Wasdroogcombinatie met wifi

Het wassen en drogen van de toekomst doe je met een was-droogcombinatie met wifi! Dit is één machine met zowel de functies van een wasmachine als van een wasdroger die je kunt bedienen en controleren via een app op je smartphone. Makkelijker en gebruiksvriendelijker wordt het niet! Benieuwd naar de beste wasdroogcombinatie modellen met wifi van 2024? Lees snel verder.
Wasdroogcombinatie met wifi

Wat is een wasdroogcombinatie met wifi

Bedien je apparaat op afstand.

Een was-droogcombinatie is in feite een wasmachine en een droger in één apparaat. Hierdoor bespaar je ruimte, wat deze machines ideaal maken als je klein woont of bijvoorbeeld geen aparte wasruimte hebt. Stel je voor, je bent onderweg naar huis en je wilt dat je was klaar en droog is als je thuiskomt. Dat is waar een wasdroogcombinatie met wifi van pas komt! Dit apparaat is een twee-in-één oplossing die niet alleen je kleding wast maar ook nog droogt. Je hoeft je wasgoed niet eens over te plaatsen van het ene naar het andere apparaat!
Wat nog meer heel fijn is een een was-droogcombinatie, is het non-stop programma. Met het non-stop programma start het droogprogramma vanzelf nadat het wasprogramma is afgelopen. Je hebt er helemaal geen omkijken naar. En dankzij de wifi-functie kun je het apparaat via je smartphone of tablet op afstand bedienen. Of je nu op het werk bent of boodschappen doet, met een paar tikken op je telefoon start of pauzeer je het was- en/of droogprogramma. Dit maakt het leven zoveel gemakkelijker, vooral voor de drukbezette mensen onder ons!

Vind de beste Siemens wasdroogcombinatie

Vind een Siemens was- droogcombinatie door onze top 5 van 2024 te bekijken of doe de eenvoudige keuzehulp.

Beste wasdroogcombinaties met wifi van 2024

De was-droogcombinatie met wifi is het ideale apparaat voor mensen met een druk leven en niet genoeg ruimte voor een wasmachine en droger set. Maar welke was-droogcombinatie is de beste?
Wij hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de beste was-droogcombinaties van 2024 en hebben de modellen die het beste getest zijn hieronder voor je op een rijtje gezet. Dit zijn de beste wasdroogcombinaties met wifi van 2024!

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroogcombinatie

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroogcombinatie

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een energiebesparende wasdroogcombinatie heeft energielabel C of hoger en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroogcombinatie verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een stille wasdroogcombinatie maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroogcombinatie vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroogcombinatie ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroogcombinatie heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroogcombinatie, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was wassen en drogen?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdroogcombinaties van Nederland. Of bekijk de wasdroogcombinaties die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdroogcombinaties
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdroogcombinaties aan het zoeken...

Voor- en nadelen van een wasdroogcombinatie met wifi

Het kiezen van een wasdroogcombinatie met wifi is een slimme zet, maar zoals bij elk apparaat zijn er voor- en nadelen. Laten we deze eens nader bekijken.

Voordelen

 1. Goedkoop in aanschaf: Over het algemeen is een was-droogcombinatie in aanschaf goedkoper dan een losse wasmachine en droger.
 2. Gebruiksgemak: Bedien je wasdroogcombinatie met een app op je smartphone, waar en wanneer je maar wilt.
 3. Tijdbesparing: Stel het apparaat in om te starten of stoppen wanneer het jou uitkomt. Je hoeft je wasgoed niet eens over te plaatsen.
 4. Ruimtebesparend: Een was-droogcombinatie neemt aanzienlijk minder ruimte in beslag dan een losse wasmachine en droger.
 5. Innovatief: Een nieuwe wasdroogcombinatie beschikt over technieken die het wassen en drogen makkelijk, sneller, effectiever en zuiniger maken.

Nadelen

 1. Mindere kwaliteit: Ondanks dat was-droogcombinaties steeds beter worden, is de kwaliteit nog niet hetzelfde als bij een gewone wasmachine en droger.
 2. Hoger verbruik: Het water- en energieverbruik van een was-droogcombinatie is hoger dan dat van losse apparaten. Dat is slecht voor het milieu, maar op de lange termijn ook duurder voor jou.

De volgende merken verkopen smart wasdroogcombinaties

Er zijn steeds meer merken die een wasdroogcombinatie met wifi op de markt brengen. Dat komt voor een groot deel door de toename in de vraag naar was-droogcombinatie modellen, en de vraag naar meer gebruiksgemak en innovatie. Een wasdroogcombinatie met wifi is daarvan een mooie samenkomst. Dit zijn de merken die momenteel was droogcombinaties met wifi verkopen. Welk merk wasdroogcombinatie heeft jouw voorkeur?

