vaat in kan kan of dat aangekoekte pannen niet helemaal schoon worden. Niets is minder waar, Etna vaatwassers doen het even goed als iedere andere vaatwasser en daarbij hebben ze ook nog een aantal extra functies. Lees verder om de voordelen van Etna te ontdekken.

ETNA vaatwasser technologie

Etna is een goedkoop merk, waardoor de vaatwassers niet altijd uitgerust zijn met de nieuwste technologie. Voor sommige huishoudens is dat ook helemaal niet nodig. Zij gebruiken alleen de standaard functies van een vaatwasser en bij Etna hebben ze de mogelijkheid om ook alleen daar voor te betalen. Lees hier welke technologie je bij Etna mag verwachten:

Halve belading

Vooral voor kleinere huishoudens is de functie halve belading ideaal. Je hoeft dan niet altijd te wachten totdat de vaatwasser helemaal vol zit om een programma af te draaien. De functie halve belading is energiezuinig en bespaart op je waterverbruik.

Uitgestelde start

De functie uitgestelde start is erg handig wanneer je vaatwasser veel e geluidsniveau heeft. Je kan dan instellen dat het apparaat pas gaat draaien op het moment dat je niet thuis bent of juist precies klaar is als je weer thuis komt. Dit is vooral handig als je de vaatwasser altijd ‘s nachts aanzet. Het apparaat kan dan halverwege de nacht beginnen en klaar zijn op het moment dat je uit bed komt. Je hebt dan meteen schone spullen en je wordt niet wakker van het piepen van het apparaat.

Verstelbare bovenkorf

Voor grotere gezinnen is een verstelbare bovenkorf ideaal. Doordat je de indeling van de vaatwasser gemakkelijk kunt aanpassen, kan je meer vuile vaat kwijt. Deze vaatwassers bieden ruimte voor alle soorten vaat, of het nu grote borden of pannen zijn of juist extra veel glazen.

Elektronische controle

De elektronische controle van Etna controleert automatisch of er nog genoeg glansmiddel en zout in het apparaat zit. Zodra het tijd is om aan te vullen, krijg jij een seintje via een lichtje. Zo voorkom je dat je vaat niet goed schoon of droog wordt.

Veilig apparaat

Mocht er ooit een lekkage optreden, dan zit je met je Etna vaatwasser goed. Er is namelijk een functie waarbij de watertoevoer direct afgesloten wordt, zodat de schade aan je apparaat en je keuken beperkt blijft.

ETNA vaatwassers assortiment

1588028

Siemens SX65EX56CN

1.149,00
De Siemens SX65EX56CN afwasmachine maakt alle borden en glazen volledig schoon en droog! Bij het maken van onze top 5 maken we gebruik van consumenten cijfers. De Siemens SX65EX56CN heeft gemiddeld een: 8.7 mogen ontvangen van ongeveer 13 kopers die...
Waardering 4.35 uit 5
1630138

Bosch SHH4HCX48E

899,00
De Bosch SHH4HCX48E krijgt een hele hoge score. Deze vaatwasser scoort erg goed op de belangrijkste onderdelen, vergeleken met zijn concurrenten. Ook krijgt hij hele goede scores van de kopers die hem al thuis hebben staan! Bij het bepalen van...
1511559

ETNA VW249M

409,00
De ETNA VW249M heeft erg sterke functies. De huidige gebruikers van de vaatwasser beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi model, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
Waardering 4.00 uit 5
1474174

Miele G 5022 BRWS

699,00
Omdat de Miele G 5022 BRWS erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasser in onze top 5! De Miele G 5022 BRWS heeft de reviewscore: 8.9 ontvangen van ten minste 13 mensen. Wil je graag de...
Waardering 4.45 uit 5
1521816

Siemens SN95EX56CE

1.219,00
Zoek je een passende afwasmachine en weet je nog niet welke je moet kiezen? De Siemens SN95EX56CE is misschien wel de juiste afwasmachine voor jou! De Siemens SN95EX56CE heeft het cijfer: none mogen ontvangen van ongeveer none mensen. Het toestel...
1542895

Siemens SN23EC14CE

749,00
De Siemens SN23EC14CE vaatwasmachine wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De vaatwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte van zijn...
Waardering 4.70 uit 5
1463330

Siemens SN636X00JE

639,00
De Siemens SN636X00JE vaatwasmachine wordt erg hoog beoordeeld door mensen die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De afwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte van zijn...
Waardering 4.45 uit 5
1470347

Miele G 5074 SC Vi

1.049,00
Opzoek naar een perfecte vaatwasmachine? Stop maar met zoeken! De Miele G 5074 SC Vi is namelijk de vaatwasmachine die je zoekt. De Miele G 5074 SC Vi heeft de reviewscore: 8.7 gekregen van minstens 56 experts. Wil je graag...
Waardering 4.35 uit 5
1635154

Siemens SE63HX41TE

699,00
De Siemens SE63HX41TE afwasmachine wordt erg hoog beoordeeld door consumenten die de hem al eerder gekocht hebben, daarnaast heeft hij ook een hele goede prijs- kwaliteit verhouding. De vaatwasmachine scoort op de belangrijkste gebieden erg goed ten opzichte van zijn...
Waardering 4.20 uit 5
1626509

AEG FFB83816PM

999,00
De AEG FFB83816PM heeft erg goede functies. De huidige gebruikers van de vaatwasser beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi apparaat, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
1525504

