Beste LG wasdroogcombinatie

Als je op zoek bent naar de beste was- droogcombinatie dan zit je bij LG goed. De LG was- droogcombinaties staan er namelijk om bekend dat ze ontzettend stil zijn, maar daarnaast hebben ze nog heel veel andere voordelen! Op deze pagina vind je alles wat je moet weten over was- droogcombinaties van LG.

LG wasdroogcombinatie

Informatie over LG was-droogcombinatie

LG was droogcombinaties staan er om bekend dat ze héél stil zijn.

LG Electronics, zoals het bedrijf officieel heet, is niet alleen actief op het gebied van witgoed, je zou ze ook kunnen kennen van de televisies, huishoudelijke apparaten en natuurlijk de mobiele telefoons. LG is in 1947 opgericht in Zuid-Korea, maar hun producten zijn wereldwijd verkrijgbaar.

Wanneer je een vrijstaand model LG wasmachine of droger koopt mag je ervan uitgaan dat ze zijn voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van wassen en drogen. Het bedrijf is innovatief en probeert daarbij altijd rekening te houden met het comfort van de gebruiker, maar ook met het milieu.

Vind de beste LG wasdroogcombinatie

Vind een LG was- droogcombinatie door onze top 5 van 2024 te bekijken of doe de eenvoudige keuzehulp.

Beste LG wasdroogcombinaties

Ben je op zoek naar een nieuwe was- droogcombinatie en heb je interesse in een model van LG? Dat is verstandig want zo weet je zeker dat je de beste was- droogcombinatie in huis haalt die veel voordelen heeft tegenover een losse wasmachine en droger. Het assortiment van LG is heel uitgebreid en daardoor is het niet altijd even makkelijk om te bepalen welke de beste is. Om je daarbij te helpen hebben we hier onder een lijst met de beste was- droogcombinaties van LG voor je samengesteld.

Iedere was- droogcombinatie is zorgvuldig getest op het aantal kg wasgoed dat in de grotere trommel past, het geluidsniveau centrifugeren, het aantal verschillende wasprogramma’s en of de was- droog combi over bijzondere technologieën beschikt. Zo weet jij zeker dat je de beste was- droogcombinatie in huis haalt!

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroogcombinatie

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroogcombinatie

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een energiebesparende wasdroogcombinatie heeft energielabel C of hoger en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroogcombinatie verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een stille wasdroogcombinatie maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroogcombinatie vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroogcombinatie ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroogcombinatie heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroogcombinatie, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was wassen en drogen?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdroogcombinaties van Nederland. Of bekijk de wasdroogcombinaties die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdroogcombinaties
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdroogcombinaties aan het zoeken...

LG was-droogcombinatie technologie

Koolborstelloze motor

Zoals al eerder aangegeven is LG altijd bezig met het ontwikkelen van apparaten die comfort bieden en tegelijkertijd goed zijn voor het milieu. Bijna iedere LG wasmachine beschikt al over deze techniek en bij de was- droogcombinaties vind je hem ook terug in de lg f4dn508s1.

Een koolborstelloze motor heeft simpelgezegd geen koolborstels die de trommel aandrijven. Dat zorgt voor jou voor meer comfort omdat zowel wassen als drogen minder luidruchtig is en daarbij zorgt de technologie ook voor minder frictie rond de motor. Dat scheelt niet alleen aanzienlijk in het energieverbruik, je was- droogcombinatie zal ook veel langer meegaan!

Zelfreinigende wasmiddellade

Bij een was- droogcombinatie moet je, net als bij een aparte wasmachine, regelmatig de wasmiddellade schoonmaken. Anders loop je de kans dat je oude wasmiddel aankoekt, wat ervoor zorgt dat je wasgoed gaat stinken.

Een was- droogcombinatie met zelfreinigende wasmiddellade zorgt ervoor dat de restjes altijd worden verwijderd, waardoor je er zelf niet meer aan hoeft te denken.

Turbowash

Een LG was- droogcombinatie met turbowash belooft je wasgoed in 39 minuten schoon te krijgen. Dit is beter voor het waterverbruik en energieverbruik, zonder dat de kwaliteit van het wassen achteruit gaat.

Was- droogcombinaties met Turbowash zijn uitgerust met een 3d Multispray die op hoge snelheid water door je wasgoed spoelt. Dat zorgt ervoor dat je wasgoed minder lang gewassen hoeft te worden. Heel handig, maar houd er wel rekening mee dat je de machine niet tot het maximale vulgewicht kan vullen, het werkt alleen bij een halve belading. De helft van het aantal kg vulgewicht bij een lg was- droogcombinatie ligt over het algemeen tussen de 3,5 en 5 kg.

Direct Drive motor

Deze technologie van LG belooft je wasgoed 18% beter te beschermen tegen slijtage dan iedere andere was-droogcombinatie op de markt en wel door de hoeveelheid wasgoed af te stemmen op het soort en het aantal kg wasgoed dat er in de trommel zit.

Een volle trommel met ondergoed wordt daardoor anders benaderd dan een volle trommel met beddengoed. De Artificial Intelligence Direct Drive-technologie stelt namelijk vast hoe gevoelig het textiel is. Vervolgens wordt de hoeveelheid water en de duur van de verschillende programma’s daarop aangepast.

LG heeft daarvoor 6 verschillende manieren om je wasgoed door de trommel te laten bewegen: tuimelen, schommelen, filteren, rollen, schrobben en trappen. Iedere waspatroon zorgt ervoor dat je wasgoed zo schoon mogelijk wordt, zonder dat er onnodige frictie tussen de verschillende kledingstukken ontstaat.

LG Steam

LG heeft ook een was- droogcombinatie met stoomfunctie in hun assortiment, de lg f4dn508s1. Dit model is bijzonder handig als je allergisch bent en je er zeker van wil zijn dat alle allergenen uit je wasgoed verdwijnen. Bij deze technologie wordt de trommel van de was- droogcombinatie eerst gevuld met water en vervolgens wordt dat opgewarmd tot een temperatuur van 75 graden, waardoor er stoom ontstaat.

Je wasgoed wordt dan 20 minuten gestoomd, waardoor de vezels als het ware open komen te staan. Vervolgens begint het reguliere wasprogramma en daarvoor heeft lg een antibacteriële wastrommel gemonteerd.

Daarbij is de stoomfunctie ook erg handig als je niet van strijken houdt, want in combinatie de beschermende trommel kan deze er bij zes verschillende wasprogramma’s voor zorgen dat je wasgoed minder kreukt.