Beste wasdroogcombinatie merken

Wanneer je op zoek bent naar een was- droogcombinatie zal je de volgende merken tegenkomen: AEG, Bosch, Haier, LG, Miele, Samsung, Siemens, Whirlpool, Indesit
Maar hoe weet je welke daarvan de beste is en welke was- droogcombinatie bij jou zal passen? Op deze pagina hebben we voor je uiteen gezet waar je de beste prijs- kwaliteit verhouding kan vinden en wat de meest populaire was- droogcombinatie van dit moment is.

Beste wasdroogcombinatie merken

Wat is het beste was- droogcombinatie merk

De was- droogcombinatie die dit jaar het meest verkocht is komt van het merk AEG en zij zijn ook de producent van de was- droogcombinatie die als derde is geëindigd op de lijst met best verkochte was- droogcombinaties. Je zou dus wel kunnen stellen dat zij op dit moment het beste merk zijn als je op zoek bent naar een was- droogcombinatie.

Wat vooral wordt geprezen is dat het maximale vulgewicht voor zowel wassen en drogen redelijk groot is, waardoor je het apparaat gemakkelijk kan gebruiken voor grotere gezinnen. De meeste modellen hebben nog extra handige functies zoals een zelfreinigende wasmiddellade, een non stop was en droog functie en een laag geluidsniveau centrifugeren.

Daarnaast hebben was- droogcombinaties van AEG een koolborstelloze motor, wat flink wat energie kan besparen. Zo ben je met een was- droogcombinatie van AEG vaak nog zuiniger dan wanneer je een losse wasmachine met droger bovenop hebt staan.

Merk
 • AEG
 • LG
 • Miele
 • Siemens
 • Whirlpool
 • Samsung
 • Indesit
Minimale prijs
 • 600
 • 500
 • 1450
 • 700
 • 500
 • 550
 • 400
Maximale prijs
 • 1200
 • 1200
 • 1900
 • 1200
 • 950
 • 850
 • 700

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale wasdroogcombinatie

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw wasdroogcombinatie

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een energiebesparende wasdroogcombinatie heeft energielabel C of hoger en verbruikt minder energie. Wanneer je investeert in een energiezuinige wasdroogcombinatie verdien je deze investering vrijwel altijd terug.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe energiebesparend moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een stille wasdroogcombinatie maakt weinig geluid bij het centrifugeren van de natte was. Staat je wasdroogcombinatie vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe stil moet de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasdroogcombinatie ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasdroogcombinatie heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasdroogcombinatie.
Terug
1
2
3
4
Terug

Hoe duur mag de wasdroogcombinatie zijn?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasdroogcombinatie, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasdroger met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
4
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was wassen en drogen?

Wasdroogcombinatie keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasdroogcombinaties van Nederland. Of bekijk de wasdroogcombinaties die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste wasdroogcombinaties
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasdroogcombinaties aan het zoeken...

Andere goede wasdroogcombinatie merken

Als het om de beste was- droogcombinaties gaat worden ook Siemens en Bosch vaak als populaire merken genoemd. Zij maken veel verschillende huishoudelijke apparaten en de was- droogcombinaties zijn erg populair.

Bij deze merken weet je dat je de beste was- droogcombinatie met verschillende functies in huis zal halen. Het geluidsniveau centrifugeren is altijd laag omdat de apparaten een koolborstelloze motor hebben, je kan een non stop was- en droogprogramma gebruiken en voor ieder type wasgoed zijn er verschillende wasprogramma’s – je kleding krimpt nooit en verliest ook zijn kleur niet. Het maximale vulgewicht ligt vaak hoger, waardoor je een enorme hoeveelheid wasgoed in één keer kan wegwerken, wat voor de meeste huishoudens betekent dat het niet nodig is om een deel van het wasgoed op een andere manier te laten drogen.

Goedkope wasdroogcombinatie merken

Wil je een goedkope was- droogcombinatie kopen? Dan kom je uit bij de volgende merken:

 1. LG
 2. Samsung
 3. Haier
 4. Whirlpool

Zij hebben allemaal een model met een prijs onder de €700 in hun assortiment. Betekent dit dan ook meteen dat de kwaliteit van de was- droogcombinatie minder is en dat je bijvoorbeeld geen delicate kledingstukken kan wassen en drogen? Nee.

De beste was- droogcombinatie zit vaak in een hogere prijsklasse, maar dat wordt veroorzaakt door de extra functies. Je kan bijvoorbeeld meer kilogram wasgoed wassen en drogen, het geluidsniveau centrifugeren is laag, de koolborstelloze motor is zuinig en je hebt veel verschillende wasprogramma’s en extra handigheidjes zoals een zelfreinigende wasmiddellade.

Als dat voor jou allemaal niet belangrijk is, kan je best in een goedkope was- droogcombinatie investeren. Je moet er dan wel rekening mee houden dat je vaak maar een halve belading kan drogen en pluizenfilters schoonmaken moet je ook zelf doen.

Daarnaast hebben duurdere modellen ook vaak een hogere bouwkwaliteit, waardoor ze uiteindelijker een langere levensduur zullen hebben. Een goedkope was- droogcombinatie moet sneller vervangen worden en in sommige gevallen kan je beter voor een aparte wasmachine en droger kiezen.