Beste AEG was- droogcombinatie

Iedereen die zoekt naar een was- droogcombinatie met veel verschillende mogelijkheden komt al snel bij AEG uit. Zij hebben namelijk een groot assortiment met was- droogcombinaties met verschillende functies die het wassen en drogen veel gemakkelijker maken. Op deze pagina vind je alle informatie over was- droogcombinaties van AEG, vind je een lijst met onze favorieten en extra uitleg over de verschillende technologieën.

AEG wasdroogcombinatie

Informatie over AEG was- droogcombinatie

AEG heeft een groot assortiment voor was- droogcombinaties.

De Duitse merken AEG, Bosch, Siemens en Electrolux zijn erg populair onder Nederlandse consumenten. Nu AEG ook was- droogcombinaties aanbiedt, is zijn populariteit alleen maar groter geworden.Een nieuwe wasmachine of was-droogcombinatie van AEG is altijd uitgerust met de nieuwste technieken, waardoor je bijvoorbeeld ook op lage temperaturen kan wassen of een wollen handwas toch in de machine kan doen.

Dit kan echt een uitkomst bieden als je bijzondere eisen hebt op het gebied van wassen en drogen. Daarbij staat bij AEG het energieverbruik ook heel hoog in het vaandel en daardoor mag je ervan uitgaan dat je was- droogcombinatie altijd zo energiezuinig mogelijk is. Iedere was- droogcombinatie heeft een nieuw energielabel en de energieklasse geeft daarop aan hoe zuinig de was- droogcombinatie is.

Vind de beste AEG wasdroogcombinatie

Vind een AEG wasdroogcombinatie door onze top 5 van 2024 te bekijken of doe de eenvoudige keuzehulp.

Beste AEG wasdroogcombinaties

Voor de beoordeling van de was- droogcombinaties hebben we voornamelijk gekeken naar eigenschappen als: Het geluidsniveau centrifugeren, koolborstelloze motor,

het aantal verschillende programma’s voor wassen en drogen, het energieverbruik en eventuele extra functies zoals een zelfreinigende wasmiddellade.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroogcombinatie

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroogcombinatie

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een energiebesparende wasdroogcombinatie heeft energielabel C of hoger en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroogcombinatie verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een stille wasdroogcombinatie maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroogcombinatie vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroogcombinatie ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroogcombinatie heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroogcombinatie, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was wassen en drogen?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdroogcombinaties van Nederland. Of bekijk de wasdroogcombinaties die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdroogcombinaties
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdroogcombinaties aan het zoeken...

AEG was- droogcombinatie technologie

Connectivity

Alle nieuwe apparaten van AEG kunnen via connectivity met elkaar verbonden worden en voor de was- droogcombinaties is daar de speciale My AEG Care-app voor. Daarmee maak je via je telefoon verbinding en vervolgens kan je opdrachten geven.

Zo laat je je was- droogcombinatie bijvoorbeeld precies weten wat voor wasgoed je in de trommel hebt gestopt en vervolgens zal het apparaat op basis daarvan een geschikt programma voor wassen en drogen uitkiezen.

Je hoeft niet per se in de buurt van je was- droogcombinatie te zijn om hiervan gebruik te kunnen maken. Als je bijvoorbeeld op je werk bent, kan je via de app checken of je wasgoed al schoon is en vervolgens het droogprogramma aanzetten. Als je dan thuis komt hoef je je wasgoed alleen nog maar op te vouwen en op te bergen.

SensiDry Technology

De sensidry technologie past goed bij jou als je vaak verschillende stoffen wil wassen en drogen. Deze hebben namelijk allemaal een verschillende aanpak nodig om het beste wasresultaat te krijgen.

Wanneer je bijvoorbeeld een blouse van kwetsbare stof in je was- droog combinatie wil stoppen, kan deze niet te heet gewassen worden. De sensidry technologie past de temperatuur van het drogen aan op het textiel aan en zal nooit warmer dan 54 graden worden.

Een was- droog combinatie met SensiDry heeft altijd een warmtepomp en koelsysteem die de hete lucht blijven hergebruiken. Dat scheelt ook in het energie- en waterverbruik.

DualSense Technology

Een andere technologie van AEG die rekening houdt met je wasgoed is de DualSense. Hierbij past je was- droogcombinatie niet alleen de temperatuur in de trommel aan, maar ook de beweging. Kwetsbare stoffen worden bijvoorbeeld niet zo heet gedroogd en worden ze ook niet te wild door de trommel heen geschud.

De was- droogcombinatie registreert zelf wat voor wasgoed er in de trommel zit en op welke manier dat het beste behandeld kan worden. Jij hoeft daar niks voor te doen!

Prosteam Technology

Wanneer je op een hoger toerental je wasgoed laat draaien is het snel droog, maar heb je vaak ook veel kreukels. Met de stoomtechnologie van AEG kan je je wasgoed laten stomen, waardoor het net zo snel droog en schoon wordt, maar veel minder kreukt.

Sommige stoffen kunnen direct terug de kast in en bij overhemden hoef je tot 80% minder strijkwerk zelf uit te voeren. Je kan de stoomfunctie ook gebruiken om kleding alleen even op te frissen zonder te wassen. Zo voorkom je dat kleding te vaak gewassen wordt en daardoor slijt.