Wasmachine en droger set BCC

BCC is een van de grootste elektronicaconcerns van Nederland, met een uitstekende webshop en tientallen filialen verspreid over het land. Als je op zoek bent naar een goede wasmachine en droger set, ben je hier aan het juiste adres. BCC heeft helaas geen sets in hun assortiment. Bekijk daarom hieronder de beste wasmachine en droger sets van Coolblue!

De beste wasmachine en droger sets van 2024 volgens BCC

BCC heeft helaas nog geen wasmachine en droger sets in hun assortiment. Echter, Coolblue heeft wel een groot assortiment wasmachine en droger sets. Dat is fijn, want daardoor is de kans groot dat ze ook een ideale wasmachine droger set voor jou in huis hebben. Maar het maakt het maken van een keuze niet altijd makkelijker. Om die reden hebben we hieronder de beste wasmachine en droger sets van Coolblue van 2024 voor je op een rij gezet.

 1. Don’t worry, buy happy – zorgeloos kopen doe je bij BCC.
 2. Wasmachine en droger sets zijn goedkoper dan aparte apparaten.
 3. Waar let je op: vulgewicht, energieklasse, gebruiksgemak en programma’s.

Start de snelle keuzehulp
vind jouw ideale set

Klik en start keuzehulp
first screen img min
1
2
3
4
Jouw set

Set keuzehulp

Een stille wasmachine en droger set maakt weinig geluid bij het centrifugeren en drogen van de natte was. Staat je wasmachine en droger set vlakbij je slaapkamer of woonkamer? Overweeg dan een stille set.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe stil moet de wasmachine en droger set zijn?

Set keuzehulp

Hoeveel je maximaal wilt betalen voor je wasmachine en droger set ligt uiteraard volledig aan het budget dat je beschikbaar stelt. Een duurdere wasmachine en droger set heeft vrijwel altijd een langere levensduur dan een goedkopere wasmachine en droger set.
Terug
1
2
3
Terug

Hoe duur mag de wasmachine en droger set zijn?

Set keuzehulp

Een groot gezin vereist een grotere wasmachine en droger set, en ook een hoger vulgewicht. Een kleiner gezin heeft voldoende aan een wasmachine en droger set met een kleiner vulgewicht.
Terug
1
2
3
Terug

Voor hoeveel mensen ga je de was doen?

Set keuzehulp

Klik hieronder op de button en bekijk de top 10 meest gekochte wasmachines van Nederland. Of bekijk de wasmachines die het best bij jou passen.
Bekijk 10 beste sets
placeholder icon
placeholder icon
placeholder icon
Wasmachine droger set zoeken...

Wie is BCC

BCC is een van de grootste ketens voor huishoudelijke apparatuur in Nederland. Met de slogan ‘Don’t worry, buy happy’ wil BCC je zo veel mogelijk zorgen ontnemen. Onder andere door het bieden van goede service en advies, wordt de aanschaf van bijvoorbeeld een wasmachine droger set een stuk makkelijker voor je gemaakt.

BCC heeft een uitgebreide webshop en daarnaast een tal aan filialen verspreid over heel Nederland. Hierdoor is er altijd een BCC bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor de aankoop van iets nieuws, met vragen of voor hun uitstekende klantenservice.

BCC's snelle keuzehulp

Voor verschillende producten uit het grote assortiment van BCC, heeft het bedrijf een keuzehulp ontwikkeld, zo ook voor wasmachine en droger sets. Deze maakt het extra makkelijk voor jou om een wasmachine en droger te vinden die aansluit op al jouw behoeftes en wensen.

Behoefte aan meer hulp? BCC heeft vele deskundige adviseurs die jou helpen de beste wasmachine en droger set te vinden.

De juiste wasmachine en droger set kopen, BCC helpt je

Wasmachines en drogers beschikken over ongelofelijk veel verschillende specificaties. Door al deze verschillende kenmerken weet je niet altijd even goed wat belangrijk is en wat niet. Waar moet je allemaal op letten bij het kopen van een nieuwe wasmachine droger set volgens BCC? Hieronder lees je hoe je de beste wasmachine en droger set voor jouw huishouden vindt.

Vulgewicht

Het vulgewicht van een wasmachine droger set is een van de belangrijkste kenmerken, dit geeft namelijk aan hoeveel kilo wasgoed er per was- of droogbeurt in de trommel past. Dit wordt ook wel de capaciteit van de wasmachine en droger set genoemd. Hoeveel vulgewicht je precies nodig hebt, wordt grotendeels bepaald door de grootte van je huishouden. Dit zijn onze aanbevelingen:

 1. 1 of 2 personen: 6 of 7 kg vulgewicht
 2. 3 of 4 personen: 8 kg vulgewicht
 3. 5 personen of meer: minimaal 9 kg vulgewicht

Energieklasse

De energieklasse van een wasmachine en/of wasdroger, lees je af van het energielabel. Een energiezuinige wasmachine heeft minimaal energieklasse C en een energiezuinige wasdroger minimaal energieklasse A++. Je kunt het beste voor een wasmachine droger set kiezen die een warmtepompdroger heeft met een koolborstelloze motor. Deze drogen een stuk zuiniger dan bijvoorbeeld een condensdroger of luchtafvoerdroger.

