Zwarte wasdroogcombinatie
Wil jij niet zo’n saaie, witte was-droogcombinatie net zoals iedereen? Gelukkig zijn er enkele zwarte was-droogcombinaties op de markt die perfect opgaan in jouw moderne en stijlvolle washok, badkamer of bijkeuken. Deze mooie apparaten zijn ideaal, want je kun je wasgoed wassen en drogen met één apparaat – dat is heel handig en bespaart je heel veel ruimte. Ontdek hier wat de beste zwarte was droogcombinaties van 2024 zijn.
De beste zwarte wasdroogcombinatie van 2024
De beste zwarte wasdroogcombinatie van 2024
Wat is een zwarte wasdroogcombinatie
Vind de beste goedkope wasdroogcombinatie
Beste zwarte wasdroogcombinaties van 2024
Terwijl je inmiddels een ruim assortiment hebt aan reguliere was droogcombinatie modellen, zijn er helaas nog maar weinig zwarte exemplaren te vinden. Maar geen zorgen, wij hebben het zoekwerk voor je verricht en hebben de modellen die het best reviewed en het beste getest zijn voor je op een rijtje gezet. Dit zijn de beste zwarte was droogcombinaties van 2024!
5.8/10Beko HTV8716XMST SteamCure - 8/5 kg
De Beko HTV8716XMST SteamCure - 8/5 kg is de best geteste goedkope wasdroogcombinatie van december 2024!
Deze was-droogcombinatie heeft handige functies zoals bediening via een app en een stoomfunctie om kreukels te verminderen. De ruime trommel maakt het mogelijk om meer was in één keer te doen. Het apparaat is echter niet erg energiezuinig met energieklasse D. Ook is de droogcapaciteit beperkt tot 5 kg, wat minder is dan de wascapaciteit.
De Beko HTV8716XMST SteamCure biedt veel mogelijkheden voor het wassen en drogen van kleding. Je kunt verschillende programma's gebruiken om je was schoon en fris te krijgen. De stoomfunctie helpt bij het verminderen van kreukels, wat het strijken makkelijker maakt. Met de app kun je het apparaat op afstand bedienen, wat handig is als je niet thuis bent.
Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroogcombinatie
Wasdroogcombinatie keuzehulp
Waarom kiezen voor een zwarte wasdroogcombinatie
Zwart is een tijdloze kleur die elegantie en moderniteit uitstraalt. Een zwarte wasdroogcombinatie geeft jouw wasruimte, badkamer of bijkeuken een heel andere uitstraling dat de doodnormale, witte variant. Het voegt een vleugje klasse toe en onderscheidt zich van de meer traditionele, witte wasmachines en drogers.
Deze merken verkopen zwarte wasdroogcombinaties
Terwijl je steeds meer wasmachines en drogers ziet in het zwart, zijn er helaas niet veel merken die zwarte wasdroogcombi’s produceren. Dit zijn de merken die in 2024 zwarte wasdroogcombinaties aanbieden:
- Beko: Robuust en betaalbaar, ideaal voor dagelijks gebruik met efficiënte was- en droogprestaties.
- Candy: Compact en innovatief, met slimme technologie voor gebruiksgemak en energiebesparing.
- Fagor: Robuust en functioneel, een goede keuze voor budgetbewuste consumenten die kwaliteit zoeken.
Let hier op bij het kopen van een zwarte wasdroogcombinatie
Als je je zinnen hebt gezet op een mooie, moderne zwarte was-droogcombinatie, is je keuze helaas beperkt. Natuurlijk, het oog wil ook wat. Maar het heel erg belangrijk dat je een was droogcombinatie kiest die daadwerkelijk aansluit op jouw wensen en eisen. Dit zijn de belangrijkste punten waar je rekening mee moeten houden bij het kopen een een nieuwe was-droogcombinatie:
Vulgewicht
Het maximale vulgewicht, ook wel vulcapaciteit genoemd, van een wasmachine, droger of was droogcombinatie bepaalt de hoeveelheid wasgoed dat tegelijkertijd in de trommel past. Een was-droogcombinatie heeft eigenlijk altijd een groter vulgewicht voor wassen dan voor drogen. Een was-droogcombinatie kan bijvoorbeeld 9 kg wassen hebben, maar slechts 5 kg drogen.
Hoeveel vulgewicht je nodig hebt, hangt af van de hoeveelheid wasgoed die je wilt wassen per keer, wat grotendeels wordt bepaald door de grootte van je huishouden.Energieklasse
De energieklasse van een was-droogcombinatie geeft aan hoe energiezuinig het apparaat wast en droogt. Ook hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen een energieklasse voor wassen en drogen. Over het algemeen is een was-droogcombinatie minder energiezuinig dan een aparte wasmachine en droger, omdat losse apparaten gebouwd zijn met één specifiek doel.
De meeste was-droogcombinaties hebben energielabel E of D, maar er zijn ook enkele modellen met energielabel C. Wij raden altijd aan om te kiezen voor een energiezuinig model. Hiermee bespaar je energie, wat goed is voor het milieu, maar waardoor je op de lange termijn ook goedkoper uit bent.Geluidsniveau centrifugeren
Als je graag een stille was-droogcombinatie wilt, kijk je hiervoor naar het geluidsniveau. Dit geeft in decibel (dB) aan hoeveel lawaai de het apparaat maakt wanneer deze op zijn luidst is. Het kan helpen om specifiek te zoeken naar een was-droogcombinatie met een koolborstelloze motor, omdat deze modellen over het algemeen een stuk stiller, zuiniger en duurzamer wassen en drogen.
Gebruiksgemak
Een was-droogcombinatie is hoe dan ook een heel handig apparaat om in huis te hebben, maar er zijn modellen met functies die het wassen en drogen van je wasgoed nóg makkelijker voor je kunnen maken. Denk hierbij aan een beladingssensor, automatische wasmiddeldosering, een stoomfunctie, startuitstel, bediening via je smartphone en meer. Kies voor een was-droogcombinatie met die functies waarbij jij denkt baat te hebben.
Toerental
De centrifugesnelheid, oftewel het toerental, geeft aan hoeveel toeren de trommel per minuut maakt tijdens het centrifugeren. Hoe sneller de trommel draait, hoe meer vocht er uit het wasgoed wordt gedrukt. En hoe droger je wasgoed is na het wassen, hoe minder lang het nodig heeft om te drogen. Hiermee bespaar je ook weer op energie, omdat een droger veel meer energie verbruikt dan de centrifuge.
Was- en droogprogramma's
Een was-droogcombinatie beschikt over verschillende programma’s voor een zo goed mogelijke verzorging van jouw wasgoed. Denk hierbij aan speciale programma’s voor wol, jeans, sportkleding, babykleding en een een non-stop programma, waarmee je de was droogcombinatie in één stap klaar zet voor zowel wassen als drogen.