Beste Miele was-droogcombinatie

Als je op zoek bent naar een apparaat dat zowel kan wassen als drogen, is een Miele was- droogcombinatie precies waar je naar op zoek bent. Dit merk staat erom bekend dat ze een van de beste zijn op het gebied van witgoed. De miele wasmachine heeft al jarenlang een feilloze reputatie. Wil je je wat meer verdiepen in het merk? Lees op deze pagina dan alles wat je moet weten over Miele was- droogcombinaties.

Miele wasdroogcombinatie

Informatie over Miele wasdroogcombinatie

Miele is één van de beste op het gebied van witgoed.

Al in 1903 maakte Miele zijn allereerste wasmachine en daarmee was het een van de eerste bedrijven die de wasmachine op de Nederlandse markt introduceerde. Inmiddels zijn we meer dan honderd jaar verder en nog steeds staat Miele bekend om het leveren van de ideale wasmachine met goede reinigingsprestaties. Samen met de merken AEG en Siemens voert Miele de markt voor wasmachines aan. Een wasmachine van Miele gaat gemiddeld 16,6 jaar mee, terwijl andere wasmachines een gemiddelde levensduur van slechts 10 jaar hebben. Je weet met Miele was- droogcombinaties dus dat je een duurzame keuze maakt.

De ontwikkelingen bij Miele hebben in de laatste jaren zeker niet stil gestaan. Het bedrijf heeft verschillende nieuwe technologieën ontwikkeld die het wassen niet alleen veel gemakkelijker, maar ook veel voordeliger maken. Een Miele was- droogcombinatie heeft de beste eigenschappen van een miele wasmachine en droger gecombineerd en is daarmee de perfecte aanvulling op een milieubewust huishouden.

Beste Miele wasdroogcombinaties

Een was- droogcombinatie van Miele kopen is een slimme keuze, omdat je vaak veel goedkoper uit bent dan wanneer je een aparte wasmachine en droger aanschaft. In het assortiment van Miele vind je meer dan één was- droogcombinatie en het is niet altijd meteen duidelijk welke het beste bij jou past. Om je alvast een beetje op weg te helpen hebben we hier onder een lijst van de beste Miele was- droogcombinaties voor je samengesteld.

Hoe we weten dat deze de beste zijn? We hebben alle was- droogcombinaties uitvoerig getest op een aantal verschillende eigenschappen. Denk daarbij aan het maximale vulgewicht, het aantal verschillende wasprogramma’s, het geluidsniveau centrifugeren, de gemiddelde programmaduur en extra functies zoals een zelfreinigende wasmiddellade.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroogcombinatie

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroogcombinatie

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een energiebesparende wasdroogcombinatie heeft energielabel C of hoger en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroogcombinatie verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een stille wasdroogcombinatie maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroogcombinatie vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroogcombinatie ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroogcombinatie heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroogcombinatie, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was wassen en drogen?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdroogcombinaties van Nederland. Of bekijk de wasdroogcombinaties die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdroogcombinaties
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdroogcombinaties aan het zoeken...

Miele wasdroogcombinatie technologie

Koolborstelloze motor ProfiEco

Een Miele wasmachine was- droogcombinatie met een koolborstelloze motor is een zuinige keuze. De motor is namelijk niet voorzien van koolborstels, waardoor hij veel minder snel slijt. Je was- droogcombinatie gaat daardoor veel langer mee.

Een ander fijn voordeel van deze technologie is dat het geluidsniveau centrifugeren stil is. Doordat er geen wrijving is, maakt de was-droogcombinatie bijna geen geluid.

Softcare trommel

Iedere nieuwe wasmachine van Miele is uitgerust met een Softcare trommel die je kleding beschermd tegen slijtage. Dat werkt zo: de Softcare trommel heeft aan de binnenkant een honinggraatstructuur en die zorgt ervoor dat er een dun waterlaagje vormt tussen de trommel en je wasgoed.

Je wasgoed raakt de trommel dus nooit aan, waardoor het veel minder gevoelig is voor slijtage. Het voordeel van deze technologie is dat hij niet alleen bij speciale wasprogramma’s kan worden toegepast, maar dat hij altijd aanwezig is. Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je favoriete kledingstuk het wassen en drogen niet gaat overleven!

Miele TwinDos

Een fout die heel veel Nederlanders maken is dat ze te veel wasmiddel gebruiken in verhouding tot het aantal kilo wasgoed. Daardoor kan je niet efficiënt wassen, omdat er te veel wasmiddel in je kleding blijft hangen. Daarvoor moet je vaak nog een apart wasprogramma aanzetten om alles alsnog goed schoon te krijgen.

Bij een Miele was- droogcombinatie met TwinDos heb je niet langer last van dit probleem, omdat de was- droogcombinatie zelf de juiste hoeveelheid wasmiddel toevoegt. Het speciale wasmiddel van Miele is gemaakt voor deze techniek, maar je kan natuurlijk ook je eigen wasmiddel toevoegen. In combinatie met een zelfreinigende wasmiddellade blijft je kleding extra lang mooi!

Powerwash 2.0

Heb je een miele was- droogcombinatie met Powerwash 2.0 gevonden? Dan kan jij je wasgoed extra snel wassen. Deze apparaten hebben namelijk een extra sterke sproeikop, die van bovenaf een grote hoeveelheid water door je wasgoed sproeit, terwijl de trommel centrifugeert. Daardoor heeft je wasgoed minder water nodig en duurt het programma aanzienlijk korter. Zo bespaar je niet alleen water, maar ook energie!

Je kan ook voor het Quick Powerwash 2.0 programma kiezen, waarbij je 5 kg wasgoed in 49 minuten volledig schoon krijgt!

Single wash

Soms heb je wel eens een item dat je wil wassen, maar liever niet bij de rest van je wasgoed meedraait. Je wil vanavond bijvoorbeeld per se die ene jurk aan, maar er is niks van vergelijkbaar materiaal dat ook gewassen moet worden of je wil die paar schoonmaakdoekjes niet met je kleding wassen.

Met single wash kan je op een manier waarbij je toch water en energie bespaart hele kleine wasjes tot 1 kg draaien. Zo verspil je nooit meer water of energie!