Beste Siemens was- droogcombinatie

Wanneer je op zoek bent naar een was- droogcombinatie zal je al snel bij het merk Siemens uitkomen. Zij staan er namelijk om bekend dat ze goede apparatuur leveren. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over was- droogcombinaties van Siemens.

Siemens wasdroogcombinatie

Informatie over Siemens wasdroogcombinatie

Siemens staat bekend om zijn goede apparatuur.

Het Duitse merk Siemens is al sinds 1879 actief in Nederland en sindsdien niet meer weg te denken uit onze markt voor witgoed. Uit onderzoek van de consumentenbond is gebleken dat Siemens een van de populairste merken is als aankomt op het kopen van een nieuwe wasmachine. Tegenwoordig zijn er ook Siemens was- droogcombinaties op de markt en deze staan er voornamelijk om bekend dat ze gemakkelijk in gebruik zijn en zowel goed wassen als drogen.

Daarbij is de gehele levensduur van Siemens producten iets wat door consumenten geprezen wordt. Een gemiddelde Siemens wasmachine gaat bijvoorbeeld 13,1 jaar mee, terwijl de gemiddelde wasmachine maar 10 jaar naar behoren blijft werken. De afgelopen jaren richt Siemens zich vooral op het verhogen van het gebruiksgemak en het laten afnemen van het energieverbruik. Een Siemens was- droogcombinatie is dus altijd gebruiksvriendelijk en energiezuinig!

Vind de beste Siemens wasdroogcombinatie

Vind een Siemens was- droogcombinatie door onze top 5 van 2024 te bekijken of doe de eenvoudige keuzehulp.

Beste Siemens wasdroogcombinaties

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe was- droogcombinatie van Siemens moet je je eerst even verdiepen in de verschillende modellen. Om je daarbij te helpen hebben we hier alvast de beste was- droogcombinaties van Siemens voor je op een rijtje gezet.

We hebben daarbij gekeken naar de belangrijkste eigenschappen, denk hierbij aan het vulgewicht wassen en drogen, het geluidsniveau centrifugeren, het droogresultaat, het wasresultaat, gebruiksgemak en de aanwezigheid van eventuele extra functies zoals startuitstel en een zelfreinigende wasmiddellade.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroogcombinatie

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroogcombinatie

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een energiebesparende wasdroogcombinatie heeft energielabel C of hoger en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroogcombinatie verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een stille wasdroogcombinatie maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroogcombinatie vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroogcombinatie ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroogcombinatie heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroogcombinatie, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was wassen en drogen?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdroogcombinaties van Nederland. Of bekijk de wasdroogcombinaties die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdroogcombinaties
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdroogcombinaties aan het zoeken...

Siemens wasdroogcombinatie technologie

Siemens HomeConnect

Wil je een wifi geschikte was- droogcombinatie? Dan ben je bij Siemens aan het juiste adres. Met deze technologie kan je al je Siemens apparaten met elkaar verbinden en bedienen vanaf je smartphone.

Het maakt daarvoor niet uit waar je bent. Je kan dus zelfs je was- droogcombinatie vullen voordat je gaat werken en hem pas halverwege de dag aanzetten. Je wasgoed is dan precies klaar op het moment dat je thuiskomt, waardoor je nooit meer hoeft te wachten!

Zelfreinigende condensor

Ook bij een was- droogcombinatie moet je regelmatig de condensor schoonmaken. Als je dat niet doet, loop je het risico dat de condensor niet meer goed werkt en je wasgoed langer in de trommel laat zitten om te drogen.

Dit is een vervelend werkje en daarbij vergeet je het ook gemakkelijk. Bij een Siemens was- droogcombinatie met zelfreinigende condensor hoef je je daar in ieder geval niet druk over te maken. Na iedere droogbeurt wordt de condensor vanzelf gereinigd, waardoor de warme lucht weer goed door je droger geblazen kan worden. Dat is beter voor je kleding en je bespaart ook energie!

Iqdrive motor

Een iqdrive motor van Siemens is een koolborstelloze motor. Hiermee kan je ook bij een hoger toerental een efficiënt wasprogramma draaien. De iqdrive motor heeft door de afwezigheid van koolborstels namelijk veel minder frictie, waardoor je was- droogcombinatie veel langer mee zal gaan.

Bij wasmachines is het al bewezen dat het veel langer duurt voordat je een nieuwe wasmachine moet aanschaffen.

Sensorgestuurde autodry technologie

Siemens heeft heel goed begrepen dat de manier waarop je wasgoed wordt gedroogd erg belangrijk is voor de gehele levensduur van je kleding. Te heet drogen kan er natuurlijk voor zorgen dat je kleding krimpt, terwijl ongelijkmatig drogen ervoor zorgt dat niet je hele lading wasgoed even droog is.

De sensorgestuurde autodry technologie van Siemens meet nauwkeurig wat het vochtgehalte en de temperatuur van je kleding is en op basis van die gegevens wordt het droogprogamma continu aangepast. Zo is je was nooit te droog of juist helemaal niet droog, wat veel beter is voor je kleding!