Siemens SN63HX60AE

799,00
De Siemens SN63HX60AE krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge beoordeling. Naast alle hoge ratings van de mensen die de vaatwasser al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Waardering 4.30 uit 5
1634136

Siemens SE63HX36TE

628,00
De Siemens SE63HX36TE belandt op een erg hoge plek. Naast zijn mooie uiterlijk die veel kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de afwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de kopers die hem al thuis hebben...
1647828

Beko DIN24215

409,00
Omdat de Beko DIN24215 erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasmachine in onze top 5! Bij het maken van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Beko DIN24215 heeft gemiddeld de score: 8.8...
1626413

Beko DVN05320W

349,00
De Beko DVN05320W beschermt al de vaat en zorgt ervoor dat al jouw borden en glazen grondig schoon en droog wordt. De Beko DVN05320W heeft de reviewscore: 8.4 ontvangen van tenminste 6 mensen. Het model is een vrijstaande vaatwasmachine. De...
Waardering 4.20 uit 5
1639637

Siemens SL73HX60CE

999,00
Zoek je een goede afwasmachine en weet je nog niet welke je moet kopen? De Siemens SL73HX60CE is misschien wel de juiste afwasmachine voor jou. De Siemens SL73HX60CE heeft het cijfer: none gekregen van minstens none kopers die je voorgingen....
1596754

Siemens SN23EI14CE

799,00
Omdat de Siemens SN23EI14CE erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasmachine in onze top 5! Bij het opzetten van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Siemens SN23EI14CE heeft gemiddeld de score: 9.4...
Waardering 4.70 uit 5
1639889

Siemens SE23HI36VE

689,00
De Siemens SE23HI36VE krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge ratings van de eerdere kopers die de vaatwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op...
1541651

ATAG DW7114XB

1.049,00
De ATAG DW7114XB belandt op een erg hoge plek. Naast zijn prachtige uiterlijk die een goede kwaliteit uitstraalt is ook de binnenkant van de vaatwasmachine van goede kwaliteit. Niet alleen ons panel, maar ook de mensen die hem al thuis...
Waardering 4.50 uit 5
1634289

Bosch SGS2HVW72E

539,00
De Bosch SGS2HVW72E heeft erg sterke features. De huidige gebruikers van de vaatwasser beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi apparaat, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie en strakke...
Waardering 3.40 uit 5
1635221

Siemens SP63HX64KE

849,00
De Siemens SP63HX64KE afwasmachine maakt al jouw vieze afwas volledig schoon en droog. De Siemens SP63HX64KE is beoordeeld door none consumenten met de reviewscore: none. Het apparaat is een inbouw vaatwasser, hierdoor kun je hem perfect in jouw keuken inbouwen....
1520642

Siemens SR65ZX23ME

1.039,00
Doordat de Siemens SR65ZX23ME erg goed is scoort op allerlei verschillende criteria staat de vaatwasmachine in onze top 5! De Siemens SR65ZX23ME is beoordeeld door 2 consumenten die je voorgingen met het cijfer: 9.6. Het is mogelijk om dit toestel...
Waardering 4.80 uit 5
1634192

Bosch SGU2HVS20E

699,00
De Bosch SGU2HVS20E krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge score. Naast alle hoge beoordelingen van de mensen die de vaatwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op de...
Waardering 4.25 uit 5
1563961

Whirlpool WIC 3C33 PE

639,00
De Whirlpool WIC 3C33 PE heeft erg goede functies. De huidige gebruikers van de afwasmachine beoordelen hem zeer positief! Als je opzoek bent naar een mooi apparaat, is dit er een die aan die eis kan voldoen. Door zijn mooie...
Waardering 4.50 uit 5
1470446

Miele G 5277 SC Vi XXL

1.149,00
Opzoek naar een geschikte vaatwasmachine? Stop maar met zoeken! De Miele G 5277 SC Vi XXL is namelijk de vaatwasser die je zoekt. Bij het opstellen van onze top 5 maken we gebruik van consumenten reviews. De Miele G 5277...
Waardering 4.55 uit 5
1647824

Beko DIN28426

449,00
Waardering 4.30 uit 5
1567222

Bosch SMS2HTW72E

599,00
Waardering 4.60 uit 5
1569452

ATAG DW8114XB

1.199,00
De ATAG DW8114XB krijgt van onze experts en zijn huidige gebruikers een hele hoge rating. Naast alle hoge ratings van de eerdere kopers die de afwasmachine al thuis hebben staan, heeft hij een uitstekende prijs- kwaliteitverhouding. Hij scoort namelijk op...
Waardering 4.45 uit 5
1500978

Whirlpool WBC 3C34 P X

579,00
Zoek je een passende vaatwasmachine en weet je niet helemaal welke je moet kopen? De Whirlpool WBC 3C34 P X is misschien wel de juiste vaatwasmachine voor jou. De Whirlpool WBC 3C34 P X is beoordeeld door 46 eerdere kopers...
Waardering 4.45 uit 5
1475671

Miele G 5022 SCi BRWS

849,00
Zoek je een goede vaatwasser en weet je niet welke je moet kopen? De Miele G 5022 SCi BRWS is waarschijnlijk de juiste afwasmachine voor jou. De Miele G 5022 SCi BRWS is beoordeeld door 28 kopers die je voorgingen...
Waardering 4.45 uit 5