Zuinige sets zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Energiezuinige wasmachine en droger sets zijn in aanschaf vaak iets duurder. Maar omdat je aanzienlijk minder energie verbruikt tijdens het wassen en drogen, ben je met een energiezuinige set op de lange termijn alsnog goedkoper uit. Hierdoor is een zuinige wasmachine en droger set absoluut de moeite waard.

Gebruiksgemak

Wasmachine en droger sets kunnen over diverse extra functies beschikken die het wassen en drogen voor jou makkelijker, sneller en efficienter maken. Denk hierbij aan een zelfreinigende wasmiddellade, kledingbeschermende trommel, extra spoelfunctie, automatische wasmiddeldosering en veel meer.

Over het algemeen betaal je iets meer voor een wasmachine droger set met (veel) van dit soort functies. Een geschikte wasmachine en droger set voor jouw huishouden beschikt over de functies waar jij denkt baat bij te hebben, maar past nog wel binnen jouw budget.

Was- en droogprogramma's

Veel sets bieden een standaard aantal aan programma’s aan, maar daarbuiten zijn er nog veel meer specifieke programma’s, zoals een wasprogramma voor een beter wasresultaat, sportkleding, beddengoed, babykleding, overhemden en veel meer.

BCC biedt bezorging installatie diensten aan

BCC bezorgd jouw aankoop gratis thuis vanaf een besteding van €20,-, wat fijn is aangezien het vervoeren van een wasmachine en droger set een flinke klus kan zijn. Daarnaast biedt BCC verschillende pakketten voor het leveren en aansluiten van je nieuwe wasmachine en droger set.

 1. Plaatsen en aansluiten
 2. Plaatsen en aansluiten op een trekschakelaar
 3. Monteren nieuwe trekschakelaar
 4. Verlengen stroomsnoer
 5. Verlengen aan- en afvoerslang
 6. Montage tussenstuk

Als je hiervan gebruik wilt maken, voeg je een (of meerdere) van deze extra services toe aan je winkelmand voor het afrekenen.

Een wasmachine en droger set bestellen bij BCC: voordelen

Er zijn verschillende redenen om je volgende wasmachine en droger set bij BCC te kopen. We zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

 1. BCC wordt met een 9,0 beoordeeld door klanten. Op de website kieskeurig.nl is BCC door ruim tienduizend klanten beoordeeld met een 9,0 gemiddeld in het afgelopen jaar! Men is in deze reviews onder andere te spreken over de klantvriendelijkheid van het personeel en het deskundige advies.
 2. Het beste advies op maat. De verkopers in de BCC filialen zijn enorm deskundig en helpen jou bij het vinden van een passende wasmachine en droger set. Een verkoper in de winkel weet niet precies waar jouw wasmachine komt te staan of wat je precies nodig hebt. Voor zo’n situatie is er BCC thuisadvies! Daarbij komt een productspecialist bij jou aan huis, op een moment dat uitkomt voor jou.
 3. Online of in een winkel. BCC is ingericht voor zowel online als fysiek shoppen. Daarom kun je zelf bepalen hoe je het liefst je nieuwe wasmachine koopt, advies vraagt of de klantenservice benadert. Op hun website kun je de BCC klantenservice op verschillende manieren benaderen.

Waarom een wasmachine en droger set?

Nu je weet waarom BCC een goede verkoper is, zit je wellicht nog met de vraag waarom je een wasmachine en droger set moet kopen, en niet gewoon twee losse apparaten.

Allereerst zijn de wasmachine en droger uit een set perfect op elkaar afgestemd. Dit betekent dat de twee apparaten uit een complete set de perfecte match zijn op gebied van onder andere uiterlijk, vulgewicht, functies, programma’s en formaat.

Een bijkomend voordeel van een wasmachine en droger set is dat een set in aanschaf vaak goedkoper is dan een losse wasmachine en een losse droger. Dit komt omdat je de wasmachine en droger set koopt in een aanbieding. Je zal de twee losse apparaten niet snel ergens goedkoper tegenkomen.

Een alternatief van de wasmachine en droger set: de was-droogcombinatie

Als je niet genoeg ruimte hebt voor zowel een wasmachine als een wasdroger, kun je ook voor een wasdroogcombinatie kiezen. Dit is een wasmachine en droger in één. Deze optie neemt aanzienlijk minder ruimte in beslag en is in aanschaf vaak ook een stuk goedkoper dan de gemiddelde wasmachine en droger set. De gemiddelde levensduur van een wasdroogcombinatie is echter wel korter dan dat van een wasmachine en droger set.