Beste Whirlpool wasdroogcombinatie

Bij je zoektocht naar een was- droogcombinatie zal je al snel bij het merk Whirlpool uitkomen. Zij zijn namelijk al jarenlang actief op de markt en inmiddels hebben ze een groot assortiment. Op deze pagina vind je alle informatie over een whirlpool was- droogcombinatie die je nodig hebt voor je aankoop.
Whirlpool wasdroogcombinatie

Informatie over Whirlpool was- droogcombinatie

Whirlpool vindt gebruiksvriendelijkheid en energiezuinigheid erg belangrijk.

Voor het Amerikaanse Whirlpool is het vooral belangrijk dat hun was- droogcombinaties een gebruiksvriendelijk en energiezuinig apparaat zijn. Daarvoor passen ze allerlei verschillende technieken toe, zoals een zelfreinigende wasmiddellade, een hoog aantal kg wasgoed dat maximaal gewassen en gedroogd kan worden en een timer functie die het apparaat automatisch uitschakelt.

Een Whirlpool was- droogcombinatie heeft vaak hoge energieklasse, een krachtige motor zonder koolborstels en eco-opties, waardoor je lekker energiezuinig kan wassen en drogen.

Vind de beste Whirlpool wasdroogcombinatie

Vind een Whirlpool was- droogcombinatie door onze top 5 van 2024 te bekijken of doe de eenvoudige keuzehulp.

Beste Whirlpool wasdroogcombinaties

Wanneer je een was- droogcombinatie van Whirlpool gaat aanschaffen, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat je de beste in huis haalt. Om het voor jou wat makkelijker te maken hebben we hier alvast een lijstje met de beste Whirlpool was- droogcombinaties samengesteld. 

Daarvoor hebben we onder andere gekeken naar de belangrijkste eigenschappen zoals het maximale aantal kg wasgoed voor wassen en drogen, het aantal verschillende wasprogramma’s, wat er wordt weergegeven op de digitale display, het geluidsniveau centrifugeren en eventuele extra functies zoals een zelfreinigende wasmiddellade en uitgestelde start.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroogcombinatie

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroogcombinatie

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een energiebesparende wasdroogcombinatie heeft energielabel C of hoger en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroogcombinatie verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een stille wasdroogcombinatie maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroogcombinatie vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroogcombinatie ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroogcombinatie heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroogcombinatie, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was wassen en drogen?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdroogcombinaties van Nederland. Of bekijk de wasdroogcombinaties die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdroogcombinaties
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdroogcombinaties aan het zoeken...

Whirlpool was- droogcombinatie technologie

Whirlpool 6th SENSE

De 6th sense technologie van Whirlpool stelt zelf hoeveel wasgoed je in de trommel hebt gedaan en van welk type dat is. Op basis daarvan past de machine vervolgens zelf de temperatuur, de hoeveelheid water en de bewegingen aan. Bij synthetisch wasgoed kiest de 6th sense technologie bijvoorbeeld voor een lage temperatuur, weinig water en zachte trommelbewegingen waardoor de stof het best beschermd wordt.

Op deze manier gebruik je dus ook nooit te veel water en energie, wat weer goed is voor je portemonnee. De machine schakelt vanzelf helemaal over op de 6th sense technologie, daar hoef jij als gebruiker zelf niks voor te doen.

Whirlpool FreshCare+

Een Whirlpool was- droogcombinatie die is uitgerust met de FreshCare+ gebruikt stoom en zachte bewegingen om je wasgoed lekker fris te houden. Dat is erg handig als je de was- droogcombinatie in de ochtend aanzet en pas in de avond kan leeghalen. Je hoeft je dan geen zorgen te maken dat je wasgoed stinkt.

Je kan je wasgoed ook met absolute delicate zorg drogen met deze technologie. Dat ene shirtje dat je vanavond graag aan wil, maar dat al net iets te lang in de kast hangt, fris je binnen no time weer op! Deze stoombeurt met meerdere warme luchtstromen duurt slechts 20 minuten en verwijdert ook een groot deel van de kreukels.

Let daarbij wel op dat het aantal mogelijke wasprogramma’s voor deze innovatieve technologie beperkt is, vaak kan je een kleiner aantal kg vulgewicht benutten.

Whirlpool Softmove

Wil je je wasgoed met absolute delicate zorg drogen? Dan is de Softmove technologie zeker iets voor jou. Hierbij wordt de beweging van de trommel namelijk aangepast op het soort wasgoed dat in de was- droogcombinatie zit. Bij kwetsbare stoffen wordt gekozen voor zachte trommelbewegingen waardoor de kleur en vorm het best beschermd worden.

Voor deze technologie zijn zes verschillende trommelbewegingen bedacht en deze kunnen bij alle 14 verschillende wasprogramma’s worden ingesteld.