Beste Samsung was- droogcombinatie

Wanneer je op zoek bent naar een was- droogcombinatie zal je al snel bij het merk Samsung uitkomen. Samen met de merken aeg, Siemens en Miele is dit namelijk een van de populairste merken als het op was- droogcombinaties aankomt. Dat is niet zo vreemd, want Samsung heeft de laatste jaren ontzettend veel geïnvesteerd in nieuwe technieken die het wassen en drogen met een was- droogcombinatie net zo goed en makkelijk maken als met een aparte wasmachine en droger.

Samsung wasdroogcombinatie

Informatie over Samsung wasdroogcombinatie

Samsung is al jarenlang een erg belangrijke speler op de witgoed markt.

Samsung is al jarenlang een belangrijke speler op de markt voor was- droogcombinaties. Ze hebben namelijk veel verschillende technologieën ontwikkeld die het wassen en drogen van je kleding veel gemakkelijker maakt, terwijl je ook nog op je energiekosten kan besparen. Samsung was- droogcombinaties zijn daarom ook erg populair en worden door consumenten hoog gewaardeerd. De apparaten gaan lang mee en zijn daarbij erg betaalbaar.

Bij Samsung maakt het ook niet uit wat je behoeftes op het gebied van wassen zijn, er is altijd een was- droogcombinatie die daarop aansluit. Voor beddengoed heb je bijvoorbeeld een was- droogcombinatie samsung met 8 kg vulgewicht en een ruime trommel en er zijn bijvoorbeeld ook speciale programma’s voor sportkleding.

Vind de beste Samsung wasdroogcombinatie

Vind een Samsung was- droogcombinatie door onze top 5 van 2024 te bekijken of doe de eenvoudige keuzehulp.

Beste Samsung wasdroogcombinaties

Wil je in plaats van een aparte wasmachine en droger een Samsung was- droogcombinatie aanschaffen? Goed idee! Je zal in het begin overdonderd worden door het grote aanbod van Samsung en daarom hebben wij de beste opties alvast voor je op een rijtje gezet.

We hebben voor deze lijst gekeken naar eigenschappen als: vrijstaand model, het aantal kg vulgewicht drogen en wassen, een koolborstelloze motor, het geluidsniveau centrifugeren, het type waterbeveiliging en eventuele extra functies zoals een zelfreinigende wasmiddellade.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroogcombinatie

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroogcombinatie

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een energiebesparende wasdroogcombinatie heeft energielabel C of hoger en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroogcombinatie verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een stille wasdroogcombinatie maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroogcombinatie vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroogcombinatie ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroogcombinatie heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroogcombinatie, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was wassen en drogen?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdroogcombinaties van Nederland. Of bekijk de wasdroogcombinaties die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdroogcombinaties
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdroogcombinaties aan het zoeken...

Samsung wasdroogcombinatie technologie

Samsung AI Control

Een Samsung was- droogcombinatie met AI control kan via wifi verbonden worden met je mobiele telefoon. Je kan daarmee informatie doorgeven over het soort was dat er in het apparaat zit en vervolgens kiest de was- droogcombinatie zelf het beste programma uit.

Met de AI Control bediening via app kan je je nieuwe product zien als een soort hulpje bij het wassen. Al jouw voorkeuren worden door het systeem ook onthouden, waardoor wassen en drogen iedere keer steeds makkelijk wordt.

Samsung Addwash

Iedereen kent het probleem wel dat je je was- droogcombinatie net hebt aangezet en dat je er vervolgens achter komt dat er toch nog iets gewassen moet worden. Je hebt dan twee keuzes, het programma stopzetten of je wasgoed bewaren voor een volgende beurt. Dat is allebei erg onhandig, want stoppen kan niet altijd tijdens ieder deel van de cyclus en wanneer je bijvoorbeeld een sok later wast, is de kans veel groter dat je hem kwijtraakt en je paar incompleet is.

Met de Samsung Addwash is dit probleem verleden tijd. Er zit namelijk een klein luikje in het deurtje van de was- droogcombinatie en wanneer je wasgoed wil toevoegen, kan je deze gedurende de hele cyclus open trekken. Het Samsung addwash systeem zorgt er dus niet alleen voor dat je nooit wasgoed over hebt, je bespaart ook tijd en energie doordat je geen extra was meer hoeft te draaien.

Samsung Autodose

Het is voor veel Nederlanders niet helemaal duidelijk hoeveel wasmiddel ze voor een bepaald aantal kg vulgewicht moeten gebruiken. Met een Samsung was- droogcombinatie met automatische wasmiddeldosering is dat niet langer een probleem.

Het apparaat rekent namelijk zelf voor je uit hoeveel wasmiddel er nodig is voor het volledig schoon krijgen van je wasgoed en hierdoor blijft het veel langer mooi. Het maakt daarbij niet uit of het om snel wassen of een lange cyclus gaat, het wasmiddel wordt altijd perfect gedoseerd. In combinatie met de diamond drum trommel zorgt dit ervoor dat je wasgoed veel langer mooi blijft.

Samsung Ecobubble

Kwetsbare kleding wil je niet altijd op een hoge temperatuur wassen, maar bij lage temperaturen ben je bang dat het niet goed schoon wordt. Met de Samsung ecobubble was- droogcombinatie hoef je je daar niet langer zorgen over te maken. Bij deze technologie worden er namelijk krachtige bubbels door de trommel geblazen, waardoor je wasgoed al vanaf 15 graden schoon wordt.

Dit is niet alleen goed voor je kleding, maar het heeft ook een veel lager energieverbruik. Verder blijven er door de kracht van het water ook veel minder vuil en zeepresten achter in de trommel, waardoor je minder onderhoud hebt. De Samsung ecobubble technologie kan ook worden gebruikt om kleding 20 minuten te laten weken, waardoor je hardnekkige vlekken veel gemakkelijker kan verwijderen. De meeste Samsung was- droogcombinaties hebben ook de stoomfunctie hygiene steam, kan je kwetsbare kledingstukken ook stomen, wat handig is als je een kledingstuk alleen even wil opfrissen.

Samsung Quickdrive

Een Samsung was- droogcombinatie die met de quickdrive technologie is uitgerust zal je tijd, energie en indirect geld besparen. Het superspeed programma maakt je wasgoed in 39 minuten schoon. Let daarbij wel op dat je maar de helft van het aantal kg vulgewicht kan gebruiken.

De Samsung Quickdrive technologie werkt met een ronddraaiende plaat die achterin de trommel zit. Terwijl de trommel de ene kant op draait, gaat de plaat in de tegenovergestelde richting. In combinatie met een hoger toerental zorgt dit ervoor dat je wasgoed tot twee keer sneller droog is en 20% minder energie verbruikt.