Black Friday wasmachine en droger set

Black Friday vindt plaats op de vrijdag na Thanksgiving en is dé dag waarop je de beste aanbiedingen vindt. Een wasmachine en droger set bestaat meestal een uit voorlader wastrommel en een wasdroger die perfect op elkaar zijn afgestemd. Black Friday is het beste moment op jouw ideale wasmachine en droger set te scoren voor de beste prijs. De beste Black Friday deals vind je hier!
Wasmachine en droger set

Dit zijn de beste Black Friday wasmachine en droger set deals van 2024

Stop je zoektocht naar de beste Black Friday wasmachine deals! Wij hebben hieronder voor je op een rijtje gezet wat de beste wasmachine en droger sets zijn voor de laagste prijzen. Dit zijn de mooiste aanbiedingen, gebaseerd op onder andere het vulgewicht, de energieklasse, de merken, programma’s, verwachtte levensduur en overige specificaties.
  1. Black Friday is de dag na Thanksgiving en biedt de beste deals, inclusief wasmachines en drogers.
  2. Je kunt tot wel 70% besparen op merken zoals Miele, Bosch en Samsung tijdens Black Friday.
  3. Om de perfecte wasmachine en droger set te vinden, moet je letten op vulgewicht, geluid, energieklasse, programma’s en gebruiksgemak.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale set

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw set

Set keuzehulp

Een stille wasmachine en droger set maakt weinig geluid bij het centrifugeren en drogen van de natte was. Staat je wasmachine en droger set vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille set.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe stil moet de wasmachine en droger set zijn?

Set keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine en droger set ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine en droger set heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine en droger set.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasmachine en droger set zijn?

Set keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine en droger set, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine en droger set met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Set keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste sets
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachine droger set zoeken...

Wat is Black Friday

Black Friday is van oorsprong Amerikaans en vindt plaats op de vrijdag na Thanksgiving. Black Friday of Zwarte Vrijdag is in het leven geroepen om de beste deals te vinden vlak voor de kerst. Dat is ideaal als je nog kerstcadeau’s moet aanschaffen, maar steeds meer mensen maken ook gebruik van Black Friday deals voor zichzelf. Het zijn namelijk al lang niet meer enkel de typische kerstcadeau’s die in de aanbieding zijn; dit geldt voor zo’n beetje alle producten, waaronder ook witgoed zoals wasmachines en drogers.
Als het einde van het jaar nadert en jouw wasmachine en/of wasdroger aan vervanging toe is, is Black Friday daarom het perfecte moment om je te oriënteren op een vervanging. Op Black Friday vind je namelijk de beste aanbiedingen voor een nieuwe wasmachine en droger.

Geld besparen door je wasmachine en droger tijdens Black Friday te kopen

Tijdens Black Friday kun je tot van 70% besparen op een nieuwe wasmachine en droger set. Deze aanbiedingen gelden tevens voor grote en populaire merken zoals Miele, Bosch, Siemens, AEG, Samsung en Whirlpool.

Kies op basis van jouw behoeften

Heb je specifieke eisen? Bijvoorbeeld een wasmachine en extra stil is, of een wasdroger die extra zuinig droogt. Wat jij ook van jouw nieuwe wasmachine of droger verwacht, er zijn aanbiedingen die jou geven wat jouw huishouden nodig heeft.

Waar vind je de beste Black Friday acties voor wasmachine en droger sets

Steeds meer winkels, webwinkels en andere verkooppunten doen mee aan Black Friday. Dat betekent dat de hoeveelheid aan Black Friday deals steeds groter wordt en het mogelijk voor jou lastiger wordt om een keuze te maken. Hieronder behandelen we een aantal grote verkooppunten van wasmachines en drogers die mogelijk jouw ideale wasmachine en droger deal hebben op Black Friday 2024.

Black Friday deals van Coolblue

Coolblue is van oorsprong een studentenbedrijf met een webwinkel. Inmiddels hebben ze ook verschillende fysieke winkels waar je hun producten in levende lijven kan zien en soms ook kan uitproberen. Coolblue staat bekend om het leveren van veel klantvriendelijkheid en service. Daarom is hun slogan ook “Alles voor een glimlach”.