 1. AEG
 2. LG
 3. Miele
 4. Samsung
 5. Siemens
 6. Whirlpool
 7. Indesit
 8. Beko
 9. Haier

Waar let je op bij het kopen van een wasdroogcombinatie met wifi

Bij het kiezen van een wasdroogcombinatie met wifi, moet je eigenlijk naar dezelfde specificaties kijk als bij iedere andere was-droogcombinatie, alleen heb je hierbij keuze uit een kleinere selectie omdat op dit moment niet iedere was droogcombinatie te bedienen is via wifi. Dit is waar je rekening mee moet houden:

Mogelijkheden wifi-verbinding

Eerder hebben we het gehad over de verschillende manieren waarop de wifi-verbinding van een was droogcombinatie je kan ondersteunen bij het wassen en drogen. Kies voor een smart was-droogcombinatie die de functies ondersteund waar jij behoefte aan hebt.

Vulgewicht

Het vulgewicht van een was-droogcombinatie geeft aan welke hoeveelheid wasgoed er in de trommel past, net zoals bij een wasmachine of wasdroger. Maar bij een was-droogcombinatie zit het nét iets anders. Was-droogcombi’s hebben namelijk een hoger vulgewicht wassen dan voor drogen. Dit betekent dat je niet altijd dezelfde hoeveelheid kan drogen als je zojuist gewassen hebt. Hoeveel vulgewicht je nodig hebt, is voornamelijk afhankelijk van de grootte van je huishouden. Als je een groot gezin hebt, heb je een hoog vulgewicht nodig (10 kg vulgewicht of meer), maar een klein gezin, alleenstaande of een stel heeft voldoende aan een laag vulgewicht.

Energieklasse

Een was-droogcombinatie wast en droogt eigenlijk altijd minder zuinig dan een losse wasmachine en droger. Maar er zit absoluut vooruitgang in het water- en energieverbruik van wasdroogcombinaties! Informatie hierover vind je op het energielabel van het apparaat. Energieklasse D komt momenteel het meeste voor, maar de meest energiezuinige wasdroogcombinatie heeft energielabel C, waarmee je flink wat energie besparen kunt!

Geluidsniveau

Als je een stille was-droogcombinatie wilt, kijk je hiervoor naar het geluidsniveau. Hier wordt in decibel (dB) aangeduid hoeveel lawaai de was-droogcombinatie maakt wanneer deze op zijn luidst is; tijdens het centrifugeren. De stillere modellen hebben over het algemeen een koolborstelloze motor, deze zijn stiller, duurzamer en zuiniger.

Gebruiksgemak

Naast wifi zijn er nog veel meer manieren waarop een was-droogcombinatie het wassen en drogen makkelijker voor je kan maken. Denk hierbij aan een zelfreinigende wasmiddellade, stoomfunctie, beladingssensor en meer. Kies voor een model dat aansluit op jouw wensen.

Verschillende programma's

Net zoals een gewone wasmachine en wasdroger, beschikt een was-droogcombinatie over een aantal programma’s voor verschillende was- en droogbehoeften en verschillende soorten wasgoed. Hierdoor wordt het met meer zorg gewassen en gedroogd, zodat je kleding langer mooi blijft. Bij dit soort was- en droogprogramma’s moet je denken aan een anti-allergie stoomprogramma waarmee je allergenen grondig verwijdert, snelle programma’s zodat je je favoriete outfit snel weer aan kunt, een eco-programma om energiezuinig(er) te wassen én drogen, en een non-stop programma, waarmee je de was droogcombinatie in één stap klaar zet voor zowel wassen als drogen.

Veelgestelde vragen bij het kopen van een wasdroogcombinatie met wifi

Waarom een wasdroogcombinatie met wifi?

Een wasdroogcombinatie met wifi biedt gemak en flexibiliteit. Je kunt je was doen wanneer het jou uitkomt, zelfs als je niet thuis bent.

Wat is een smart wasdroogcombinatie?

Een smart wasdroogcombinatie is een apparaat dat je kunt verbinden met het internet. Hierdoor kun je het bedienen via je smartphone of tablet.

Wat is een slimme wasdroogcombinatie?

Een slimme wasdroogcombinatie is, net als een smart wasdroogcombinatie, een apparaat dat je op afstand kunt bedienen en beheren, wat zorgt voor een efficiënter huishouden.