Black Friday deals van Bol.com

Bol.com is in Nederland een van de grootste spelers op het gebied van online aankopen. Het assortiment van Bol.com is waanzinnig groot, in vrijwel iedere denkbare productcategorie. Hierdoor vind je bij Bol.com eigenlijk altijd wel wat je nodig hebt. Bol.com werkt veel samen met externe verkooppunten, waardoor hun assortiment nóg groter is.

Black Friday deals van Mediamarkt

Mediamarkt is een grote winkelketen, met winkels over het hele land, waar voornamelijk consumentenelektronica en witgoed wordt verkocht. Het van oorsprong Duitse bedrijf is een van de grootste elektronicaconcerns in Nederland, met een heel ruim assortiment. Doordat Mediamarkt vrijwel in iedere grote stad een vestiging heeft zitten, is het voor velen een goede en gemakkelijke winkel om van te kopen.

Black Friday deals van BCC

BCC is van oorsprong een Nederlands bedrijf dat net al Mediamarkt een van de grootste winkelketens is voor consumentenelektronica en witgoed. Sinds 2022 is BCC’s slogan ‘Don’t Worry, buy happy’. Daarmee highlighten hun unieke, aanvullende services en het deskundige advies dat ze bieden in hun winkels, maar ook bij jou thuis.

Waar let je op bij het kopen van een wasmachine en droger set tijdens Black Friday

Een nieuwe wasmachine en droger set voor de laagste prijs, klinkt waanzinnig! Maar voor de aanschaf van de beste wasmachine aanbieding, moet je wel goed controleren of de wasmachine en droger ook daadwerkelijk passen bij de wensen en eisen van jouw huishouden. We kopen niet vaak een nieuwe wasmachine en droger set, daarom is het verstandig om je van tevoren te verdiepen in de specificaties van deze apparaten en wat je precies nodig hebt.

Hieronder hebben we de belangrijkste kenmerken van een wasmachine en wasdroger set op een rijtje gezet. Hopelijk helpt jou dat de perfecte wasmachine en droger set te vinden voor de beste prijs op Black Friday.

Vulgewicht

Het vulgewicht van een wasmachine en droger geeft aan hoeveel kg wasgoed er in de trommel past. Hoeveel kilo vulgewicht je nodig hebt, is voornamelijk afhankelijk van de grootte van je huishouden.

  1. 1 of 2 personen: 6 of 7 kg vulgewicht
  2. 3 of 4 personen: 8 kg vulgewicht
  3. 5 personen of meer: 9 kg vulgewicht of meer

Geluidsniveau centrifugeren

Wasmachines zijn over het algemeen stukken luider dan wasdrogers. De meeste herrie wordt gemaakt tijdens het centrifugeren. Wil je een stille wasmachine en droger set? Kijk dan naar het geluidsniveau van de wasmachine. Deze wordt opgedeeld in 4 categorieën op basis van de hoeveelheid decibel (dB):

  1. geluidsniveau luid (78 dB of meer)
  2. geluidsniveau normaal (74 – 77 dB)
  3. geluidsniveau stil (72 – 73 dB)
  4. geluidsniveau extra stil (71 dB of minder)

Energieklasse

Als je zuinig wilt wassen en drogen, kijk je hiervoor naar de energieklasse van de wasmachine en droger. Een wasmachine is energiezuinige vanaf energieklasse C en een wasdroger vanaf energieklasse A++. Kies hierbij bij voorbaat ook voor een warmtepompdroger en niet voor een condensdroger of luchtafvoerdroger.

Was- en droogprogramma's

Niet iedere wasmachine en droger set biedt dezelfde programma’s. Veel sets bieden een standaard aantal aan programma’s aan, maar daarbuiten zijn er nog veel meer specifieke programma’s, zoals voor babykleding, jeans, sportkleding, gordijnen, beddengoed en veel meer. Ook beschikken steeds meer wasmachines en drogers over een speciaal programma om kreukels uit het wasgoed te halen zodat jij minder hoeft te strijken.

Gebruiksgemak

Sommige wasmachine en droger sets ontlasten jou meer dan andere. Dit doen ze aan de hand van technologieën en functies die het wassen en drogen efficiënter, sneller, duurzamer of makkelijker maken voor jou. Denk hierbij aan automatische wasmiddeldosering, een zelfreinigende wasmiddellade, bediening via een app en meer. Voor sommige van dit soort kenmerken betaal je iets meer. Black Friday deals zijn soms de perfecte manier om toch zo’n luxe wasmachine en droger set aan te schaffen.